A legnépszerűbb fogadási oldalak CS:GO 2024

Ebben a CS: GO fogadási útmutatóban a fogadók mindent megtalálnak, amit az első személyű lövöldözős videojátékra való fogadásról tudniuk kell. Legyen szó a játékmenetről és a szabályokról, vagy a fogadási piacokról és az esélyekről, ez az oldal mindent elmond. Kétségtelen, hogy az eSports fogadás átveszi az uralmat.

Az olyan népszerű játékok rajongói, mint a Valorant, a FIFA21, a Call of Duty, a Madden, az NBA2K, a StarCraft, a Dota 2 és a többiek, mostantól versenyképes szinten fogadhatnak a különböző eSport eseményeken. A legfrissebb statisztikák szerint az eSports 2020-ban megtett pénzeinek és tárgyainak összértéke 12,9 milliárd dollár volt.

A legnépszerűbb fogadási oldalak CS:GO 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Mi az a CS:GO?

Míg több mint egy tucat videojáték található az eSports fogadási oldalakon, a CS: GO az egyik legdominánsabb erő. A Narus Advisors LLC és az Eilers & Krejcik Gaming statisztikái szerint a CS: GO fogadás a második helyen áll az eSport fogadások mennyiségét tekintve, az összes eSport fogadás 29%-át teszi ki.

Counter-Strike: Global OffensiveA CS: GO egy magával ragadó többjátékos első személyű lövöldözős játék, AAA játék, amelyet és a Valve adta ki és Hidden Path Entertainment. 2012-ben jelent meg, ez a Counter-Strike sorozat negyedik része.

Ez a játék számos új extrát tartalmaz, amelyek megkülönböztetik elődjétől. A játék új térképekkel, új karakterekkel, új játékmódokkal, új fegyverkészlettel, párkereső funkciókkal és versenyképes képességcsoportokkal érkezik.

CS: A GO meccsek két oldalt találnak ki, a terroristákat és a terrorelhárítókat. A két fél csatákat vív, miközben oldalt váltanak. A játék célja a módtól függ. A célok közé tartozik a helyszín biztosítása, a bombák hatástalanítása, a túszok megmentése és a túszok elfogása.

A játékmódokról beszélve, a CS: GO-ban 9; Versenyképes, alkalmi, veszélyes zóna, Wingman, Deathmatch, Fegyvertanfolyam, Fegyverkezési Verseny, Bontó és Repülő Scountsman. A Demolition, a bomba hatástalanítását magában foglaló játékmód a legnépszerűbb a két klasszikus mód közül.

Megjelenésekor a CS: GO szívélyes fogadtatásban részesült. A videojáték-kritikusok dicsérték a fejlesztőcsapatot a játék gördülékeny játékmenetéért és a sorozathoz való hűségéért. A játék mechanikája, grafikája és hangzása is drámaian javult, így a játékosok valósághűséget és elmerülést kínáltak a csatatéren. Azonban a CS: GO-nak is jó része volt a gyűlölködők között. A konzolos és a PC-s verziók között különbségek voltak a funkciókban. Ez valami olyasmi, ami néhány rajongónál nem jósol.

Fogadás a CS: GO-ra

CS: A GO fogadás teljesen legális, de a játékosoknak mindig tanácsos, hogy engedéllyel rendelkező és szabályozott oldalakon fogadjanak. A CS: GO-ra való fogadás semmiben sem különbözik a többi FPS eSportra való fogadástól, beszéljünk a Valorantról, a Call of Duty: Warzone-ról és a Rainbow Six Siege-ről.

Hogyan lehet regisztrálni a fogadási oldalakon

A játékosoknak először meg kell találniuk egy fogadási oldalt a CS: GO fogadási piacokon, hogy a CS: GO-ra fogadhassanak. Miután megtalálta a megbízható bukmékert, a következő teendő egy fiók regisztrálása. Kattintson a REGISZTRÁCIÓ opcióra, adja meg a szükséges adatokat, fogadja el a feltételeket és fejezze be a regisztrációt. Az új játékosoknak ezután meg kell erősíteniük az e-mail címüket, mielőtt fogadni kezdhetnek.

Valódi pénzes CS: GO fogadás

Most a játékosoknak fel kell tölteniük az újonnan regisztrált számlájukat, hogy valódi pénzes CS: GO fogadásokhoz jussanak. Az Esports fogadóirodák partnerei az összes háztartásbeli névvel online fizetések Az iparág megkönnyíti az egyszerű, biztonságos, gyors és megfizethető befizetéseket és kifizetéseket. A rendelkezésre álló befizetési és kifizetési lehetőségek közé tartozik a Visa, MasterCard, Neteller, Trustly, MuchBetter, Euteller, Paysafecard, Maestro stb.

Rengeteg ilyen van CS: GO promóciók és bónuszok amit a játékosok a rekord kedvéért kihasználhatnak. Az új játékosok igényelhetik a üdvözlő bónusz míg a meglévő játékosok reload bónuszokat és pénzvisszatérítést élvezhetnek.

Miért olyan népszerű a CS: GO?

CS: A GO az eSport és az eSport fogadási ágazat legnépszerűbb játékai közé tartozik.

A Statista-n megjelent kiadvány szerint a CS: GO 942 520 egyidejű játékost vonzott csak a Steamen 2021 szeptemberében. Érdekes módon ez a szám öt hónappal korábban, márciusban érte el a csúcsot, amikor a játék csaknem 1,2 millió egyidejű játékost hozott a Steamen. Debütálása óta a CS: GO havonta több mint 11 millió játékost vonz, és összességében továbbra is a Steam egyik legtöbbet játszott játéka maradt.

Szóval, mi teszi a CS: GO-t népszerűvé az eSport szcénában és az eSport fogadási ágazatban?

1. Intuitív játékmenet

Ellentétben sok, összetett történettel rendelkező FPS-játékkal, a CS: GO egyszerű, egyértelmű és intuitív játékmenettel rendelkezik, amely az „öld meg vagy öld meg” alapon forog. Minden félnek lehetősége van arra, hogy terroristaként vagy terrorelhárító egységként játsszon. Ami a történetszálat illeti, az az egész világot ma érintő kérdéseken – a terrorizmuson – alapul.

2. Testreszabhatóság

A másik ok, amiért a CS: GO továbbra is népszerű, az az, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy igényeik és képességeik alapján újrakonfigurálják a játékot. Ez segít az új játékosoknak, akik szeretnének tanulni és tökéletesíteni tudásukat a játékban. Mi több? A játékok azt is lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testreszabják az olyan szempontokat, mint az FPS és a tartomány a jobb játék érdekében.

3. Ingyenesen játszható

Kétségtelen, hogy a CS: GO sikere nagy része a free-to-play modell 2018-as bevezetésének köszönhető, amelynek eredményeként a kozmetikumok maradtak az egyetlen bevételi forrás. Most, hogy a játékosoknak nem kell semmit költeniük a játékért, ez határozottan több rajongót vonz.

4. Erőszakosság elítélése

A CS: GO csúcspontján általános probléma merült fel a közösségben. Néhány játékos erőszakos viselkedést tanúsított, ami zavaró volt mások számára. Ez volt az egyik oka annak, ami a CS: GO hanyatlását ösztönözte, de szerencsére a cég intézkedéseket hozott az erőszakos játékosok ellenőrzésére. Ez visszaadta az egykor elvesztett bizalmat az FSP-játékban.

5. eSport fogadás

Counter-Strike: Global Offensive egy nagy név az e-sport iparágban. Ahogy korábban említettük, a League of Legends után a második helyen áll a legnépszerűbb e-sportok listáján a fogadások mennyisége alapján. A játék a legnépszerűbb lövöldözős játék a nyugati országok között, és az egyik legnagyobb esport tudományág. Mi több? Vannak befolyásolói – hírességek, köztük Neymar játsszák a játékot. A CS: GO eSports fogadási piac elérhetősége is katalizátor.

6. Izgalmas mérkőzések

Az izgalmas CS: GO mérkőzések szintén hozzájárult a játék népszerűségéhez. A játék egyik feltűnő tulajdonsága, hogy a játékosok skineket tudnak eladni. Minden tapasztalt CS: GO-játékos tudja, hogy a skinek monotonná válnak. A jó dolog az, hogy a játékosok skint cserélhetnek, új skineket szerezhetnek, vagy új skineket vásárolhatnak, hogy motivációt szerezzenek, amikor a jelenlegi skin unalmas.

A CS: GO népszerűsége az újabb FPS-játékok megjelenése miatt csökken, és a csalás elriasztja a játékosokat. Ennek ellenére számolni kell vele az eSport fogadási ágazaton belül.

A legnagyobb CS: GO eSport versenyek és ligák

A CS: GO dominanciájának oka az eSport fogadási szcénában az, hogy egész évben elérhetők adrenalinnal teli versenyek. Ezek a versenyek 1000 dollártól 30 millió dollárig terjedő fizetéseket vonzanak a creme de la creme versenyekre. Ebben a szegmensben megtudhatja az összes legnagyobb CS: GO versenyt és versenyt.

Major Championships

A Valve támogatásával A Major a legnagyobb és legrangosabb CS: GO verseny világszerte. A versenyt először 2013-ban rendezték meg, amikor 250 000 dolláros nyereményalapot vonzott a 16 résztvevő csapat között. Az évek során a The Major exponenciálisan nőtt. A legutóbbi őrnagy 2 000 000 dolláros össznyereményt hirdetett.

Natus Vincere a Major 2021 uralkodó bajnoka, amelyet Stockholmban, az Avicii Arénában rendeznek meg. A kiélezett fináléban Natus Vincere 2-0-ra kiütötte a G2 Esportst. A 2021-es PGL Major Stockholm nyereményalap 2 000 000 US$-os nyereményalap volt, ami duplája az előző évi összegnek. Az Astralis azonban továbbra is a Counter-Strike: Global Offensive Major Championships legsikeresebb csapata, négy címet nyert.

S-Tier események

Korábbi nevén Premier CS: GO versenyek, Az S-Tier rendezvényeken Európa, Észak-Amerika, Ausztrália és Ázsia legjobb CS: GO profi játékosai vesznek részt. Az S-Tier Eventeket magas oktánszámú csaták jellemzik a világ legjobb csapatai között.

És ez nem csak az adrenalinról szól; ezek az események fantasztikus finomságokat is vonzanak. Például az ESL: One Rio 2020 és az ESL: One Cologne 2020 alapdíja 2 000 000 dollár, míg a Flashpoint 1. és 2. évadának pénzdíja 1 000 000 dollár volt szezononként.

A-szintű események

Az S-Tier rendezvények alá tartoznak a CS: GO A-Tier események, amelyek Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Kínában, a Közel-Keleten és Európában zajlanak. Az S-Tier Eseményekkel együtt az A-Tier Események döntő fontosságúak annak meghatározásában, hogy ki kerüljön a The Majorra.

B-szintű események

A B-Tier események LAN-mérkőzéseket és online versenyeket foglalnak magukban. Az eseményeket Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában tartják. Lehet, hogy nem vonzzák a hatalmas pénzdíjakat, de részei a Majorhoz vezető útnak.

C-Tier események

Ezek sokkal kisebb versenyek, amelyek nem vonzanak sok követőt, de még mindig elég versenyképesek. Online játszanak.

Európa-bajnokság

Ahogy a neve is sugallja, ez egy kizárólagos verseny az európai országok CS: GO játékosai számára. A 16 legjobb csapatot tömöríti, akik osztoznak a megdöbbentő, 30 000 000 dolláros nyereményalapban. Az Európa-bajnokságon résztvevő csapatok közvetlen meghívással vesznek részt.

IEM sorozat

Az Intel Extreme Masters (IEM) az Intel által szponzorált CS: GO versenyek, amelyeket az ESL (Electronic Sports League) rendez. A kvalifikációs eseményeket különböző országokban rendezik; a döntőt Lengyelországban rendezik, ahol két csapat küzd az IEM világbajnokságért.

A fentiek a legjobb CS: GO versenyek és versenyek közül valók, amelyeket érdemes követni és fogadni. Az eSport fogadások növekedésével egyre több versenyre és versenyre számíthat.

CS: GO Tournament nyereményei

Ami a pénzdíjakat illeti, a Statista statisztikái azt mutatják, hogy a globális CS: GO versenyek összdíjazása jelentősen csökkent 2020-ban, amikor az összdíjazás 15,85 millió dollár volt. 2018-ban azonban rekordot döntöttek – ez a játék összesen 22,65 millió dolláros nyereményalapot vonzott.

Egyelőre a CS: GO népszerűsége apad, így nagyon valószínűtlen, hogy a teljes nyereményalap emelkedni fog. De az olyan legjobb versenyek esetében, mint a The Major, a nyereményalap kétségtelenül megnövekszik.

A legjobb CS: GO eSports fogadási oldalak

Ma több száz eSport fogadási alkalmazás és webhely kínál eSport fogadási piacokat, köztük a CS: GO-t. Bár a változatosság jó dolog, dilemma elé állítja a játékosokat, hogy melyik eSport fogadási oldalhoz csatlakozzanak. Tehát hogyan válasszák ki a fogadók a legjobb eSport fogadási oldalt?

Az első dolog, amit meg kell győződni a webhely és a mögötte álló üzemeltető hitelességéről. Győződjön meg arról, hogy engedélyezett és szabályozott. A játékosok ellenőrizhetik, mit mondanak az online értékelések, és ami fontos, ajánlásokat kérhetnek az eSports fogadási oldalakról és fórumokról.

Ezután ellenőrizze a játékválasztást, a fogadási piacokat és az esélyeket. Győződjön meg arról, hogy a fogadási oldal kínál CS: GO fogadásokat, és lefedi az összes professzionális CS: GO eseményt világszerte. Ezenkívül ügyeljen az olyan nagyszerű funkciókra, mint az élő közvetítés és a magas esélyek.

Harmadszor, keressen egy olyan eSport fogadási oldalt, amely rugalmas banki lehetőségeket kínál. Jó lehetőség itt egy gyors fizetésű fogadási oldal, amely gyors befizetéseket és azonnali kifizetéseket kínál a játékosoknak. A gyors fizetésű fogadási oldalak az online fizetési ágazat összes háztartásbeli nevével együttműködnek.

Végül keressen egy fogadási oldalt bónuszokkal. Ezek olyan ösztönzők, amelyeket a fogadási oldalak új ügyfelek vonzására és a meglévők megtartására használnak. A bónuszok előnye, hogy növelik a bankrollokat.

A legjobb CS: GO csapatok

Az eSport fogadási szcéna sikerének egyik oka a CS: GO eseményeken részt vevő csapatok színvonala. Ezek a csapatok ugyanolyan versenyképesek, mint bármely más csapat, legyen szó az egyik legjobb franchise-ról az NBA-ben vagy a futball nehézsúlyúiról Európában.

A versenyképesség megőrzése érdekében a CS: GO csapatai rengeteg pénzt fektetnek a tehetségek megszerzésébe és képzésébe. A játékosokat ugyanúgy aláírják és szerződést kapnak, mint a fociban és más sportágakban. Ki is rúghatnak, ha nem váltják be a csapat elvárásait.

Nos, amikor a CS: GO fogadásokról van szó, elengedhetetlen, hogy ismerjük a játék legjobb csapatait, és ami még fontosabb, a névsorukat. Tehát ebben a szegmensben mindent megtudhat a legjobb csapatok hogy a fogadóknak követniük kell a nagy versenyek során.

Astralis

A dán eSport nehézsúlyú Astralis a legsikeresebb CS: GO eSports csapat. A csapatot Frederik Byskov, Jakob L. Kristensen és Nikolaj Nyholm alapította. Ma az Astralis négy fő címmel büszkélkedhet. A jelenlegi CS: GO névsoruk egy teljesen dán csapatot tartalmaz, amelyben olyanok szerepelnek, mint Andreas Højsleth (Xyp9x), Lukas Rossander (gla1ve), Lucas Andersen (Bubzkji) és Kristian Wienecke (K0nfig).

Natus Vincere

Egy másik CS: GO eSports csapat az élen a regnáló PGL Stockholm 2021 győztese, Natus Vincere. Az ukrán csapat felkerült a címlapokra Stockholmban, amikor a G2 eSports lerohanása után megszerezte a The Major 2021-et. A jelenlegi névsoron Olekszandr Kosztiljev (s1mple), Denis Sharipov (elektronikus), Kirill Mikhailov (Boombl4), Ilja Zaluckij (Perfecto) és Valerii Valerii szerepel. (b1t).

G2 eSport

Népszerű nevén G2, ez egy másik háztartásbeli név a CS: GO eSports térben. A G2 számos eseményt uralt, köztük a DreamHack Open Tours 2017-et, az ESL Pro League 5. évadját, az eSports Championship Series 1. évadát és DreamHack mesterek Malmö 2017.

A jelenlegi névsorban Nikola Kovač (NiKo), Nemanja Isaković (nexa), Nemanja Kovač (huNter-), Kenny Schrub (KennyS), Audric Jug (JaCkz) és François Delaunay (AmaNEk) szerepel.

Team Vitality

A francia eSport nehézsúlyú csapata, a Team Vitality szintén a kedvencek közé tartozik a CS: GO téren. A 2013-ban alapított csapat nem volt ennyire domináns a CS: GO-ban, de figyelni kell rá. A jelenlegi névsorban Richard Papillon (shox), Jayson Nguyen Van (Kyojin), Mathieu Herbaut (ZywOo), Kévin Rabier (misutaaa) és Dan Madesclaire (apEX) szerepel.

A fentiek a legjobb CS: GO eSports csapatok közé tartoznak. További érdemes megemlítések közé tartozik a Gambit eSports, a FaZe Clan, Fnatic, és többek között az SK Gaming.

CS: GO fogadás előnyei és hátrányai

Ebben a részben megtudhat néhány okot, amiért a játékosoknak fontolóra kell venniük a CS: GO-ra való fogadást, és néhány okot, amiért a játékosoknak meg kell gondolniuk.

Előnyök

  • Események széles választéka – A többi eSporttól eltérően a CS: GO rengeteg eseményt kínál egész évben. Vannak nagy versenyek, valamint köztes versenyek, és ezek mind versenyképesek.
  • Nyerési esély – A győzelem azoké, akik játszanak. A fogadóknak esélyük van valódi pénzt nyerni, ha valódi pénzes CS: GO fogadási oldalakon játszanak.
  • Rengeteg esport fogadási oldal – A múlttól eltérően manapság számos CS: GO fogadási oldal létezik. A CS: GO piacokkal rendelkező hatalmas webhelyek mellett ezeken az oldalakon rengeteg nagylelkű promóció található bónuszok formájában.

Hátrányok

  • Nincsenek kemény adatok – A legjobb versenyeket leszámítva alig van olyan adat, amelyet értékelni kellene, mielőtt egy bizonyos csapathoz csatlakozna az alsóbb szintű CS-ben: GO eSport versenyek.

Az esportra fogadni szórakoztató, de a játékosoknak be kell tartaniuk a felelősségteljes szerencsejáték szabályait. Meg kell határozniuk egy költségvetést a játék fogadására, és meg kell próbálniuk soha nem esniük a kényszeres szerencsejátékba – a CS: GO fogadás ugyanolyan addiktív, mint maga a CS: GO.

A CS:GO fogadási szorzók magyarázata

Mielőtt belevágna a CS: GO fogadásba, a játékosoknak először meg kell érteniük az esélyeket. Kezdetben az odds egy esemény elmúlásának valószínűségét jelenti. Minél nagyobb az esély, annál kisebb az esély, és fordítva.

Most a CS: GO szorzók a három szorzóformátum bármelyikében megjeleníthetők; Brit odds, amerikai vagy európai odds. Az alábbiakban az egyes oddsformátumok kiemelései láthatók.

Brit odds

Más néven UK odds vagy tört odds, ezek törtekben vannak megadva. Töredékes szorzók esetén a bal oldali szám az, amit a játékosok nyernek a jobb oldali számra való téttel és a téttel együtt.

Amerikai odds

Az amerikai oddsok negatív vagy pozitív számmal vannak ábrázolva. A + jellel ellátott szorzók minden 100 dolláros tét utáni nyereséget jelzik, míg a - jel azt az összeget jelzi, amelyet meg kell tenni a 100 dollár nyereség eléréséhez. A plusz jel az esélytelenebbé, míg a mínusz a kedvenc csapat szinonimája.

Európai esélyek

Más néven tizedes odds, az európai szorzók tizedesjegyekben vannak ábrázolva. A nyeremény kiszámításához szorozza meg a tizedes szorzót a téttel.

Egyes CS: GO bukmékerek csak egy ilyen szorzóformátumot kínálnak, míg mások a triót támogatják.

CS: GO Fogadási tippek és trükkök

A CS utolsó részében: GO fogadási útmutató, a szakértők több létfontosságú tippet és trükköt osztottak meg, amelyekkel a fogadók nagyobb eséllyel nyerhetnek a CS: GO fogadásban.

Először is, a játékosoknak meg kell ismerkedniük a CS: GO eSports versenyek játékmenetével és szabályaival. Fontos, hogy elsajátítsák az összes versenyformátumot, zárójel-struktúrát és meccstípust.

Másodszor, mindig használja az eSport előrejelzési oldalak tanácsait. A focihoz és más hagyományos sportokhoz hasonlóan az eSport is rendelkezik szakértőkkel és szakértő elemzőkkel, akik megbízható betekintést nyernek a közelgő CS: GO eSports eseményekről.

Egy másik tipp, hogy bónuszokat kínáló fogadási oldalakat keressen. Azon játékosok számára, akik növelni szeretnék bankrolljukat, hasznosak lehetnek az olyan promóciók, mint az üdvözlő bónuszok, az újratöltési bónuszok és a pénzvisszatérítés.

A stratégia megtalálása szintén elengedhetetlen a CS: GO-ra való fogadáshoz. A szerencsejáték minden más formájához hasonlóan léteznek CS: GO stratégiák, amelyek segítségével a fogadók nagyobb eséllyel tehetnek nyerő fogadásokat.

Végül kövesse az esélyeket. Sokszor előfordul, hogy a játékosok csak azért választják a magas esélyeket, hogy elveszítsék a pénzüket. Mindig bízzon a fogadóirodákban – ha alacsony a szorzó, nagy a nyerési esély, de ha magas az esély, akkor nagy az esély arra, hogy a fogadás nem jön be.

Összegzés

Ezzel véget ért a CS: GO eSports fogadási útmutató. Míg a CS: GO talán veszít lendületéből, gyökeret ver az eSport fogadási világában, és tekintve, hogy a játékosok akár skineket is játszhatnak, a CS: GO fogadás itt marad.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács