A legnépszerűbb fogadási oldalak Dota 2 2024

A Dota 2 egyike azoknak a videojátékoknak, amelyeknek jelentős számú követője van. Ma (2021-től) világszerte játékosok milliói lépnek kapcsolatba egymással, hogy kivegyék a részüket a játékból. Valójában havonta legalább 10 millió ember játszik ezzel a játékkal. A játék rengeteg versenyt és ligát kínál a játékosok számára.

Míg a legmagasabb szintű versenyeknek a Valve ad otthont, a játék számos amatőr és profi versenyt is támogat világszerte. A számos versenykupa mellett minden régió alapszezonját támogatják. De mi is pontosan a Dota 2, és miről is szól?

A legnépszerűbb fogadási oldalak Dota 2 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dota 2 esport

A Dota 2 terméke Valve Corporation, az eSport világában jól ismert cég. Ez a többjátékos online harci aréna a Dota, a közösség által létrehozott Warcraft III mod önálló folytatása. A Dota 2 játékmenete a hősöknek nevezett fejlett erőforrás-alapú egységek körül forog, amelyek a játékosok által irányított ellenfél egységekkel harcolnak, jellemzően különféle kombinációkban és egy számítógép által vezérelt ellenséges csapat vagy egy másik emberi játékos ellen.

Játékmenet

A Dota 2 meccsen két ötfős oldal vesz részt, és a játék célja az ellenfél Ősének elpusztítása. Az Ős egy nagy építmény az ellenfelek bázisában, és a játékosoknak meg kell támadniuk és át kell küzdeniük rajta, mielőtt elpusztíthatnák. Az első csapatnak, amelyik eléri az Ősöt, el kell pusztítania, hogy megnyerje a játékot. A játék akkor is megnyerhető, ha az időalapú "dzsungel" célok teljesülnek.

Vegye figyelembe, hogy a Dota 2 egy olyan játék, amelyben szinte lehetetlen, hogy egy személy egyedül nyerjen. Ügyesség, időzítés és csapatmunka szükséges a győzelemhez. A játék népszerűsége látványsportként a taktikai mélységéből, minden játékos képességeinek kihasználásából, valamint az állandó oda-vissza forgásból fakad, amely minden meccsen kiszámíthatatlanságot teremt.

A Dota 2 műfaja

Mint korábban említettük, a Dota 2 egy MOBA (multiplayer online battle arena) videojáték. A MOBA műfaj egyike lett a legnépszerűbb műfajok ma PC-s játékokon, emberek milliói élvezik világszerte. A több mint 100 hős közül választhat, a Dota 2 számos játékstílust kínál azoknak a játékosoknak, akik uralni akarják a csatateret, és a versengő többjátékos játékmenetet keresik kedvenc műfajukban. A hősök feloldhatók és megvásárolhatók játékon belüli valutával vagy valódi pénzzel.

Fogadás a Dota 2-re

A Dota az egyik legnépszerűbb esport világszerte. Mivel emberek milliói nézik az élő közvetítéseket és játszanak a játékkal, nem csoda, hogy az emberek a világ minden tájáról érdeklődnek a Dota 2 meccseire való fogadás iránt. Azonban nem sok fogadó tudja, hogyan kell fogadni erre a játékra. Az első lépés az, hogy megtanuljon néhány alapvetést arról, hogy miért akarja pénzt fektetni a Dota 2 meccsekbe.

Hol lehet fogadni a Dota 2-re?

Nagyon sok sportfogadó létezik, ahol fogadhatsz a Dota 2-re. Hogy megtaláld a legjobb online sportfogadás, mérlegelnie kell igényeit és preferenciáit. Az olyan tényezők, mint például, hogy milyen gyakran játszik, és milyen fogadásokat szeretne megtenni, mind befolyásolhatják döntését. Vannak, akik egy kiváló felülettel rendelkező online sportfogadót szeretnének választani, míg másokat inkább a napi fogadások száma érdekelhet.

Hogyan lehet fogadni a Dota 2-re?

A Dota 2-re sokféleképpen teheti meg fogadását. Kiválaszthatja a nyerteseket saját stratégiája alapján, vagy használhatja a Bet The Favorites nevű intelligens robotot, amely automatikusan összegyűjti a felhasználói preferenciákat, és kiválaszt egy csapatot, és ennek megfelelően tesz fogadást. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja fiókjának adatait, és hagyja, hogy a bot elvégezze a többit.

Miért népszerű a Dota?

A Dota 2 az egyik legnépszerűbb esport játékok a világon. Az iparág elengedhetetlen részévé vált, rajongók milliói hangolnak rá komoly versenyre a képernyőn. Megjelenése óta a Dota 2 a világ egyik legnépszerűbb eSport játékává nőtte ki magát.

Népszerűsége idővel nőtt, és mára a Valve egyik legtöbbet játszott játéka. Ma (2021-től) sok Dota 2 verseny van, ahol a játékosok zárják a kürtöket. Ebben a játékban a játékosok egy megidézett hős szerepét töltik be, aki az ellenfél játékosai ellen harcol a térképen elhelyezett különböző egységekkel és épületekkel, hogy területet szerezzen. A fő cél az ellenfél főépületének lerombolása.

Internetes közösség

A Dota 2 internetes közösség sokféle emberből áll, a profi és amatőr játékosoktól a rajongókig. A világ minden tájáról érkeznek, és sokféle háttérrel, érdeklődési körrel és játékszinttel rendelkeznek. Ez a közösségen belüli interakciók széles skáláját teszi lehetővé, amelyek új perspektívákat adhatnak arra vonatkozóan, hogy az emberek hogyan gondolkodnak a játékról. A közösség sem homogén, látható különbségek vannak korban, nemben, rasszban, szexuális irányultságban stb.

Online játék

A játékipar drámai változáson ment keresztül az elmúlt néhány évben, és az egyik legjelentősebb változás az internetnek és a megfizethető játék PC-knek köszönhető. Az internet segítségével többé nem kell fizikai játékzónát látogatnia a Dota 2 játékhoz. Ez teszi a játékot népszerűvé.

Ha nincs játék PC-je, akkor nincs ok az aggodalomra, hiszen a felhőben is játszhatja a játékot. Használhatja okostévéjét, számítógépét vagy mobileszközét, például táblagépét vagy okostelefonját. Csak győződjön meg arról, hogy a készülék elegendő RAM-mal rendelkezik a játék zökkenőmentes futtatásához. Ezenkívül megbízható internetkapcsolatra lesz szüksége. És ne felejtse el sajátítani az egeret és a billentyűzetet.

Miért szeretik a játékosok a Dota 2-t?

Tudtad, hogy a Dota 2 a legtöbbet játszott játék a Steamen? Hát ez igaz. A játékosok több okból is szeretik ezt a játékot:

 • Egyszerű játékmenet: A játék egyszerű játékmenete vonzó a játékosok számára, mert versenyszerűen vagy lazán játszhatnak. A legtöbb játékos nem akar valamit, aminek elsajátítása sok időt és agyat igényel.
 • Versenyjelenet: A Dota 2 versenyjelenetét a játékosok szeretik, mert nagyon intenzív és szórakoztató nézni. Emellett minden évben rengeteg versenyt rendeznek, ahol a győztesek hatalmas nyereményeket kapnak.
 • Könnyű bejutni: A Dota 2 nem tartalmaz rejtett költségeket vagy fizetőfalakat, így elérhetővé tették az élet minden területéről érkező játékosok számára.
 • Nyeremények: A Dota 2 az elmúlt években népszerűvé vált az eSport rajongók körében, köszönhetően a nemzetközi versenyeken szerzett hatalmas nyereményalapoknak.

Van DOTA 2 bajnokság?

A Dota 2 világbajnokság, más néven A nemzetközi, egy éves nemzetközi torna, amelyen 18 nemzeti csapat vesz részt. Ez az egyik legnépszerűbb éves eSport esemény a világon.

Az első Dota 2 Világkupát 2011-ben rendezték meg, és először a Valve Corporation, egy szoftvertermékeket tervező és játékai jogait birtokló amerikai cég szervezte. A leánydöntőt a kölni Gamescomban rendezték. A Dota 2 világbajnokság a kezdetek óta óriási siker lett. Nézők millióit vonzza szerte a világon.

A világ legmagasabb rangú Dota 2 versenyországai

Kíváncsi vagy, melyek a Dota 2 világbajnokság első számú országai? Nos, valójában ez elég rejtélyes kérdés lehet, mivel összesen 18 csapat van a világ különböző országaiból.

A rangsort azonban a Valve Corporation állapítja meg, miután több tényezőt is figyelembe vett, például a verseny résztvevőinek számát, az odaítélt pénzdíjakat és a csapat történetét. Ilyen tényezők alapján a verseny legjobban rangsorolt országai (vagy régiói) a következők:

 • Kína
 • Dél Amerika
 • Észak Amerika
 • Nyugat-Európa
 • Kelet-Európa
 • Délkelet-Ázsia

Az International ligáról

A Dota 2 World Cup egy kéthetes torna, amelynek minden évben más országban adnak otthont. A világbajnokság több millió dolláros nyereményalappal rendelkezik, és a világ legjobb profi csapatait és játékosait vonzza a világ minden tájáról.

A torna az egyik legrangosabb esport versenyek és a világ legnézettebb eSport találkozói. Alig tíz év telt el a verseny megnyitója óta. Ennek ellenére a torna népszerűségét nem lehet alábecsülni, ha a torna során kiírt nyeremények bármit megtesznek.

A Dota 2 világbajnokságra való fogadás egyre népszerűbb a magas hozamú, alacsony kockázatú fogadásokat keresők körében, amelyek nagyobb esélyt kínálnak a nyerésre anélkül, hogy túl sok pénzt kockáztatnának, ellentétben a hagyományos sportfogadással.

Dota 2 fogadási tippek a világbajnoksághoz

Ha azon kapja magát, hogy nehezen dönti el, melyik fogadást tegyen, íme néhány tipp, amelyek segítenek:

 • Ellenőrizze több fogadóiroda szorzóit, hogy megtudja, kinek van a legjobb ajánlata
 • Fogadás megtétele előtt készítsen részletes elemzést az egyes csapatok teljesítményéről (forma, egymás elleni küzdelem stb.)
 • Játssz felelősségteljesen, és csak annyit tegyél, amit megengedhetsz magadnak, hogy elveszítsd
 • Nézze meg az élő közvetítéseket, hogy megtudja, hogyan alakulnak a mérkőzések, így módosíthatja fogadásait

A legnagyobb Dota 2 játékosok és csapatok

A Dota 2-ben a játékosokat tudásszintjük és a ranglistán elfoglalt helyük szerint lehet kategorizálni. A rangsorolás egyik legfontosabb szempontja annak meghatározása, hogy kik a legképzettebb játékosok a Dota 2 történetében. A legjobb Dota 2 játékosok és csapatok minden időkről gyakran vitatkoznak, de néhány jelentős név szinte mindig felkerül az emberek listájára. A következő játékosokat széles körben a sportág történetének egyik legjobbjaként tartják számon.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Kelemen "Puppey" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • Csoda-
 • Puppy
 • Peter Dager (PPD)

A Dota 2 világbajnokság legjobb csapatai

Itt vannak a győztesek a torna kezdete óta.

 • 2011- Natus Vincere
 • 2021 – Invictus Gaming
 • 2013- Szövetség
 • 2014- Newbee
 • 2015- Evil Geniuses
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017- Team Liquid
 • 2018- OG
 • 2019- OG
 • 2021 – Team Spirit

Mint látható, az OG az egyetlen csapat, amelynek kétszer sikerült megnyernie a tornát. A 2020-as kiadást is törölték a Covid-19 világjárvány miatt. És bár egyes csapatok nem nyerték meg a tornát, állandó fenyegetést jelentettek a győztesekre nézve, és minden alkalommal rengeteg pénzt adtak nekik. Néhány figyelemre méltó név ebben a tekintetben: a TNC Predator, a Virtus.Pro és a Vici Gaming, hogy csak néhányat említsünk.

A verseny legjobb játékosai közé tartozik Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail és Puppey, hogy csak néhányat említsünk.

Dota 2 esport bukmékerek

Ha online esport fogadásról van szó, számos tényezőt érdemes figyelembe vennünk, mielőtt döntünk egy webhely mellett. Ezek a tényezők a következők: bizalom és biztonság, támogatott nyelvek, befizetési és kifizetési módszerek, valamint a piac többi oldalához képest egyszerű használat. Ezenkívül találhat olyan webhelyeket, amelyek ingyenes fogadásokat kínálnak, amikor csatlakozik a webhelyükhöz.

Lehet, hogy nem minden egyes játékhoz kínálják ezt, de gyakran megteszik, ha nagy esemény van, mint pl A nemzetközi. Mint minden szerencsejátéknál, itt is fontos utánajárni, hogy mely fogadóirodák teszik lehetővé a Dota 2-re való fogadást. A Dota 2-re fogadásokat fogadó legnépszerűbb oldalak közül néhány a következőket tartalmazza:

 • Unibet: Talán a legjobb, ha az élő közvetítésük bármit megtesz. Az oldal élő statisztikákat is ad.
 • Bet365: Rengeteg fogadási lehetőség és nagyszerű esélyek.
 • Palmerbet: Itt naponta több Dota 2 opciót talál
 • Betstar: Lehetővé teszi Dota 2 multik készítését
 • PlayUp: Nagyon mobilbarát és az egyik legjobb platform az újoncok számára
 • Sportbet: Kézenfekvő választás minden Dota 2 rajongó számára

További kitüntető említések: Landbrokes, Neds és Pickebet.

A legjobb csapatok a Dota 2-ben

A Dota 2 fogadás jövője fényesnek tűnik, és sok csapatnak lehetősége van versenyeket nyerni az elkövetkező években. Azt azonban még mindig nehéz megjósolni, hogy melyik csapat kerül ki győztesen.

Számos tényezőt kell figyelembe venni a fogadáshoz szükséges csapat kiválasztásánál, ezért fontos, hogy a döntés meghozatala előtt alaposan tanulmányozza az egyes csapatok tulajdonságait. Például elemeznie kell a készségszintet és a csapat történetét, valamint a legutóbbi beosztási változásokat. Ilyen tényezők alapján a legjobb Dota 2 esport csapatok közé tartozik a TNC Predator, a Virtus Pro, az Evil Geniuses és a Team Secret.

TNC Predator

A TNC Predator nem meglepő a legjobb Dota 2 csapatok listáján. Délkelet-Ázsia ragyogó csillaga, és már jó ideje folyamatosan magas szinten teljesít. És igen, senki sem vonhatja kétségbe a tényt, hogy Kim Gabbi egy vadállat a dzsungelben. Azonban még a szakma legjobban teljesítőinek is megvan a rossz napja, ezért fontos ellenőrizni a csapat teljesítményét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó pályán van, mielőtt fogadást tesz.

Virtus.Pro

Virtus.Pro volt az első csapat, amely megnyerte a The International 9-et (TI 9). A tapasztalt és fiatal játékosokból álló teljesen új névsorral a Virtus.Pro azt reméli, hogy a közeljövőben újabb győzelmet hozhat a Dota 2 fogadásrajongók számára. Bármely Dota 2 verseny megnyerése teljesen reális elvárás egy ilyen jó hírnévvel rendelkező csapattal szemben.

Evil Geniuses

Noha a Dota 2-nek nem volt könnyű dolga Észak-Amerikában, az nem titok. A régió legtöbb csapatának gyenge teljesítménye ellenére azonban van egy csapat, amelynek teljesítménye a legjobbak között szerepelt. Ez az úgynevezett Evil Geniuses. Valójában a csapatnak mindig is megvolt minden, ami ahhoz kellett, hogy megküzdjön az európai erőművekkel. Az Evil Geniuses a legjobb tehetségekkel büszkélkedhetnek, ezért gyakran ők választanak az esportra való fogadáshoz.

Team Secret

Team Secret az egyik legelismertebb eSport szervezet a világon. Székhelyük Európában van, és 2014 óta működnek. Gyakran a világ egyik legjobb csapataként tartják számon őket, különösen ami a Dota 2-t illeti. Megalakulása óta a Team Secret a nemzetközi színtér egyik meghatározó ruhája. .

A Dota 2 előnyei és hátrányai

A Dota 2 termetű játékának vannak előnyei és hátrányai is.

Előnyök

 • A stratégiára és a csapatmunkára összpontosítva: A Dota 2 egy összetett játék, és a játékosoknak együtt kell működniük a csapat többi tagjával, hogy legyőzzék az ellenfél csapatát. Ez azoknak a cégeknek előnyös, akik olyan munkatársakat keresnek, akik képesek az összetett feladatokat ellátni, és a munkájukra koncentrálni, ahelyett, hogy egyszerűen követnék az utasításokat.
 • Crossover közönség: A Dota 2 nemzetközi közönséggel rendelkezik, ami ideálissá teszi a hirdetők számára a különböző régiók és demográfiai adatok megcélzását.
 • Változatos közösség: A Dota 2 online közössége sokszínű, az alkalmi játékosoktól a magas rangú versenyeken résztvevő szakemberekig terjed.
 • Nagy nyereményalapok: A Dota 2 versenyek, mint például a The International, köztudottan nagy nyereményeket kínálnak a győzteseknek. Sokan választanák a professzionális Dota 2 játékot abban a reményben, hogy ilyen díjakat nyernek.
 • Ez egy könnyen megtanulható és játszható játék.

Hátrányok

 • Mérgező játékközösség, amely folyamatosan megpróbálja tönkretenni más játékosok szórakozását. Ez az, ami miatt sok Dota 2 rajongó panaszkodott, de reméljük, hogy a probléma előbb-utóbb megoldódik
 • Bár a játékot az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték, ijesztő lehet az első játékosok számára, mert mennyi információt kell egyszerre befogadni.

A Dota 2 fogadási szorzóinak megértése

A Dota 2 esélye lehet tört vagy tizedes. Ahogy a neve is sugallja, a tört esélyek törtként, míg a tizedes oddsok tizedesjegyekként vannak kifejezve. Fogadás előtt tanácsos megérteni, mit jelentenek ezek a kifejezések. Vegye figyelembe, hogy az esélyek bármikor változhatnak, az általuk képviselt mérkőzés mindenkori körülményeitől függően. És ez is drasztikusan változhat, különösen az élő fogadások.

Ha a Dota 2-re szeretne fogadni, számos különböző típusú fogadással kell szembenéznie.

A legnépszerűbb típus a soros fogadás, amikor arra fogad, hogy egy csapat nyer vagy veszít fogadás nélkül. Ezt a fogadási típust használhatják a sportfogadók vagy az előrejelzők adatelemzésre. A következő népszerű típus a játékon belüli fogadások, amelyek meccs közben történnek, és jellemzően a játékon belüli partirendszeren keresztül jönnek létre.

A harmadik típus a box fogadás, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy előre megjósolják egy adott játékon belüli esemény kimenetelét, például azt, hogy a meccsen 200 ölés fölé vagy alá kerül-e.

DOTA 2 fogadási tippek és trükkök

A Dota 2 egy rendkívül versenyképes sport, és kulcsfontosságú, hogy ismerjük a tétek maximalizálásának legjobb módjait. Számos Dota 2 esport fogadási tipp, trükk és stratégia létezik a játékban való előny megszerzésére. És bár a fogadásban semmi sem hasonlít a garantált győzelemhez, emelhetsz, csökkentheted a házelőnyt, és esélyed lesz. Íme néhány trükk és tipp, amelyek segíthetnek a Dota 2 fogadói útján.

Fogadj okosan

csak azért, mert érzelmileg kötődsz egy adott csapathoz, még nem kell fogadnod rá. A legjobb dolog az, hogy megvizsgálja azokat a tényezőket, amelyek valószínűleg befolyásolják a játék kimenetelét, és figyelembe veszik ezt a fogadások megtételekor.

Elemezze a versengő csapatokat

Az egyik jó dolog az online esport fogadásban, hogy nem a szerencse a legkritikusabb tényező az eredmények meghatározásában. Minden versenyző csapat megfelelő elemzése segítene megalapozott előrejelzések készítésében. Például ellenőrizze a csapat legutóbbi formáját, kivel áll szemben, és az asztal pozícióját, és használja ezeket a mutatókat a fogadások megtételéhez.

Keresse meg a legjobb oddsokat a piacon

A bukmékerek általában kínálnak különböző esélyeket mert versenyben vannak. Bölcs dolog lehet egy-kettőt a legjobb odds mellett leszögezni, különösen, ha a nyeremények maximalizálására törekszünk (csak arra az esetre, ha lesz ilyen).

Játssz a költségvetéssel: Az egyik hiba, amit sok Dota 2 fogadó elkövet, hogy több pénzt költenek olyan fogadásokra, amelyeket megengedhetnek maguknak. Ez csak frusztrált lesz.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei