A legjobb Esport játékok 2023/2024

Ez az eSport fogadási útmutató mindent részletez, amit a fogadóknak tudniuk kell a témáról, a legjobb e-sport fogadási oldalakat és még sok minden mást. Kétségtelen, hogy az eSport azon iparágak közé tartozik, amelyek a világjárvány idején is tovább virágoztak. A Statista legfrissebb előrejelzései szerint a 2022-es eSport piac mérete valamivel több mint 1,08 milliárd dollár, ami közel 50%-os növekedést jelent 2021-hoz képest.

Az eSport fogadási ágazat is exponenciálisan növekedett. Mivel a járvány tetőpontján az összes hagyományos élő meccset leállították, az eSport a rajongók kedvencévé vált, mivel emberi érintésük van, ellentétben a virtuális sportokkal, ami addigra az egyetlen más lehetőség volt.

A legjobb Esport játékok 2023/2024
Az eSport fogadás történeteAz eSport fogadás típusaiEsport fogadási tippekFelelősségteljes játék

Ebben a CS: GO fogadási útmutatóban a fogadók mindent megtalálnak, amit az első személyű lövöldözős videojátékra való fogadásról tudniuk kell. Legyen szó a játékmenetről és a szabályokról, vagy a fogadási piacokról és az esélyekről, ez az oldal mindent elmond. Kétségtelen, hogy az eSports fogadás átveszi az uralmat.

Mutasson többet

A Dota 2 egyike azoknak a videojátékoknak, amelyeknek jelentős számú követője van. Ma (2021-től) világszerte játékosok milliói lépnek kapcsolatba egymással, hogy kivegyék a részüket a játékból. Valójában havonta legalább 10 millió ember játszik ezzel a játékkal. A játék rengeteg versenyt és ligát kínál a játékosok számára.

Mutasson többet

A League of Legends (LoL) a játéktörténelem egyik legnépszerűbb játéka lett, milliók játszanak minden nap órákon át. Ez egy többjátékos online battle aréna (MOBA), amelyet a Riot Games adott ki 2009-ben. Négy évvel ezelőtt eSportként integrálták a World Cyber Gamesbe.

Mutasson többet

A bátor sportfogadás az egyik legjelentősebb esemény az esportfogadási színtéren. Ebben az útmutatóban mindent megtudhat a fogadásról ezen a viszonylag új játékon, amely a Counter-Strike: Global Offensive-vel (CS: GO) és a Fortnite-tal vetekszik mind az esport, mind a fogadási iparban.

Mutasson többet

A népszerűbb esport játékok közül sok meglehetősen friss franchise-ból származik. A Mortal Kombat sorozat azonban más, mert az 1990-es évek vége óta zajlanak versenyversenyek. Ez azt jelenti, hogy megelőzte az internetes sportszerencsejáték fogalmát. Míg a későbbi Mortal Kombat részek előrelépést tettek a grafikában és a játékmenetben, az alapvető elemek ugyanazok maradtak az első játék 1992-es megjelenése óta.

Mutasson többet

Az elmúlt években a battle royale játékok nagyon népszerűnek bizonyultak az eSport fogadási közösségen belül. Jó példa erre az FPS Call of Duty: Warzone. Ingyenesen játszható, és számos platformon elérhető. Ebbe beletartoznak a jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolok, valamint PC-k verziói is. A CoD: A Warzone a 2019-es Modern Warfare rész része, nem pedig önálló cím. A Modern Warfare tartalomfrissítéseinek 2. évadában jelent meg. Ez azt jelenti, hogy egy nagy, megalapozott CoD játékosbázis hozzáférhetett hozzá.

Mutasson többet

A világszerte népszerű StarCraft II (SC II) arra készteti a játékosokat, hogy valós idejű stratégiát alkalmazzanak, hogy legyőzzék a versenyt a világ legnépszerűbb e-sport versenyein. 2010-es indulása óta az SC II továbbra is óriási népszerűségnek örvend. Még akkor is, ha a legjobb játékok, mint a Dota 2 és a League of Legends megszerezték az élvonalat az esport versenyeken, a StarCraft II továbbra is tömeges követőket vonz.

Mutasson többet

A Ubisoft által néhány éve megjelent Tom Clancy's Rainbow Six Siege jelenleg a magas rangú esport játékok kategóriájába tartozik. A legtöbben R6-ként emlegetik ezt az FPS-videójátékot, amelyet a Ubisoft Montreal 2015-ben adott ki. Kezdetben Xbox One-on, Microsoft Windowson és PlayStation 4-en volt elérhető. Néhány évvel később, 2020 decemberében megjelent a Rainbow Six továbbfejlesztett verziója, amely Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokon is játszható, így több FPS számára elérhetővé tette ezt a játékot. rajongók világszerte.

Mutasson többet

Age of Empires

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Az eSport fogadás története

Az eSport fogadás története

Az eSport eredete 1971-ig nyúlik vissza, amikor az interdiszciplináris hallgatók részt vettek egy régi Spacewar játékban. Bár önmagában nem volt eSport, megnyitotta az utat az első versenyszerű játékesemény, az 1980-as Space Invaders Championship előtt.

A fogadás szempontjából azonban csak az elmúlt évtized elején vált valósággá az eSport fogadás. Ez abban az időben volt, amikor az eSport szcéna elkezdett online többjátékos versenyeket rendezni. Tehát a fogadás már korábban is szerepelhetett volna a szerencsejáték-jelenetben. Ennek ellenére aggodalomra ad okot, hogy az eSportot kedvelő játékosok többsége 18 éven aluli volt, ami azt jelenti, hogy nem játszhattak. Mi több? Az eSport erősen szabályozatlan volt, így a mérkőzések kötéllelésével kapcsolatos problémák merültek fel.

De az eSport csapatok népszerűsítésével a dolgok más fordulatot vettek. Először is, az eSport népszerűbbé vált, és még azokat a felnőtteket is vonzotta, akiknek törvényesen engedélyezték a fogadást. Aztán jöttek a hatalmas szponzori szerződések és a hatalmas nézettség, amelyek az eSportot a következő szintre emelték.

Az ESport egy versenyszerű időtöltés, ahol a profi játékosoknak szerződésük van és tetemes fizetésük van, akárcsak a hagyományos profi sportolóknak. Rengeteg csúcsverseny van, amelyek több millió dolláros nyereményt vonzanak.

A bukmékerek ezzel szemben kihasználták az eSport fogadási piacok iránti folyamatosan növekvő keresletet. Az üzemeltetők sietve kínálják a játékosoknak a legújabb eSport piacokat a virtuális játékok kiegészítésére, amelyekből hiányzik ez az emberi érintés.

Minden jel szerint az eSport fogadás a leggyorsabban növekvő kategóriák közé tartozik az egész online szerencsejáték-iparban.

A legújabb számok szerint az eSport fogadási piac mérete 2027-re várhatóan eléri a 205 milliárd dollárt. Érdekes módon 2020-ban több mint 6,5 millió eSport fogadó volt. Természetesen az eSport fogadások száma megugrott most, hogy az eSport legújabb gyerek a blokkban a sportfogadások világában.

Az eSport fogadás története
Az eSport fogadás típusai

Az eSport fogadás típusai

Az eSport fogadás iránt érdeklődő játékosok számára az alapok közé tartozik az eSport fogadás különböző formáinak megértése.

Az eSport első ütemben növekszik. De aztán az elérhető játékokat a műfaj népszerűsége határozza meg a jelenlegi eSport színtéren. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a népszerű eSport műfajokat, amelyekre a fogadók fogadhatnak, és ami még fontosabb, a legnépszerűbb eSport játékokat és az egyes műfajok legnagyobb versenyeit.

MOBA eSport

Többjátékos online harci arénajátékként is ismert MOBA egy stratégiai videojáték. A legnépszerűbb MOBA-játékok közé tartozik a League of Legends (LOL) és a DOTA 2. A legjelentősebb MOBA-események közé tartozik a The International, a DOTA 2 legnagyobb versenye és a League of Legends World Championship.

FPS eSport

Az első személyű lövöldözős játékokban a harc az első személy nézőpontjából történik. Az FPS kategóriában a legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik a Counter-Strike: Global Offensive, a Battlefield V, a Valorant, a Call of Duty és a Rainbow Six Siege. A legnagyobb FPS eSport versenyek közé tartozik a CS: GO Major Championships és a Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSports

A Battle royale videojátékokban sok játékos játszik az utolsó ember meccsén. A leghíresebb battle royale játékok közé tartozik a Fortnite és az Apex Legends. Ha azonban a legnagyobb versenyekről van szó, ott van a Fortnite World Cup és az Apex Legends Global Series.

Sportszimulációs eSport

Ahogy a neve is sugallja, ezek valódi sportokat emulálnak, például focit, kosárlabdát, jégkorongot stb. A sportszimulációs műfajban a legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik a FIFA21, a Madden, az NBA2K, az eFootball (korábban PES) stb.

RTS eSports

A valós idejű stratégiai játékokként is ismert RTS eSports szintén népszerű. A legjobb fogadható játékok ebben a kategóriában a StarCraft és a WarCraft. Ami a versenyeket illeti, a legnagyobb a WCS Global Finals.

Az eSport fogadás típusai
Esport fogadási tippek

Esport fogadási tippek

Van néhány tipp azoknak a játékosoknak, akik még nem ismerik az e-sportot, hogy segítsenek nekik az indulásban.

Az első beszéd a fogadóirodák kiválasztásáról szól. Először is, nem minden sportfogadási oldal rendelkezik eSport fogadási piaccal. Tehát miután találtak néhány eSport fogadási oldalt, a játékosoknak ellenőrizniük kell, hogy megvan-e az adott eSport játék, amelyre fogadni szeretnének. Egyéb megfontolások közé tartozik az engedélyezés és a szabályozás, a banki lehetőségek, a webhely használhatósága és a promóciók.

Még egy tipp; a fogadóknak meg kell ismerkedniük azon eSport játékok szabályaival és játékmenetével, amelyekre fogadni szeretnének. Sok fogadó elköveti azt a hibát, hogy olyan játékokra fogad, amelyeket alig ért. A szabályoknak és szabályozásoknak, a fogadási piacoknak és a fogadási szorzóknak a fogadók keze ügyében kell lenniük.

Harmadszor, a szerencsejátékosoknak követniük kell az általuk fogadott e-sport játék legújabb fejleményeit. Tudja meg, melyek a pillanat legjobb csapatai a League of Legendsben, a Fortnite-ban, a Rainbow Six Siege-ben, a CS: GO-ban vagy bármely más eSportban. Természetesen a csapatok legutóbbi futama is számít.

Végül, ha sportszimulációs játékokról van szó, ne vakon fogadjon arra a csapatra, amellyel egy profi játékos játszik. Az eSportban nem a játékos által a való világban használt csapat nagyszerűségéről van szó. Ehelyett egy FIFA vagy PES játék kimenetelét az eSportban a profi játékos képzettségi szintje határozza meg.

Esport fogadási tippek
Felelősségteljes játék

Felelősségteljes játék

Az eSport fogadás minden szórakozást nyújt, függetlenül attól, hogy a játékos az eSport rajongója, vagy csak egy alkalmi sportfogadás rajongó. Ekkor azonban a felelősségteljes szerencsejátéknak mindenkor alapvetőnek kell maradnia. Csakúgy, mint a videojátékok, az e-sport fogadás is nagyon addiktív lehet. A játékosoknak mindig be kell tartaniuk a felelősségteljes szerencsejáték szabályait.

A felelős szerencsejáték-szabályok listáján első helyen az eSport fogadás nem helyettesítheti az iskolát vagy a munkát. A következő lényeges dolog, amit a játékosoknak emlékezniük kell, az az, hogy meg kell határozniuk az eSport fogadások költségvetését, és szigorúan be kell tartaniuk azt. Fontos, hogy tudják, mikor kell abbahagyni; soha ne próbáljon veszteségeket kergetni.

Felelősségteljes játék

Legújabb hírek

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2023/2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2023/2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2023/2024 évben.

Minden idők legjobb e-sport játékosai
2023-03-09

Minden idők legjobb e-sport játékosai

A szponzorok, klubok, versenyek, követők és a legfelsőbb szinteken játszó profik, akik pénzdíjakból és szponzori lehetőségekből élnek, mind hozzájárulnak a virágzó esport üzlethez világszerte.

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban
2023-02-09

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban

Nem sok olyan dolgot tehet, amely hasonló szintű izgalmat és izgalmat biztosít, mint az esport fogadás. Az esport fogadás még izgalmasabb, mint a szokásos sporteseményekre való sportfogadás, mivel az esport sokkal kiszámíthatatlanabb, mint a hagyományos sport. Nem olyan ritka, hogy egy esélytelenebb csapat nyer az esport egyik legjobb csapata ellen.

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez
2023-01-26

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

A kérdés: "Fogadhatok a FIFA eSportsra?" – kérdezik a futball szerelmesei világszerte. A FIFA, mint a világ egyik legnépszerűbb e-sportja, természetesen felvet egy ilyen jellegű kérdést. Minden nap rajongók milliói játszanak egymással a FIFA-n online. Sokan a FIFA eSports legkiválóbb profijává váltak, és a játék legmagasabb szintjén versenyeznek nagyobb bajnokságokon és versenyeken.