Legjobb NBA 2K Esport bukmékerek

Ez az NBA 2K eSports fogadási útmutató mindent részletez, amit a fogadóknak tudniuk kell az NBA 2K fogadásról. Tudjon meg többet erről a játékról, miért népszerű, hogyan fogadhat rá, fogadjon NBA 2K piacokat, szorzókat és tippeket a fogadáshoz. Az NBA 2K egy sportszimulációs videojáték-sorozat, amely 1999-ben debütált. Eredetileg a Sega Sports adta ki, a kosárlabdajáték legújabb részeit pedig a 2K Sports adta ki.

Ami a játékfejlesztést illeti, a legújabb részletek a Visual Concepts-tól származnak. Az NBA 2K összes része a National Basketball Association (NBA), a világ legrangosabb kosárlabda bajnokságának utánozza. Az NBA 2K játékmenete egy szabványos kosárlabdajátékot szimulál. Az NBA 2K legújabb részei az aktuális NBA-szezon összes csapatát és játékosát, a legendás NBA-csapatokat, az Euroliga-csapatokat és a WNBA-csapatokat tartalmazzák. Érdekes módon kitalált játékosok létrehozása is lehetséges.

Legjobb NBA 2K Esport bukmékerek
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
NBA 2K21 és NBA 2K22

NBA 2K21 és NBA 2K22

Annak ellenére, hogy az NBA 2K21 volt a legkiemeltebb rész a legutóbbi esport versenyeken, a legújabb rész az NBA 2K22, amely 2021. szeptember 10-én jelent meg. Ez lesz a fő játék a közelgő NBA 2K esport versenyeken.

Az új részt kiváló grafikájáért, valósághű játékmenetéért, kommentárjaiért és filmzenéjéért dicsérték. Összességében az NBA 2K az egyik legkelendőbb videojáték-franchise, és kétségtelenül a legjobb kosárlabda szimulációs videojáték.

Az NBA 2K felülmúlta az EA Sports NBA Live-ját, egy másik kosárlabda-szimulációs videojáték-sorozatot, amelyet 2018-ban leállítottak.

Bár az e-sport színterén nem biztos, hogy akkora, mint a FIFA, az NBA 2K lassan emelkedik a ranglétrán, vonzza a profi esport csapatokat, a szponzorokat, a tévéadókat és a vad rajongótábort. Csak idő kérdése, hogy utolérje a FIFA-t, az esport legnagyobb sportszimulációs játékát.

NBA 2K21 és NBA 2K22
Fogadás az NBA 2K-ra

Fogadás az NBA 2K-ra

Az NBA 2K fogadás népszerű a videojátékok rajongói és a hétköznapi sportfogadók körében. Teljesen legális erre az esportra fogadni, amíg a játékosok elérték a törvényes korhatárt. Az NBA 2K-ra való fogadás semmiben sem különbözik a hagyományos kosárlabda fogadástól.

Az NBA 2K-ra fogadáshoz a játékosoknak először meg kell találniuk egy online esport fogadási oldal az NBA 2K fogadási piacokkal. A következő lépés az, hogy regisztráljon a fogadóirodánál a 'regisztráció' lehetőségre kattintva, adja meg az adatait, és fejezze be regisztrációját az e-mail-cím megerősítésével. Azok számára, akik nem akarnak végigmenni a hektikus regisztrációs folyamaton, vannak Trustly esport fogadási oldalak, más néven nem ellenőrző oldalak, amelyekhez nincs szükség regisztrációra.

Valódi pénzes NBA 2K fogadás

Míg egyes fogadóirodák ingyenes pénzes NBA 2K fogadásokat kínálnak, a legtöbb valódi pénzes fogadási oldal. Játékosok valódi pénzt kell befizetnie számláikra, hogy valódi pénzes fogadásba kezdjenek. A valódi pénzes NBA 2K esport fogadással a játékosoknak esélyük van valódi pénzt nyerni. De akkor fontos, hogy meghatározzon egy költségvetést a fogadáshoz, és szigorúan tartsa be azt. Az NBA 2K fogadás ugyanolyan addiktív lehet, mint maga a játék.

Fogadás az NBA 2K-ra
Mennyire népszerű ez a játék?

Mennyire népszerű ez a játék?

Az NBA 2K a legnépszerűbb sportszimulációs játékok közé tartozik. Ez a harmadik a FIFA és a Madden után. Az NBA népszerűsége, a játék online közössége, a valósághű játékmenet és az online játék egyaránt népszerűvé teszik ezt a játékot.

A Statista-n közzétett statisztikák szerint az NBA 2K sorozat 2021 novemberében az 5. helyen áll a legkelendőbb videojáték-franchise-ok és -címek listáján világszerte. A sorozatból 118 millió darabot adtak el.

Miért népszerű az NBA 2K?

Nos, több ok magyarázza az NBA 2K népszerűségét.

A kosárlabda és az NBA népszerűsége

Az NBA 2K azért népszerű, mert a kosárlabda világszerte népszerű. A World Atlas szerint a kosárlabdának közel egymilliárd rajongója van. Mivel az NBA a legrangosabb bajnokság, az NBA 2K-nak biztosan lesznek rajongói. Ezenkívül az a tény, hogy az NBA Live-t feloszlatták, az NBA 2K-t is előnyben részesíti, mivel ez az egyetlen domináns kosárlabda-franchise az esport színtéren.

A valósághoz közel álló realizmus

Az NBA 2K népszerűségének másik oka a fejlesztők által a franchise-ba injektált realizmus. A legvalósághűbb sportszimulációs esport játékok közé tartozik. Emulálja az NBA-t és számos más csúcskategóriás kosárlabda bajnokságot, és valós játékosokat és versenyeket tartalmaz. Ezen kívül a sportolók felismerhető arcai és valósághű interakciók jelennek meg, a csöpögéstől, ügyességi mozdulatokon át egészen a testkontaktusig.

Online NBA 2K közösségek

Az online NBA 2K közösségek is hozzájárulnak a játék népszerűségéhez. Van egy hivatalos NBA 2K fórum, ahol a játékosok kapcsolatba léphetnek egymással. A hivatalos fórumon kívül az NBA 2K rajongói más fórumokon is kommunikálhatnak, mint például a Reddit, a Steam Discussions, az IGN fórumok, a GameFAQs és a ResetEra, hogy csak néhányat említsünk. Az online közösségek kiváltják a videojátékok nyüzsgését és felhajtását.

NBA 2K online játék

Az online játék egy nagyszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy távolról online versenyezzenek. Az NBA 2K online játékkal rendelkezik, így a különböző régiókból származó játékosok csatlakozhatnak és versenyezhetnek. Az online játék kulcsfontosságú volt az NBA 2K népszerűségében, de sajnos az NBA 2K szerverei 2021. december 31-én leállnak.

NBA 2K mobil

Az NBA 2K mobiltelefonon is elérhető, így a sportszimulátoros játék rajongói útközben is játszhatják. Nem hagyható figyelmen kívül az NBA 2K Mobile szerepe a franchise népszerűségében.

Mennyire népszerű ez a játék?
NBA 2K esport versenyek és ligák

NBA 2K esport versenyek és ligák

Bár lehet, hogy nem olyan aktív az esport színtéren, mint a CS: GO és a Dota 2, az NBA 2K számos funkcióval büszkélkedhet. tornák és versenyek. Vannak olyan csúcskategóriás versenyek, amelyek a legnagyobb NBA 2K csapatokat vonzzák világszerte, valamint alacsony szintű versenyek is.

NBA 2K Liga

Az NBA 2K League a legversenyképesebb torna. A 2K League néven is ismert verseny az NBA a Take-Two Interactive-val közösen. Ez a legversenyképesebb NBA 2K verseny, és természetesen a legjobb fogadás. Eddig négy ragyogó 2K League szezon volt.

A 2K League mellett számos más NBA 2K esport versenyre is lehet fogadni, mint például az American Express x NBA 2K22 Experience, a Twitch Rivals NBA All-Star Showdown, az NBA 2K Players Tournament, az NBA 2K League The Turn Powered by AT&T, a RES NBA 2K21 MEGHÍVÁS , FIBA Esports Open III stb.

Míg a múltban nagyon kevés eseményre lehetett fogadni, az NBA 2K esportja exponenciálisan növekszik. Sok e-sport versenyszervező felfigyel ennek a videojátéknak a népszerűségére, így egyre több bajnokság van készülőben.

NBA 2K esport versenyek és ligák
A legjobb NBA 2K esport csapatok

A legjobb NBA 2K esport csapatok

Mielőtt belevágna az NBA 2K fogadásba, a játékosoknak ismerniük kell a csapatok fogadni. Ebben a szegmensben megtudhatja, melyek a legdominánsabb profi csapatok az NBA 2K-ban.

Wizards District Gaming

A Wizards District Gaming az NBA 2K legjobb esport csapata. A csapat 2018-ban debütált az induló 2K League-ben, és két 2K League-címet nyert 2020-ban és 2021-ben. A legutóbbi 2K League-ben a washingtoni székhelyű esportcsapat 3-0-ra legyőzte a Jazz Gaminget egy bo5-ös játéksorozatban.

Knicks Gaming

Egy másik NBA 2K csapat, amelyre fogadni lehet, a Knicks Gaming, a 2018-as 2K Liga győztes. A csapat legyőzte a Heat Check Gamingot a bo3-döntőben, így lett az első rájátszás-bajnok a 2K League történetében.

T-Wolves

A 2019-es 2K Liga győztes T-Wolves szintén a legjobb NBA 2K csapatok között van. Annak ellenére, hogy a csapat formája az utóbbi időben visszaesett, még mindig az NBA 2K legjobb csapatai közé tartozik.

A fentiek a legjobb NBA csapatok. További érdemes megemlítések közé tartozik a Cavs Legion GC, a Warriors Gaming Squad, a Pistons GT, a Blazer5 Gaming, a Lakers Gaming, a Magic Gaming, a Warriors Gaming Squad és a 76ers GC.

A legjobb NBA 2K esport csapatok
A legjobb NBA 2K fogadási oldalak

A legjobb NBA 2K fogadási oldalak

Ma sok e-sport fogadóiroda létezik; egyesek valódiak, míg mások nem érik meg. Ebben a részben találja meg a végső ellenőrzőlistát a legjobb NBA 2K esport fogadási alkalmazás vagy webhely megtalálásához.

Engedélyezés és szabályozás

az esport nem annyira szabályozott, mint a hagyományos futball, így lehetséges a mérkőzések eredményének eldöntése és egyéb illegális ügyletek. A biztonság megőrzésének legjobb módja, ha egy jó hírű online szerencsejátékokat szabályozó testület által engedélyezett és szabályozott esport fogadási oldalon játszol. Az engedéllyel rendelkező webhelyek biztosítják, hogy minden NBA 2K mérkőzés ingyenes és tisztességes legyen.

Piacok és esélyek

A legjobb esport fogadási oldal hatalmas piacokkal rendelkezik. Minden játékhoz és versenyhez számos fogadási lehetőség létezik. Az oldalakon a legmagasabb az esély a piacon.

Banki lehetőségek

Az NBA 2K fogadási oldal kiválasztásakor ellenőrizze a banki lehetőségeket. Egy jó webhelynek támogatnia kell a fiat valutát és a kriptot is. Emellett az összes népszerű online fizetési módnak elérhetőnek kell lennie, beleértve az e-pénztárcát, a hitelkártyákat vagy a banki átutalásokat. Végül ellenőrizze a tranzakció átfutási idejét és a befizetési/kifizetési limiteket.

NBA 2K fogadási bónuszok

Rengeteg NBA 2K van fogadási bónuszok amelyek lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy egy fillér kiadása nélkül próbáljanak szerencsét az NBA 2K fogadásban. Ezeket befizetés nélküli bónuszoknak nevezzük. Emellett vannak betéti bónuszok és hűségprogramok. Egy jó fogadási oldalnak valamilyen módon ösztönöznie kell a játékosokat.

A legjobb NBA 2K fogadási oldalak
Érvek és ellenérvek

Érvek és ellenérvek

Az NBA 2K fogadásnak, akárcsak ugyanannak az éremnek a két oldalának, vannak előnyei és hátrányai is. Ebben a részben megtudhatja, milyen előnyei és hátrányai vannak az ezen a franchise-on történő fogadásnak.

Előnyök

  • Az NBA 2K eSports versenyképes – Manapság az NBA 2K versenyek nagyon versenyképesek, így a hagyományos NBA-fogadásokat kedvelő fogadók egy másik lehetőség közül választhatnak.
  • NBA 2K fogadási oldalak – A múltban nagyon kevés eSport fogadási oldal volt, de manapság rengeteg fogadóirodal rendelkezik az NBA 2K fogadási piacokon.
  • Fogadási bónuszok – Rengeteg eSport fogadási bónusz és promóció található az NBA 2K eSports fogadók számára.
  • Fogadási piacok egész évben – Az NBA 2K eSport versenyei bővülnek. Így bár nem biztos, hogy egész évben léteznek NBA fogadási piacok, rengeteg NBA 2K eSportra lehet fogadni egész évben.

Hátrányok

  • Nincsenek elemzésre alkalmas adatok – A hagyományos NBA-adatoktól eltérően, ahol a játékosok láthatják az NBA-csapatok fej-fej melletti statisztikáit, az NBA 2K eSports csapatairól nincsenek megfelelő adatok.
  • Függőség kockázata – Az NBA-fogadások függőséget okozhatnak. Ha a játékosok nem vigyáznak, akkor kényszeres szerencsejátékba eshetnek.
Érvek és ellenérvek
Az NBA 2K fogadási szorzók és piacok magyarázata

Az NBA 2K fogadási szorzók és piacok magyarázata

Az esélyek egy esemény bekövetkezésének valószínűségét jelentik. Másrészt az NBA 2K piacai a elérhető fogadási lehetőségek.

NBA 2K esélyek

Az NBA 2K szorzói ugyanazok, mint a hagyományos NBA-fogadásoknál. Minél nagyobb az esély, annál kisebb az esélye annak, hogy az esemény átjön, és fordítva. Most három esélyes formátum létezik; Brit odds (tört esély / brit odds), amerikai odds (US odds / pénzvonal odds) és európai odds (tizedes odds). A fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy az általuk preferált szorzóformátum elérhető.

NBA 2K fogadási piacok

A legjobb NBA 2K fogadási oldalakon sokféle fogadási piac található, mind a hosszú, mind a rövid távú fogadási piacokon. A hosszú távú fogadási piacok lehetőséget kínálnak a játékosoknak, hogy még a verseny kezdete előtt fogadjanak a torna győztesére. De a népszerű fogadási piacok az egyéni meccsekről szólnak. A játékosok fogadhatnak a mérkőzés győztesére, az összesítésre vagy a hendikepre.

Csak hogy megemlítsük, a fogadók fogadhatnak az NBA-mérkőzéseken, mielőtt azok elkezdődnek, vagy amikor már folyamatban vannak. A folyamatban lévő mérkőzésekre való fogadást élő fogadásnak vagy játékon belüli fogadásnak nevezik.

Az NBA 2K fogadási szorzók és piacok magyarázata
NBA 2K fogadási tippek

NBA 2K fogadási tippek

Az NBA 2K útmutató utolsó részében megtudhat néhány tippet, amelyek nagyobb esélyt adnak a játékosoknak a nyerésre.

Először is fontos követni a jelenlegi NBA 2K esportszezont, hogy megértsük, mely csapatok vannak formában és melyek nincsenek formán. Fontos, hogy ha egy csapat formában van a való életben, az nem jelenti azt, hogy az NBA 2K-ban is formában van. Az NBA 2K esports csapat formáját ellenőrizze, ne az NBA-csapatot a valóságban.

Egy másik hasznos tipp, hogy kövesse a szakértők mondandóját. Csakúgy, mint a hagyományos NBA fogadásban, az NBA 2K esport szcénájában is vannak szakértők, akik kulcsfontosságú előrejelzésekkel rendelkeznek. Az NBA 2K előrejelzései nem biztos, hogy 100%-osak, de messzire vezethetnek.

Ezzel véget ért az NBA 2K esport fogadási útmutató. Valóban, az NBA 2K-ra való fogadás szórakoztató lehet mind az NBA-rajongók, mind az NBA 2K franchise rajongói és a hétköznapi fogadók számára. A fogadóknak azonban gondoskodniuk kell arról, hogy felelősségteljesen játsszanak, mivel az NBA 2K fogadása függőséget okozhat.

NBA 2K fogadási tippek