A legjobb Street Fighter fogadási útmutató 2023/2024

A Street Fighter az egyik legelismertebb videojáték világszerte az első, 1987-es megjelenése óta. A játék hosszú utat járt be, a játéktermektől a kiállítótermekig, és a játék számos bejegyzése három évtized alatt. A Street Fighter 2 adta a franchise nagyszerű nevét, és megteremtette a versenyjáték kezdetét.

A 21. században az eSport játék 2004-ben lett a leghíresebb, amikor az Evo Moment #37-et feltöltötték. A videó az Evolution Championship Series 2004 csúcspontjának része volt. A 37. pillanat az eSport játékok egyik legikonikusabb pillanata. A videó újra felkeltette a játékosok érdeklődését a verekedős játékok iránt, és elősegítette a Street Fighter eSport tudományágként való népszerűsítését.

A legjobb Street Fighter fogadási útmutató 2023/2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
A harci műfajról

A harci műfajról

Az Esport játékok több mint tíz műfajra oszthatók. Néhány ilyen videojáték műfajok akció, kaland, akció-kaland, szerepjáték, stratégiai, szimulációs, kirakós, sport-, verseny- és üresjárati játékok. Ezek a műfajok tovább oszlanak első személyű lövöldözős játékokra (FPS), verekedős játékokra, ritmusjátékokra, túlélési játékokra, japán szerepjátékokra (JRPG), masszívan többszereplős online szerepjátékokra (MMORPG) és többjátékos online harci arénára (MOBA). ).

Már a játék nevéből is könnyű kitalálni, hogy akciójátékról van szó. Amit nem könnyű megmondani, az az akciójátékok alkategóriája. Ne aggódj; Itt kiemelünk néhány további besorolást a játék játékstílusa és a játékosokkal való interakció szerint.

A Street Fighter további besorolása a verekedős játékok közé tartozik. A verekedős játékokat versus harci játékoknak is nevezik. Ez a játék két harcos harcát foglalja magában. A játék olyan harci elemeket tartalmaz, mint a blokkolás, az ellentámadás, a támadások kombókba láncolása és a harc.

A Street Fighter 5 a legjobb harci játék annak ellenére, hogy több mint öt éve létezik. A 2020-ban megjelent Street Fighter 5 Champion Edition a legújabb Street Fighter játék, amely 40 különböző világharcost és új mechanikát tartalmaz, hogy nagyszerű játékélményt nyújtson a játékosoknak.

A harci műfajról
Fogadás a Street Fighterre

Fogadás a Street Fighterre

A Capcom Street Fighter 5 sokak számára a legjobb harci játék, amelyet játszani és nézni lehet. A franchise-t úgy hozták létre, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az e-sport színterére. Ez a Street Fighter eSports versenyeken részt vevő játékosok számának növekedéséhez vezetett. Az olyan események, mint az ELeague, hatalmas erővé váltak az országban ESL játék színhely.

Az eSport játék népszerűsége nagy hírnevet szerzett az eSport fogadásban. A fogadásban az egyik legstresszesebb dolog egy megbízható eSport fogadási oldal vagy eSport fogadási alkalmazás megtalálása. Íme néhány a legjobb eSport fogadási oldalak közül. Ezeket az eSport fogadási platformokat a megfelelő korú bárki használhatja a világ bármely pontjáról.

Bovada

Ez a legkedveltebb fogadási lehetőség a Street Fighter 5 számára Észak-Amerikában. Ez online esportsbook a legtöbb lehetőséget kínálja a Street Fighter 5 fogadásban. A Bovada használata is egyszerű. A Street Fighter 5 fogadásban is ez biztosítja a legjobb oddsokat.

Bet365

Vitathatatlanul ez a legjobb eSport fogadási oldal a világon. Bárki nagyon könnyen navigálhat az eSport fogadási lapra, és fogadást köthet. Itt nincs verseny, mivel a fogadások széles skálája és a többi eSport fogadási oldalnál sokkal jobb oddsok állnak rendelkezésre. A Bet365 a megfelelő út mindenkinek, aki fogadni szeretne a Street Fighter 5-ben.

Fogadás a Street Fighterre
Miért népszerű a Street Fighter?

Miért népszerű a Street Fighter?

A Street Fighter jelenleg az egyik legkedveltebb harci játék világszerte. Világszerte népszerűvé vált, amikor 1992-ben bemutatták a játék konzolos formáját, a Street Fighter 2-t. A játék népszerűsége magasra emelkedett, miután 2004-ben a versenyről készült videó terjedt el. A játék két feltörekvő sztárja volt, Daigo Umehara, és Justin Wong, az Evolution Championship Series 2004-ben versenyző. A két bajnok meccsének klipje körbejárta az internetet, ami a Street Fighter rajongótáborának és játékosainak növekedéséhez vezetett. Íme egy kis betekintés a játék népszerűségébe.

Internetes közösség

Az internet a leggyorsabb módja annak, hogy az emberek a világ bármely részéről kommunikáljanak egymással. Mivel minden nap új találmányok érkeznek, úgy tűnik, hogy az internet napról napra javul. Ma már léteznek olyan közösségi médiaplatformok, ahol az emberek oldalakat hoztak létre, hogy segítsenek nekik közösségként kommunikálni.

A Street Fighter rajongói a világ különböző részeiről mostantól egyetlen gombnyomással kommunikálhatnak szöveges üzenetekkel, hanghívásokkal vagy videohívásokkal. A közösségi média lehetővé teszi az emberek számára, hogy játéktermeket hozzanak létre, ahol megoszthatják az éppen játszott játék élő hírfolyamát. A Street Fighter ezzel a technikával játszik egymással online, játéktippeket oszt meg, és ami a legfontosabb, reklámozza a játékot más játékosoknak.

Street Fighter online játék

Világszerte számos ország hihetetlen internetsebességgel rendelkezik, amely képes támogatni az élő videojátékokat. A Street Fighter online játéka iránt érdeklődőnek először létre kell hoznia egy online fiókot. E-mail fiókkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy fiókot hozzanak létre a konzolon vagy a személyi számítógépükön.

Az online játékhoz fontos, hogy gyors internet-hozzáféréssel rendelkezzen, hogy elkerülje a videó pufferelést játék közben. Az élő ellenfelekkel való játék javítja a játékkészségeket. A játékosok a játék során is interakcióba lépnek, és megosztják egymással ötleteiket a játékkal kapcsolatban. Az online játék izgalmas, mivel senkinek sincs fogalma az ellenfél erősségeiről és a következő lépéséről. A Reddit online fórumaihoz való csatlakozás nagyszerű módja a játékkal kapcsolatos dolgok megosztásának a rajongókkal és készségeik fejlesztésének.

Big Street Fighter játékosok

A Street Fighter-t, a Capcom franchise-t széles körben úgy tekintik, mint azt a harci játékot, amely megjelenése óta a verekedős játékok testvériségét hordozza. A Street Fighter 2-től a Street Fighter 5-ig vannak ikonikus pillanatok, nagyszerű játékosok és őrült visszatérések. Daigo Umehar messze a legnagyszerűbb játékos, aki valaha Street Fightert játszott.

Trófeái sokat árulnak el hozzáértéséről. A Street Fighterben való dominanciája miatt "The Beast"-ként is emlegetik. Lee "Infiltration" Seon-woo egy dél-koreai Street Fighter csodagyerek. Az Infiltration azon kevés játékosok egyike, akik közel kerültek a The Beast rekordjainak megdöntéséhez.

Miért népszerű a Street Fighter?
Van Street Fighter világbajnokság?

Van Street Fighter világbajnokság?

Említse meg a Capcom Kupát bármely Street Fighter játékosnak, és meg fog lepődni a reakciójukon. A Capcom Cup a Street Fighter világkupa verseny. A versenyt 2013-ban alapították. Az első eseményen az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, a Street Fighter X Tekken 2013-as verziója és a Super Street Fighter 4: Arcade Edition 2012-es verziója szerepelt a fő játékok között. Minden meccsen nyolc selejtező volt.

2014-ben csak a Street Fighter 4-et játszották. A tornán 16 selejtező volt. 2015-ben a Capcom Cup 32 fős volt. A Capcom Pro Tour a bajnokság selejtezősorozatának elnevezése. DreamHack és az Evolution Championship a legnagyobb és legrangosabb már létező versenyek közé tartoznak, amelyek a Capcom Pro Tour részét képezik.

Ebben a versenyben a legjobban teljesítő országok az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea és Japán. Ez a verseny a világ minden tájáról vonzza a Street Fighter szerelmeseit. Mindig szórakoztató nézni az embereket, akik mindent beleadnak, hogy elkerüljék a kiesést és megszerezzék az első díjat. Ami még szórakoztatóbb, az az izgalom, amelyet az ember érez, amikor fogadást tett. Ezen a versenyen a legjobb eSport fogadási oldalakon lehet fogadni. Ne hagyja ki az izgalmat. Vegyen részt a Street Fighter eSport fogadásban.

Van Street Fighter világbajnokság?
Fogadás a Street Fighterre a szolgáltatóknál

Fogadás a Street Fighterre a szolgáltatóknál

Fogadás előtt meg kell határoznia egy nagyszerű eSport fogadási alkalmazást vagy eSport fogadási oldalt. Sok bukméker létezik, de nem mindegyik kiváló. A biztonság kedvéért fontos a legjobb Street Fighter eSports fogadási oldal kiválasztása. Íme néhány a legjobb e-sport fogadási oldalak közül, amelyekre Street Fighter fogadásokat tehet.

Betway

A Street Fighter eSports fogadási oldal az összes népszerű Street Fighter bajnokságot kínálja. Az új fiókokat 50 dolláros ingyenes fogadással jutalmazzuk. Ezen felül az oldal széles körben kínál kényelmes fizetési módokat. Néhány elérhető fizetési mód a PayPal és a Skrill.

1xBet

Ez egy újabb fantasztikus Street Fighter eSports fogadási oldal. A játékosok 100%-os bónuszt kapnak az első befizetésük után a fiók létrehozása után. Ez az oldal a világ szinte minden Street Fighter versenyét is kínálja. Az oldal több mint 60 biztonságos és megbízható fizetési lehetőséget kínál.

Loot.bet

Az oldal 100%-os Street Fighter bónuszt ad a játékos első befizetéséhez. Itt a játékosoknak lehetőségük van szinte minden Street Fighter bajnokságra fogadni. A játékosok emellett számos fogadási lehetőséghez is hozzáférhetnek. A Loot.bet nagyszerű fizetési lehetőségeket kínál a játékosok számára a könnyű befizetéshez. Ez lehetőséget ad a játékosoknak arra gyors befizetéseket tenni és gyorsan tegyen fogadásokat.

Fogadás a Street Fighterre a szolgáltatóknál
Melyek a figyelemre méltó csapatok ebben az esportban?

Melyek a figyelemre méltó csapatok ebben az esportban?

Ahhoz, hogy valaki sikeres szerencsejátékos legyen, alapos elemzést kell végeznie a fogadások megtétele előtt. Fogadás előtt meg kell nézni egy játékos nyilvántartását. Van esélye a játékosnak egy játékot vagy egy bizonyos kört megnyerni a játékban? A játékosoknak most vannak csapatai, amelyekben együtt próbálnak versenyeket nyerni.

A szerencsejáték-szervezetek nagyszerű játékosokat szerződtetnek, hogy megnyerjék a versenyeket, és megtiszteljék táborukat. Mielőtt döntene, ellenőrizze, hogy az adott csapat sikeres-e a Street Fighterben. Itt van néhány sikeres csapatok fogadni játékosaikat, amikor fogadásokat tesznek a Street Fighterre.

Echo Fox

Ez egy észak-amerikai eSport szervezet. 2015-ben alapították. Az Echo Fox csapata kiváló hírnevet szerzett a Street Fighter versenyek megnyeréséért. A szerencsejátékosoknak vigyázniuk kell az Echo Fox játékosaira, mert nyerő hajlamuk van.

Mouz

Mouzt korábban Mousesports néven emlegették. A professzionális szerencsejáték-szervezet székhelye Hamburg, Németország. 2017-ben alapítottak egy Street Fighter csapatot, amikor aláírták a Problem X-et és a CCL-t. Bár a CCL elhagyta a csapatot, a Problem X továbbra is nagy veszélyt jelent a Street Fighterben.

Melyek a figyelemre méltó csapatok ebben az esportban?
Érvek és ellenérvek

Érvek és ellenérvek

Ha a Street Fighter soha nem létezett, a harci játékok merőben mások lennének. A harci franchise felelős más harci játékok létrehozásáért. A Street Fighter mintegy három évtizede az élvonalban van, annak ellenére, hogy néhány kihívás az úton. Íme néhány előnye és hátránya a Street Fighternek.

Profik

  • Az új és a klasszikus fantasztikus kombinációja. A Street Fighter 5 Super Combokat, Focus Attackeket, Ultra Combókat, sok extrát, új kihívási módokat, teljesen új szinteket és online játékot tartalmaz.
  • Nagyszerű harci mechanika. A Street Fighter kifogástalan harci mechanikájának köszönhetően sokáig bírta. Legyen szó ugrásról, tűzgolyókról vagy lábsöprésről, a játék nagyszerű érzés. Akár online élvezi a játékot, akár számítógép ellen játszik egy játékos, a harc annyira érzékeny és szoros, hogy saját magát kell hibáztatnia, ha veszít.
  • Gyilkos grafika
  • Bár a Story Mode kivágott jelenetei nem rendelkeznek elképesztő látványvilággal, a játék során a grafika látványos. A játék fergeteges sebessége és gördülékenysége lehetőséget ad az embernek, hogy érezze hatását minden megtett támadáson.

Hátrányok

  • Iffy online játék
  • Az interneten nagyon nehéz meccseket találni. A játék sok időt vesz igénybe, hogy a játékosokat online találja meg.
Érvek és ellenérvek
A Street Fighter fogadási esélyeinek megértése

A Street Fighter fogadási esélyeinek megértése

Az esélyek egy adott esemény bekövetkezésének esélyére vagy valószínűségére utalnak. A fogadások megtörténnek az esélyek alapján a fogadóirodák adták. A különböző esportsbookok eltérő módon számítják ki az esélyeket. Válassz egy jó hírű esportsbookot jó eséllyel. Az esélyek különböző típusai közül néhány a következő: Implied Probability, American, Decimális és Tört. A tizedes szorzók a leggyakrabban használtak

  • Tizedes szorzók: Ezek a legegyszerűbb szorzók a tétről a visszatérésre. Ezek a leggyakrabban használt oddsformátumok is a világon. Például, ha egy játékos egy Street Fighter játékosra tesz tétet 3,65-ös szorzóval, összesen 10 dollárral, a fogadás eredménye 36,5 dollár lesz, ha a fogadást megnyerik, a téttel együtt.
  • Amerikai esélyek: Az amerikai esélyek számokként jelennek meg mínusz (-) és előtag (+) jellel. A pozitív előjelet az esélytelenebb játékosok szorzója kapja, és minden 200 tét után nyerhető összeget mutatja. A negatív szorzók azt az összeget mutatják, amelyre egy fogadással 100 dollárt kell nyerni.
  • Tört esély: Ezek az esélyek törtszámként vannak megadva. A felső szám azt jelzi, hogy mennyit kap valaki, ha befekteti az alsó törtszámot.
  • Implikált valószínűség: Ez egy olvashatóbb módja az esélyek jelzésének. Ez a módszer azonban nagyon pontatlan lehet. Főleg referenciaként használják a kockázat kiszámításakor.
A Street Fighter fogadási esélyeinek megértése
Street Fighter fogadási tippek és trükkök

Street Fighter fogadási tippek és trükkök

Bár az emberek szórakozásból vesznek részt a fogadásban, még mindig szükségük van nyereményre, hogy továbbra is aktívak legyenek a fogadási színtéren. Statisztikai elemzést kell végezni ahhoz, hogy sikeres legyen a Street Fighter fogadásban. Kezdetnek tudnia kell, hogyan teljesítettek a játékosok egymás ellen, amikor legutóbb találkoztak. Azt is fontos ellenőrizni, hogy egy játékos rendelkezik-e a kedvenc versenye.

Úgy tűnik, egyes játékosok jobban teljesítenek bizonyos versenyeken, mint mások. A szerencsejátékosoknak mindig azt tanácsoljuk, hogy tét megtétele előtt ellenőrizze a játékos formáját. Lehet, hogy egy játékos pályafutása legjobb formában van, és hosszú győzelmi sorozata van. Ilyen sorozatú játékosra célszerű fogadni.

Street Fighter fogadási tippek és trükkök