A legnépszerűbb fogadási oldalak Fortnite 2024

A Fortnite jelenleg az egyik legnépszerűbb online videojáték. Körülbelül 350 millió regisztrált játékosával és naponta több mint 10 millió bejelentkezéssel az Epic Games által készített játék igazi sláger az iparágban. Ez a népszerűség a fogadási ágazatra is kiterjedt. Sok eSport fogadási oldal a címei között szerepel. Azonban továbbra is vannak kérdések, hogy a Fortnite felkerüljön-e az eSport játékok listájára.

Ez a cikk részletesen megvizsgálja a játékot. A cikk célja, hogy több mechanikát kínáljon azoknak, akik a Fortnite-ra szeretnének fogadni. A népszerű esport játékosai is sok mindenből profitálhatnak. A Fortnite-ot először az Epic Games adta ki 2017-ben. Ez egy sor késés után történt, amelyet főként az Epic korábbi játékainak innovációs igénye okozott. A játék korai hozzáférésű fizetős címként jelent meg. A terv az volt, hogy 2019-ben ingyenes legyen a játék. A Fortnite három verzióban érhető el: Save the World, Battle Royale és Creative.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Fortnite 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite verziók

Fortnite: Világ megmentése

Ez volt az első kiadott cím. Ez egy hibrid-torony védelmi lövöldözős túlélési játék, amely legfeljebb négy játékos számára alkalmas. A küldetés a zombinak tűnő lények elleni küzdelem, hogy megvédjék a játékosok területét és tárgyait. A játékosok erődítményeket építhetnek, és csapdákkal győzhetik le ezeket a lényeket.

Fortnite: Battle Royale

2017-ben adták ki. A Save the World megjelenése körül a Player Unknown Battlegrounds is széles körben népszerűvé vált a játékosok körében. Az Epic gyorsan megépítette a Battle Royale módot korábbi játékukon.

Ebben a módban akár 100 játékos küzd, amíg csak egy nyertes marad. Amikor 2017 szeptemberében ingyenes játékként megjelent, több mint 10 millió játékos fogadta be a Battle Royale-t két héten belül. Továbbra is a Fortnite legsikeresebb modellje.

Fortnite: Kreatív

2018 decemberében jelent meg. Ez a mód még nagyobb szabadságot adott a játékosoknak. Saját harci arénákat és világokat hozhatnak létre. Privát szigeteiken a játékosok barátokat szerezhetnek, és olyan versenyeket rendezhetnek, mint a versenyzés. Vásárolt játékként indult, mielőtt egy ingyenesen játszható modellre váltott volna.

A Save the World támogatott a macOS, Windows, Xbox One és PlayStation 4 rendszereken. A Battle Royale és a Save the World egyaránt támogatott ezeken, valamint Androidon, iOS-en és Nintendo Switchen.

Online fogadás Fortnite-ra

Kiváló esportként A Fortnite számos esport fogadási oldal katalógusában elérhető. Az első lépés tehát az, hogy megtalálja az Önnek megfelelő fogadási oldalt. Az alkalmasságot az Ön országában elérhető elérhetőség, a fogadási piacok és versenyek, az esélyek és a tranzakciós költségek, többek között egyéb tényezők határozzák meg. Egyes játékosok egy online esport fogadási alkalmazás elérhetőségét is alkalmassági tényezőnek tartják.

Fogadásait az a mód határozza meg, amelyre fogad. A legnépszerűbb fogadási mód a Battle Royale. Népszerű a nagyobb kiszámíthatatlansága és a sok résztvevő miatt. A számok miatt sok fogadóházban kínálják, és gyakran jobb Fortnite oddsokkal rendelkezik. Neked is rá kéne menned!

Játékosok kiválasztása

Ezután bölcsen válassza ki játékosait. A legegyszerűbb fogadás az 1X2, ahol kiválasztja a végső győztest.

A játékosok kiválasztását az esélyek eloszlásának megértése vezérli. Az odds-szórás megmutatja, hogy melyik játékos rendelkezik jobb képességekkel. Ha A és B játékosok szórása rendre -1,5 (+130), illetve +1,5 (-158), az azt jelenti, hogy az első játékos képzettebb.

Az első játékosra való fogadás (a legjobb a háromból) azt jelenti, hogy legalább két játékot meg kell nyernie ahhoz, hogy az Ön fogadása nyerjen. A második játékosra való fogadás azt jelenti, hogy nyer vagy veszít 1,5 térkép alatt. A második játékos szórása technikailag szabadságot ad a játékosnak, hogy elveszítsen két meccset, és a fogadás így is nyer.

További népszerű fogadások közé tartozik a Map Duration Bet, a Total Towers Destroyed, az First/Second Map Winner, a Total Rounds és a Round Handicaps. Ha jobban megérti a játékokat és a játékosokat, az összetettebb fogadások felé kell haladnia.

Miért népszerű a Fortnite?

Ha 300 millió ember szeret egy játékot, akkor valami különlegesnek kell lennie benne. Általában ezek nem is bonyolult dolgok. Az olyan egyszerű dolgok, mint a grafika és a mobil támogatás, sokat segíthetnek egy játék népszerűsítésében. Szóval, mi a különleges a Fortnite-ban?

Több mód

A három játékmód a különböző ízlésű játékosoknak kínál sokféle választást. Természetesen az emberek szeretik a választási lehetőségeket. Ha különleges szigetedre és teljes szabadságra vágysz, a Creative a megfelelő mód. Öld meg a riválisokat, amíg te leszel az utolsó ember?

Játssz a Battle Royale játékkal. A Save the World nagyszerű azoknak a csapatoknak, akik jót akarnak tenni a zombik kiiktatásával.
Vannak, akik szeretnek időről időre váltani a különböző üzemmódok között. Ez jól működik, hogy megakadályozza a játék monotonná válását.

Különböző eszközök támogatottsága

Nagyon erős pont, ha a modern játékról van szó. Manapság a legtöbb ember mobil eszközökön keresztül éri el az internetet. A távmunka is egyre népszerűbb, ami azt jelenti, hogy az emberek sokat mozognak. Ezek az emberek bárhonnan és bármilyen eszközről szeretnék elérni kedvenc játékaikat.

A Fortnite kiválóan teljesített ezen a téren. Kezdeti verziója négy operációs rendszert támogat. A két egymást követő mód hozzáadott még kettőt, és nemrégiben jelent meg Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokon.

Rendszeres versenyek

A Fortnite rajongói rendszeresen szerveznek versenyeket szerte a világon. Ezek versenyek a legtöbb esetben online tartják. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nagyjából a világ bármely pontjáról játsszanak. Néhány ilyen versenynek jó pénzdíja is van.

Mivel az e-sportok a világ minden táján általánossá váltak, ezek a versenyek jó alapot biztosítanak a Fortnite virágzásához. A játék annak ellenére virágzott, hogy egyes oldalak érvei szerint ez nem esport. Vannak, akik úgy érzik, hogy ez sok szünetet jelent, pl. amikor elbújnak, elveszik a „sport” szempontot. Azonban újra és újra átvészelte ezeket a kritikákat. Ez jelzi, milyen izgalmas játékról van szó.

Fogadási bevonás

Sok más sporthoz hasonlóan a fogadók is érdeklődnek a Fortnite iránt. Fent megtalálni a legjobb esport fogadási oldal, tudni akarják, hogyan haladnak a játékok, amelyekre fogadnak. A komoly fogadóknak időbe telik, hogy megvizsgálják, hogyan játszanak a különböző csapatok és játékosok, mielőtt pénzt helyeznek el rájuk. Ez önmagában sok követőt szerzett a Fortnite-nak.

Frissítések és javítások

Egy jó játéknak dinamikusnak kell lennie. A Fortnite ezt a három játékmód elkészítésével bizonyította. A Battle Royale különösen időszerű és bölcs reakció volt a versenyre. Még ma is lejátszhatja a Save the World legfrissebb verzióit. Az Epic jó munkát végzett a rendszeres frissítések és gyors hibajavítások elvégzésével minden játékmodellhez.

Ingyenes játék és korai hozzáférés

Az Early Access bevezetése jó trükk arra, hogy az embereket játékba vonzza, de ennél többre van szükség ahhoz, hogy megtartsák őket. Az Epic mindkét kártyát kiválóan használta. Sokan csatlakoztak a Save the World-hez, hogy kihasználják az Early Access opciót. Néhányan még akkor is megmaradtak, amikor prémiumra ment. Az Epic ezután ingyenesen játszható játékként kínálta legújabb módját. Ez ösztönzés azoknak, akik nem csatlakoztak a játékhoz, és jutalom azoknak, akik hűségesek maradtak az előző módokhoz.

Van Fortnite verseny?

Igen, van egy Fortnite világbajnokság, és sok izgalmas dolog körülötte.

Mi az a Fortnite világbajnokság?

Ez egy éves esemény, amelyet az Epic a Fortnite harmadik verziójának megjelenése után mutatott be. A nyitótorna 2019. július 26. és július 28. között zajlott. Ennek a New York-i 23, 771 Arthur Ashe Stadion adott otthont, amely a világ legnagyobb teniszstadionja. A világbajnokság egyéni játékosokat és csapatokat hozott össze különböző kategóriákban, nevezetesen:

 • Szólók (július 28.): 3 millió dollár pénzdíj a győztesnek, 50 000 dollár minden résztvevőnek. Kyle Giersdorf nyert, egy 16 éves amerikai, a Bugha becenévvel.
 • Duók (július 27.): 3 millió dollár a győztesnek, 100 000 dollár részvétel minden duó után. Emil Bergquist Pedersen, azaz Nyhrox és David 'Aqua' Wang osztozott a fődíjon.
 • Kreatív Kupa: 3 millió dolláros nyereményalap a nyerteseknek. Nyerte a Faze Cizzorz által vezetett "Fish Fam"
 • Pro-Am (július 26.): 1 millió dollár a nyerteseknek, hogy egy általuk választott jótékonysági szervezethez kerüljön. 3 millió dollár a fennmaradó részért, amelyet szintén jótékonysági szervezeteknek ajánlanak fel. Nyerte az Airwaks (Streamer) és az RL Grime (zenei producer).

Kvalifikációk

Volt egy kvalifikációs folyamat, amely során körülbelül 200 játékost/csapatot választottak ki a világbajnokságon való részvételre. A kvalifikáció érdekében a játékosok és a csapatok másokkal játszottak online régiójukban. Minden héten egy adott terület szólójátékosai és duócsapatai legfeljebb tíz mérkőzést játszottak kategóriájuk ellenfeleivel. Az eseményeket online bonyolították le, és körülbelül 3000 legmagasabb pontszámot elért csapatot/játékost választottak ki.

A 3000 ezután egy vasárnapi eseményen vett részt, ahol a legjobb 20 csapat/játékos kvalifikálta magát a világbajnokságra. Világszerte több mint 40 millió jelentkező vett részt a minősítési folyamatban.
A Fortnite Creative Cup hasonló minősítési folyamattal rendelkezett. Ez azonban öt kéthetes periódusban történt 2019 áprilisa és júniusa között.

A játékosok minden aktív héten kreatív kihívásban vettek részt. A befejezett kihívást ezután benyújtották az Epic-nek, aki egy zsűri segítségével kiválasztotta a világbajnokság legjobbjai közül hármat. Minden képesítés 5000 dollárt hozott.

A Pro-Am csapatokat epikusan választották ki. Minden csapatban volt egy streamer (profi) és egy híresség (am).

Világbajnokság

A világbajnokságon a duó és a szóló kategória hat-hat mérkőzést játszott. A többi kategória öt-öt mérkőzést/eseményt játszott.

A Fortnite Világkupa második versenyét 2020 áprilisában kellett volna követni. Ezt azonban törölték, mivel a koronavírus-járványt követően a világ szigorú lezárásokba került. A 2021-es kiadás szintén ugyanezen okból elmaradt. Az Epic azonban továbbra is különféle Fortnite versenyeket tart online.

Fortnite világbajnokság fogadás

A világbajnokságra és a selejtező eseményekre egyaránt fogadhat. Ez nagyban függ a bukmékertől. Egyes bukmékerek minden eseményt lefednek, míg mások csak bizonyos Fortnite esport játékokra kínálnak esélyt. Bár a világbajnokságon való fogadás a leggyakoribb gyakorlat, a selejtezőkre való fogadás nagy előnyt jelent. Lehetőséget kínál arra, hogy megismerkedjen a különböző kategóriákban szereplő csapatokkal és játékosokkal. Így a játékok csúcsszakaszában megtudhatja, hogyan kell fogadni.

A selejtezőkre való fogadásnál fontos, hogy kicsiben fogadjunk. Az a rengeteg játékos, akik egy nyerőgépet próbálnak szerezni, azt jelenti, hogy még a nagyrészt amatőr játékosok is előtérbe kerülnek. Ezt a szintet kizárólag a résztvevőkkel való ismerkedésre használja.
Szerencsére a legjobb játékosok között rendszerint van következetesség. Az Airwaks és a Grime például egynél több Fortnite versenyt nyert meg együtt.

Fogadás a Fortnite-ra esport fogadóirodákban

Amint azt korábban említettük, számos tényező határozza meg, hogy mikor fogadási szolgáltató kiválasztása fogadni vele. Az e-sportra való fogadás még viszonylag új. Ezért néhány sportfogadóhoz még nem jutott el. De a szám már elég nagy ahhoz, hogy elkényeztessen a választástól.

A fent említett tényezőkön túl azt is meg kell vizsgálnia, hogy a sportfogadás hogyan mutatja be az esélyeit. Mindig olyan esélyekkel játssz, amelyeket megértesz. Az esélyek típusairól az alábbiakban részletesebben olvashat.

A fogadás előtt is érdemes tájékozódnia. A következő részben tárgyalunk néhány tippet a Fortnite legjobb csapatairól.

Ennek ellenére az esportra való fogadás nem lehet nehéz. Ez nagyjából olyan, mint a sportfogadás minden más formája. Egyes bukmékerek már bevezetik piacukon a játék közbeni fogadásokat. Hamarosan valószínűleg lesznek olyan virtuális játékok, mint a hagyományos sportoknál. Olvasson tovább itt a frissítésekért, és nézze meg a fogadási oldalakat, amelyek új Fortnite piacokat adnak hozzá. Ne felejtse el kihasználni az esport-fogadás népszerűsítését célzó fogadási oldalak számos ajánlatát.

Néhány vezető kaszinó, amelyet érdemes gyakran felkeresni, a 888Betting, a BetWinner, a BetMaster, a 22Bet, a MegaPari és az 1Xslots.

Figyelemre méltó Fortnite csapatok

Fennállásának közel négy éve alatt sok játékos igyekezett profivá válni a Fortnite-on szólók és csapatok. Legtöbben következetesek, amikor a csúcsra jutnak, és gyakran biztonságos fogadások, amikor játszanak.

Ezeknek a játékosoknak az ismerete növeli az esélyeit arra, hogy ésszerű fogadásokat kössön a nagy versenyeken. Mindig emlékeznie kell azonban arra, hogy a profik szállnak szembe profikkal, és a fogadás továbbra is az abszolút esély játéka marad. Íme néhány a játék legjobbjai közül:

Bugha

Az első említés a Fortnite Világkupa-Szóló kategória első helyezettjeé. A most 18 éves amerikai fiatalember a teljes 3 millió dolláros nyereményt hazavitte, és még mindig a címvédő. 59 pontja volt a tornán, ahol a második helyet szerezte meg 33-mal.

Számos versenyen vett részt a No Clout csapatnál eltöltött ideje alatt, és a jelenlegi Sentinel e-sportja részeként. Annyira jó, hogy az Epic, a Fortnite fejlesztői 2021 júliusában olyan játékon belüli skint adtak neki, amely úgy néz ki, mint ő. Ahogy sejteni lehetett, a Battle Royale-t játszik!

Őrszemek

A Bugha nem csak a Sentinels nagy név. A csapat 2018-as létrehozása óta három nagy bajnoki címmel rendelkezik a csapatban. A futball világbajnokságot és a Pro-Am-et is megnyerték rövid idő alatt. Dylan Sprouse „Daequan” vezeti őket, és olyan játékosaik vannak, mint Tyler Blevins „Ninja”, Dennis Lepre „Cloak” és Jacob „Knapman”.

Team Secret

Team Secret egy európai Fortnite-óriás, amelynek központja Berlinben, Németországban található. Érdekes módon régebbi, mint maga a Fortnite, amelyet 2015-ben alapítottak. Élén Maksym Koshkyn 'Maxaxi' és Victor Trifonov 'Vitrus Pro' áll. Folyamatos előrehaladást értek el a Fortnite versenyeken, a 21. helyről a hatodik helyre emelkedtek a las Polaris LAN Pro Series-ben. Ez egy ígéretes csapat, amelyre minden fogadónak szemmel kell tartania.

Faze Clan

Ez az egyik legnézettebb Fortnite csapat, több mint 800 millió megtekintéssel a YouTube-videóin. A profi játékosok Cloak, Team Captain és FaZe által alapított csapata érdekes tehetségekkel rendelkezik. A Ninja, a Dakotaz és a CouRage részei ennek az istállónak.

Cloud Nine

Cloud Nine népszerű és sikeres amerikai Fortnite csapat. Nagyszerűek a Twitch-en, és a Fortnite versenyek legkorábbi versenyzői közé tartoznak. A csapatot Camachokiee, Brandon Alvarad 'Patito, Tyler Blevins 'Ninja', Timothy Miller 'Bizzle' és TSM alkotja._A Myth megnyerte a Fortnite versenyek 87%-át, amelyeken részt vett.

Érvek és ellenérvek

Miután megvizsgáltuk, miért olyan népszerű a Fortnite, ez a rész csak a megbeszéltek összegzése lehet – plusz nagyon kevés kiegészítés. És a hátrányok említése (amelyek meglepően kevések).

Előnyök

 • Változatosság – A játékok három mód közül választhatnak a játékosok számára
 • Rendszeres frissítések – A játékosok aggodalmait meghallgatják, és időben intézkednek, valamint szép kiegészítések
 • Több verseny – Vannak versenyek, ahol a játékosok valódi pénzt kereshetnek. Az Epic ezek egy részét továbbra is online tartotta még a lezárás időszakában is.
 • Kompatibilitás – A Fortnite játékok több eszközön és operációs rendszeren is elérhetők. Folyamatosan lépést tartottak a PlayStation 5 legújabb kiadásaival.
 • Ingyenesen játszható – A játék Kreatív módja ingyenesen játszható, és rengeteg kreatív szabadságot kínál a játékosoknak

Hátrányok

 • A Fortnite kezdeti módja nem kompatibilis néhány operációs rendszerrel, mint például az Android és az iOS
 • A Fortnite: A Battle Royale elhomályosította a többi módot. Ennek eredményeként úgy tűnik, hogy az Epic jobban összpontosít rá, mint a többi módra, így hátrányos helyzetbe hozza azokat, akik előnyben részesítik ezeket a módokat.
 • Egyes módok megkövetelik a játékosoktól, hogy pénzt költsenek a játékhoz

A Fortnite fogadási esélyeinek megértése

Fogadási szorzók különböző országokban eltérően mutatják be. Javasoljuk, hogy olyan szorzókkal fogadjon, amelyeket az Ön országában használnak, vagy amelyeket jól ért. Az esélyek három fő módon jelennek meg

Amerikai oddsok

Pénzvonal oddsként is ismert, ezek az esélyek közönséges számokként jelennek meg, előttük + és - jelekkel. Mínusz jeleket kapnak azok a játékosok/csapatok, akiket nagyobb valószínűséggel nyernek. Például egy -100-as szorzóval rendelkező csapat a kedvenc, míg a +100-as esélytelenebb.

Tört esélyek

Más néven British vagy Traditional Odds. A tört első része az, hogy mennyit nyersz az elhelyezett pénz ellenében, ez a második rész. 10/1 rendelések azt jelentik, hogy 10 dollárt nyersz, ha 1 dollárt teszel fel.

Tizedes szorzók

Az Európában népszerű oddsokat digitális, európai vagy kontinentális esélyeknek is nevezik. Könnyen érthetőek, mivel egyszerűen megszorozod az esélyt a téteddel, hogy megkapd a végső összeget, amit kapsz, ha a fogadásod nyer. Ha 5 dollárt tesz fel 2,00 szorzón, nyerés esetén 10 dollárt kap, beleértve a tétjét is.

Meg kell értenie az olyan szorzókat is, mint a halmozott és halmozott fogadások. Ezek újdonságok az esportban és a Fortnite fogadásban, de hamarosan sok fogadóházban népszerűek lesznek.

Fortnite fogadási tippek és trükkök

A Fortnite esporton való fogadás nem sokban különbözik a fogadásoktól fogadás más esportokra. Ezért tisztességtelen azt állítani, hogy létezik egy szilárd fogadási stratégia, amely biztosíthatja Önt a győzelemről. Ez véletlen kérdése. Szerencsére más sportágakkal ellentétben a Fortnite rendszerint legfeljebb hat mérkőzésből álló versenyeket rendez, így több esélye van.

1. tipp: Mindig figyelje a trendeket

Hatjátszmás verseny esetén érdemes elkerülni az első egy-két meccset. A domináns játékosok hamarosan trendet alakítanak ki, és az utolsó körökben továbbra is nyernek. Ezekben a körökben könnyebb a helyes tippelés.

2. tipp: Válasszon konkrét piacokat

Ne tegyen fogadásokat mindenhol; rendelkezzen egy vagy néhány piaccal, és ezekre szakosodjon. Szakosodhat például a végső győztes fogadásokra és a körfogadások időtartamára. Ez következetessé teszi a kutatás során, ahol pontosabban látja a trendeket.

3. tipp: kövesse a versenyeket

Gyakran mondják, hogy a valódi rajongók nem a legokosabb fogadásokat teszik meg. A győzelemhez azonban némi munkára van szükség. Legyen a versenynaptár, és figyeld meg a csapatokat, amikor játszanak.

Végül be kell tartania a rendszeres fogadási tanácsokat, amelyek minden sportra érvényesek. Ne fogadjon érzelmileg. Legyen fix költségvetése. Játssz szórakozásból, semmint keresni.

Tedd a Fortnite fogadást valami élvezetessé, és olyasvalamivé, amitől megszereted a játékot (több).

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei

Legújabb hírek

Izgalmas keresztezések és események a Palworld élmény fokozására
2024-02-16

Izgalmas keresztezések és események a Palworld élmény fokozására

Mivel a Palworld globálisan uralja a videojáték-ipart, a rajongók izgatottan várják, mit hoz ennek a lényeket elkapó ravaszkodó-túlélő játéknak a jövője. Ebben a cikkben feltárunk néhány szórakoztató lehetőséget a keresztezésekhez és az eseményekhez, amelyekre Palworldben kerülhet sor.