A legnépszerűbb fogadási oldalak PUBG 2024

Akit kicsit is érdekel az e-sport, az ismeri a PUBG: Battlegrounds-t. A PUBG Corporation által fejlesztett játék egy battle royale műfaj, ahol a versenytársak halálra küzdenek. Legfeljebb 100 játékos vesz részt egy játékban, hogy megöljék egymást. Számos funkció teszi kihívást és izgalmassá a játékot. A játék a 'PlayerUnknown' becenévre hallgató Brendan Greene által készített korábbi modok továbbfejlesztése. és a Battle Royale című film ihlette.

Ettől válik életszerűvé, és a meglévő ötletekre építve nagyon letisztult. A PUBG első kiadása kifejezetten a Microsoft Windows számára készült. Ez 2017 márciusában történt, a Twitch által hajtott korai hozzáférésű modellen keresztül.

A legnépszerűbb fogadási oldalak PUBG 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A PUBG-ről

A PUBG első kiadása kifejezetten a Microsoft Windows számára készült. Ez 2017 márciusában történt, a Twitch által hajtott korai hozzáférésű modellen keresztül. Az első teljes kiadás 2017 decemberében történt, az Xbox Game Preview és az Xbox One kiadásai pedig még ugyanabban a hónapban jelentek meg. A teljes kiadás 2018-ban történt. Ugyanebben az évben egy ingyenesen játszható PUBG verzió jelent meg iOS és Android mobileszközökön PlayStation 4 port mellett. 2020-ban kiadtak egy erősebb verziót a Stadia streaminghez.

A teljes megjelenést követően 2018 júniusáig több mint 50 millió példány kelt el a PUBG-ből. Mára több mint 400 millió játékos van regisztrálva a PUBG-n. Gyakran eléri a 3 millió feletti egyidejű játékos csúcsát. A mobil verzió több mint egymilliárd letöltést ért el 2021 márciusáig, ami több mint 6,2 milliárd dollárt hozott.

A játékmenet

A játék elején a játékosokat egy térképpel ellátott szigetre dobják. Itt azonnal fegyverek után kutattak, hogy megvédjék magukat és megtámadják a riválisokat. Minden ponton a térképen belül kell maradniuk. A játék előrehaladtával a biztonságos terület mérete folyamatosan csökken.

A játékosnak törekednie kell arra, hogy mindig biztonságos helyen legyen, hogy csökkentse a végzetes támadások esélyét. A gyors gondolkodás és a válaszadás elengedhetetlen képességek a győzelemhez. A bírálók dicsérték a játékok képességét, amelyek alkalmasak a lassú képességű játékosok fogadására, ugyanakkor kihívást jelentenek a haladó képességekkel rendelkezők számára.

A battle royale műfaj nagyrészt a PUBG-nek köszönheti népszerűségét. Annyira népszerűsítette a műfajt, hogy az Epic azonnal az első megjelenést követően megalkotta játékának, a Fortnite-nak a Battle Royale modelljét. Hatása nem hivatalos minőségben klónok létrehozásához is vezetett Kínában. A játék sikerét több jelöléssel is elismerték az év játéka kategóriában.

A játék olyan díjat nyert, mint az Év mobiljátéka (PUBG Mobile) a 36. Joystick Awards-on, az Év Esports Game of the Year 2018 SXSW Gaming Awards, a Legjobb többjátékos játék a The Game Awards 2017-en, és sok egyéb díj. Néhány ország, például Gujarat (India), Irak, Nepál, Jordánia és Indonézia Aceh tartománya úgy érezte, hogy az emberek túl sokat játszanak vele.

Fogadás a PUBG: Battlegrounds-ra

A PUBG népszerűsége máris ínycsiklandó fogadási eszközzé teszi. Az online fogadási oldalak és a fogadók egyaránt szeretik. Ez egy könnyű játék, amelyre fogadni, különösen, ha Ön rendszeres sportfogadó. Még akkor is, ha újonc vagy, rászokhatsz PUBG: Battleground a fogadás egyszerű. Csak a következőket kell helyesen elvégeznie:

Tanuld meg a játékot

Ez minden játékban elhangzik, de vicces, hogy sokan figyelmen kívül hagyják. A PUBG-re való fogadáshoz többet kell tudnia, mint a játék célját. Meg kell értened a játék közbeni tevékenységeket és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják az eredményt. Melyek a leghalálosabb fegyverek? Melyik körben hal meg a legtöbb játékos? Mennyi ideig tart egy térkép?

Ezeknek a dolgoknak a ismeretében többet tehet, mint egyszerű fogadásokat. A játékot játszva tanulhatod meg, vagy időt szakíthatsz mások megtekintésére. A versenyek figyelése lehetővé teszi a legjobb játékosok azonosítását is, ami kulcsfontosságú információ a fogadások megtételekor.

Válaszd ki a megfelelő esport fogadási oldalt

A fogadási oldalak nagyjából ugyanazokat az esélyeket kínálják. Ezek azonban más tényezők is meghatározzák, hogy a webhely jó-e az Ön számára. Engedélyezve van az Ön országában? Milyen valutákat fogadnak el? Vannak tranzakciós díjak? Bár lehet játszani olyan online fogadási oldalon, amely nem rendelkezik az Ön országában engedélyezett engedéllyel, ezzel felhagy a játékosvédelmi jogosultságokkal.

Miért népszerű a PUBG: Battlegrounds?

A legtöbb PUBG-játékos meg sem gondolja, miért szereti annyira a játékot. Valószínűleg üres pillantást vetnek rád, és azon tűnődnek, miért teszel fel buta kérdést, ha felteszed nekik. Ez retorikus? Számukra a játék csak azért jött létre, hogy szeressék. De íme, amit válaszolni akarnak:

Izgalmas

Számos online fórumon a játékosok azt mondják, hogy a PUBG-val járó izgalom páratlan. Az a kockázat és az adrenalinlökés, ami azzal jár, hogy megpróbálunk túlélni egy szűkülő térben és a könyörtelen támadásokban, függőséget okoz. Nagyon sok készség kell a túléléshez. Minél kevesebben maradsz a játékban, annál kockázatosabb lesz – vicces, mi? Az ellenfelek kiütése is nagy elégedettséget okoz. Ez olyan, mint egy menekülés a valós élet elől, egy lehetőség, hogy kiszabadulj olyan helyzetekből, amelyeket általában visszatartasz.

Egy adott fórumon a játékosok egyetértenek abban, hogy Brendan Greene, a játék mögött álló kreatív elme. "Tud valamit, amit mások még el sem kezdtek elképzelni." Az iparágban szerzett korábbi tapasztalata segített egy páratlan Battle Royale mód létrehozásában.

Játékmenet

A PUBG már az első szinttől kezdve kiváló funkciókkal rendelkezik, mind csodálatos minőségben. Minden szinten új funkciók érhetők el, a fegyverektől a jutalmakig. A minden frissítéshez hozzáadott új funkciók azt jelentik, hogy a játékosok minden alkalommal egy „új” játékhoz juthatnak.

Ahol sok más játékban csak szöveges csevegés van, a PUG lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hangos csevegést folytathassanak másokkal. Ez még életszerűbbé teszi a játékélményt. A játék csalásgátló funkcióval is rendelkezik a fair play fokozása érdekében.

Változatos játékszintek

A játékot értékelő kritikusok azt mondják, hogy a kezdőknek éppúgy megfelelő, mint a profiknak. Az egyszerűség és a kifinomultság ötvözete a PUBG-t sok más játék felett tartja.

Online elérhetőség

Ez manapság minden videojáték alapvető követelménye. Könnyűnek kell lennie játszani LAN hálózaton és a világhálón egyaránt. A PUBG-nek nincs lemaradása a stabil kapcsolatokhoz képest. A nagy földrajzi távolságok által elválasztott játékosok úgy játszhatnak egymás ellen, hogy nem kell aggódniuk szervereik szétesése miatt. Ez az elérhetőség a PUBG-t közösségi játékká teszi, amely világszerte összehozhatja a játékosokat egyes játékok okozta frusztráció nélkül.

Fogadás

A fogadási őrület az esport játékok népszerűségét növelte. Az egyik legjobb játékként a PUBG-t szeretik számos esport fogadási oldal. Mivel sokan találják meg a fogadási oldalakon, növekszik azoknak a száma, akik játékosként és követőként csatlakoznak a küzdelemhez.

Mobil kompatibilitás

Úgy tűnik, hogy a PUBG nagyon világosan ismeri a mobiltelefonok jelentőségét ma. Megmutatták ezt a játék rendkívül érzékeny mobil verziójának kiadásával. Ingyenesen játszhatóvá tették. Ezt a verziót 2021 márciusáig több mint egymilliárd letöltötték. Ezek a számok nem szűnnek meg. A mobil verzió lehetővé teszi az emberek számára, hogy útközben vagy bármilyen pozícióban játsszanak a házban.

Crossplay

A PUBG már jól járt a PC, Xbox és PlayStation 4 kompatibilis verzióival. Aztán eggyel jobbak lettek, és 2020-ban kiadtak egy másik verziót a Stadia streaminghez. Ez új dimenziót adott a játéknak. Bár a koronavírussal összefüggő zárlatok elsősorban akkoriban zavarták a világot, a PUBG-rajongók körében továbbra is nagy volt az izgalom.

A személyes versenyek ötlete, amikor feloldják a zárlatokat, adott nekik valamit, amire számítani kell, és valami izgulnivalót a zord időszakban. Sokan azért mentek gyakorlatba, hogy kiélesítsék tudásukat a versenyre való felkészülésben, ha és amikor újra lehetséges.

Létezik PUBG: Battlegrounds verseny?

A PUBG: Battlegroundsnak van egy globális versenye, amely PUBG Global Championship néven ismert. Ez egy világbajnokságnak felel meg. Évente rendezik meg, és 32 csapat vesz részt a világ minden tájáról. Az online eSport fogadások körében is népszerű esemény, mivel a legjobb játékosokat állítja szembe egymással. A bajnokság általában a PUBG versenyév végét jelenti.

Verseny színhelye

Minden évben más házigazdát választanak. A házigazda átveszi az összes szervezési tevékenységet, a játékosok érkezésétől a szállásig és a tényleges játékmenetig. Korea ad otthont 2021-nek PUBG globális bajnokság. A rendezvényt az incheoni Paradise Cityben tartják. Ez az egyik legjobb szálloda Koreában. Az egy hónapig tartó rendezvényen 27 csapat tartózkodik a szállodában. A helyszín egy online módosítást is bevezetett, amely öt kínai csapatot fogad be, akik nem tudtak csatlakozni a többiekhez az utazási vízumzavarok miatt.

A házigazda ceremóniamesterek Steven Pierce (Toffees, Egyesült Államok), James Carrol (Kaelaris, Egyesült Királyság) és John Robert Sargent (JoRoSaR, Egyesült Királyság), hét kommentátor és hét elemző lesz a világ minden tájáról. házigazdák és kommentátorok tíz másik nyelvről és régióból – koreai, orosz, kínai, ázsiai, vietnami, thai, török, európai, latin-amerikai és koreai házigazdák.

Formátum

32 csapat vesz részt a világbajnokságon. Habár a a verseny meghívásos, a kiváltság az egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatokra vonatkozik. Ha régiója legjobb csapata lesz a versenyben, automatikusan meghívást kap.

Az ázsiai/csendes-óceáni (APAC), európai és amerikai kontinens országai a saját területükön Continental Series megnyerésével kvalifikálják magukat. A PUBG nyári Bajnokok Ligája győztesei is kapnak egy nyerőgépet. A csapatok kvalifikációs részüktől függően kerülnek kihelyezésre.

Helyezési döntés (pontszabály)

A Globális Bajnokságon a verseny egy helyezési fordulóval kezdődik. Ennek célja, hogy a csapatok helyezéseket (1-32) szerezzenek egymással. A csapatokat négy nyolc fős csoportba sorolják. A csoportok csapatai körmérkőzéses formában mérkőznek meg egymással. A verseny első hetében naponta hat mérkőzést játszanak.

Ebből a fordulóból a legjobb 16 csapat indulhat a First Weekly Survival versenyen. A 17-31. pozícióban lévő csapatok várólistára kerülnek az első heti túlélésre. A 32. csapat kihagyja a heti túlélést, és a Bottom-16 szakaszba kerül.

Heti túlélés (WWCD szabály)

Hétköznap 16 mérkőzést játszik a legjobb 16. A cél a '16 csirke-vacsora győztes' megszerzése. Ha megnyer egy meccset, egy csapat kvalifikálja magát a heti döntőbe, és kilép a heti túlélésből. A következő csapat foglalja el a helyét a várólistán. Ez addig megy, amíg 16 csapat nem lesz a heti döntőben.

Alsó 16 (pontszabály)

Azok a csapatok, amelyek nem jutnak be a heti döntőbe, valamint a 32. számú csapat játszanak ebben a szakaszban, hogy résztvevőket találjanak egy másik heti túléléshez. A 17-31-es számok megtalálása után a kör véget ér, és az alsó csapat egy másik alsó 16-ba esik.

Heti döntők (pontszabály)

Ebben a szakaszban tíz mérkőzést játszanak. A cél az 1-16. csapatok megtalálása a közelgő Weekly Survival számára. A heti döntőben a legtöbb pontot szerző kilenc csapat jut a nagydöntőbe. Ha ugyanaz a csapat nyer egymás utáni heti döntőket, a kvalifikációs helyek összpontszáma növekszik.

Grand Survival (WWCD szabály)

Ebben a fordulóban a pontnapló 13-31. helyén álló csapatok vesznek részt. Minden mérkőzés győztese bejut a nagydöntőbe. Az összesített pontszámban 32. csapat lép ki a versenyből. Ebben a fordulóban négy mérkőzést rendeznek.

Nagydöntők (pontszabály)

Az utolsó fordulóban 15 mérkőzést rendeznek. A legtöbb pontot szerző csapat a bajnokság bajnoka.

Streamelés

A mérkőzéseket élőben közvetítik a hivatalos PUBG YouTube és Twitch csatornák.

Díjazás

A verseny nyereményalapja 2 000 000 dollár. Minden heti nyertes 30 000 dollárt kap. Az összesített győztes 600 000 dollárt kap. A második helyezett 290 000 dollárt, a harmadik helyezett 150 000 dollárt, a negyedik helyezett pedig 120 000 dollárt kap. A többi csapat csökkenő arányban kap díjat. A díjak bajnokságonként változhatnak.

Fogadás PUBG esport bukmékereknél

A PUBG fogadási oldalak szegmensében megemlítik, hogy a fogadás előtt ki kell választania a megfelelő szolgáltatót. De kik azok a nagy szolgáltatók, akik már most is kínálnak PUBG: Battlegrounds fogadást? Erre a kérdésre a legjobb válasz az esport fogadási oldalak kipróbálása, értékelések elolvasása és a játékosok véleményének meghallgatása adható meg.

 • 1xBet vezető szolgáltatóként folyamatosan hírnevet szerzett magának. A kezdetben csak kaszinójátékokat kínáló 1X márka a sportba, és most az esportba is bemerészkedett. Ez egy nagyszerű kaszinó, szép üdvözlő ajánlatokkal, jó esélyekkel és általános egyszerű használattal.
 • 22Bet egy másik nagyszerű szolgáltató, amelyet érdemes kipróbálni. Az 1X-hez hasonlóan nagyszerű üdvözlő ajánlatokkal és folyamatos promóciókkal rendelkezik. A tranzakciók a legtöbb használatával gyorsak és ingyenesek fizetési módok. Számos piac közül választhat. Az elmúlt években az egyik legprogresszívebb szolgáltatónak jelölték.
 • 888 kaszinó egy ideje a piacon van, és mindig is vezető szerepet töltött be. Könnyen navigálható webhelye van, nagyon reszponzív, és többrétegű biztonsággal rendelkezik. Számos fogadási piaccal rendelkezik, és a világ számos részén elérhető.

Ahogy az esportfogadás folytatódik, a szolgáltatók tovább fejlődnek, és egyre többen fognak megjelenni. Az olyan fejlesztések, mint az esport fogadási alkalmazások, még jobbá teszik a fogadási élményt. Térjen vissza ide, ha többet szeretne megtudni az eSport fogadási világának új eseményeiről.

Nagy PUBG: Battlegrounds csapatok

Sok figyelemre méltó volt PUBG csapatok most és a múltban egyaránt. Néhányan feloszlottak, mások még mindig élnek. Nem meglepő, tekintve a játék népszerűségét. A PUBG: Betting érdekében ez a lista a még aktív csapatokra összpontosít.

1218

A Tulika, Kle1n, TTCUX és Marmelad csapata egy FÁK-ban szervezett e-sport. A 2020-as tavaszi split európai döntő során kerültek a rivaldafénybe. Harmadik helyen végeztek a PMPL-EMEA bajnokságon, és másodikok lettek a PUBG Mobile Pro League- Season 1/2021: CIS Finals versenyen.

Mad Clan

A Mad Clan egy A-Tier PUBG profi csapat Koreából. Korábban FarmPC E-sports néven volt ismert. PC kategóriában játszanak. A csapat tagjai Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' és Yu Jae-Won '2Tap'. Ha "Muker" Young-jin edzi őket. A csapat egyike a 2021-es PUBG Global Championships azon résztvevőinek, akikre az esportfogadás rajongóinak figyelniük kell.

Weibo Team

A 2021-es Békefenntartó Elit Liga jelenlegi birtokosai örömet okoznak minden esport játékosnak. A csapat ELG Gaming névről a jelenlegi nevére változott, miután a kínai Weibo mikroblogger felvásárolta. Megverték a Nova E-sportst, és megnyerték a 2019-es PMCO Berlint. Jelenleg is ők a Peacemaker Elite League tulajdonosai. A jelenlegi játékosok a Z9, a General, a Ming, a Beizhai és a Broncho.

Attack All Around

Ez egy thaiföldi csapat, amely Thanachit 'Jayers' Sonsuwonból, Thanachot 'Gems' Sonsuwonból, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoenből, Waritnan 'Glooms' Bangkerdritből, Chanwut 'Boblee' Tangonból és Sakun 'SvitticharoTT'Sviccenchaiból áll. Edzőjük Nitipon "nitipon" Klinkajorn. A csapat a PUBG bajnokságon is fontos szereplő.

Érvek és ellenérvek

A PUBG: Battle Ground, mint az egyik legnépszerűbb esport játék, rengeteg profival rendelkezik. De van néhány hátránya is. Íme, mi a jó és ami nem annyira szerethető ebben a játékban:

Előnyök

 • Mobil alkalmazkodóképesség – Az ingyenes letöltések és a nagyszerű mobilélmény több mint egymilliárd letöltést vonzott.
 • Elérhetőség számos esport fogadási oldalon. Néhányan még az eSport fogadási alkalmazásokat is bevezetik
 • Félelmetes funkciók, például grafika, csalás elleni védelem és hangcsevegés.
 • Hatékonyan játszható online
 • A játékosok pénzt nyerhetnek a PUBG versenyeken
 • Stadia streamelési mód fizikai versenyekhez
 • A PUBG minden képzettségi szintű játékost befogad, és minden kategória számára megfelelő kihívást kínál. A játék igényes jellege segíti a játékosokat mentális és fizikai élességük fejlesztésében.
 • Több eszközzel és operációs rendszerrel kompatibilis
 • Rendszeres frissítések új és izgalmasabb funkciókkal

Hátrányok

 • Erősen addiktív – A PUBG csodálatos természete azt jelenti, hogy sok játékos rászokhat, különösen a fiatalabbak. Ugyanez történhet azokkal, akik az eSportra fogadnak.
 • Nem megfelelő versenyek – Bár már sok PUBG-verseny létezik, a játékosok nagy száma miatt nem szolgálják ki őket megfelelően.

A PUBG fogadási szorzók megértése

A PUBG: Battlegrounds fogadás esélyei nem különböznek jelentősen a többi sportágtól. A PUBG oddsokat elsősorban az határozza meg, hogy melyik régióból játszol. Vannak az esélyek törtben, tizedesben vagy +/- formában kifejezve. Nem számít, hogyan jelennek meg az oddsok, az az összeg, amelyet valószínűleg nyer egy játékban, mindig ugyanaz.

Például, ha egy tört esély 2/1, az azt jelenti, hogy 2 dollárt kap, ha 1 dollárt tesz fel. A hozam ugyanaz, ha $-t tesz egy 2,00 páratlan fogadásra. Az amerikai esélyek kissé zavaróbbak, ha nem szokott hozzájuk. A kedvenc csapatnak -2, míg az esélytelenebbé +2 szorzója van. Mint minden másban fogadás típusa, minél nagyobb az esély a PUBG-ben, annál kockázatosabb a fogadás.

PUBG: Battlegrounds fogadási tippek és trükkök

Kerüld az ismeretlen versenyeket

Ellentétben az olyan mainstream csapatokkal, mint a futball, amelyeket nehéz létrehozni, bárki létrehozhat PUBG-csapatot. Ezért fogadhat olyan versenyen, ahol minden csapatot profinak minősítenek, de közülük csak néhányat. Ne fogadjon olyan versenyekre, ahol fogalma sincs, melyik csapat játszik.

Másrészt mindig menjen el olyan nagy versenyekre, mint a PUBG Global Championship. Ezek a versenyek a legjobb fogadási oldalakon szerepelnek. Miközben az esport fogadásokat próbálják népszerűsíteni, ezek a házak nagyszerű promóciókat kínálnak, amelyeket Ön is kihasználhat.

Válassz kockázatos fogadásokat, tégy alacsonyan

Az egyik célja online esport fogadás az izgalom fokozása. A PUBG izgalma fokozódik, ha kockázatosabb fogadásokat köt. Az olyan fogadások, mint a térkép időtartama, nem függnek nagymértékben a játékosok ügyességétől, mégis jó hozamuk van. Az ilyen fogadások megtételekor azonban mindig ügyeljen arra, hogy a tét alacsony legyen, mert ennek minimális az esélye.

Fogadj élő játékokra

Keressen egy élő játékokat kínáló webhelyet, és játsszon rajta. Egy játékos képzettségi szintje ellenére vannak napok, amikor a játékok mennek a maguk útján, máskor pedig semmi sem kattan. Élő játékban nem csak az ismert képességeken, hanem a napi teljesítményen is múlik a fogadási döntés meghozatala.

Emlékezze fogadási szabálykönyvre

Annak ellenére, hogy újdonság, az e-sportfogadás szerencsejáték. Ez magával hozza a hagyományos szerencsejátékhoz kapcsolódó összes kockázatot. Ne felejtsen el józanul fogadni, a szórakozás kedvéért fogadni, legyen költségvetése, és ne hajszoljon győzelmeket/veszteségeket.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim