A legnépszerűbb fogadási oldalak Hearthstone 2024

A Hearthstone egy jól fogadott esport cím, amelyet a Blizzard Entertainment fejlesztett és adott ki. Bár ez a digitális gyűjthető kártyajáték (CCG) csak 2014-ben jelent meg, világszerte több mint 100 millió esport fogadó figyelmét hívta fel rá. A Hearthstone egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága kétségtelenül az, hogy karaktereit és tárgyait a World of Warcrafttól kölcsönözte. Ez a hatalmas, többszereplős online szerepjáték (MMORPG), amelyet a Blizzard Entertainment is kiadott közel két évtizede, nyitott világú dizájnnal rendelkezik.

Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rengeteg izgalmas tevékenységben vegyenek részt, mint például küldetések teljesítése és szörnyekkel való küzdelem. Ahogy a fejlesztők remélték, hihetetlen kereskedelmi sikereket ért el, következésképpen lefektette az alapjait nyolc fő kiegészítő csomag létrehozásának.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Hearthstone 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hearthstone kártyajáték

A kártyák a Hearthstone játékmenetének középpontjában állnak. Ez az esport jellemzően a következő négy típussal érkezik:

 • Minyon kártyák
 • Varázslatos kártyák
 • Hős kártyák
 • Fegyverkártyák

Nevezetesen, minden kártya egyedi, és azokat a képességeket, hatásokat és karaktereket képviseli, amelyekkel a játékosok rendelkezhetnek a meccsek során. Például a varázslatkártyák egy adott egyszeri hatást váltanak ki, és a játékosok felhasználhatják őket ellenfelük vagy az utóbbi csatlósainak megsemmisítésére.

Hearthstone játékmenet

A Hearthstone vonzó jellemzője az egyszerű játékmenet, és PC-n és Mac-en is játszható. Az Android/iPhone felhasználók letölthetik ennek az esportnak a mobil verzióit is, és életük idejét játszhatják vele.

A Hearthstone egy kétjátékos versenysport, amely 1 vs 1 meccsekkel érkezik. Mindegyik két ellenféllel büszkélkedhet, akik csatát vívnak, miközben felváltva játsszák ki a lapjaikat. A játékosok szabadon megidézhetnek „csalogatókat”, akik a nevükben részt vehetnek a mérkőzéseken, ami azt jelenti, hogy a csata egy számítógép által vezérelt résztvevő és egy ember játékos vagy két emberi ellenfél között zajlik.

A Hearthstone-ban a játékosok kiválasztanak egy „hőst” a Warcraft-tanból, aki képviseli őket. Néhány elérhető játékmód a következő:

 • Solo Adventures
 • Aréna
 • Párbajok
 • Csataterek
 • Taverna verekedés

Fogadás a Hearthstone-ra

A Hearthstone-t az egyik legjobb esport-játék közé sorolták, amelyre fogadni lehet, és megmagyarázza, hogy sok fogadó miért döntött így. Ha valaki fogadni akar rá, keresnie kell egy jó hírű Hearthstone fogadási webhelyet. Az általunk kedvelt platformnak kiváló esélyeket és nagyszerű bónuszokat kell biztosítania a játék fogadóinak.

A Hearthstone-ra való sikeres fogadás azonban többet igényel, mint a legjobb esport fogadási oldal. A fogadók felelőssége az is, hogy megtanulják, hogyan működik, vagy mit várnak el tőlük. Jellemzően azokra az egyénekre fogadhatnak, akik valószínűleg megnyerik a meccseket, és egyéb tényezőkre, például a játékosok szerepére és kártyáira. Ezenkívül a fogadóknak meg kell ismerkedniük az elérhető Hearthstone esport fogadásokkal. Ezek tartalmazzák:

 • A mérkőzés győztese
 • Turn fogadásokat
 • Különleges fogadások
 • Valódi pénzes fogadások
 • Hendikep fogadások

A fogadóknak meg kell érteniük, mit jelentenek ezek a fogadások, mielőtt megtenné őket. Például a meccsgyőztes azok számára alkalmas, akik arra a játékosra terveznek fogadást tenni, aki szerintük egy adott mérkőzést megnyernek. Másrészt a speciális fogadások konkrétabbak. A fogadó fogadhat valamire, például arra a játékosra, aki valószínűleg előbb fejez be egy adott meccsen belüli tevékenységet, vagy azokra a kártyákra, amelyeket a játékosok felhasználnak a mérkőzés előrehaladtával.

Miért népszerű a Hearthstone?

Vannak, akik nem értik, hogy a Hearthstone miért az egyik legkedveltebb manapság. Az igazság az, hogy sok oka van ennek a magyarázatára. Ezek tartalmazzák:

Hearthstone internetes közösség

A Hearthstone több millió regisztrált játékos tetszését nyerte el, akik órákat töltenek vele. A legtöbben különféle fórumokon és közösségi oldalakon érintkeznek társaikkal. Néhány téma, amelyet megvitatnak, közé tartozik a közelgő versenyek és tippek, hogy élvezze ezt a digitális kártyajátékot, amely segít a kezdőknek a Hearthstone játékban és fogadásban.

Online játék

Ez valami más, ami miatt a Hearthstone népszerűsége fokozatosan nőtt az évek során. A játékosoknak nem kell bonyolult követelményeknek megfelelniük ahhoz, hogy élvezhessék ezt a játékot. Csak az ajánlott processzor- és operációsrendszer-követelményekkel rendelkező eszközöket kell elérniük. Ezek tartalmazzák AMD® Athlon™ 64 X2 vagy Intel® Pentium® D és Windows 7, Windows 8, vagy Windows 10.

Nagy Hearthstone játékosok

Egy másik elem, amely növelte ennek a CCG-nek a népszerűségét, a kezdők számára való alkalmassága, amely megnyitja az ajtót az amatőrök előtt, hogy nagy Hearthstone játékosokká váljanak. Érdemes megjegyezni, hogy a Blizzard Entertainment minden játékostól megköveteli a felfedezést "Új játékos rangok" mielőtt csatlakozna a megfelelő rangsorolási módokhoz. Ez lehetővé teszi számukra, hogy más tapasztalatlan játékosok ellen játsszanak, és ingyenes csomagokat kapjanak a játék előrehaladtával.

Miért népszerű a játék?

A Hearthstone játékosai lebilincselőnek tartják a benne rejlő csodálatos előnyök miatt. Kezdetnek ez a játék hihetetlen látványt nyújt, nem is beszélve a kiváló hangtervezésről. Izgalmas játékmenetének köszönhetően a játékosok csak egy fantasztikus időre számíthatnak, amikor belépnek a játéktermükbe.

Hogyan kell játszani a Hearthstone-t

Egyes esport játékosok a Hearthstone felé hajlanak, mert ennek megtanulása nem igényes. Az egyik stratégia, amelyet játékkészségeik fejlesztésére használhatnak, az, hogy a játékra összpontosítva javítják a sorrendjüket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megfigyeljék a csatlósok helyes sorrendjét, és javítják élményeik minőségét.

A legnagyobb Hearthstone játékosok és csapatok

Ahogy az várható volt, rengeteg Hearthstone-rajongó szereti ezt a játékot a legtermékenyebb játékosok hatására, mint például:

 • Santo Kenta (dicsőség)
 • Wataru Ishibashi (pozesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (véres arc)
 • Simone Liguori (letai)
 • Enzo Flock (Warma)

Sok fogadó is követi a népszerű Hearthstone-t csapatok, amelyekre fogadni lehet versenyek alatt. Példák:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Team SoloMid
 • Felhő9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Team Secret
 • Spacestation Gaming
 • Dallas Birodalom
 • Gaming elvtárs

Van Hearthstone-bajnokság?

Igen. Évente megrendezik a Hearthstone világbajnokságot, és ez óriási üzlet a kártyajáték egész közössége számára. Nyolc figyelemre méltó Hearthstone-játékos verseng egy előre meghatározott pénzdíjalapért ezen a versenyen. Ezek Európából, Ázsia-csendes-óceáni térségből, Amerikából és Kínából származnak.

Az első Hearthstone versenyre 2013-ban került sor, hónapokkal a játék hivatalos megjelenése előtt. A Blizzard kiválasztotta azt a nyolc kiváló Hearthstone játékost, akik részt vettek ezen a versenyen. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), az egyik legkiemelkedőbb esport játékos nyerte ezt a versenyt, és megszerezte az áhított "A kandalló nagymestere" cím.

További versenyek következtek, a legutóbbi pedig a Hearthstone 2021 World Championship volt, amelyet december 18. és 19. között rendeznek meg. A japán Wataru Ishibashi, közismertebb nevén „posesi” nyert, és egy hihetetlen, 200 000 dolláros nyereményt vihetett haza. Posesi az utolsó meccsen 3-2-re verte a glory-t (Sato Kenta), de utóbbi 100 000 dolláros nyereményt is kapott.

Hearthstone világbajnokság fogadás

A Hearthstone esport fogadás rajongói ellátogathatnak a Hearthstone Esports YouTube-csatornára, hogy streameljék a Hearthstone World Championship meccseit. Leegyszerűsíti a fogadási folyamatot azáltal, hogy pontos adatokkal látja el őket a játékosokról és a versenyről. Az elérhető nyelvek a következők:

 • angol
 • japán
 • mandarin
 • spanyol (LATAM)
 • koreai
 • portugál (LATAM)

Össze kell kötni a Blizzard Battle.net-et és a YouTube-fiókot, hogy megnézhesd a Hearthstone világbajnokság meccseit, és különféle díjakat kaphass. Javasoljuk, hogy először megtanulják a jogosultsági szabályokat, hogy betartsák őket, és élvezzék a problémamentes nézettséget.

Fogadás a Hearthstone-ra a szolgáltatóknál

A Hearthstone-fogadás sokkal elégedettebb, ha a fogadó egy csúcskategóriás esport fogadási alkalmazást választ. Figyelemre méltó, hogy ez nem mindig egyszerű, főleg az új esport-fogadás rajongók számára. Milyen tényezőkre kell figyelniük ezeknek a fogadóknak? Nézz meg néhányat az alábbiakban.

Esély

A különböző szolgáltatók különböző szorzókat kínálnak a Hearthstone fogadók számára. A felejthetetlen fogadási élményekre vágyó fogadóknak kedvező oddsú platformokat kell választaniuk, mivel azok magasabb nyereményeket eredményeznek.

Promóciók

Bónuszok gazdagítja a fogadók fogadási tapasztalatait. Ezért azoknak, akik a Hearthstone-ra fogadnak, meg kell elégedniük az esport fogadási oldalakkal, amelyek jövedelmező promóciókat kínálnak, hogy több mérkőzésre, csapatra vagy játékosra fogadhassanak.

Fizetési módok

A legjobb esport fogadási oldalak elfogadja a különböző biztonságos fizetési módok a megbízható kifizetések és befizetések megkönnyítése érdekében. Az általa kínált lehetőségeknek számos valutát is támogatniuk kell, hogy a készpénzbefizetés és -felvétel kényelmesebb legyen a Hearthstone fogadói számára világszerte.

Szilárd ügyfélszolgálat

Egy nagyszerű Hearthstone fogadási platform prioritást ad a fogadók igényeinek, és megbízható ügyfélszolgálati szakértőket vesz igénybe, hogy megfeleljenek ezeknek. Ezeknek a szakembereknek többnyelvűnek, barátságosnak, türelmesnek és éjjel-nappal elérhetőnek kell lenniük.

Napjainkban a piacon a legnépszerűbb Hearthstone szolgáltatók közé tartozik a 22Bet, a Megapari, a Betmaster, a Casumo és a Betwinner. Noha ezek a platformok nem rendelkeznek ugyanazokkal a funkciókkal, arról híresek, hogy nagyszerű esport fogadási élményeket kínálnak.

Legjobb Hearthstone csapatok és játékosok

Az ajánlásoknak megfelelően a Hearthstone fogadóinak minden értékes információt meg kell keresniük az interneten erről a CCG-ről, hogy a lehető legpontosabb fogadásokat tegyék. Ide tartoznak a játék magas rangú csapatai, például a következők:

 • Team Liquid: Ez a Hearthstone csapat 2000-ben alakult Hollandiában. Ma már büszke arra, hogy a legjobb e-sport szervezetek bajnokságában szerepel, a Hearthstone-ra és más játékokra szakosodott játékosokkal, mint például a League of Legends, a Dota 2, a Heroes of the Storm, az Apex Legends és a Valorant.
 • Felhő9: Ezt a játékcsapatot Észak-Amerikában alapították. Professzionális játékosokkal érkezik, akik a Hearthstone és más népszerű esportok kivételes képességeiről ismertek, mint például a Counter-Strike: Global Offensive, a Dota 2, a Smite és a League of Legends.
 • Gaming elvtárs: A fogadóknak figyelniük kell a Comrade Gamingre is, amely egy brit székhelyű játékcsapat, amelyben a Hearthstone játékosai Európa különböző részeiről érkeznek.
 • Team SoloMid: Néhány esportrajongó ezt a csapatot TSM néven ismeri, amelynek székhelye az Egyesült Államokban van, és szupertehetséges játékosokat vonultat fel a Hearthstone-ban, valamint számos egyéb játékot, köztük a Battlegrounds Mobile Indiát, a Fortnite-ot, a League of Legends-t, a Rainbow Six Siege-et, Apex Legends és Magic: The Gathering Arena.

Figyelemre méltó, hogy nem ezek az egyetlen kiemelkedő Hearthstone-csapatok. A fogadóknak további kutatásokat kell végezniük, mint például az Ace Breakers EU, a Team Ascension, a FlowEsports, az Infected Gaming, a ROOT Gaming, a Meet Your Makers és a Team Archon.

Érvek és ellenérvek

Az alábbiakban nézze meg a Hearthstone legfontosabb előnyeit és hátrányait.

Előnyök

 • Jó minőség: A Hearthstone vitathatatlanul a ma elérhető legjobb gyűjthető kártyajátékok közé tartozik. Általános kialakítása vonzó, nem beszélve arról, hogy ez egy mainstream-barát, csiszolt opció, amelyet úgy terveztek, hogy maximális szórakozást kínáljon mind a játékosok, mind a rajongók számára.
 • Megközelíthetőség: A Hearthstone rajongóinak nem kell fizetniük a lejátszásért, mivel ingyenes. Aztán ez a játék az Android okostelefonok mellett Microsoft Windows és Mac OS X operációs rendszereken is elérhető, ami azt jelenti, hogy a játékos eszköze nem dönti el, hogy élvezi-e a Hearthstone-t vagy sem. Emellett rengeteg esport fogadási alkalmazás kínálja, így a fogadóknak számos mérlegelési lehetőséget kínálnak, amikor fogadni szeretnének rá.
 • Élénk közösség: A Hearthstone hatalmas, sokszínű és lendületes közösséggel büszkélkedhet, amelyhez a játékosok és a rajongók csatlakozhatnak, hogy beszéljenek és többet megtudjanak róla. Mindenkit szeretettel várunk, tapasztalati szintje vagy gyűjthető kártyajátékokkal kapcsolatos tudása ellenére. A Hearthstone család legtöbb tagja elérhető olyan platformokon keresztül, mint a YouTube, a Twitch, a Facebook, a Reddit és a Twitter.
 • Egyszerűség: Sok játékos bevallotta, hogy könnyű megérteni a Hearthstone-t és annak működését. Míg néhányan kezdők, akik most csatlakoztak az esport világához, mások profik, akik hatalmas tudással rendelkeznek ezekről a játékokról, beleértve a Warcraft sorozatot is.

Con

 • A játékosoknak ki kell köhögniük néhány dollárt a legújabb Hearthstone-bővítések megnyitásához.

A Hearthstone fogadási szorzók megértése

Minden Hearthstone fogadónak meg kell értenie ennek a CCG-nek a szorzóit, mielőtt tétet adna. Általában a fogadóirodák kiszámítják ezeket, de nem hasonló módon. Ezért az egyik webhely által kínált termékek eltérhetnek a másik webhelyétől. Szerencsére ugyanúgy működnek, mint bármely más sportág, így ha valakinek van tapasztalata az utóbbiak fogadásában, könnyedén megértheti őket.

A legnépszerűbb Hearthstone-szorzók a tizedes szorzók, köszönhetően egyszerűségüknek. Náluk meglehetősen könnyű kiszámítani a lehetséges hozamokat a tétjeik alapján. Például, ha feltételezzük, hogy a Hearthstone Y játékos szorzója 3,22, és egy fogadó 10 dollárral fogad rájuk, akkor valószínűleg 32,2 dollárt (3,22 x 10) kap, ha nyer.

Az Egyesült Államokban a legtöbb bukméker pénzes oddsokat biztosít, amelyeket amerikai oddsnak is neveznek. Ezeket pozitív (+) vagy mínusz (-) előjellel jelenítjük meg. Míg a negatív (-) szorzók (kedvencek) azt az összeget jelzik, amelyet az embernek meg kell tennie ahhoz, hogy 100 dollárt rakjon le, a pozitív (+) szorzók azt jelzik, hogy mennyit kell keresni minden egyes 100 dolláros tét után, és általában az esélytelenebbekhez vannak hozzárendelve.

A fogadók tört oddsokkal is találhatnak tört formában. Olvasásuk könnyű. Például, ha ¼, akkor kedvezőtlenek, mivel a fogadók minden befektetett 4 dollár után 1 dollárt keresnek. Általában a felső szám jelzi a kifizetést, míg az alsó a tét összegét.

Hearthstone fogadási tippek és trükkök

A Hearthstone fogadási webhely felkészületlenül történő látogatása nem ajánlott, mert egy fogadó sok rossz lépést hajthat végre, és elveszítheti teljes bankrollját. Az egyik tipp, amit mindig szem előtt kell tartaniuk, hogy a játékkal kapcsolatos ismeretek lehetővé teszik számukra, hogy nyerő fogadásokat tegyenek. Ezért a fogadóknak meg kell érteniük a Hearthstone összes szempontját, beleértve a kártyákat, a kiegészítő csomagokat, a versenyeket és az osztályokat.

A Hearthstone szerencsejátékosainak ismét azt tanácsoljuk, hogy legyenek szelektívek és tárgyilagosak, amikor erre a kártyajátékra fogadnak. A legtöbb esetben rossz stratégia fogadást tenni egy játékosra azért, mert az ember kedveli őket. Ehelyett a fogadók csak olyan meccsekre és játékosokra fogadjanak, akikben legalább biztosak. Szintén rossz ötlet minden mérkőzésre vagy versenyre fogadni a nyeremény maximalizálása érdekében.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim