A legnépszerűbb fogadási oldalak R6 2024

A Ubisoft által néhány éve megjelent Tom Clancy's Rainbow Six Siege jelenleg a magas rangú esport játékok kategóriájába tartozik. A legtöbben R6-ként emlegetik ezt az FPS-videójátékot, amelyet a Ubisoft Montreal 2015-ben adott ki. Kezdetben Xbox One-on, Microsoft Windowson és PlayStation 4-en volt elérhető. Néhány évvel később, 2020 decemberében megjelent a Rainbow Six továbbfejlesztett verziója, amely Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokon is játszható, így több FPS számára elérhetővé tette ezt a játékot. rajongók világszerte.

Figyelemre méltó, hogy a Rainbow Six felváltotta Tom Clancy Rainbow 6: Patriots című filmjét, amelyet 2014-ben technikai bonyodalmak miatt töröltek. A Ubisoft úgy döntött, hogy az a legjobb, ha a Rainbow Six franchise lehetővé teszi a játékosok számára, hogy utánozzák a világ néhány jól ismert terrorelhárítóját. A Rainbow Six Siege-t létrehozó csapat a részletekre összpontosított, hogy a leghitelesebb ostromjeleneteket készítse.

A legnépszerűbb fogadási oldalak R6 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hogyan kell játszani a Rainbow 6 Siege-t?

Az R6 eSport fogadást tervező fogadóknak meg kell tanulniuk, hogyan működik ez a rendkívül elismert játék. Kihasználja a Ubisoft RealBlast technológiáját, amely lehetővé teszi a pusztító környezet biztosítását.

Ez azt jelenti, hogy a rendszer dinamikus, együttműködésre és éberségre ösztönzi a játékosokat, hogy uralják környezetüket. Ezenkívül a rendelkezésre álló térképek lenyűgözően változatosak, és olyan megkülönböztető jellemzőkkel rendelkeznek, mint a hely, a napszak, a méretarány és a design. Nevezetesen, mindegyik új kihívást jelent, hogy új taktikák kidolgozására ösztönözze a játékosokat.

A Rainbow Six Siege kétféle operátorral érkezik – támadókkal és védőkkel. Az előbbi szerepe a cél megsértése, tisztázása és az irányítás átvétele. Másrészt a védőnek az a feladata, hogy visszatartsa a célt, és tegyen meg mindent, hogy megakadályozza a támadók áttörését a bejáratokon.

A játékos eldönti, hogy milyen szerepet szeretne játszani az elérhető játékmódokban, beleértve a túszt, a biztonságos területet, a bombát, a helyzeteket és a taktikai realizmust. Ezenkívül személyre szabhatják fegyvereiket és felszereléseiket, attól függően, hogy mit gondolnak nekik. Minden üzemeltető jogosult a következőkre:

 • Két kütyü: Az R6-nak 36 darabja van a bejegyzés írásakor.
 • Másodlagos fegyver: Több mint 70 egyedi másodlagos fegyver áll rendelkezésre ebben a játékban.
 • 1-3 elsődleges fegyver: A játékosok személyre szabhatják őket csatolt skinek, fegyver skinek vagy bűbájok segítségével.

Hogyan fogadjunk R6-ra

A Rainbow Six Siege-re fogadni egy szelet a tortán. A fogadók otthonuk kényelmében vagy bármely más, általuk megfelelőnek tartott helyen tétet köthetnek. Előbb azonban meg kell találniuk a legjobbat eSport fogadási oldal, regisztráljon fogadóként, és ellenőrizze számláit. A fogadási platform kérhet olyan igazoló dokumentumokat, mint például a kormány által kibocsátott személyazonosító okmány, amely megerősíti, hogy a fogadó elérte a joghatóságuk szerinti szerencsejátékoshoz szükséges korhatárt.

Mielőtt az R6-ra fogadna, a fogadónak választania kell egy befizetési/kifizetési módot a szerencsejáték-számlák finanszírozásához, és a pénzeszközöket kimozdítani onnan. Ezután célszerű az esport-fogadások kutatása is, hogy megértsük az R6 fogadások alapjait és a betartandó bevált gyakorlatokat. Néhány részlet, amelyet érdemes felfedezni, az R6 fogadási lehetőségek és versenyek.

Amikor a Rainbow Six Siege-re fogad, a hozzáértő fogadók először elemzik a rendelkezésre álló meccseket, mielőtt feltennék a pénzt. Megtekintésükhöz lépjen a kiválasztott online esport fogadási webhely esports központjába, és kattintson a "Rainbow Six Siege" gombra. Az első alkalommal érkezőknek azt tanácsoljuk, hogy kis összegekre fogadjanak, lehetőleg 10-20 dollárra. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a biztonságban legyenek, mivel előfordulhat, hogy nem értik, hogy az esélyek nekik kedveznek-e vagy sem.

Miért népszerű az R6?

A Rainbow Six Siege az első személyű lövöldözős játékok közé tartozik a világ legjelentősebb játékosbázisával. Tekintse meg azokat a tényezőket, amelyek megmagyarázzák szárnyaló népszerűségét a virágzó játékiparban.

Internetes közösség

A Rainbow Six Siege hatalmas, sokszínű internetes közösséggel büszkélkedhet, ami hozzájárul ahhoz, hogy méltó versenytársa legyen más videojátékoknak, mint pl. CS: GO és legendák Ligája. Tagjai gyakran különféle platformokon vagy fórumokon kommunikálnak egymással, ahol megvitatják ezt a játékot, beleértve annak fantasztikus tulajdonságait és hiányosságait.

Mivel a Rainbow Six Siege online közössége összetartó, gyakran előfordul, hogy az R6 szerelmesei tippeket osztanak meg a fogadással kapcsolatban. Vannak, akik a globális szinten legmegbízhatóbb bukmékerekről és szolgáltatásaik kiaknázására szolgáló értékes stratégiákról beszélnek. Mások az R6-on való fogadásról oktatják barátaikat.

Rainbow Six Siege online játék

Még valami, ami növelte ennek a játéknak a népszerűségét, az a kiváló online játszhatóság. Bárki élvezheti ezt a játékot, ha megfelel az ajánlott R6 rendszerkövetelményeknek, beleértve:

 • Operációs rendszer: 64 bites verzió (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 vagy Windows 10)
 • RAM: 8 GB
 • Processzor: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Támogatott vezérlők: Kompatibilisnek kell lennie az X-Inputtal
 • Merevlemez: 85,5 GB
 • Hang: DirectX-kompatibilis kártya telepítve a legújabb illesztőprogramokkal
 • Videokártya: AMD Radeon HD7970 vagy Nvidia GeForce GTX 670

Szerencsére az R6 beállítási követelményei közül néhány alkuképes. Például egy lejátszó 6 GB RAM-ot kaphat 8 GB RAM helyett.

Big Rainbow Six Siege játékosok

Nem meglepő módon néhány R6-rajongó e játék iránti szeretetét a legjobb játékosok és az általuk elért bravúrok inspirálták. Például a Psycho, akinek igazi neve Gustavo Rigal, régóta űzi ezt az esportot.

Ez a brazil ESL-játékos második lett a Six Invitational 2020-on az ikonikus R6-os Ninjas in Pyjamas csapat tagjaként, aki 2021-ben megnyerte a tornát. Rigal jelenleg (2021-től) a csapat játékbeli vezetője. Számtalan R6-rajongó játszik vele, hogy olyan jó legyen, mint ő, és más figyelemre méltó játékosok, mint például Troy "kanadai" Jaroslawski, Jeremy "HysteRiX" Mao Xuan Tan, Njr, JRDN és Muzi.

Miért népszerű a játék?

A Rainbow Six Siege játékosok többsége nem tud betelni vele, köszönhetően néhány egyedi funkciójának, amelyek minden modern játékos számára magasabbra teszik a lécet. Például ez a gyors tempójú videojáték az operátorok izgalmas választékát kínálja, akiknek képességei és eszközei kombinációja lehetővé teszi számukra, hogy kitűnjenek.

Azoknak a játékosoknak, akik az R6-tal boldogulni szeretnének, kiváló stratégiai tervezőknek kell lenniük. Rendelkezniük kell továbbá kivételes kritikai gondolkodási készségekkel, és könnyedséggel kell flow állapotba kerülniük. Ezenkívül a Rainbow Six Siege kiszámíthatatlansága megköveteli, hogy a játékosok mindig figyeljenek – nincs helye az önelégültségnek.

Hogyan kell játszani a Rainbow Six Siege-t?

A Rainbow Six Siege széles körben kedvelt esporttá vált, mert könnyű játszani és elsajátítani. Az érdeklődő játékosok kezdhetik azzal, hogy megnézhetik a számtalan online elérhető R6 kezdő útmutatót. Miután megismerték ennek az FPS-nek az alapjait, meg kell alkotniuk a legjobb beállítást ehhez a játékhoz.

De a legmagasabb szintű játék eléréséhez sokkal többre van szükség. A játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy kísérletezzenek különböző operátorokkal, játékmódokkal és kütyükkel, amíg meg nem találják a számukra tökéletesen passzoló játékstílust. Az újoncoknak nem kell félniük attól, hogy a saját szintjükön más szolgáltatókkal szembeszállnak, és megerőltetik magukat, hogy különböző szintre emelkedjenek.

A legnagyobb R6 játékosok és csapatok

Big Rainbow Six Siege játékosok és csapatok is jelentős szerepet játszottak a játék népszerűségének növelésében világszerte. Sokan követik az R6-os versenyeket, hogy megnézzék a teljesítményüket, és megnézzék, ki nyer. Az alábbiakban az R6 legjobban jegyzett csapatai és néhány legképzettebb játékosa látható.

 • Ninjas in Pyjamas: Psycho, Muzi, Kamikaze, Pino és JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa és Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo és Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct és Rappz
 • Team oNe Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o és KDS
 • Giants Gaming: HysteRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn és Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle és Fntzy

Van Rainbow Six Siege bajnokság?

Igen. Van egy Rainbow Six Siege világbajnokság, ahol 45 nemzeti csapat verseng, hogy bebizonyítsák, ők a legjobbak ebben a lövöldözős játékban. A résztvevő csapatoknak egyetlen nemzetiségűnek kell lenniük, és minden játékosuk az általuk képviselt joghatóság állampolgára. Sajnos csak húszan jutnak be a döntőbe, a győztes pedig hazaviheti a Rainbow Six világbajnokság trófeát és lenyűgöző 1 millió dollárt (ami bármikor változhat)!

Nevezetesen, a Ubisoft 2021 nyarán rendezte meg az R6-os világbajnokságot. Mivel ez az esemény volt az első a maga nemében, nagy dolog volt az egész Rainbow Six közösség számára, és nagyszerűen kiegészítette ezt az e-sport ökoszisztémáját.

Tökéletes lehetőséget kínált a Rainbow Six Siege legtehetségesebb játékosainak, hogy élvezzék ezt a lövöldözős játékot, miközben bemutatják mestereiket. Ráadásul a legtöbb R6-rajongó megragadta ezt a lehetőséget, hogy kimutassa halhatatlan támogatását kedvenc csapata mellett, és megosszon másokkal, akik ugyanazt az oldalt támogatják.

A Ubisoft az első tizennégy csapatot meghívta a Six Invitational 2021 bajnokság döntőjébe. Ezek Mexikóból, Ausztráliából, Brazíliából, Spanyolországból, Oroszországból, Dél-Koreából, Kanadából, Franciaországból, Németországból, Kínai Tajpejből, az Egyesült Királyságból, Japánból, Olaszországból és az Egyesült Államokból érkeztek. A maradék 31-nek meg kellett küzdenie, hogy a 20 csapat közé kerüljön az utolsó szakaszban.

Six Invitational csapatok 2021-ben

Sajnos a Virtus.pro és a Wildcard Gaming nem jutott be Párizsba erre az R6-os tornára a Covid-19 világjárvány miatt. A 18 csapat részt vett a Hat meghívásos 2021-ben a következők voltak: Pizsamás nindzsák, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS9, atléta FUR, Esports , BDS Esports és TSM FTX.

Ezeknek a Rainbow Six Siege csapatoknak különféle szabályokat kellett követniük ahhoz, hogy jogosultak maradjanak erre a globális tornára. Például csak a mérkőzés kezdete előtt cserélhettek R6-os játékosokat. Ezenkívül tilos volt olyan tevékenységet folytatniuk, amely tisztességtelen előnyhöz juttatná őket versenytársaikkal szemben, beleértve a hibák vagy hibák használatát. Azok, akiket tiltott cselekmények végrehajtásán kapnak el, veszteséget szenvednének, vagy kizárásra kerülnek.

Ki nyerte a 2021-es R6-os világbajnokságot?

Brazília megnyerte a Six Invitational 2021-es bajnokságot, ahol a Ninjas In Pijamas végzett az első helyen. Ez a csapat az utolsó szakaszban 3-2-re verte az azonos ország Team Liquidjét. További brazil csapatok, akik Párizsba utaztak erre a versenyre:

 • FaZe klán
 • FÚRIA
 • Team oNe
 • MIBR

A Six Invitational 2021 során a legjobban teljesítő játékosok közül néhányat Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino és JoyStiCK díjaztak.

Rainbow Six Siege verseny fogadás

Az R6-os vb-fogadás nagyjából úgy működik, mint a focira vagy más esport címekre való fogadás. A fogadóknak először ki kell választaniuk egy csapatot, akit támogatnak. Nem kell, hogy a kedvencük legyen, különösen, ha az esélyek azt mutatják, hogy esélytelen, és pénzről van szó. A következő dolog egy olyan szerencsejáték-stratégia létrehozása, amely magában foglalja a tét összegét, a prioritást élvező R6 fogadások típusait és a felfedezni kívánt esport fogadási alkalmazásokat.

Célszerű megismerkedni a legtöbb sportfogadó által kínált R6 fogadási piacokkal is. Az egyik a nyerő, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy arra a csapatra fogadjanak, amelyről úgy gondolják, hogy az R6 világbajnokság trófeájával és pénzdíjával távozik.

Egy másik R6 piac a verseny döntőse, amely oddsokat kínál arra vonatkozóan, hogy egy adott csapat bejut-e a döntőbe vagy sem. A régió nyertesét is érdemes kutatni. Lehetővé teszi a fogadók számára, hogy egy adott régión belüli csapatokra fogadjanak, például Ázsiában, Európában vagy Észak-Amerikában.

Esport fogadás R6 bukmékereknél

Megbízható Rainbow Six Siege szolgáltató kiválasztása kötelező, ha online fogad erre az FPS-re. Egyes elsősök különféle problémákba ütköznek a legjobbak azonosítása során, de ez nem bonyolult. Az első lépés az, hogy végigmegyünk a felfedezni kívánt esport fogadási oldalak funkcióin.

Bölcs dolog olyan dolgokat keresni, mint a nagyvonalú promóciók, a legmagasabb szintű ügyfélszolgálat és az élő közvetítés. Az érdemes esport-fogadási alkalmazásoknak számos fizetési módot is biztosítaniuk kell a kényelem érdekében. Ide tartoznak az olyan univerzálisak, mint a PayPal, a Bitcoin, a Neteller és a Skrill.

A mai piacon a legjobban értékelt esport fogadási oldalak közül néhány a Betsson, a BetWay, a 10bet, a Betwinner, a Casumo, a ComeOn, a 22BET és a Bet365. Ezek különböző funkciókkal rendelkeznek. Ezért a fogadók nem számíthatnak ugyanazokra a regisztrációs eljárásokra, befizetési/kifizetési rendszerekre vagy támogatási módszerekre. A biztosított bónuszok típusuk és nyeremények tekintetében is különböznek. Az R6 fogadási oldal, amelyre a szerencsejátékos berendezkedik, attól függ, hogy milyen szükségleteket kíván kielégíteni, vagy milyen élményekre vágyik.

A fogadóknak tudniuk kell, hogy az R6 nem olyan népszerű, mint az olyan iparági titánok, mint a League of Legends és a Dota 2, bár igyekszik felzárkózni. Ezért az ezt kínáló esport fogadási alkalmazások korlátozottak lehetnek, mivel a piaca kisebb.

Kövesse a legjobb R6 csapatokat

Kétségtelen, hogy a Rainbow Six Siege virágzó esport-jelenettel érkezik. A nyerő fogadásokra törekvő fogadóknak követniük kell a legjobb R6-os csapatokat teljesítményük alapján. Ezek közül néhány a következő:

Team Liquid

Több mint 1 millió dollárt nyert, Team Liquid büszke arra, hogy ma az esport élet egyik tekintélyes vezetője. Ennek a csapatnak a kivételes játékosai óriási tapasztalattal büszkélkedhetnek nemcsak az R6-ban, hanem más olyan jól ismert esport játékokban is, mint a CS: GO és a Fortnite. Ezen kívül számos győzelmet aratott, köztük a 450 000 dolláros díjat, amelyet a 2021-es Six Invitationalon nyert, miután megszerezte a második helyet.

BDS Esport

A BDS egy genfi székhelyű eSports, amely több mint 500 000 dollárt zsebelt be az R6 játékkal. A csapat egyik legjobb Rainbow Six Siege játékosa Elemzje, akinek teljesítménye figyelemre méltó annak ellenére, hogy kevéssé volt kitéve sok R6-os taktikának. Egy másik Shaiiko, egy legendás francia játékos, aki irigylésre méltó kiválóságról tett tanúbizonyságot az e-sportok terén, hála hiperfókuszának és kiváló tudatosságának.

Ninjas in Pyjamas (NiP)

Ninjas in Pyjamas összesen 1 millió dollárt szerzett, miután a 2021-es Six Invitational végső győztesévé vált. 2020-ban ugyanezen a tornán második lett; ezért ez lenyűgöző javulás volt. Ez a csapat évek óta uralja az esportipart, több mint két évtizede. Régóta versenyzett a Counter-Strike: Global Offensive-ben is.

Team Empire

A Team Empire egy elsőrangú R6-os csapat, amely minden e-sportban virágzó hírnévvel rendelkezik, beleértve a Call of Duty-t, a StarCraft II-t és a League of Legends-t. A kiemelkedő R6 játékosok listáján a JoyStiCK, a ShepparD, a Scyther és az Always szerepel. Ez a csapat megszerezte az első helyet a Six Major Raleigh 2019-ben.

Team oNe eSports

Ez a brazil esport szervezet hírnevet szerzett az R6 és más játékok, például a Counter-Strike, a League of Legends és a Free Fire játékával. Aktív Rainbow Six Siege játékosai közé tartozik a Lagonis, a Neskin, a KDS, a Levy és az Alem4o.

Team SoloMid (TSM)

A TSM egy másik zseniális előadó a Rainbow Six Siege-ben. Ennek az egyesült államokbeli székhelyű esport szervezetnek a játékosai kiváló képességeiket mutatták be olyan izgalmas játékokban, mint az Apex Legends, a League of Legends, a Magic: The Gathering Arena és a Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala és Geometrics az R6-os csapat legjelentősebb játékosai.

Giants Game

A Giants két R6-os csapattal büszkélkedhet – egy spanyol és egy szingapúri csapattal. Ennek a professzionális esport szervezetnek néhány szilárd tagja a SpeakEasy és a HysteRiX. Nevezetesen, a Giants csapatai a Call of Dutyban, a CS: GO-ban, a Fortnite-ban, a League of Legends-ben és a Rocket League-ben is versenyeznek. Sajnos annak ellenére, hogy egy jó hírű R6-os csapat, veszített a 2020-as Six Invitationalon.

Az R6 előnyei és hátrányai

Bár a Rainbow Six Siege 2015-ös bemutatásakor a radar alatt repült, számtalan pozitív értékelést kapott mind a játékosoktól, mind az esport rajongóktól.

Előnyök:

 • Különféle játékososztályok: Az R6-ban számos operátor közül választhatnak a játékosok, a leginkább preferált játékstílusuktól függően. Példák a támadók körébe: Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia és Maverick. Ennek az online taktikai lövöldözős játéknak a védői listáján olyan kezelők szerepelnek, mint Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash és Alibi.
 • Rendszeres bővítőcsomagok: Az R6 fejlesztéséért felelős csapat háromhavonta ad ki új bővítőcsomagokat. Extra tartalommal és értékes játékfrissítésekkel rendelkeznek, hogy az R6 rajongóinak figyelemre méltó játékélményt kínáljanak.
 • Versenyképes jelenet: Az R6 kifejezetten versenyképes jelleggel érkezik, amely fokozatosan növekszik. Az erős csapatok folyamatosan próbálják javítani magukat, hogy növeljék esélyeiket ellenfelük legyőzésére. Ami még jobb, hogy szerepeket vagy játékstílusokat cserélhet, és potenciálisan elkaphatja a riválisokat.

Hátrányok:

 • Néha az Ubisoft szerverei leállnak. Sok játékos panaszkodott amiatt, hogy hirtelen megszakadt az R6-tól. Mások azt is bevallották, hogy nem tudták megtalálni a meccseket. A Ubisoft minden erőfeszítést megtett annak érdekében, hogy megoldja ezeket a problémákat, és még kielégítőbb játékélményt biztosítson.

A Rainbow 6 fogadási szorzóinak megértése

Az R6 felismerésének megtanulása fogadási szorzók elengedhetetlen azoknak a fogadóknak, akik erre a taktikai lövöldözős videojátékra terveznek fogadni. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kiszámítsák potenciális nyereményüket, és tudják, hogy ragaszkodniuk kell-e egy adott esport fogadási webhelyhez vagy sem. Általában a legtöbb bukméker ezeket tizedes, tört vagy pénzvonal R6 szorzóként jeleníti meg.

Az R6 tizedesszorzók népszerűsége növekszik, köszönhetően a könnyű olvashatóságuknak. A fogadónak meg kell szoroznia őket a tétével, hogy megtudja nyereményét. Például, ha egy R6 fogadás 1,65-ös szorzóval érkezik, a következőképpen kell kiszámítani a nyereséget, feltételezve, hogy 30 GBP-t tesznek meg:

30 GBP x 1,65 = 49,5 GBP (A nyereségük 19,5 GBP, miután levonták eredeti tétüket a 49,5 GBP-ból).

Mivel a tizedes oddsok, a tört esélyek is meglehetősen könnyű megérteni. Például, ha annak az R6-os csapatnak, amelyre fogadni szeretne, 7/4 az esélye, ez azt jelenti, hogy minden tét 4 GBP után 7 GBP-t kap, ami 3 GBP nyereséget jelent.

A Moneyline oddsok rendkívül népszerűek az US R6 fogadási platformok körében. Ezeket -100-hoz viszonyítva mutatjuk be. Számításaik alapján az adott fogadási opcióhoz adott pontos szimbólum és szám attól függ, hogy a fogadóirodák szerint egy adott R6-os csapat nyer vagy veszít. Jellemzően a plusz jel az esélytelenebbet mutatja a meccsen, míg a negatív előjel a győztes csapatot.

R6 fogadási tippek és trükkök

Bármely fogadó sikeres lehet a Rainbow Six Siege játékban, függetlenül a tapasztalatától. Ez könnyen elérhető, ha elsajátítanak néhány praktikus R6 fogadási tippet és trükköt. Az egyik az, hogy megtudja hogyan működnek az online fogadóirodák fogadás előtti kutatásaik részeként. Ez egyszerűvé teszi a szerencsejáték-számlák létrehozását és a tétek megtételét – időt takaríthat meg, és lehetővé teszi számukra, hogy egy adott R6-os meccsre összpontosítsanak.

A másik dolog, amit a lelkes esport fogadóknak meg kell tenniük, az az, hogy megismerjék a különböző R6-os csapatokat és azok történetét. Segít nekik tudni, hogy kire kell fogadniuk, hogy növeljék a tisztességes kifizetés valószínűségét. Lényegében nem a csapat múltja az egyetlen tényező, amelyet érdemes figyelembe venni, amikor oldalt választunk az online R6 fogadások során. A fogadóknak az esélyeket is figyelembe kell venniük. Ezért tanácsos egy egyértelmű favoritot támogatni, ahelyett, hogy azt remélnénk, hogy egy esélytelenebb játékos jobban teljesít annak ellenére, hogy alacsonyak az esélyei.

Az R6 fogadásnál is ajánlott az okosság. A szerencsejátékosoknak arra kell törekedniük, hogy egyedi helyzeteik alapján a legjobb lépéseket tegyék. Például, ha egy fogadó éppen most lépett be az esport fogadások színterébe, kerülnie kell az összetett fogadásokat, amíg teljesen fel nem fogja, hogyan működik minden. Ezenkívül egy vagy két fogadás megnyerése nem teheti túlzottan magabiztossá az embert ahhoz, hogy rendkívül kockázatos fogadásokat tegyen.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei