A legnépszerűbb fogadási oldalak Smite 2024

A Smite egy többjátékos online harci aréna (MOBA), ahol a játékosok mitológiai környezetben alkotnak csapatot. Egy olyan világban játszódik, ahol a különféle kultúrákból származó istenek küzdenek a dominanciáért. A standard hódító módban minden csapat 5 tagból áll. Ki kell használniuk különféle képességeiket és taktikáikat, hogy megküzdjenek az ellenfél csapataival és az NPC csatlósaival.

Ha a szerencsejátékosok elég alaposan megnézik, találnak egy olyan esport fogadási alkalmazást, amely tartalmazza a Smite-ot. A múltban ez gyakorlatilag lehetetlen lett volna. A dolgok azonban elkezdtek változni. A játék már elérhető PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre. Ezzel bővült az új játékosok száma. Ennek eredményeként egyre többen érdeklődnek a Smite versenyeken való fogadás iránt. Minden Istennek négy különböző képessége van. Ezek közé tartozhat a terület sérülése, a polírozás vagy a tömeg ellenőrzése. Ahogy a játékos tapasztalatot szerez a meccs során, ezek a tulajdonságok fejleszthetők.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Smite 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mitől különleges a Smite?

Sok MOBA létezik. A Smite azonban kitűnik a harmadik személyű kijelzőjének köszönhetően. Ez egy üdítő felfogás a műfaj ami általában a felülről lefelé irányuló megjelenést részesíti előnyben. Ennek eredményeként a játékosok jobban elmerülnek a játékban.

Ennek a játéktípusnak az összes szabványos trópusa megtalálható. Tartalmazzák a világosan meghatározott csapatszerepeket, a karakterépítést és a végső képességeket. Ezek a mechanikák azonban egy olyan narratíván belül vannak, amely az emberek széles körét megszólítja. A mitológia nagyon népszerű téma. Továbbra is nagyobb vonzerőt talált az olyan kasszasikereknek köszönhetően, mint a God of War és az Assassins Creed. A Smite játékosok átvehetik az irányítást kedvenc isteneik felett, és újakat ismerhetnek meg.

A játékosok ismert istenekkel játszhatnak. Az istenek képesek elérni a 20-as maximális szintet. Az aranyat tárgyak vásárlására használják, hogy növeljék a hatalmat és a védelmet. Ellenségek meggyilkolásával vagy tárgyak eladásával szerezhető.

Fogadás Smite-ra

Rengeteg esport fogadási oldal kínál fogadást ikonikus MOBA-kon, mint például a League of Legends. A szerencsejátékosok azonban nehezen találhatnak olyat, amelyik megfelel a Smite-rajongóknak. A legjobb, ha ezeket a piacokat a niche fantasy játék bukméker oldalain keresi. Több esélyük lesz az éves Smite világbajnokságon. A játékosok megjósolhatják, hogy melyik csapat kerül a csúcsra. Az egyes játékosokra is összpontosíthatnak, ha egy potenciális MVP-re fogadnak.

2015-ben megnőtt a játék ismertsége a bukmékerek körében, amikor megjelent az Xbox One konzolon. Ezzel az egyik első MOBA lett, amely PC-ről konzolos játékra bővült. Továbbra is gyors ütemben növekszik. Ennek eredményeként valószínűnek tűnik, hogy még ismertebbé válik az esport fogadási közösségek körében.

Versenykörülmények között a Smite-ot 5-5 meccseken játsszák. A szerencsejátékosoknak azt a csapatot kell kiválasztaniuk, amelyik a leginkább összetartó. Minden tagnak meghatározott szerepe lesz. Ide tartozik az AD Carry, a Jungler, a Mid, a Solo vagy a Support. A fordulók gyakran kaotikusak lehetnek, és nagy hangsúlyt fektetnek az akcióra. A győztes csapatok azonban hajlamosak taktikát alkalmazni ellenfelük leküzdésére.

Miért népszerű a Smite?

A Smite népszerűségének kulcsa az innovatív kijelzőválasztás. Az a tény, hogy a játékosok ingyenesen hozzáférhetnek a tartalmakhoz, szintén egészséges mennyiségű új felhasználóhoz vezetett. A Hi-Rez Studios továbbra is frissíti a játékot, és lehetővé teszi a rajongók számára, hogy online elmondják véleményüket. A játékmenet nem túl bonyolult. Nagyon hasonlít a MOBA sok más példájához. Az ilyen típusú esport játékok a szerencsejátékosok körében is népszerűek, mert izgalmas nézni őket, és meglehetősen könnyű megjósolni a potenciális nyertest.

Internetes közösség

Smite-nek sikerül két közösséget egyesítenie. Az első a MOBA rajongói, akik valami frissebbet keresnek. A második azok, akik szívesen tanulnak a különböző kultúrák ősi mitológiáiról. A Smite mögött álló cég arra bátorítja a játékosokat, hogy legyenek aktívak online fórumaikon.

Esport online

A Smite számára nincs egyjátékos mód. Ehelyett minden forduló magában foglalja a baráti és rivális játékosokkal való online kapcsolatfelvételt. A műfaj többi játékának kommunikációs problémái vannak. Szerencsére a Smite nagyon lenyűgöző szöveges chatrendszerrel rendelkezik. A felhasználók konkrét kifejezések listájából választhatnak, hogy a csapat együttműködhessen.

Nagy esport játékosok

Míg Smite minden bizonnyal a csapatközpontú játék több profi személy is a szerencsejátékosok figyelmébe került. Azok a legnagyobb nevek, amelyekre az emberek fogadást tettek (és szerepeik):

 • MLCSt3alth (középső sáv)
 • Yammyn (középső sáv)
 • emilitoo (vadász)
 • Venenu (középső sáv)
 • Cyno (dzsungel)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (támogatás)
 • Jarcorrr (Solo lane)

Miért népszerű ez a játék?

A Smite sikerének fő oka a harmadik személy nézőpontja. Ezzel kiemelkedik más műfaji címek közül, amelyek hagyományosan felülről lefelé történő megjelenítést választanak. Van egy világos és színes művészeti stílus is, amely megfelelő módozatokkal párosul. A Smite ingyenesen játszható, és méltányos díj ellenében a játékosok hozzáférhetnek mind a jelenlegi, mind a jövőbeni DLC-ekhez.

Hogyan kell játszani

Az első dolog, amit a játékosnak el kell döntenie, milyen csapatszerepet szeretne játszani. Ez hatással lesz az Isten jellemére, amelyet végül irányítani fognak. Amint egy meccs elkezdődik, az 5 játékos együtt harcol az ellenfelekkel és megvédi a területet. A mérkőzés során lehetőség nyílik új képességek és fejlesztések vásárlására.

A legnagyobb Smite csapatok

A következő csapatok mindegyike megnyerte a Smite világbajnokságot. Ezért a szerencsejátékosok figyelniük kell őket, amikor fogadást keresnek:

 • COGnitív Prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantisz Leviatánok

Smite világbajnokság

2015 óta a Smite Világbajnokság (SWC) évente kerül megrendezésre. Meghívja a 10 legjobb északi csapatot Amerika, Dél Amerika, Kína és Európa versenyezni a 2,6 millió dolláros (és növekvő) nyereményalapért. Ez az esport világbajnokság meglehetősen hasonlít a hagyományosabb sportágakban látottakhoz. A verseny formátuma egy dupla kieséses helyezési szakaszból áll, amelyet egy egyszeri kieséses kiütések követnek.

Az észak-amerikai csapatok általában dominálnak. Olyanok, amelyeknek a központja van Nagy-Britannia és Németország is jól teljesített az elmúlt években. 2022-ben Jarcorrrt, az Atlantis Leviathans csapatából választották ki a legértékesebb játékosnak.

Amikor a Hi-Rez Studios először adott otthont a versenynek, viszonylag kicsi volt. Azóta magasabb szintű elismerést ért el a szerencsejáték-iparon belül. Ez nőtt, mivel a nyereményalap egyre jövedelmezőbb. Ezek a nagy tétek többet okoztak esport fogadási oldalak észrevenni. A csapatok meglehetősen kis száma azt is jelenti, hogy a fogadóknak nagyobb esélyük van a győztes kiválasztására. Azok, akik élőben szeretnék nézni ezt az eSport világbajnokságot, megtehetik online streaming alkalmazások segítségével.

Smite fogadási szolgáltatók

Ez nem az a fajta játék, amelyet általában egy mainstream bukmékernél találni. A növekvő népszerűség ellenére a Smite inkább kultikus játék. Ez azt jelenti, hogy a szerencsejátékosoknak speciális webhelyeket kell keresniük. A legjobb esport fogadási oldalak sokféle játékot kínálnak majd. Ha a piacok széles választékát tartalmazzák, akkor a Smite lehet az egyik ilyen.

Időigényes lehet olyan szolgáltató keresése, amely ezt a játékot kínálja. A keresés leszűkíthető, ha azokra összpontosítunk, amelyek a többszereplős online harci aréna játékokat hangsúlyozzák. A Smite Pro League és a Smite Console League indulásakor új piacok is megnyílhatnak. Ezért a szerencsejátékosoknak figyelniük kell, hogy mikor kerül sor ezekre a versenyekre.

A legjobb szolgáltatók megfelelő választékot kínálnak a szerencsejátékok közül az ilyen típusú játékokhoz. Népszerűek a fogadási lehetőségek, mint például a győztes csapat és a legmagasabb helyezett játékos előrejelzése. Előfordulhat azonban, hogy a fogadó konkrétabbakat szeretne választani. Példaként említhető a körgyőzelem pontos körülményeire vagy a meccsen végzett ütések számára történő fogadás.

Kövesse a nevezetes csapatokat

Ha a szerencsejátékosok előnyt szeretnének szerezni és pontosabban fogadni, akkor érdemes követni a legjobb csapatokat ezen az esport közösségen belül. A Smite világbajnokság már említett győztesei ideálisak, akikre érdemes figyelni. A legjobb csapatok is streamelni fogják a meccseiket. Ez lehetőséget ad a fogadóknak, hogy jobban megértsék erősségeiket és gyengeségeiket. Bölcs dolog az egyes játékosok elemzése is. Mivel minden csapattagnak megvan a maga sajátos szerepe, a szerencsejátékosok tudni fogják, hogy milyen kritériumok alapján kell megítélni őket.

 • A dzsungeleknek jónak kell lenniük a nagy mennyiségű csatlós gyors kiküldésében.
 • Az AD Carry-nek a játék nagy részét gyengébb statisztikával kell túlélnie, mielőtt a csapatot győzelemre vinné a későbbi szakaszokban.
 • A Mid-nek rengeteg támogatást kell nyújtania, amikor szükség van rájuk.
 • A szólók segítséget nyújtanak a csapatküzdelmek és a gólok teljesítése során. Ezért elég sokoldalúnak kell lenniük.
 • Ahogy a neve is sugallja, a Support játékos segíti a többieket, hogy a csapat minél sikeresebb legyen.

Amint a szerencsejátékosok ismerik az egyes játékosok szerepkörét, ez segíteni fog nekik abban, hogy megtudják, mi a legjobb profi csapat.

Érvek és ellenérvek

Előnyök

 • A színes és szórakoztató kijelző a szerencsejátékosok széles körét vonzza.
 • A mitológia iránt érdeklődők biztosan sokat kapnak a játékból.
 • A játék mögött álló csapat rendszeresen frissíti, hogy a lehető legkiegyensúlyozottabb legyen.
 • A különféle istenek sokfélesége érdekessé teszi a mérkőzéseket.
 • A Smite egy üdítő alkotás a műfajban.

Hátrányok

 • A mérkőzések cselekménye meglehetősen kaotikussá válhat. Ezért azok a szerencsejátékosok, akik az egyszerűbb esport játékokat kedvelik, túlterheltnek és zavartnak érezhetik magukat.
 • A Smite 2012-es megjelenése óta egyesek úgy találhatják, hogy a játékmotor kissé elavult.
 • A játék jobb megértése érdekében a szerencsejátékosok dönthetnek úgy, hogy játsszák. A probléma az, hogy sok időbe telik megtanulni a csínját-bínját.
 • Az egyensúly hangsúlyozása azt jelenti, hogy nehéz lehet meghatározni, hogy melyik isten karakternek van a legnagyobb esélye a győzelemre.
 • A játék nem olyan játékosok számára készült, akik egyéni élményre vágynak.

A Smite fogadási szorzók megértése

Számos olyan változó van, amely befolyásolja a Smite fogadás esélyeit. A legfontosabb tényező maga a fogadás természete lesz. Például a végső győztes megjóslása nagyon különböző esélyeket hogy szerencsejáték a következő szerkezet eltávolítása vagy megölése.

A legjobb esport fogadási oldal megfelelő fogadási lehetőségeket kínál az embereknek a Smite számára. A fogadók számos különböző esélyes opcióval találkozhatnak. Az amerikai oddsok a leggyakoribbak az amerikai fogadóirodákon. Ezeket + és - jelekkel ábrázoljuk. Az előbbi az esélytelenebbet, míg az utóbbi a legesélyesebb győztest képviseli.

A szerencsejátékosok töredékes esélyeket is észrevehetnek. Töredék formájában jelenítik meg a lehetséges nyeremények összegét. Például, ha a személynek sikerül megnyernie egy fogadást 5/1-es szorzóval, akkor a bevétele ötszöröse lesz annak az összegnek, amelyet megtöltött.

Számos webhely kínál tizedes oddsokat a Smite játékokra. Ezek hasonlóak a törtekhez, de helyette tizedesvesszőt használnak. Ha valaki 15 dollárt fogad egy Smite játékon 2,0 szorzóval, akkor a nyereménye megduplázódik, 30 dollárra.

Smite fogadási tippek és trükkök

Amikor az ilyen típusú esport fogadásról van szó, a tudás hatalom. Minél többet tud egy szerencsejátékos a Smite játékról, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy nyerő fogadást tesz. Ezért bölcs dolog, hogy naprakész legyen az új fejleményekről úgy, hogy követi a Smite játékosait és a játék mögött álló céget a közösségi médiában.

A szerencsejátékosok maguk is játszhatnak Smittel. Ezzel tudatában lesznek az új God-csomagok megjelenésének, amelyek végül megváltoztathatják a jövőbeli versenyek dinamikáját. A kulcsfogalmak megértésével is előnyre tehet szert. Ezek közé tartozik a K/D/A (Kills/Deaths/Assist), a percenkénti arany és a játékos gólpasszok.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim