A legnépszerűbb fogadási oldalak Overwatch 2024

Az Overwatch egy népszerű videojáték, amelyet 2016. május 3-án adtak ki. A Blizzard Entertainment és az Iron Galaxy fejlesztette ki ezt a lövöldözős játékot. Ez a játék olyan platformokon játszható, mint a PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows és Nintendo Switch. Az Overwatch eSports egy első személyű lövöldözős játék, amely teret ad a többjátékos lehetőségeknek. Ez az eSports játék két csapatba osztja a játékosokat, mindegyikben hat játékos van.

Először is, a játékosoknak ki kell választaniuk karaktereiket egy nagy készletből. Ezeket a karaktereket hősöknek nevezik, és egyedi képességekkel rendelkeznek. A kihívás itt az, hogy a korlátozott időt felhasználva teljesítsd a térképen meghatározott célokat. Az egyetlen költség, amellyel a játékban találkozhat, az opcionális kozmetikai cikkek vásárlása.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Overwatch 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Overwatch-ról

Blizzard Entertainment A legtöbb elismerést az Overwatch fejlesztőjeként és kiadójaként kapta, bár sokan nagyszerűen hozzájárultak a játékhoz. Az Overwatch sikere mögött álló tervezők közé tartozik Jeremy Craig, Michael Elliott és Scott Mercer.

További figyelemre méltó említések közé tartozik Derek Duke, a zeneszerző, míg Michael Chu és Alyssa Wong írók voltak. Azt is érdemes kiemelni, hogy Mike Elliott és John LeFleur nagyszerű munkát végzett a programozási osztályon. Jeff Kaplan, Chris Metzen és Aaron Keller is rendezték ezt a többjátékos játékot.

Ez a csapat az Overwatch 2 kiadásával biztosította a játék folytatását. Ez az eredeti kiadás folytatása. 2019-ben jelentették be. A játék új hősökkel, fejlett játékmódokkal és új térképekkel frissíti az eredeti projektet. Bejelentették, hogy a játékot külön címként adják el, beleértve az új játékost a környezettel szemben.

Fogadás az Overwatch-ra

A játék megjelenése óta számos rangos díjat kapott. Ezek közé tartozik a British Academy Games Award for Multiplayer 2017, The Game Award az év játéka 2016-ban, A legjobb e-sport játék díja 2018-ban a BAFTA Games díj a 2018-as Evolving Game-ért, valamint a Teen Choice Award a Choice Video Gameért.

Az Overwatchra való fogadás még a kezdő játékosok számára is egyszerű. Még jobb, hogy az Overwatch könnyen elérhető, és közvetlen fogadási piacokkal rendelkezik. Számos legnépszerűbb eSport fogadási platform borító Overwatch szerencsejáték. A népszerű oldalakon megtalálható fő Overwatch-játékok közé tartoznak azonban az Overwatch League és a World Cup meccsei. A játékosok világszínvonalú fogadási szolgáltatásokban, valamint nagylelkű promóciókban és bónuszokban részesülnek.

Az Overwatch eSports eseményeit lefedő fogadási oldalak közé tartozik a BetOnline, a BetWay, a 888 Sport, a William Hill, az ArcaneBet, a Leo Vegas, a Betsson, a Bwin, a Nitrogen és a Bet365. Miután bejelentkezett fogadási fiókjába, keresse meg az eSports részt az Overwatch megtalálásához. Néhány piac, amelyet ebben a szakaszban talál, a meccsgyőztes, a hendikep és a végső győztes piac.

A meccsgyőztes egy olyan egyszerű piac, ahol a közvetlenül győztes csapatra fogad. A megfogalmazás a különböző webhelyeken eltérő lehet, és zavaró lehet az új játékosok számára. Egyes országokban „fej-fej mellett” kifejezést talál, míg másokban a „Pénzvonal” kifejezést használja, de a „mérkőzésgyőztes” kifejezés a leggyakoribb.

Hendikepben arra fogadunk, hogy a hendikepelőnyben vagy hátrányban lévő oldal nyeri-e a mérkőzést. Ezt a piacot azonban a legtöbb sportfogadó nem kínálja. A végső győztes olyan fogadási helyzet, amikor a versenyek potenciális győztesére teszel fogadást. A piac nem az egyes meccsekre koncentrál.

Miért népszerű az Overwatch?

Jelenleg vegyes vélemények vannak az Overwatch népszerűségéről. Vannak, akik úgy vélik, hogy a játék hamarosan elveszítheti hírnevét, míg mások sikeres jövőt jósolnak. Az aktív játékosok számának csökkenő tendenciája lehet, hogy egyesek továbbra is szkeptikusak a játék népszerűségével kapcsolatban. 2020-ban ez a játék körülbelül 10 milliót vonzott minden hónapban. A játék több ezer streamet is kap, köszönhetően a népszerű tartalomkészítőknek.

A legtöbbet követett Overwatch esport csapatok a San Francisco Shock, a Shanghai Dragons, a Dallas Fuel, a New York Excelsior, a Guangzhou Charge és a dél-koreai Szöul-dinasztia.

Internetes közösség

Az Overwatch népszerű az internetes közösség körében, és minden nap számos streamet kap. Híres tartalomkészítők nagyban hozzájárultak a játék online sikeréhez. A játék elindítása után több mint 2500 streamet kapott, ez a szám 2020-ig megmaradt. Ez azt mutatja, hogy a gamet továbbra is népszerű a streamelők körében.

Online játék

A legtöbb népszerű eSport online versenyeket kínál, amelyek nyilvánosak. Az online Overwatch versenyeken való részvételhez meg kell felelnie bizonyos, az adott versenyekre jellemző követelményeknek. Az Overwatch versenyek rendkívül versenyképesek, mert világszerte vonzzák a játékosokat, akik többségét a világ legjobbjai közül válogatják. A világszerte népszerű eSport játékosok közé tartozik JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko és Jeff Wilpon.

Kezdetnek bárki, aki stabil internettel rendelkezik, részt vehet ezeken az online versenyeken. Az Overwatch esports játékok jövedelmező karrierlehetőséget jelenthetnek a legmagasabb szinten versenyző játékosok számára. Lehetsz játékfejlesztő, YouTuber, aki tartalmat készít az eSportban, részt vehetsz versenyeken, vagy csatlakozhatsz egy eSport csapathoz.

Nagy Overwatch játékosok

A világon számos eSport játékos vesz részt különböző eseményeken. A sportolók rangsorolása a következő szempontok szerint történhet versenyek és bajnokságok nyert és megszerzett pénzdíj is. Néhány nagy név közé tartozik;

 • Hamisító: Ez egy 25 éves dél-koreai játékos a T1-ben, aki egy professzionális League of Legendsben versenyez. Faker 2013 óta játszik a csapatában, mint középső, és minden idők legjobb League of Legends játékosaként tartják számon. Érdeklődését fejezte ki az Overwatch játéka iránt is, ahol szintén remek fogadás lenne.
 • Szuper: Hivatalosan Matthew De Lisi néven ismert, ez a fiatal hullámokat kelt az Overwatch iparágában. Sokoldalú, és mégis szuper, sajátos karakterekkel. Nevezetesen, a Super kétszer volt az Overwatch League bajnoka. A 2. szakasz győztese, világkupa-bajnok, szerepsztár, májusi közelharci torna győztese és második MVP-je is volt. A közelmúltban 1,5 millió dollárt gyűjtött be az Overwatch League nagydöntőjében, miközben a San Francisco Shockot, az Overwatch körei nagy csapatát képviselte.
 • Gesztus: Egy tapasztalt játékos, aki 2017 óta versenyzik. Játszott a londoni Spitfire csapatában, és olyan nagy győzelmeket aratott, mint az Overwatch League Season Playoff és az APC Premier 2017-ben. Második lett a 2020-as Overwatch League Grand fináléban, és hazavitt 750 000 dollár.

Miért szeretik a játékosok az Overwatch-ot?

A játékosok szeretik az eSportot a könnyű hozzáférés és a játék kényelme miatt. Ugyanez vonatkozik az Overwatch-ra is. Profi Overwatch-játékosnak lenni jó karrierút lehet jó bevételi forrás mellett. Emellett jó ösztöndíjlehetőségeket is szerezhet magának az Overwatch csapatokkal rendelkező legjobb főiskolákon.

Az Overwatch-csapatokkal rendelkező főiskolák közé tartozik többek között a Maryville Egyetem, az Akron Egyetem, a Northwood Egyetem és a Harrisburg Egyetem. A különböző főiskolák különböző időpontokban tartanak ösztöndíjprogramokat, ezért érdemes résen lenni.

Az eSport tevékenységekben való részvétel jótékony hatással van az egészségére, különösen az agyműködés javítására.

Hogyan kell játszani?

Az Overwatch játéka nagyon hasonlít a többi eSporthoz. Először is kell válassza ki a kívánt játékot. A következő lépés egy olyan platform kiválasztása, amely jó játékélményt biztosít.

Tanulmányozza a játékot és az összes kapcsolódó szempontot. Bízhat a YouTube oktatóanyagaiban és a Twitch streamekben, hogy tanuljon a legjobbaktól. Ha lehetséges, fontolóra veheti egy tapasztalt edző felvételét, hogy javítsa képességeit.

Versenyelőnyének növelése érdekében fontolóra veheti a játékfelszerelés beszerzését vagy frissítését is. Ha teljesíti ezeket a követelményeket, indulhat egy csapatba, vagy csatlakozhat egy csapathoz, és részt vehet versenyeken.

Overwatch legnagyobb támogatói

Sokan nagy mértékben hozzájárultak az eSporthoz. Néhányan segítettek a játékok tervezésében, mások pedig elindították és birtokolták a csapatokat. Érdemes megjegyezni, hogy az Overwatch profi játékosa is jelentős hatással volt a játék mai állására.

Néhány legendás csapattulajdonos közé tartozik Jack Etienne, aki a Cloud9 alapítója. A Cloud9 ismert, hogy neveli a játékosokat, és játékosbarát környezetének köszönhetően a legjobb nevek közé tartozik. Matthew egy másik igen elismert személyiség az eSport iparágban, a 100 Thieves társtulajdonosa. A Call of Duty egykori profi játékosa is.

Van Overwatch bajnokság?

Igen, minden évben van Overwatch világbajnokság, az ún Overwatch League. Az éves verseny mögött a Blizzard Entertainment áll, amely a játék fejlesztő cége. Ez a nemzetközi esemény a világ minden tájáról vonz csapatokat. Ezt a versenyt 2016-ban nyitották meg.

Megalakulása óta Dél-Koreának van a legtöbb címe, 2021-ben hármat. 2016-ban ezen az eSport eseményen 16 résztvevő vett részt, 2017-ben 32, 2018-ban 24, 2019-ben pedig 10. Ennek a nemzetközi eseménynek az Egyesült Államok ad otthont. államok, Ausztrália, Kína, Lengyelország, Thaiföld és Dél-Korea.

Az évek során az Overwatch néhány neves műsorszórási platformmal társult, hogy növelje globális elérhetőségét. Az egyik népszerű csatorna a Twitch platform, amely számos élő közvetítéssel rendelkezik. Az Overwatch a Disney-vel is együttműködött, hogy világszerte növelje rajongói táborát. Az élő közvetítésben használt nyelvek angol, koreai, orosz, francia, japán, német, kínai és thai, hogy megfeleljenek a különböző rajongók igényeinek.

A versenynek az évek során különböző formátumai voltak. A legutóbbi kiadásban előzetes szakaszban határozták meg a csoportkörbe jutó csapatokat. Az első öt helyezett csapat közvetlenül jut a csoportkörbe.

Milyen Overwatch esport bajnokságok vannak?

Az eSport világbajnokság a szakmai verseny az elektronikai sportokat is beleértve. Globális torna lévén, a sportág világszerte a legmagasabb rangú csapatokat vonzza, következésképpen hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Számos világbajnokságot rendeznek a különböző e-sportok számára.

E nemzetközi versenyek némelyike több sporttevékenységet is magában foglal, amelyek egyetlen kiadásra korlátozódnak. Például az Electronic eSports World Convention (ESWC) olyan játékoknak ad otthont, mint a Call of Duty és a Counter-Strike: Global Offensive. Mások, például az Overwatch World Cup egyetlen eSport eseményt tartalmaznak

A legjobb országok az Overwatch eSports mezőnyében

Az Overwatch eSportban aktívan részt vevő országok közé tartozik az Egyesült Államok, Németország, Oroszország, Dél-Korea és Kína. Ahogy az várható volt, a rangsorolás az ország versenyképes játékosainak számának elemzésével történik. 2020-ban az eSport statisztikák azt mutatták, hogy az Egyesült Államokban több mint 4300 aktív sportoló volt. profi csapatok. Németország követte 973, Dél-Korea 890, Brazília 852-vel.

Az Overwatch világbajnokságon Dél-Korea áll a lista élén három címmel, míg az USA egy és jelenleg világbajnok.

Overwatch eSports Világkupa fogadás

Csakúgy, mint a sportfogadás, az online Overwatch esport versenyeken való fogadás a szerencséről szól. Számos legnépszerűbb sportfogadó foglalkozik az Overwatch világbajnokság eseményeivel. Számos piac érhető el az Overwatch eSports eseményekhez.

Az eSport területén tapasztalható sok bizonytalanság miatt a fogadási szorzók nem kerülnek felkínálásra az esemény bezárásáig. A legtöbb vezető fogadási oldalon megtalálható piacok a következők:

 • A fej-fej melletti győztes.
 • A verseny végső győztese.
 • A gólkirály.

Amikor ezekre az Overwatch eseményekre fogad, mindig tartsa szem előtt, hogy a veszteség is fennáll. Emiatt a legtöbb fogadóház mindig figyelmezteti a játékosokat a felelősségteljes fogadásra. Ha kihívásokba ütközik az eSport fogadás során, nézze meg az oldal GYIK-jét, és kérje meg az ügyfélszolgálat elérhetőségeit segítségért. Alternatív megoldásként felveheti a kapcsolatot a chat-ügyfélszolgálatukkal, és megoldást talál.

Esport Fogadás az Overwatch-ra

Az Overwatch események egyre inkább jövedelmező piactá válnak az eSport rajongók számára. Az Overwatch fogadóit azonban arra biztatjuk, hogy engedéllyel rendelkező és regisztrált kaszinókban játsszanak. Számos fogadási szolgáltató lefedi az Overwatch piacait. Ezek a szolgáltatók közé tartozik a 888 Casino, a Spinamba és a Bet Master.

Az online esport fogadásban kezdőknek fel kell ismerniük néhány alapvető tanáccsal, amelyek biztosítják, hogy esélyesek legyenek téteiket megnyerni. Ezek az alapvető tippek a következők: Ismerje meg a játékot. Amikor elkezd fogadni az Overwatch-ra, bizonyosodjon meg arról, hogy rendelkezik néhány alapvető tudással a játékról. Jobb megértés esetén az Ön előnye a győzelemhez.

Egy másik dolog, amit keresni kell, az az eSports fogadási alkalmazások piacairól szóló információk. A különböző szolgáltatóknak különböző piacai vannak. Némelyik ugyanaz, de a különbség a márkaépítésben van. Győződjön meg arról, hogy jól ismeri a piacokat, mielőtt bármibe belefogna.

Ismerje meg az érintett csapatot és a játékosokat. Erre azért van szükség, mert olyan piacokat találhat, amelyekben egyéni szereplők vesznek részt. Összegezve, győződjön meg arról, hogy megfelelően kezeli szerencsejáték-alapját. Fogadjon arra, amit megengedhet magának, hogy zökkenőmentes fogadási élményt nyújtson az Overwatch segítségével.

Jelentős Overwatch csapatok

Shanghai Dragon

Ez egy kínai professzionális Overwatch csapat. A csapatot 2017-ben alapították, és részt vesz az Overwatch League-ben, amely Kínából, Kanadából, Nagy-Britanniából, Franciaországból és az USA-ból áll. A Shanghai Dragons a legutóbbi bajnoki bajnok Moon Byung-Chul, aki a jelenlegi edzőjük.

Atlanta Reign

Ez egy professzionális Overwatch esport oldal a Georgia állambeli Atlantából. Ezt a csapatot 2018-ban alapították, és az Overwatch League-ben versenyez. Az Atlanta Esports Ventures tulajdonában van, és a liga nyugati régiójának tagja. Jelenleg Brad Sajani irányítja őket, és a Cox Communications szponzorálja őket. Brad 2021-ben három sima rájátszásig és egy döntőig vezette a csapatot, ahol a második helyen végzett.

Dallas Fuel

Ez egy másik figyelemre méltó Overwatch csapat, amelyet 2016. február 3-án alapítottak. Team EnVyUs néven indult, mielőtt 2017-ben Dallas Fuel névre keresztelték volna. A csapat társtulajdonosa Mike Rufail és Kenneth Hersh. Részt vesz az Overwatch League-ben, és az Arlington Esports Stadiumot használja. Érdemes megjegyezni, hogy az Envy Gaming a szülőcsoportjuk, Yun Hee-won pedig a vezetőedző. A Jack in the Box amerikai gyorsétterem szponzorálja tevékenységüket.

Los Angeles Gladiators

Ez az amerikai Overwatch eSports csapat Kaliforniában található. Részt vesznek az Overwatch League-ben, a liga nyugati régiójának tagjaként. Ennek az Overwatch esports csapatnak a társtulajdonosa Stan és Josh Kroenke, akik a Kroenke Sports & Entertainment tulajdonosai. A csapat 2017 óta szerepel, és első edzőjük, David Pei irányításával négy alkalommal sikerült bejutniuk a szezon rájátszásába.

New York Excelsior

Ez a legjobb Overwatch professzionális csapat, amelynek tulajdonosa Jeff Wilpon. A csapat története 2017-ig nyúlik vissza, amikor megalapították, és elkezdett versenyezni az Overwatch League-ben. A liga keleti régiójából érkező csapatot a T-Mobile szponzorálja, hivatalos színként feketét, kéket és pirosat használnak.

Seoul Dynasty

Ez az Overwatch esports csapat innen származik Dél-Korea. A csapatot 2017-ben alapították, és a Net Gear szponzorálja. A legsikeresebb edzőjük Dong-gun volt, aki elvezette őket az első szezon rájátszásába.

Érvek és ellenérvek

Előnyök

 • Több játékeszközzel és platformmal kompatibilis
 • A fogadóházak szeretik
 • Nagy versenyt ígér nagylelkű díjakkal
 • Kiváló vizuális feldolgozás. Az Overwatch segít a játékosoknak vizuális képességeik fejlesztésében.
 • Javítja a látás- és kézkoordinációt. Ha bekapcsolod az Overwatch-ot, karjaid harmonikusan működnek együtt, mivel a látottakat kézzel dolgozod fel és hajtod végre.
 • A játékosok fejlesztik problémamegoldó képességeiket.
 • Az Overwatch játékosok általában érdeklődnek a természettudományok, a mérnöki munka, a matematika és a technológia iránt.
 • Az Overwatch segítségével kapcsolatba léphetsz más játékosokkal, akik hozzájárulnak a társasági életedhez.

Hátrányok

 • A játékosok játékzavarok kialakulását kockáztatják. Az eSport fogadásban való túlzott részvétel függőséget okoz. Ez káros lehet, különösen olyan szabályozatlan környezetben, ahol gyermekek is érintettek lehetnek.
 • Az emelt szintű versenyzők olyan teljesítményfokozó gyógyszereket szedhetnek, amelyeknek komoly mellékhatásai vannak.
 • Látási problémáknak teheti ki a játékosokat. A képernyőn hosszabb ideig tartó tartózkodás káros lehet a látására.
 • Ezek a hátrányok nem csak az Overwatch játékokra jellemzőek, hanem az általános eSport játékból vagy szerencsejátékból származnak.

Overwatch fogadási szorzók

Új eSportként az Overwatch sok rajongót szerzett, és utat tört magának a fogadási szcénában. Az Esport fogadási alkalmazások számos fogadási lehetőséget kínáltak a felhasználóknak. Ide tartoznak a pénzvonal, az összegek és a felárak. Alább láthatók a fenti esport esélyek részletei:

Moneyline fogadások

Ez az egyszerű fogadási lehetőség megköveteli, hogy megjósolja a mérkőzés győztesét. A pénzvonali fogadások Overwatch szorzói amerikai oddsban jelennek meg. Számok formájában vannak, amelyeknek negatív vagy pozitív előjele van. A negatív szorzóval rendelkező csapat nagy eséllyel nyeri meg a meccset, míg az esélytelenebbek pozitív szorzóval rendelkeznek.

Spreads

Ezek olyan szorzók, amelyek középpontjában a játék során szerzett pontok állnak. Az eredménynek itt nincs nagy jelentősége. Az Overwatch a térképekre kiterjed, és minden csapat kaphat pozitív vagy negatív hendikepet. A pozitív hendikep azt jelenti, hogy egy csapat 1,5 vagy 2,5 térképpel előrébb kezdhet, ami azt jelenti, hogy egyetlen győzelemre vagy két térképre van szüksége a fogadás megnyeréséhez.

Teljes

Ezek a fogadások a dolgok teljes számát lefedik. A fogadási oldal beállít egy számot, amely fölé vagy alá fogadhat. Ha 3,5 térkép feletti eredményre tesz fogadást, minden e feletti eredmény kedvező.

Fogadási trükkök és tippek

Ismerd meg a hősöket

Az Overwatch egy lövöldözős játék, amelyben a játékosok hősöket választanak a játékhoz. A hősöknek egyedi erősségeik és gyengeségeik is vannak. Ahhoz, hogy jó esport-fogadási tapasztalatot szerezzen ebben a játékban, ügyeljen a különböző karakterek megértésére. A tudás birtokában megalapozott döntést fog hozni arról, hogy melyik csapatba helyezi a pénzt.

Ismerd meg a különböző esport bukmékereket

Látogassa meg az Overwatch piacait kínáló különböző fogadási platformokat, és értékelje szolgáltatásaikat. Szívesen vegye figyelembe a az esélyek változása és elérhető piacok. Fogadás előtt találja meg a legjobb platformot. Ezenkívül soha ne érezze jól magát egyetlen fogadási platformmal; mindig keresse a változtatásokat és frissítéseket, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt.

Légy része a játéknak

Aktívan részese lehetsz a játéknak nézéssel vagy játékkal. Így elsajátíthatja a játék néhány alapját, amelyek segítenek az online fogadásban. Mérlegelheti és megnézheti a kedvenceket a játékban, és eldöntheti, melyik a legmegfelelőbb.

Értsd meg az esélyeket

Ez alapvető követelmény az eSport fogadásban. Ismerje meg, hogyan működnek az esélyek és a számok az Overwatchban. A vakon való szerencsejáték általában veszteséget eredményez.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim