A legnépszerűbb fogadási oldalak Arena of Valor 2024

Minden játékos a legjobb élményt keresi, és úgy tűnik, szinte minden eSport játékban ezt keresik. A stratégiától és a kalandtól a küzdősportokig és minden másig számos eSport létezik ma (2022-től). Egyes eSport játékok azonban bebizonyosodott, hogy több követőt szereztek, mint mások.

Ennek eredményeként vannak olyan játékok, amelyek kiérdemelték a referencia státuszt, és ez az a rang, ahol bárki magabiztosan emlegetné az Arena of Valor-t. A Dota 2-höz és a League of Legendshez hasonlóan – hogy csak néhányat említsek – ez a játék is magas szintű szakértelem és technológia eredménye. A játékkal kapcsolatos információkért tekintse meg ezt a bejegyzést.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Arena of Valor 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mi az az Arena of Valor?

Az AoV-nek rövidítve, az Arena os Valor egy többszereplős online harci aréna, amelyet mobil játékokhoz terveztek. A játék annyira hasonlít a League of Legends-hez, hogy azt gondolhatod, hogy ez utóbbi verziója. Néhányat kölcsön is kér DOTA 2 szempontokat. Ezzel a játékkal gyakorlatilag sztárokkal küzdhetsz meg. Igen, megvan minden, ami ahhoz kell, hogy bebizonyítsa a konzol mesterségét.

Miről szól a játék?

Az AoV, Tencent segítségével a játék fejlesztői egy extra mérföldet tettek meg annak érdekében, hogy egy dzsungel kellős közepén legyél, amelynek egyetlen módja a háború. Ellenfeleid a legbrutálisabb ütésekkel vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy még nagyobb lendülettel és agresszióval kell megmentened az életedet.

Most, ha megnyitja a játékot, közvetlenül a csataközpontban lesz, ahol mindent irányítania kell. Az AoV egy olyan játék, amely magában foglalja a stratégiát és az ellenségek teljes eltörlését. Emiatt hatalmas nyomás nehezedik a válladra, ezért keményen kell dolgoznod, hogy megnyerd a játékot. A játék során ütések zajlanak, és olyan bölcsnek kell lenned, mint egy kígyó, és elég erősnek kell lenned ahhoz, hogy életben maradj az egész végén.

A játékosok

Lehet, hogy a játékosaitól megtudhatja támadási és védekezési erejüket, valamint előnyben részesített posztjaikat. Így sértetlenül elkerülheti a veszélyes jeleneteket, és élvezni fogja a játékot. Ha nem tudod, az AoV harcosai fejlődnek, ami azt jelenti, hogy megerősítheted játékosaidat.

Több hatalmat adhatsz harcosaidnak, ha legyőzöd ellenségeidet és leküzdöd az akadályokat. Lehetőség van arra is, hogy ellopd az ellenséged harcosait, vagy tetszés szerint módosítsa a harcosait. A biztonság kedvéért soha ne próbálj meg előrejutni az ellenfél területére anélkül, hogy szövetségesed lenne az oldaladon; ez költséges hiba lenne, mivel az ellenségeid minden irányból tüzelnek.

Fogadás az Arena of Valor-ra

Az AoV sikere nyilvánvaló, és ez meglátszik azon esportsbookok számán is, amelyeket ma már az esportfogadások jelentenek. Nem meglepő, hogy a legtöbb sportfogadási oldal az AoV-játékosokért lökdösődik, és mindegyik a legjobb esélyeket kínálja. Mivel sok csapat zárja le a kürtöket, hogy részesedést szerezzen a játék nyereményalapjából, a fogadóknak nincs hiánya a választási lehetőségek közül.

Hol lehet fogadni az Arena of Valor-ra?

Több száz ismert fogadóoldal közül kiválaszthatja a legmegbízhatóbbat. És bár lehet, hogy nem látja itt kedvenc e-sport bukmékerét, ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Nál nél EsportRanker, megtalálhatja azon megbízható és biztonságos fogadási oldalak listáját, amelyek Arena of Valor fogadást kínálnak.

Gyors fogadás az Arena of Valor-ra

Fogadás az AoV-re:

 • Regisztráljon egy sportfogadóval
 • Érvényesítse fogadási számláját
 • Pénz befizetése a számlára
 • Válasszon egy eSport mérkőzést, amelyre fogadni szeretne, és a fogadás típusát
 • Válassza ki a tétjét, és erősítse meg a fogadást (körgyőztes, első torony, pontfogadás stb.)

Miért népszerű az Arena of Valor?

Miután legalább 200 millió játékost gyűjtött össze (2022-ben), az AoV az egyik legtöbbet játszott esport. Az is igaz, hogy havonta növekszik a bejelentkező játékosok száma. De miért olyan népszerű ez a játék? Nos, az első ok az, hogy könnyen elérhető. Az AoV kizárólag mobil MOBA, ami azt jelenti, hogy bárki, akinek okostelefonja van, legyen az Android vagy iPhone, feliratkozhat, és elindíthatja az élményt.

A másik ok a hatalmas nyereményalap. Az eSport világbajnokság például a 2018-as első kiadása óta legalább 500 000 dollárt ajándékoz. Ez nagy vonzerőt jelent az AoV játékosok számára, akik szerencsét szeretnének próbálni.

Mi a helyzet a hősök kiválasztásával? A játék széles választékot kínál, a lövészektől és mágusoktól kezdve a bérgyilkosokig és a harcosokig. Ez azt jelenti, hogy a játékosok kiválaszthatják, mit szeretnének. Csapat- vagy egyéni játékok, a játék mindegyiket kínálja.

Internetes közösség

Az AoV az élet minden területéről hozza össze az embereket, beleértve a játékosokat, a fogadókat, a rajongókat és másokat. Ezek az emberek szerte a világon elterjedtek, Ázsiában a legnagyobb arányban. A legtöbb versenyt ázsiai országokban rendezik, mint például Tajvan, Vietnam és Kína, erősen kijön Ázsia vezet, ahogy mások követik.

Észak-Amerika és Európa egyformán képviselteti magát. Azonban nem mindegy, honnan jössz; mindig otthon érezheti magát, ha ennek az internetes közösségnek a tagja lesz. Mivel a játék epikus csapatjátékokat tesz lehetővé, a játékosok szeretik, hogy az AoV egy közösségi játék.

Online játék

Az AoV ideális esetben 5v5 vagy 3v3 játék, ami azt jelenti, hogy öten vagy hárman is csatlakozhatsz. A játék célja az ellenfél kristályának, magjának vagy alapjának megsemmisítése. Természetesen a játékok különféle módokat mutatnak be, beleértve a Ranked Match-et és a Grand Battle-t. AoV-vel szeretnél játszani? a játék számos eSport fogadási oldalon elérhető; A megfelelő megtalálása problémás lehet.

Nagy játékosok az Arena of Valorban

Ha van olyan sport, amely rendkívül tehetséges játékosokat hozott össze, az az Arena of Valor. Ezért nagy feladat lehet a legjobbat kiválasztani ebből a hatalmas medencéből, mivel mindenkinek megvan a maga preferenciája. Mindazonáltal, függetlenül a használt kritériumoktól, a következő nevek mindig az AoV szinonimája volt.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

A játék legnagyobb csapatai

Az azonosítás legegyszerűbb módja minden verseny legjobb csapata az eredményeiket tekintve. Ennek alapján íme néhány név, amely meghatározatlan sorrendben uralja az AoV esport világát.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Never Give Fel
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Hero JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers

Van Arena of Valor bajnokság?

Az AoV egy gyorsan növekvő mobiljáték. Így az a tény, hogy annak versenyen a lista folyamatosan növekszik, ez várható. Most az Arena of Valor Világkupa egy éves esemény, amelyet 2018-ban avatnak fel. Ez egy nagy esemény, amely nagy pénzdíjjal várja a játékosokat, hogy versenyezzenek, és a nyereményalap 2022-ben minden idők csúcsát érte el (10 000 000 dollár). Ekkora a bajnokság. Ne felejtsd el, hogy a 2020-as kiadást a koronajárvány miatt törölték, de mivel a 2022-es verseny dupla nyereményalappal érkezik, a játékosok semmit sem bánnak meg.

AoV világbajnokság kvalifikációi

Az AoV legnagyobb színpadára való bejutáshoz a résztvevőknek először regionális bajnokságaikban kell sikeresek lenniük, amelyek elsősorban Ázsiában vannak, bár várhatóan Amerika és Európa előbb-utóbb regisztrálni fogja jelenlétüket.

 • Az AoV Star League
 • A japán Toryumon Kupa arénája
 • A Garena Challenger sorozat

Az AoV világbajnokság legsikeresebb teái közé tartozik Hongkong, Vietnam és Korea.

Fogadás az Arena of Valor-ra a szolgáltatóknál

Ahogy korábban olvasta, bukmékerek tucatjai kínálnak nagyszerű AoV fogadási szorzókat és piacokat. Egy kis kutatással meg kell találnia belőlük párat. Ha azt keresi, hol fogadjon AoV-re, a következő fogadóirodák nem fognak csalódást okozni. A bónuszoktól és az interfésztől az esélyekig és még sok másig, a következő esportsbooks mindegyikben megtalálható.

 • Lootbet
 • Versengés
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Versengés
 • Bovada
 • Pinnacle
 • 1xBet
 • Buff.be

Kövesse a legjobb Arena of Valor csapatokat, és fogadjon pontosan

Az esport fogadásban semmi sem hasonlít a biztos fogadáshoz. A fogadások kezdete óta ismert, hogy az esélytelenebbek zavarokat okoznak, és ma már nem újdonság, ha egy gyenge fél legyőzi a páratlan favoritot. Az erősebb csapatok azonban gyakrabban nyernek, mint a gyengébbek. Ezért nagyobb az esélye a veszteségek elkerülésére, ha követi a legjobb csapatokat, és ennek megfelelően fogad. Szerencsére megkérdezheti az internetet bármely AoV csapat erejéről, és minden tény megjelenik.

Ha olyan csapatokat keres, amelyeket követni szeretne, és amelyekre fogadni szeretne, néhány figyelemre méltó csapat között szerepel a bejegyzésben korábban felsoroltak, valamint a következők:

Team Liquid

Ez minden fogadó számára könnyű választás, figyelembe véve az e-sport világában elért eredményeit. A Dota 2 sikeres futtatása után Team Liquid bejutott az Arena of Valorba, és máris a fogadók kedvence.

Nova eSports

Ez több olyan csapattal büszkélkedhet, amelyekről ismert, hogy gondot okoznak a címek széles körében, beleértve a Clash Royale-t, a PUBG-t és természetesen az AoV-t. Egy ilyen csapat figyelmen kívül hagyása hiba lenne minden fogadó számára.

SK Gaming

Kérdezd meg bármelyik AoV fogadót, és azt fogják mondani, hogy az SK Gaming olyan erő, amellyel számolni kell. Az Sk Gaming befolyása az eSport játékok világában jól dokumentált, hiszen sikereket ért el a Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six és sok más eSport területén. És most ugyanezt a befolyást kiterjesztették az AoV-re is; nem engedheti meg magának, hogy ne kövesse őket.

Érvek és ellenérvek

Nem számít, milyen jó egy esport játék, bizonyos pozitívumai és negatívumai is vannak, és ez alól az Arena of Valor sem kivétel.

Előnyök

 • Mobilbarát. Az Arena of Valor az Ön mobileszközét szem előtt tartva készült, és a játékot kizárólag mobileszközökön való játékra tervezték. Ez kényelmesebbé teszi a játékosokat, mert nem kell az asztali számítógépen ülni, hogy élvezhessék az élményt.
 • Nagy nyeremények. Az AoV versenyeket mutat be, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megküzdjenek a pénzdíjakért. Például a 2022-es AoV World Cup bő 10 000 000 dollárral jár, ami várhatóan kivételes tehetségeket vonz majd a világ minden tájáról.
 • Társadalmi szempont. Nem sok játék olyan közösségi, mint az AoV. Bár létezik egyéni játéklehetőség, sokan a csapatjátékot választják, mert ez lehetővé teszi számukra, hogy szocializálódjanak más játékosokkal, miközben együtt dolgoznak a közös ellenség legyőzésén.

Hátrányok

 • A játék drága lehet: Nem mindenki érzi jól magát azzal a minimális összeggel, amelyet az AoV-re való feliratkozáshoz kell fizetnie. Ha azonban úgy gondolja, hogy ez akadály, dönthet úgy, hogy szabad módban játssza a játékot. Csak néhány hirdetéssel kell megküzdenie, amelyek felbukkanhatnak az akció közepén. De vannak olcsóbb alternatívák is azok számára, akik nem akarnak AoV-vel játszani.
 • A játék addiktív lehet
 • Ez egy nagyon versenyképes játék. A legjobbat kell nyújtanod a győzelemhez (természetesen a csapattársaidnak is a legjobb formájukban kell lenniük).

Az Arena of Valor fogadási esélyeinek megértése

Az AoV-re való sikeres fogadáshoz először meg kell értened az esélyeket. Végül is ez határozza meg, hogy mennyit nyerhetsz. Ha szeretné megérteni az esélyeket, hála Istennek, mert a legtöbb fogadási platform segíteni fog. Az AoV szorzók a kérdéses bukmékertől függően különböző formátumokban jelennek meg, és ez lehet tört vagy tizedes odds. Célszerű megérteni, mit jelentenek a formátumok, mert soha nem tudhatod, mit találsz kedvenc sportfogadódon.

Meg kell értenie, hogy a nagyon magas esélyek azt jelentik, hogy az eredmény valószínűtlen, és fordítva. Így az oddsok betekintést nyújthatnak abba, hogy hol helyezze el fogadását. Ennek ellenére meg kell értenie azt is, hogy a fogadóirodák mindig a maguk javára kínálnak esélyeket. Ezt házszegélynek nevezik, azaz minden bemutatott oddsban a könyvnek van előnye. A házelőnyön kívül más tényezők is befolyásolják az esélyeket, mint a csapat jelenlegi formája és a fej-fej elleni teljesítmény.

Fogadási tippek és trükkök

Van késztetésed az Arena of Valor eSport fogadásra? Ha ez a helyzet, akkor választania kell a legjobb eSport fogadási oldal. Ezen túlmenően, itt van néhány tipp és trükk, amelyek segíthetnek új törekvésében.

 • Keresse meg a legjobb fogadásokat: A legjobb fogadás egyik módja a csapatok kutatása, és annak megértése, hogyan kell teljesíteni. Az esélytelenek és a páratlan kedvencek ismeretében bizonyos pontossággal megjósolhatja (bár nem mindig) bármely mérkőzés kimenetelét.
 • Vásároljon a legjobb esélyekért: A fogadóirodák eltérő szorzókkal rendelkeznek, egyesek valamivel magasabb szorzót kínálnak; mondanom sem kell, a legjobb esély a járható út.
 • Fogadási bónuszok: Kínál a bukméker valamilyen bónuszt? Ez az, amiről nem akarsz lemaradni. Használja a bónuszokat a fogadások megtételére anélkül, hogy túl sok pénzt költene el.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei