Legjobb StarCraft II Esport bukmékerek

A világszerte népszerű StarCraft II (SC II) arra készteti a játékosokat, hogy valós idejű stratégiát alkalmazzanak, hogy legyőzzék a versenyt a világ legnépszerűbb e-sport versenyein. 2010-es indulása óta az SC II továbbra is óriási népszerűségnek örvend. Még akkor is, ha a legjobb játékok, mint a Dota 2 és a League of Legends megszerezték az élvonalat az esport versenyeken, a StarCraft II továbbra is tömeges követőket vonz.

Az SC II sajátos formátummal, szlenggel és terminológiával rendelkezik, amelyet a legjobb játékosok sajátítanak el, hogy nyerjenek az esport események során. A fogadók szorosan követik a professzionális csapatokat és a játékosokat, hogy a legkedvezőbb választásokra tegyenek fogadást az SC II esport fogadási platformokon. Valójában az esport fogadási oldalak útmutatókat kínálnak az SC II csapataira, játékosaira és versenyjátékaira vonatkozó fogadások megtételéhez.

Legjobb StarCraft II Esport bukmékerek
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
A StarCraft-ról

A StarCraft-ról

2010-ben az SC II elődje, a StarCraft Brood Wars kiterjedt rajongótábornak örvendett, ami segített az SC II-nek hatalmas és kiterjedt népszerűségre szert tenni indulásakor. Az elmúlt években milliók játszanak a játékkal, követik az élő közvetítést, és nézik a tévét, hogy nézzék a játékosok versenyét a versenyeken.

A Dél-Koreában legnépszerűbb játék producere bemutatja a StarCraft II bajnoki esemény. A rajongók ragaszkodnak a játékhoz és annak változataihoz, köztük a Heart of Swarmhoz és a Legacy of Voidhoz. A játékosok professzionálisan játszanak, növelve az érdeklődést a márka iránt. A közvetítési jogok körüli harcok azonban uralják az online fogadások műfaját, és az SC II mainstream láthatóságát csökkentették.

Kemény verseny

A népszerű játékcímek közé tartozik League of Legends és DOTA 2, StarCraft versenytársak a piacon. Mivel ezek a játékok taktikai jellegűek, és több fiatalabb játékost tartalmaznak, mint az SC II, a szponzorok a szélesebb közönség felé vonzódnak. Dél-Koreában az eSports Players Association körülbelül egy évtizeden át sugározta a StarCraft II esport eseményeit, és nem volt hajlandó megosztani nyereségét a játék készítőjével, a Blizzard Entertainmenttel.

A Blizzard összeállt a rivális forgalmazókkal, és jogdíjakat kért a KeSPA-tól az SC II versenyek legális közvetítéséhez. A KeSPA elmulasztása miatt az SC II legnépszerűbb régiója nézőket és profi játékosokat veszített.

Bár a Blizzard támogatja a StarCraft II bajnoki eseményét, amelynek nyereményalapja több mint 150 000 dollár, a bajnokság népszerűsége és pénzdíja alacsonyabb. Hasonló globális esport események millió dolláros nyereményeket kínálnak a játékosoknak. Ennek ellenére az SC II egy népszerű játék, és izgalmas a nézők számára. Minden nagyobb esport fogadási oldal lehetőséget kínál a szerencsejátékosoknak, hogy fogadjanak az SC II versenyeken és eseményeken.

A StarCraft-ról
Fogadás a StarCraft-ra

Fogadás a StarCraft-ra

A fogadók a StarCraft II-re fogadhatnak az interneten található esport fogadási platformokon. A fogadási oldalak dedikált esport fogadásokat kínálnak a játékrajongóknak. Ban ben Dél-Korea és Észak-Amerikában az SC II továbbra is népszerű. Az esport fogadási oldalak egész évben hozzáférést biztosítanak a fogadások megtételéhez a világ minden tájáról érkező profi játékosokra. A játékosoknak át kell tekinteniük a webhely licencét, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az engedélyezi a legális sportfogadást az esport-szerencsejátékosok számára.

Fogadás előtt a kezdőknek érdemes tájékozódniuk az online esport fogadásról. Az Esports rajongók nem feltétlenül szerencsejátékosok, és előfordulhat, hogy nem értik a szabályokat és a kapcsolódó feltételeket. A felkészülés kulcsfontosságú az esport csapatok és játékosok szerencsejátékaihoz.

Az SC II egy gyors múltú játék, amely összetett stratégiákat alkalmaz. A játékosok játékának megértése létfontosságú ahhoz, hogy az újonc életképes fogadást választhasson a nyeréshez. Egyes webhelyek fogadási útmutatókat kínálnak, amelyek segítenek a felhasználóknak megérteni, hogyan kell fogadást tenni az SC II esport esemény résztvevőire.

Ha szeret stratégiai vagy RTS-játékokra fogadni, erősen ajánljuk, hogy adjon esélyt a Age of Empires sorozat. Az AoE-re való fogadás nagyon hasonló a StarCraft fogadáshoz.

Fogadás a StarCraft-ra
Miért népszerű a StarCraft 2?

Miért népszerű a StarCraft 2?

A StarCraft II népszerűsége nagy múltra visszatekintő e-sport hagyományaiból fakad, amely arra szolgál, hogy világszerte vonzza a játékosokat. A játék több mint egy évtizede továbbra is vonzza a játékosok elkötelezett közösségét, akik élvezik a taktikai stratégiát és a játék által kínált izgalmakat.

Megalakulása óta a StarCraft hatalmas szórakozást és lehetőséget kínál a játékosoknak a versenytársakkal szembeni stratégiák alkalmazására. A több mint 500 nagy csapatnak köszönhetően a játék rajongótábora jelentős, még akkor is, ha a népszerűbb játékok belevágnak az SC II globális piaci részesedésébe.

A gyors tempójú játék intenzív összpontosítást, többfeladatos munkát és koordinációt igényel. Egy-egy játékként a győztes viszi haza a végső nyereményt, a győzelmet. Az ellenség ellen különböző térképeken játszva a versenyzők úgy döntenek, hogy Terran, Zerg vagy Protoss versenyként versenyeznek. Minden karakternek megvannak a saját képességei és erősségei, amelyek segítenek megtámadni és legyőzni az ellenséget.

A terránok nagyszerű védekező képességekkel és kivételes mozgékonysággal rendelkeznek. A Protoss egységek óriási károkat okozhatnak. A játékosoknak ismerniük kell az erősségeket és gyengeségeket, beleértve az egyes egységek bevetésének legjobb módját, hogy megvédjék és legyőzzék a versenyt. Mivel a játékosok valós időben versenyeznek, a játék intenzív, és nagy sebességű mozdulatokkal és professzionális képzettségi szintekkel jár a versenyek során.

Globális elismerés

A StarCraft II jelentős rajongótáborral és számos olyan játékossal rendelkezik, akik sikeresek a globális versenyeken. A koreai játékosok jól ismertek az SC II dominanciájáról. Más régiók is részt vesznek az esport versenyeken, de Korea közössége a legversenyképesebb, és a világ legjobb játékosai közé tartozik. Nemzetközi szinten több játékos is lenyomta a bélyegét a játékban, és a StarCraft II közösséget egy másik szintre emelte szerte a világon.

Míg sok játékos az egy-egy meccsekre koncentrál. A játékosok más módokat és közösségi tartalmakat is élvezhetnek, beleértve a csapatjátékokat. A 90-es évek óta az SC II beindította az Esports piacot, és virágzó, versenyképes közösséget hozott létre. A taktikailag összetett játék és innovatív játékosai megalapozzák a jövőbeli pro-gaming szoftvereket, versenyeket és közösségeket.

A globális e-sport úttörőjeként a Star Craft folyamatosan terjeszkedik. Részben a Dél-Koreában és Észak-Amerikában tapasztalható erős verseny elősegíti a játék rajongótáborát és a profi játékok növekedését. Van néhány kiemelkedő játékos, aki segít a játék bemutatásában a versenyek során, és növeli annak régóta fennálló népszerűségét.

Miért népszerű a StarCraft 2?
Van StarCraft 2 verseny?

Van StarCraft 2 verseny?

A Blizzard Entertainment folytatja a World Champion Series (WCS) szervezését a StarCraft II játékosok számára. 2012 óta az eseményen a legkiválóbb játékosok vesznek részt, akik készséggel és tapasztalattal rendelkeznek. A YouTube-on és a Twitch-en is közvetített verseny évente két nagy eseményt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy játékon belüli vásárlásokat vásároljanak a játék professzionális közösségi színterének finanszírozásához.

2013-ra a WCS a bajnoki esemény formátumát liga formátumra változtatta. Mind a Premier League, mind az alacsonyabb szintű versenyekből álló Challenge League magas szintű versenyt kínált az SC II játékosainak. 2014-ben néhány koreai bajnokságot beépítettek a WCS liga formátumába.

A koreai játékosok továbbra is uralták a játékot azáltal, hogy megnyerték a WCS liga versenyeit az egész régióban. 2015-re a WCS újra fejlődött, fokozatosan megszüntetve a premier formátumot a regionális selejtező mérkőzések és versenyek integrálása érdekében. 2016-ban a nem-koreai és a koreai rangsor külön állt, és mindegyik a fele-fele arányt hozta az éves Global SC II döntőbe.

Van StarCraft 2 verseny?
SC II online játék

SC II online játék

Esport fogadási weboldalak is alaposan kutatja a piacot. A StarCraft II magas színvonalú versenyei, mint például a World Championship Series, a Star League és a Cosair Cup, rengeteg versenyzőt és nézőt vonzanak. A versenyek népszerűségét az SC II-nek a piac szereplőinek folyamatos globális ismertsége a márka iránt táplálja.

Az SC II esport versenyekre való fogadás összetett feladat. A meccs élőbennézése nélkül játszani olyan, mint pénzt adni. Emiatt a legtöbb esport platform lehetőséget biztosít a szerencsejátékosok számára, hogy élőben, valós időben nézhessék meg a versenyeket. Ezenkívül az esport fogadási intézmények számos lehetőséget kínálnak az SC II-re fogadó játékosok számára.

A mérkőzés győztese

Az egyenes előre fogadás a legegyszerűbb fogadás az esports szerencsejátékosok számára. A versenyzők értékelése szükséges ahhoz, hogy helyesen válasszák ki, melyik csapat fog végül győzni a versenyző bázisának megsemmisítésében, hogy megnyerje a mérkőzést. Az egyéni fogadóirodákon külön felirat szerepel a verseny győztesének.

A "Meccsgyőztes" és a "Straight" címke ugyanazt jelenti. Más sportfogadási versenyekhez hasonlóan a ház a játékos vagy csapat rekordjain, képességein és meccs közbeni teljesítményén alapuló szorzót kínál.

Térképpontszám

A fogadók arra fogadhatnak, hogy egy versenyző nyer-e egy térképet a meccs alatt, vagy több térképet. Például egy fogadó választhat egy adott játékost, akiről úgy gondolja, hogy leveri a versenyt, és megnyeri az összes térképet a versenyző ellen.

SC II online játék
Nagy SC II játékosok

Nagy SC II játékosok

A szerencsejátékosok dönthetnek úgy, hogy a verseny összesített nyertesére tesznek fogadást. Az esélyek a versenytárs valószínűségén alapulnak megnyerni a tornát, figyelembe véve a történelmi teljesítményeket és győzelmeket. Íme néhány a világ legsikeresebb StarCraft II csapatai közül.

Team Liquid

A 2000-ben Hollandiában alapított Team Liquid az egyik legsikeresebb játékcsapat az esportban. A StarCraft II szakembereiként a csapat továbbra is kiválóan teljesít a legjobb esport eseményeken. A koreai versenyeken való részvételről is ismert, Team Liquid olyan tagjai vannak, akik a régióba költöztek, hogy aktívan és sikeresen versenyezzenek a premier StarCraft II eseményeken.

SCV Life

A korábban Korea egyik legerősebb e-sportcsapataként működő SCV Life a GSL első szezonjának győztese, a Cool (FruitDealer) volt. Az SCV Life 2013-ban feloszlott, miután nem tudott elegendő szponzori pénzt biztosítani a működés folytatásához. A feloszlás előtt a FruitDealer volt a legjobban fizetett játékos a csapatban 30 000 dolláros fizetéssel.

Dignitas

A Dignitas a Philadelphia 76ers tulajdona. A kosárlabda franchise megszerezte a sikeres esport csapat 2016-ban, miután a tagok kiválóan teljesítettek a Rocket League, a League of Legends és a CS:Go globális versenyein. A StarCraft II versenyszerű játékáról is ismert csapat hosszú utat tett meg azóta, hogy Michael O'Dell 2003-ban megalapította a New Jersey állambeli America's Newarkban.

Root Gaming

2010-ben négy StarCraft II-rajongó létrehozta a ROOT Gaming-et, és a csapatot az Egyesült Államok SC II körének egyik legnépszerűbb játékversenyzőjévé fejlesztette.

Evil Geniuses

1999-ben alapították, Evil Geniuses játékosok szerződtetésére, marketing kezdeményezések kidolgozására és adások készítésére specializálódott, hogy befolyásolja és vonzza a globális játékközönséget. Az egyik legrégebbi esportban részt vevő csapatként a csoport hosszú és sikeres versenytörténettel rendelkezik az SC II-ben és más jól ismert esport játékokban, mint például a Dota 2 és a harci játékok.

Nagy SC II játékosok
A torna győztesei

A torna győztesei

Nem koreaiként Clem az egyik legjelentősebb játékos, aki elsajátította az SC II-t. 2021-ben megnyerte a Europe's Fall SC2 Master's tornán az első helyezést. 2020-ban megnyerte az európai döntőt, és harmadik helyezést ért el a Last Chance-en. A kiváló játékos Clem a játéka csúcsán van, és jól versenyez a világ legjobb SC II játékosaival.

A világ egyik legjobb játékosaként Serral már egy ideje jelen van. 2011 óta profi, ő az egyik fő neve, aki az SC II világszerte növekvő népszerűségéért felelős. Serral, aki 2021-ben második lett az SC2 Masters versenyen, és megnyerte a 2020-as Masters Winter döntőt, kiváló játéktudást mutat, kiemelve veterán státuszát a globális SC II színpadon.

Egy másik legjobb játékos Koreában Rogue, a Dragon Phoenix Gaming tagja. StarCraft 2 helyezése magas, és kiváló versenyeredményeket tart fenn a legnagyobb esport eseményeken. Megnyerte a Global StarCraft II szezont 2020-ban és 2021-ben. Rogue továbbra is nagy győzelmet arat, és megőrzi versenyképes helyezéseit, így a globális e-sportok egyik legjobb SC II játékosa közé sorolja.

A torna győztesei
Érvek és ellenérvek

Érvek és ellenérvek

A játék megértése létfontosságú a hatékony, sikeres fogadáshoz. A StarCraft II fogadási útmutatói segíthetnek, de egyes fogadók szívesebben vesznek részt a játékban. Íme az SC II útmutató használatának előnyei és hátrányai.

Előnyök

  • Az SC II útmutató lebontja a játék futamainak és minden térképének stratégiáját, ami elengedhetetlen a játékosok számára ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak. Ha egy fogadó nem érti a játék stratégiáját, egy útmutató mindenképpen hasznos.
  • Minden térkép más, és a játékosoknak meg kell tanulniuk ezeket a különbségeket, hogy tudják, hogyan győzzék le az ellenséget. A fogadók számára, ha megértik, hogyan nyer a játékos, az segít megtudni, hogy az esélyek miért kedveznek egy adott játékosnak. Összességében a játék útmutatók előnyösek a játékosok és a szerencsejátékosok számára, de van néhány hátránya.

Hátrányok

  • A térkép elsajátításához a legjobb játék közben megtanulni a térképet. Bár az útmutató hasznos, nem tudja ugyanúgy felkészíteni a játékosokat, mint az élőszereplős tanulás. Annak ellenére, hogy egy játékos vereségeket élhet át a térképek tanulása közben, hosszú távon erősebb játékos lesz. A fogadók számára a játék ismerete előnyt jelent a többiekkel szemben, akik mások tanácsa alapján fogadnak. Az, hogy az előnyök felülmúlják a hátrányokat, teljes mértékben a játékosok vagy a fogadók nézőpontjától függ.
  • A játékosok számára a játék izgalmas, akciódús meccsélményt nyújt. Minden lejátszott játék során a felhasználó gyorsan alkalmazkodik az ellenséges taktikákhoz, javítva a koordinációt és a stratégiaoptimalizálási készségeket. A digitális útmutatók leginkább azok számára nyújtanak segítséget, akik a kézi megközelítéssel szemben előnyben részesítik a segítséget, mivel a digitális útmutató rendszeresen frissül új információkkal.
Érvek és ellenérvek
Internetes közösség

Internetes közösség

A StarCraft II rajongói kedvenc játékosaira és csapataira fogadhatnak a népszerű sportfogadási platformokon szerte a világon. Létezik egy szinergikus SC II közösség, amely magában foglalja azokat a játékosokat, akik a játék izgalmát táplálják, és a népszerű nyertesekre fogadó fogadókat. A fogadás egy újabb izgalmat ad a résztvevők számára egy amúgy is gyors tempójú játékban. Az SC II-től az SC: Brood Wars-ig a népszerű játék változatai továbbra is vonzzák a profi játékosokat a játékkörbe.

Ezért a fogadóknak rengeteg lehetőségük van a globális játékosstatisztika és az esélyek áttekintésére. Ha lépést tart a játék szabályaival és stratégiáival, a fogadónak esélye lesz megjósolni a verseny győzteseit. A fogadási útmutatók segítenek a fogadási terminológiákról, eljárásokról és csapatokról szóló részletes információkkal.

A StarCraft szorzóinak kutatása segít a fogadóknak tájékozott döntést hozni, még mielőtt megtenne alapokat. Egész éves fogadás elérhető azok számára, akik profi játékosokra fogadnak. A legtöbb licencelt webhely jól láthatóan megjeleníti az engedélyezéssel kapcsolatos információkat a webhelyen. A fogadónak azonban ellenőriznie kell az irányító testületekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a sportfogadás jogszerűen működik.

Az engedéllyel rendelkező helyszínek szigorú irányelvek szerint működnek, amelyek a fogadó és pénze védelmét szolgálják. Az online értékelések jó forrást jelentenek azoknak a szerencsejátékosoknak, akik egy jól ismert online esport fogadási oldalt keresnek. Mind a professzionális bírálók, mind a fogadók véleményt adnak az online esport fogadási intézményekkel kapcsolatos tapasztalatokról.

Internetes közösség
StarCraft fogadási szorzók

StarCraft fogadási szorzók

A professzionális játékosok továbbra is fejlesztik tudásukat, hogy professzionálisan játsszák a StarCraft II-t. Mivel a játék úttörő az esportban, egyes csapatok és játékosok már több mint egy évtizede tökéletesítik a mesterséget. A fogadók széles választéka közül választhatnak, beleértve a több mint 500 köztiszteletben álló csapatot a játékpályán.

Ha ismeri a játékot és a főbb játékosokat, a fogadó sikeresen kiválaszthatja az SC II verseny győzteseit. A WSC-től a Nemzeti Elektronikus Sport, a versenyeket szorosan figyelemmel kísérik a fogadóintézetek, amelyek esélyeket kínálnak és hozzáférést biztosítanak az esport versenyeken legális fogadáshoz.

A fogadók általában felülvizsgálják a megfontolásokat, mielőtt pénzt fogadnak. A játékkal kapcsolatos ismeretek hasznosak. A tapasztalt játékosoknak nagyobb szerencséje lehet a győztes kiválasztásában. Ha a játékos ismeri az áramkört, akkor megértheti, hogy egy adott versenyző hogyan győzi le a versenyt, ami jó információ egy fogadó számára. Az élő szerencsejáték szintén elengedhetetlen a bölcs fogadáshoz. Ha élőben nézi a játékot, egy jobb valós idejű információval rendelkezik arról, hogyan alakul a mérkőzés vagy egy adott játékos teljesít, mielőtt fogadást tesz egy kedvenc versenyzőjére, hogy megnyerje a versenyt.

Szerencsejáték

Az esports szerencsejáték-oldalak kutatása kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy egy szerencsejáték a legjobb esélyeket kapja, gyors pénzkifizetéseket érjen el, és egy szinten versenyezzen. A licencelt oldalak bemutatják az iparág legelismertebb versenyeit szerte a világon. A fogadás ismerete éppolyan fontos, mint annak megértése, hogy hol lehet fogadni. A professzionális csapatok rangsorolásától a történelmi statisztikákig a tudás kulcsfontosságú az SC II esport fogadások győzteseinek kiválasztásához.

A sportfogadások szorzóira hagyatkozni nem olyan hatékony, mint a piac mélyreható ismerete és ismerete egy adott játékosról és teljesítményéről. Ennek ellenére a szorzók útmutatóként szolgálnak, és az újoncok megérthetik a verseny várható kimenetelét olyan szempontok alapján, mint például a játékkészségek és a korábbi győzelmek.

StarCraft fogadási szorzók
Tippek és trükkök

Tippek és trükkök

Az online fogadók előnyben részesítik a stratégiai játékokat, például az SC II-t a nagyobb sportfogadásokon. A StarCraft II versenyeken folytatódik az erőteljes fogadás, mivel a digitális esport platformok oddsokat kínálnak a versenyek előtt. Az esélyek bukmékerenként változnak. A fogadók elsősorban mérkőzés- és versenygyőztesekre fogadhatnak.

Egyes versenyeken a legjobb az ötből vagy a legjobb a háromból lehetőséget kínálnak, ami lehetőséget ad a fogadóknak a tét változtatására. A hendikeptől a pontszerzésig a szerencsejátékosok megpróbálják maximalizálni a megtérülést azáltal, hogy a legjobb nyerési esélyekkel rendelkező játékosokat választják. Az SC II sportfogadók időnként odds-t kínálnak arra vonatkozóan, hogy egy játékos meddig juthat tovább a verseny során.

A fogadóirodák az élő események szorzóinak frissítésével küzdenek. A késleltetés egy ablakot ad a fogadóknak a fogadások megtételére az esélyek változása előtt. Fontos, hogy a fogadók figyeljék a versenyeket és a bajnokságokat, hogy biztosítsák a legjobb lehetőséget a győztesek kiválasztására.

Ha egy online sportfogadó nem kínál élő megtekintést, a YouTube és a Twitch alternatívák. Mindkét videó streaming platform szerződést kötött a Blizzard-szal az élő versenyek közvetítésére. Íme néhány tipp, amelyeket figyelembe kell venni, amikor StarCraft II-re fogad.

  • Ne hagyja figyelmen kívül a kis versenyeket, amelyek megfelelő fogadási szorzókat és lehetőségeket kínálnak.
  • Tekintse meg a játékos közösségi médiában való jelenlétét, hogy naprakész legyen az információkkal, amelyek hatással lehetnek a játékra.
  • A múltbeli sikerek nem feltétlenül garantálják a játékosok jövőbeli győzelmeit
Tippek és trükkök
A StarCraft növekedése

A StarCraft növekedése

A StarCraft szervezetek évente nagyszámú versenynek adnak otthont szerte a világon. Blizzard Entertainment továbbra is együttműködik új cégekkel, hogy izgalmas, új versenyeket tervezzen. Megállapodások a Blizzard és DreamHackA Guinness által elismert svéd szerencsejáték-cég a világ legnagyobb LAN-partijának házigazdájaként gondoskodik arról, hogy az új versenyek milliókhoz érkezzenek világszerte.

Valójában a Blizzard növeli a nyereményalapokat, ami minden bizonnyal motiválja, vonzza és megtartja a profi játékosokat a globális SC II eseményekre. Bár a StarCraft II népszerűsége Dél-Koreában folytatódik, az új partnerségek segíthetnek a márka még magasabb ismertségére emelni Európában és külföldön.

A StarCraft II több mint egy évtizede tolta a borítékot az esport piac jelentős részének megszerzésében. Az úttörő, amely a jövő márkái számára mércét állított fel, a játék folyamatosan fejlődik, megváltoztatva a globális SC II közösség elérését. A nagy horderejű versenyek a következő fejezet alapjaként szolgálnak hátteret a növekvő SC II fogadási piacnak.

A globális versenytársak a professzionális sportolókhoz hasonlóan magas profilt szereznek, és a nagy márkák továbbra is szponzorálják és befektetnek a játékba. Ennek eredményeként rajongók milliói keresik a StarCraft II játékeseményeket szórakozás és izgalom miatt.

A StarCraft növekedése