A legnépszerűbb fogadási oldalak Tekken 2024

Bár a Tekken népszerű játék, az esportfogadási szcéna nem olyan robusztus, mint a többi esport játék esetében. Például a Tekken fogadás nem olyan népszerű, mint a többi jól ismert esport játékok mint a CSGO, a Dota és a LOL. Következésképpen nem minden fogadóiroda kínál fogadást a Tekken meccsekre. Ennek ellenére még a legjobb esport fogadási oldal is kínál oddsokat és fogadási lehetőségeket a nagyobb Tekken versenyekre. Általában a Tekken fogadásokat két harcos közötti mérkőzésekre fogadják el. Íme a gyakori Tekken fogadások: esport fogadási oldalak:

 • A mérkőzés győztese: Az a játékos, aki megnyer egy 1-1 mérkőzést. Ez a legegyszerűbb a Tekken számára. Valószínűleg az alacsonyabb szorzóval rendelkező játékosok győznek
 • Környertes: A fordulót megnyerő játékos
 • Kör időtartama: A fogadók arra fogadnak, hogy mennyi ideig tart a kör
 • Versenynyertes: Tegyen tétet arra, hogy melyik csapat vagy játékos nyeri meg a teljes versenyt
 • Összes kör: Fogadjon a körök számára, beleértve egy adott szám alatti vagy feletti kört is.
 • Fighter Total: Egy fogadó a harcos által megnyert körök teljes számára fogadhat
 • Hendikep: A hendikep fogadásnál a szerencsejátékos eltávolíthat pontokat egy előnyben részesített játékostól, és átruházhatja a pontokat az esélytelenebbre.
 • Páratlan vagy páros: Ez a fogadás arra vonatkozik, hogy egy mérkőzés hány fordulója esik páros vagy páratlan számra.
 • Egyéb: A speciális fogadások közé tartozik, hogy melyik játékos támad először, vagy melyik játékos kezdeményezi a mérkőzés első kombinációját.
A legnépszerűbb fogadási oldalak Tekken 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Miért népszerű a Tekken?

A Tekken népszerűsége azon a tényen alapszik, hogy ez az egyik első olyan játék, amely világszerte több millió játékos követőt gyűjt. Az új technológiák felhasználásával a játék fejlesztői megragadták azt a piacot, amely szívesen részt vesz a magával ragadó játékokban a különféle karakterek irányításának képességével.

Internetes közösség

Robusztus internet-alapú közösségével a Tekken világszerte népszerű. Játékosok milliói élvezik a játékot. Az esport történetének egyik legnépszerűbb esportjátékaként a Tekken rajongók online közösségekben és közösségi médiaalkalmazásokban vesznek részt, hogy kapcsolatba lépjenek a hasonló gondolkodású játékosokkal. A játékosok minden készségszintről összegyűlnek, hogy megvitassák a játékstratégiákat. A közösség tagjai helyi versenyeket terveznek, és online találkoznak játékmeneteken. Egyes játékosok pofátlanul beszélnek, mások pedig támogatják a többi játékost. Az online platformok térnyerése, mint például a közösségi média óriásai, a Discord és a Twitter, versenyt jelent a régi iskolai játékközösségekért. Az egyik oldal, a Tekken Zaibatsu, 2021-ben leállt, mivel a játékosok népszerűbb közösségi oldalakra vándorolnak, hogy találkozzanak, tervezzenek és megbeszéljenek.

Tekken online játék

A videojátékok fejlődésével a Tekken játékok elosztásának módja a piaci kereslet függvényében változik. A Tekken videojáték-versenyei szervezett események formájában valósulnak meg. Egyénileg vagy csapatban játszva az amatőr játék átadta helyét a professzionális szintnek. A fejlesztő aktívan hoz létre új játékokat versenyek fejlesztése céljából, hogy online rajongótábort hozzon létre.

Miért szeretik a játékot a játékosok?

A játékosok öt fő okból szeretik a Tekkent, többek között:

 1. Az érdekes karakterek és harci stílusok olyan játékosokat vonzanak, akik változatos játékélményeket szeretnének megtapasztalni
 2. Az animációk és effektusok izgalmassá és érdekessé teszik a játékot.
 3. A játék testreszabásának lehetősége vonzó a játékosok számára, különösen azért, mert egyes testreszabási lehetőségek nem igényelnek külön fizetést.
 4. A könnyű játék vonzóvá teszi a játékot az újoncok számára, akik választhatnak a játéklehetőségek közül, és élvezhetik a játékot az egyszerűen érthető technológia segítségével.
 5. A módok intenzív játékmenetet és elég sokféle küzdelmet kínálnak ahhoz, hogy a játékosok még többért visszatérjenek.

Hogyan kell játszani?

Érdekel a Tekken játék? Egyszerűen töltse le a játékot egy személyi számítógépre. Telepítse a fájlt. A játékosoknak elegendő merevlemez-területtel és RAM-mal kell rendelkezniük. A játék futtatásához legalább 6 GB, valamint 2 GB RAM szükséges.

Van Tekken verseny?

Tekken 6 világbajnokság ez a legnagyobb verseny a Tekken számára a játék akkori történetében. 2010-ben a Namco Bandai Games szponzorálta a versenyt, beleértve a játékosok kategóriáit is: Xbox 360 és PlayStation 3. A szervezők kategóriánként két győztest választottak ki a tokiói döntőn. Hivatalos nevén Japan Round, a Namco rendezte a döntőt Tokió nemzetközi fórumán.

2022-ben a Namco és más versenyszervezők átfogó egészségügyi óvintézkedéseket tesznek, hogy megvédjék a versenyen játszókat a világjárvány idején. A médiajáték-óriás, a Twitch együttműködik a Bandai Namco Entertainment America-val, hogy otthont adjon a közelgő versenyeseményeknek. Júniusban a tervek szerint a floridai Orlandóban indul egy bajnoki küzdelmes turné. A World Tour teljes nyereményalapja 200 000 dollár.

Tekken csapatok

A viszonylag új játékosoktól a már egy ideje professzionálisan versenyző csapatokig a Tekken versenykörnyezete megérett az extrém versenyre. Itt vannak a pár csapat, amit meg kell nézni a következő versenyszezonokban.

Az igazolatlan stréberek

Az Uncertified Geeks (más néven TUG) dél-afrikai székhelyű önjelölt geekek csoportja. Ezek az intenzív játékosok a geeky kultúrát követik, és azon dolgoznak, hogy javítsák a játékteljesítményt, hogy versenyképesek maradjanak. A csapat akkor indult, amikor az egyik barát észrevette, hogy társai milyen jól játszanak, és azt javasolta, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, hogy szakmailag versenyezzenek. A barátságból és a játékszeretetből született csoport keményen edz, hogy a lehető legteljesebb mértékben elérje. A TUG a Tekken 7, a Smash Bros és az EA FIFA versenyeken vesz részt. A csapat képességeinek fejlődésével a legmagasabb szintű nemzetközi sikereket tűzi ki célul.

Vision Strikers

A Vision Strikers egy koreai esport csoport, amely a játék színterén harcol. A Tekken három legjobb játékosának felvétele után a csapat azt várja, hogy a legmagasabb szinten versenyezzen. A Vision Strikers célja egy csúcskategóriás esport szervezet felépítése Ázsiában, miután megszerezte a Rox Gaming csapatot, amely legendás a Tekken-tornákon elért sikerekért. Az akvizíció minden bizonnyal arra készteti a többi Tekken versenyzőt, hogy felfigyeljenek a Vision Strikerre a közelgő versenyeken.

UYU

Az UYU egy észak-amerikai esport szervezet, amely a Skyz, a Proto, a Mayhem, a Nova és a Spoof aláírása után versenyképes a Call of Dutyban. A CWL Pro League-ben versenyezve a különböző névsorváltozatok sikereket értek el az esport versenyeken. Bejelentették a szervezet franchise tervét. A játékosok névsora a saját franchise névsoraihoz távozott. 2019-re az UYU bejelentette a Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch és Pentagrxm névsorát. Az esport csapat a Tekken versenyek egyik legjobban keresője.

Team Liquid

Bárki, aki kapcsolatban áll az esporttal, ismeri Team Liquid, egy multiregionális esport csoport, amely Hollandiában található. 2000-ben az alapítók elindították a Team Liquidet a StarCraft II megjelenése után. 2012-re a csapat szerzett egy észak-amerikai csapatot a Dota 2 játékhoz. 2015-ben a Team Curse-szel való egyesülés számos magas rangú játékost hozott össze. Az Európai Dota 2 csapata megnyerte a 2017-es nemzetközi versenyt, és megnyerte az esport versenyek történetének eddigi legnagyobb díját. A Team Liquid tagjai megnyerték az LCS-címeket és a 2019-es Intel Grand Slam-tornát a kivételes CS:GO játékért. A Team Liquid a Tekken legmagasabb szintű nyereményalapja.

Talon Esports

A Hong Kongban található Talon Esports egész Ázsiában versenyez. A csoport Tekken csapata az egyik legjobban kereső videojáték. A League of Legends játékáról is híres, a csapatot PSG Talonnak is hívják a PSG Esports partnerség miatt. A Pacific Championship Series egy jól ismert liga, amely Délkelet-Ázsiában, Tajvanon, Hongkongban és Makaóban működik.

Team Secret

2014 óta Team Secret kiváló Dota 2 játékkal izgatta a rajongókat. Az esportcsapat 2016-ban felvásárolt egy CS:GO női csapatot. Emellett kibővítette versenyképességét a Street Fighter játékvilágában, és leszerződtetett egy élvonalbeli Super Smash játékost. 2018-ra a Team Secret megszerezte a Team TyRanT kulcsfontosságú tagjait, hogy versenyelőnyt szerezzen az Age of Empiresben. 2018-ban a csapat ismét bővült, amikor aláírta a Rainbow Six Siege Team IDK-t. A Team Secret előkelő helyen áll a Tekken versenyek bevételei között.

Érvek és ellenérvek

Minden Tekken karakternek számos előnye és hátránya van, amelyeket a játékosok játék közben ismernek meg. Például egyes karaktereket más karakterek következetesen kizárnak, és következetlenek. Mások gyorsak és szórakoztatóak. Maga a játék elismeréseket és egy fő panaszt kap.

Profik

 • 3D animáció
 • Kreatív karakterek
 • Testreszabás
 • Könnyű játék

Hátrányok

 • Betöltési idők

A Tekken fogadási szorzók megértése

A Tekken esports játékban az esélyek azt a valószínűséget tükrözik, hogy egy csapat vagy egyéni játékos nyerhet. A szerencsejátékosok számára kulcsfontosságú, hogy tisztességes szorzókkal fogadjanak online sportfogadásokon. Három fő fogadási szorzók típusai, beleértve az amerikait, a törtszámot és a tizedesjegyet is.

A legtöbb sportfogadó tizedes szorzót kínál. Tizedes szorzók esetén minél alacsonyabb az esély, a fogadó nagyobb valószínűséggel nyer. A kifizetés azonban általában alacsony. Magasabb szorzók esetén a fogadó nagy kockázatot vállal, de a nyeremény inkább a nyerteseknek szól. A fogadási szorzók kiszámításának megértése elengedhetetlen a fogadás megtétele előtt.

Tekken esport fogadási tippek és trükkök

Ismerje meg a játékot

A szerencsejátékosok számára fontos, hogy megértsék a Tekken játékot. Az esport fogadás megnyeréséhez a játékosnak ismernie kell a játék szabályait. Ha online oktatóanyagokat néz, útmutatókat olvas, és naprakész marad az iparági hírekről, akkor megnő a fogadás esélye.

Költségvetés

Minden fogadás kockázatot jelent. Ezért a fogadónak meg kell határoznia a fogadási költségvetését. A költségvetés betartása segít fenntartani a biztonságos fogadási szokásokat a kezdők és a tapasztalt szakemberek számára. A költségvetés meghatározása elengedhetetlen és okos szerencsejáték-viselkedés. A tét megtervezése, hogy mennyit és mikor fogadjon, segít a játékosoknak megalapozott és nyerő döntések meghozatalában.

Válassz egy jó bukmékert

A jó hírű sportfogadók nagyobb valószínűséggel kínálnak kedvező esélyeket és megbízható kifizetéseket. Kutasson arra, hogy a bukméker megfelelő engedéllyel és megbízhatósággal rendelkezzen. Akár egy webhelyen, akár az esportfogadási alkalmazáson keresztül fogad tétet, a feltételek elolvasása biztosítja, hogy a fogadó megértse, mire számíthat az összeg befizetése és a fogadás során. Az online értékelések megtekintése a szerencsejátékosok számára képet adhat arról, hogyan jártak más fogyasztók, amikor adott szerencsejátékban játszottak.

Önellenőrző

Mint minden szerencsejátéknál, itt is fontos a kockázatnak kitett esport-szerencsejáték-viselkedés önellenőrzése, hogy elkerülje a függőséget az esportfogadási oldalakon való szerencsejáték során. Az addiktív viselkedés magában foglalja a fogadások leállításának képtelenségét, azt, hogy a szerencsejátékos nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen pénzt, valamint a szorongás és a depresszió érzése. Ha ezen tünetek bármelyikét észleli, egy személy dönthet úgy, hogy önmagát kizárja. A licencelt helyszínek általában lehetővé teszik a játékos számára, hogy szünetet tartson úgy, hogy a fiókot meghatározott időtartamra felfüggeszti. A helyi, nemzeti és nemzetközi ügynökségek, mint például a Szerencsejátékosok Anonymous, tanácsadást és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak a függőségi problémákkal küzdők megsegítésére.

A Tekken by Namco az egyik legrégebbi és legismertebb videojáték a piacon. Az elsők között, amely fejlett animációt és grafikát tartalmaz, a játék továbbra is magával ragadó játékélményt biztosít a játékosok számára. A számos kreatív karakterrel rendelkező játék elbűvöli a játékosokat a karakterek testreszabásának és különféle játékmódok kiválasztásának lehetőségével.

Az e-sport világ egyik alapvető tagjaként a Tekken-bajnokságok továbbra is növelik a játékosok részvételét és a rajongók lelkesedését a játék minden új megjelenésével. Az új sportfogadási környezetben a nagy Tekken-tornákon tétet húznak az ellen, aki akarja nyerjen nagyobb versenyeket. A nagy e-sport csapatok játékosai közelednek a hírességek státuszához, ahogy a csapatok nagy nyereményalapokat nyernek és egyre népszerűbbek.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim