A legnépszerűbb fogadási oldalak FIFA 2024

A FIFA, népszerű nevén EA Sports FIFA egy videojáték, amelyet a modern kori futball ihletett. A játékokat általában az Electronic Arts fejleszti és adja ki minden évben, az EA Sports kiadója alatt. Az EA Sports FIFA szerepel a Guinness Rekordok Könyvében, mint a valaha volt legkelendőbb sportvideojáték-franchise. Jelenleg több mint 325 millió példányt vásároltak a játékból.

A játék népszerűsége folyamatosan nőtt, és valószínűleg tovább fog növekedni. A FIFA-sorozat első játéka az EA Soccer volt, később FIFA 94 néven. A játékot 1993 decemberében adták ki, és nagy hírverést kapott. Viszonylag új játékélményt adott a játékosoknak, mert izometrikus nézetet mutatott, amikor a játékosok a felülről lefelé néző játékokhoz voltak szokva.

A legnépszerűbb fogadási oldalak FIFA 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A FIFA története

A FIFA-sorozat első játéka az EA Soccer volt, később FIFA 94 néven. A játékot 1993 decemberében adták ki, és nagy hírverést kapott. Viszonylag újszerű játékélményt adott a játékosoknak, mert izometrikus nézetet mutatott, amikor a játékosok a felülről lefelé néző játékokhoz voltak szokva. A játékban csak válogatottak szerepelnek, valódi játékosneveket nem használnak. Néhány héttel a megjelenés után a játék már az első számú játék volt a brit listákon, és hat hónapig tartotta a pozíciót.

A sorozat következő játéka a FIFA 95 volt, amelyet 1994 novemberében adtak ki. A FIFA 95 bemutatta néhány fő futballbajnokság klubcsapatait, mint például a Bundesliga, a Series A, a Premier League és a La Liga. A játékosokat viszonylag könnyű volt felismerni, de a játék még mindig nem használt valódi játékosneveket. A játékmenet néhány jelentős fejlesztéssel érkezett az EA Soccerhez.

A FIFA sorozat legújabb játéka

Évről évre megjelent egy új játék a FIFA-sorozatban. Minden következő játékban javult a felhasználói élmény és az általános játékmenet. A legújabb a FIFA 22, amely 2021 októberében jelent meg. A FIFA 22 jelenleg csak Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia és Xbox Series X/S platformokra érhető el.

A játékosok

Kylian Mbappe a franchise arca a FIFA 21-en és a FIFA 22-n, megjelenik a játék borítóján, a reklámokban és a promóciós kampányokban. Ő vette át a Real Madrid Eden Hazard szerepét, aki a FIFA 20-on szerepelt. Lionel Messi négy egymást követő borítóban szerepelt ezt megelőzően, és Wayne Rooney szerepelt a legtöbbször a játék borítójában, a FIFA 06-tól a FIFA 12-ig. FIFA Mobile, először megjelent: 2016-ban Marco Reus, Christiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Neymar, Mbappe és Dybala szerepelt a borítón.

FIFA játékmenet

A FIFA játékmenetét úgy tervezték, hogy szinte mindent lemásoljon, ami a valódi futballbajnokságokban történik. A FIFA 22 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a világ szinte összes nagy ligája játékait élvezhessék. A játékosok létrehozhatják és fejleszthetik csapataikat is, amelyeket aztán a karrier módban játszhatnak.

A játék saját fejlesztésű gépi tanulási algoritmusokat használ annak biztosítására, hogy a fizetők a legjobb játékmenetet élvezhessék valódi ellenfél nélkül. Az algoritmus nem ad előnyt egyetlen játékosnak sem, ha csapatban vagy valaki más ellen játszik.

Hogyan fogadjunk a FIFA-ra

A FIFA összes fogadási piacát általában a játék e-sport ligáin keresztül kínálják. Ez elengedhetetlenné teszi, hogy a játékosok tisztán megértsék az esport ligákat, mielőtt téteket kötnének. A FIFA Global Series a legjobb versenyképes FIFA-liga. Általában minden évben online versenyek és selejtezők sorozatának ad otthont, amelyek csúcspontja a liga legrangosabb eseménye, a FIFA eWorld Cup. A csapatok felépítésének és általános teljesítményének megértése segít a játékosoknak jobban fogadni.

Miután megértették a FIFA esport alapjait, a játékosok megtalálhatják a megfelelő oldalt, ahol fogadhatnak. Kaszinó rangsoroló oldalak segíthet a játékosoknak megtalálni a legmegfelelőbb fogadási szolgáltatókat, amelyek FIFA fogadási piacokat kínálnak. A játék széles körű népszerűsége ellenére a FIFA még mindig nem jut be az esport felső szintjére. Ez azt jelenti, hogy nehéz lehet olyan jó hírű fogadási oldalt találni, amely online FIFA fogadási piacokat kínál, rangsoroló oldalak segítsége nélkül.

FIFA fogadási piac

A FIFA fogadási piacai még mindig viszonylag korlátozottak az esportban elérhető társaikhoz képest. A játékosok azonban mindig találhatnak elegendő fogadási piacot, amely általában meglehetősen vonzó és könnyen érthető. A fogadási piacok némelyike tartalmazza a mérkőzés győztesét, a verseny győztesét, az első gólt és a pontszámok számát. Minden egyéni helyes előrejelzés pozitív fogadási eredményt eredményez.

Miért népszerű a FIFA?

A FIFA számos okból nagyon népszerű. A legfontosabb az, hogy a futballon, a világ legnépszerűbb sportján alapul. Sok játékos ezért elkezd játszani, hogy megismételje azt az érzést, amelyet valódi focizás közben élvez.

A FIFA játékmeneti jellemzői miatt is népszerű. Ez különösen igaz a FIFA 22-re, amely a legújabb és látszólag legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. A játék grafikája, kezelőszervei és a játék számos aspektusának a játékos tetszése szerint történő módosításának lehetősége hozzájárul a népszerűséghez. Segítenek abban, hogy a játékok a legjobb felhasználói élményt élvezhessék.

FIFA internetes közösség

A FIFA-nak elég hatalmas online közössége van. Ez különösen akkor van így, ha ez a játék rajongóira és a FIFA esportokra szerencsejátékosokra egyaránt vonatkozik. Az online FIFA-közösségi megbeszélések többsége általában az EA hivatalos sportfórumán zajlik, egy kifejezetten az egyszerű és hatékony kommunikáció érdekében létrehozott webhelyen.

A fórum hírforrásként is szolgál, és egy olyan hely, ahol a játékosok segítséget kérhetnek más játékosoktól. Úgy tűnik azonban, hogy a legtöbb rajongó manapság inkább a közösségi médián keresztül kommunikál. Ez leginkább a közösségi média megnövekedett népszerűségének és a gyorsabb válaszadásnak köszönhető.

FIFA online játék

Lehetséges játszani a FIFA-val online. Ez azonban csak a FIFA Online sorozat játékaira korlátozódik. A FIFA Online játékok mindegyike rendelkezik ingyenesen játszható modellel, de játékon belüli vásárlás szükséges ahhoz, hogy a játék érdekesebb legyen. Az online FIFA segítségével a játékosoknak nem kell aggódniuk a játék letöltése és telepítése miatt.

Csak egy kompatibilis böngésző és egy megbízható internetkapcsolat szükséges. A FIFA-sorozat játékainál a játékosok továbbra is csatlakozhatnak az internethez, hogy frissítéseket kapjanak, és más távoli játékosokkal élvezhessék a játékot. Azonban offline is játszhatnak anélkül, hogy befolyásolnák a játékélményt.

Nagy eSport játékosok

Számos játékos ismert sikereiről és uralmáról az online esport világban. Lee Sang Hyeok Korea a népszerű League of Legends legjobb játékosának tartják. Háromszor nyerte meg a világbajnokságot, a 2015-ös IEM-bajnokságot, a 2014-es párizsi All-Star-bajnokságot és másokat. 17 évesen már több mint 1,2 millió dollárt nyert.

A fiatal Lee, aki az Evil Geniuses és a KT Rolster csapatában játszik, egy másik legjobb játékos, aki a StarCraftban szerzett tudásáról híres. A Counter-Strike-ban a legnépszerűbb név Patrick Lindberg. A japán Diagot tartják a legjobbnak az utcai harci játékokban.

Miért szeretik a játékosok a FIFA-t?

A videojátékok egyik fő oka általában az, hogy élvezze az általuk kínált szórakozási értéket. A FIFA-t átfogóan úgy fejlesztették ki, hogy az összes többi videojátéktól eltérő játékélményt biztosítson. Csodálatos grafika, számos játékmód, gépi tanulás és egyszerű vezérlés – néhány olyan funkció, amely megkülönbözteti a játékot a többitől.

A FIFA is magával ragadó élményt nyújt, köszönhetően a szurkolók hangeffektusainak, a játékot elemző kommentátoroknak, a világításnak, a pályatextúráknak, a gólünnepeknek és számos egyéb dolognak. A játék megismétli azt a hangulatot, amelyet a szurkolók általában éreznek, amikor focizik.

Hogyan kell játszani a videojátékkal?

FIFA játék videójátékok kissé megfélemlítő lehet az újoncok számára. Ennek oka a számos vezérlőelem, amelyet el kell sajátítaniuk, miközben továbbra is a játékmenetre összpontosítanak. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a számukra legmegfelelőbb vezérlőket módosítsák, hogy megkönnyítsék a játékot. A játékban számos oktatóanyag és egy edzési mód is található, amelyek segítenek a játékosoknak a játék elsajátításában.

A játék lényege, hogy irányítsák a játékosokat, hogy gólt szerezzenek az ellenfél csapatai ellen, miközben továbbra is védekeznek, hogy megakadályozzák az ellenfél gólt. A karrier módban a játékosok csapatokat is létrehozhatnak és irányíthatnak. Ezután egy szezonon keresztül játszhatnak meccseken, vagy szimulálhatják a meccseket, ha csak az irányítás érdekli őket.

Nagy FIFA esport játékosok

Az évek során számos professzionális FIFA-játékos volt, akik nagyszerű tehetségről tettek tanúbizonyságot. Néhányan számos versenyen domináltak, amelyek most verhetetlennek tűnnek a játékban. A legjobban jegyzett játékost Mosaad Adlossarynak hívják, más néven A szaúdi hercegnek.

2017-ben kezdett el játszani a FIFA-ban, és a mai napig játszik. Számos eredménye között szerepel a FIFA esport legrangosabb trófeája, a FIFA eWorld Cup elnyerése.

A második helyen Donovan Hunt, más néven Tekkz áll. 16 évesen kezdett játszani, minden játékost legyőzve megnyerte a FUT 18 bajnokságot. Támadószemléletű játékszemléletéről és agresszív védekezéséről ismert. További figyelemre méltó nevek közé tartozik Nicolas Villalba, Shaun Springette, Christopher Holly és Tom Leese.

FIFA eWorld Cup

A FIFA eWorld Cup korábban FIFA interaktív világbajnokságnak hívták. Az esport versenyt általában a játék mögött álló cég, az EA Sports képviselő partnerei tartják. Az eseményre minden évben egyszer kerül sor, a FIFA videojáték-sorozat legújabb inkarnációjával.

A FIFA eWorld Cup nyílt selejtező formátumú. Ez lehetővé teszi, hogy játékosok milliói versenyezzenek a világ minden tájáról a kezdeti kvalifikációs online szakaszban. Ennek köszönhetően a FIFA a legnagyobb online e-sport játékként szerepel a Guinness-rekordok könyvében.

FIFA eWorld Cup története

Az induló eseményre még 2004-ben került sor, és évről évre növekedni kezdett. 2013-ra ez regisztrálta a legtöbb játékost, aki felsóhajtott a tornára, több mint 2,5 millióan. PlayStation 4 és Xbox One játékosok először 2015-ben versenyeztek az eseményen.

Az új konzolok integrálása hozzájárult ahhoz, hogy a résztvevők száma az évek során meglehetősen magas maradjon. 2018-ban a torna neve FIFA Interactive World Cupról FIFA eWorld Cupra változott.

Az utolsó FIFA eWorld Cup eseményre 2019-ben került sor. A verseny győztese a PS4-en játszó Mohammed Harkous lett. Az eseményt 2020-ra és 2021-re törölték a világot sújtó Covid-19 világjárvány miatt. A következő rendezvény időpontja még nem ismert.

Esport világbajnokság

Az esport világbajnokságot átnevezték erre Elektronikus Sport Világkonvenció (ESWC). Az éves játékbajnokság a legnépszerűbb videojátékok nemzetközi professzionális játékosai közötti verseny. Ez a világ legnézettebb e-sport eseménye. A verseny létrehozásáért felelős cég a Ligarena. A francia székhelyű cég már jó ideje a játékiparban tevékenykedett, mielőtt 2003-ban a méretezést választotta. Az ESWC-t később egy esportra szakosodott ügynökség, az Oxent megvásárolta.

ESWC-ben játszott játékok

A FIFA eWorld Cup versenyeinek kiemelt játékai általában versenyenként változnak. Ideális esetben az esemény idején a legnépszerűbb és legversenyképesebb játékok kerülnek bemutatásra. Az évek során többször is megjelent játékok közé tartozik a FIFA, a Counter-Strike, a WarCraft, a Trackmania Nations, a Dota és a Call of Duty. A nyertesek pénzdíjaként felajánlott összeg általában évente változik. A legtöbb évben az első négy helyezett jutalomban részesül.

ESWC legjobb értékelésű országok

Az ESWC versenyeken valaha részt vevő országok értékelésének legegyszerűbb módja a megszerzett érmek száma. Franciaország tartja az első helyet 62 éremmel, ebből 23 aranyérem.

A második helyen az Egyesült Államok áll, 13 aranyéremmel és összesen 30-cal. Svédország szorosan a harmadik helyen áll, 12 aranyéremmel és összesen 35 éremmel. Az ötödik Lengyelország, öt arany-, három ezüst- és három bronzéremmel. A versenyen valaha is képviselt országok közül mindössze 32 nyert egy vagy több érmet.

ESWC legjobb játékosok

Az ESWC legjobb játékosa Ilyes Satouri, aki Stephano azonosítójú játékost használja. Összesen több mint 34 000 dollárt nyert. Szorosan őt követi Grzegorz Komincz, akinek 32 000 dollár nyereménye van. Michael Bignet, Alekszej Janusevszkij és Bruce Grannec 25 333, 24 500 és 24 000 dollárral rendelkezik.

Fogadás a FIFA-ra esport bukmékereknél

A FIFA világszerte a legnépszerűbb e-sportok közé tartozik, amint azt a FIFA versenyeken és eseményeken részt vevő és nézők száma is bizonyítja. Mint ilyen, nagy érdeklődést vált ki a fogadók körében, mivel számos fogadási lehetőséget kínál. A legtöbb fogadási szolgáltató azonban nem szívesen nyújt sportfogadási piacokat.

A játékosoknak ezért kutatást kell végezniük, hogy megtalálják azokat a webhelyeket, amelyek FIFA fogadási piacokat kínálnak, mielőtt folytatnák. Az általuk választott online fogadási oldalaknak jó hírűnek kell lenniük, hogy elkerüljék az átverési eseteket. A megfelelő oldal megtalálása után a játékosoknak létre kell hozniuk fogadási számláikat és letétbe helyezi a pénzt a fogadás előtt. A bónuszok fogadások megkötésére is felhasználhatók.

A következő lépésben ki kell találni, hogy melyik csapatra kell fogadni, és milyen típusú fogadásokat kell tenni. Ideális esetben jó ötlet olyan csapatokra fogadni, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak. Ez különösen azokra a csapatokra vonatkozik, amelyek régóta léteznek, és következetes teljesítményt mutatnak.

A megfelelő fogadási típus kiválasztása szintén elengedhetetlen a nyerési esélyek maximalizálásához. A játékosoknak nagyon óvatosnak kell lenniük a fogadások megtételekor, mivel ez időnként kissé zavaró lehet. Ez különösen igaz azokra az újoncokra, akik online fogadnak sportfogadást, és amikor a fogadási oldal nem felhasználóbarát. Az elkövetett hibák jelentős veszteségekhez vezethetnek.

Nagy csapatok az EA Sports FIFA-ban

A FIFA 22, a FIFA videojáték-sorozat legújabb darabja számos csapattal érkezik. Ez magában foglalja a klubcsapatokat és nemzetközi csapatok. A játékosok akár csapatokat is létrehozhatnak, és a csapatok összes játékosát megnevezhetik.

A csapatok fő megkülönböztető tényezője a teljesítmény. Egyes csapatok sokkal jobban teljesítenek, és az alkalmazott játéktaktikától függően nagyobb esélyt adnak egy játékosnak a győzelemre. A csapatokat általában úgy minősítik, hogy megkönnyítsék a játékosok kiválasztását.

PSG

A PSG jelenleg a FIFA 22 legjobb csapata. A fő okok között az egyik legnagyobb játékos, Lionel Messi érkezése volt. Messi, Mbappe és Neymar támadóereje elég félelmetes. Ez a csapat nagyszerű választás azoknak a játékosoknak, akik a támadó jellegű játékmenetet részesítik előnyben.

Manchester City

A Manchester City a második legjobban jegyzett csapat a FIFA 22-ben. A csapatnak öt játékosa van, akik a legjobb 20 játékos közé sorolják, ami hozzájárul ahhoz, hogy a csapat meglehetősen fölényes legyen. Néhány játékos közé tartozik Kevin de Bryuine, Ruben Dias és Raheem Sterling.

Manchester United

Hasonlóan Messi érkezéséhez a PSG-hez, Christiano Ronaldo érkezése a Manchester Unitedhez a FIFA 22 csapatának erősítését szolgálta. Minden idők egyik legnagyobb játékosa, és magas értékelésekkel rendelkezik a játékban. Paul Pogba és Bruno Fernandez a csapat többi játékosa, akik szintén jelentősen magas pontszámokkal rendelkeznek, ami segít a csapat harmadik helyén.

Bayern München

Azok a játékosok, akik nagyon élvezik a gólszerzést, nagyon jól érezhetik magukat a Bayern Münchenben játszva. A csapat az előző kampányban termékeny teljesítményt nyújtott a gólok számát illetően, amit a FIFA 22 figyelembe vett a csapat értékelésénél. Két játékosa van 90 felett, Lewa és Manuel Neur.

Liverpool

A Liverpool az egyik legszórakoztatóbb csapat, amelyet nézni lehet. Mo Salah, Sadio Mane és további öt játékos a videojáték legjobb 20 legmagasabb rangú játékosa között van. Az összes ilyen játékos kombinációja az elragadó számítógépes játék receptje.

Real Madrid

A Real Madrid elég régóta a legjobban jegyzett csapat a La Ligában, és a FIFA 22 ezt figyelembe vette. A csapat valószínűleg sokkal magasabb pontszámot kapott volna, ha Raphael Varane és Sergio Ramos nem hagyták volna el a klubot.

A FIFA 22 első tíz helyezettjének további csapatai a Chelsea, a Borussia Dortmund, az Atletico Madrid és a Barcelona.

Érvek és ellenérvek

Előnyök

 • Magával ragadó játékélmény: A FIFA az egyik legmagával ragadóbb sportvideojáték. A fejlesztők nem hagynak szó nélkül a játékot a legizgalmasabbá tenni. A legjobb grafika, hanghatások, magas képkockafrekvencia és valósághű természet biztosítják, hogy még azok a játékosok is élvezni fogják a videojátékot, akik nem feltétlenül szeretik a valódi focit.
 • Különböző játékmódok: A játékosok válthatnak a játékmód és a karrier mód között, hogy különböző aspektusokból élvezhessék a játékot. Például a karrier mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megéljék álmukat, egy futballcsapat irányítását, még akkor is, ha az virtuális. A játékosok akár egyjátékos módot is használhatnak.
 • Emlékezetes focisták és csapatok: A játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy felelevenítsék a játék néhány legnagyobb játékosának emlékeit. Ez a FIFA 22 Ultimate Teamhez hozzáadott új FUT Heroes-nak köszönhető. Kipróbálása fokozhatja a nosztalgiát a legtöbb játékosban.
 • Online játék: A FIFA 22 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy online vigyék játékukat, ahol több versenyt találhatnak. A valódi ellenfelek elleni meccsek megnyerésével járó elégedettség szintje még szórakoztatóbbá teszi a játékot.

Hátrányok

 • Pénzbe kerül: A FIFA legnyilvánvalóbb hátránya, hogy a játékosoknak meg kell vásárolniuk. Előfordulhat, hogy a játékosoknak játékon belüli vásárlásokat kell végrehajtaniuk, hogy javítsák élményüket. Lehetőség van ingyenes online FIFA játékra, de ez általában számos korlátozással jár.
 • Sok fogadási oldalon nem érhető el: A FIFA továbbra is növekszik az esport világában. Sok fogadási oldal még nem kínál sportfogadási piacokat. Ez megakadályozza, hogy a fogadók túl válogatósak legyenek.

Milyen esélyei vannak a játéknak?

A legtöbb fogadási oldal által kínált szorzók általában a játékok vagy események lehetséges kimenetelétől függően változnak. A legtöbb esetben általában alacsonyabb a FIFA szorzója azoknak a játékosoknak, akik statisztikailag nagyobb eséllyel nyernek a pályafutásuk és egyéb tényezők miatt. Az odds egyes mérkőzések vagy teljes versenyek kimenetelére vonatkozhat.

Fogadási piacok

Általában a fogadási piacok széles skálájára kínálnak szorzót, szinte hasonlóak a valódi focihoz. A legáltalánosabbak a meccsek győzteseinek valók. Ilyen esetben a játékosoknak csak arra kell fogadniuk, hogy melyik csapat nyeri meg a játékot, vagy döntetlenre végződik. Ezek fogadások típusai egyszerűek és könnyen érthetők.

A rúgott gólok számára is lehet fogadni. Ez lehet az egyik vagy mindkét csapat számára. Különböző szorzók vannak hozzárendelve a különböző számú lehetséges gólhoz. Ezenkívül a fogadók arra fogadhatnak, hogy melyik játékos szerzi a gólt, és a játék mely szakaszában szerez gólt.

A hendikep fogadások meglehetősen gyakoriak, amikor egyenetlen csapatok játszanak. Ideális esetben a fogadási szolgáltató általában virtuális előnyt vagy virtuális hátrányt ad a gyengébb csapatnak az erősebb csapatnak. A virtuális előny általában a gólok számában van.

FIFA fogadási tippek és trükkök

Számos tippet és trükköt használhatnak a fogadók a FIFA esportokra. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fogadások pozitív kimenetelére soha nincs garancia, függetlenül az alkalmazott tippektől és trükköktől.

 • Használja a megfelelő fogadási oldalt: A játékosoknak először meg kell találniuk a megfelelő fogadási oldalt. Ideális esetben az oldalnak jó hírűnek kell lennie, és számos fogadási piacot kell biztosítania a FIFA-n az esport fogadási kategóriában.
 • Válassza ki a megfelelő fogadásokat: A fogadási piacok kissé zavarosak lehetnek, különösen az új fogadók számára. A játékosoknak teljesen meg kell érteniük a fogadások típusait, mielőtt kiválasztanák a legmegfelelőbbet.
 • Az elérhető bónuszok használata: Szinte mind az online fogadási oldalak bónuszokat kínálnak és egyéb promóciós ajánlatok a fogadók számára. Az ilyen előnyök kihasználása elengedhetetlen. Az új játékosok kihasználhatják az ajánlatokat, hogy megtanuljanak fogadni a FIFA e-sportokra anélkül, hogy elveszítenék a pénzüket, miközben megtartják a nyerés lehetőségét.
 • Fogadjon a megfelelő összegben: A különböző fogadók általában különböző összegeket tesznek fel a pénzügyi lehetőségektől függően. A megfelelő bankroll-kezelési stratégia megtalálása kulcsfontosságú a veszteségek minimalizálásához.
 • Gyakorold az önfegyelmet: Az önfegyelem elengedhetetlen annak biztosításához, hogy a játékosok megtartsák a kontrollt szerencsejáték-tevékenységeik felett. Például a játékosoknak nem szabad ittasan vagy depressziósan fogadniuk, mert ez befolyásolhatja döntéshozatali képességeiket.
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-sportok
About

Jun-ho Kim, Dél-Korea dinamikus Esports mestere a tudás jelzőfénye az EsportRankernél. Az analitikus képességet és a játék iránti veleszületett szeretetet ötvöző Jun-ho feltárja az online versenyek bonyolult kárpitját, biztosítva a játékosoknak, hogy tájékozottak maradjanak és inspiráltak maradjanak.

Send email
More posts by Jun-ho Kim