Legjobb KoG Esport bukmékerek

A legtöbb esport játékos hallott már a King of Glory-ról, rövidítve KoG. Szóval, mi is ez pontosan? Nos, a King of Glory egy MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) játék, amelyet a Tencent Holdings Ltd, a világ egyik legnagyobb játékcége fejlesztett ki. A játék több néven ismert, a földrajzi helytől függően.

Néhány ilyen név közé tartozik a Wangzhe Rongyao és a Honor of Kings. Ez az esports játék hatalmas, szétszórt követőt tudhat magáénak, különösen Kínában. Ez azt jelenti, hogy ez az egyik legtöbbet játszott esport játék Ázsiában. Az egyik dolog, ami miatt a KoG népszerű az esport rajongók körében, az az, hogy hasonlít egy másik legendás játékhoz, a League of Legendshez (LoL). Amikor 2015-ben megjelent a KoG, az utóbbi már nagy sikert aratott, így a két cím közötti párhuzam várhatóan az előbbi javára fog működni.

Legjobb KoG Esport bukmékerek
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Miről szól a játék?

Miről szól a játék?

A League of Legends-hez hasonlóan a KoG is jól működik mobileszközökön, lehetővé téve a játékosoknak, hogy a kozmosz bárhonnan élvezhessék az élményt: az irodában, a buszon, otthon stb. így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a KoG szívek millióit hódította meg, és továbbra is ezt fogja tenni, legalábbis a belátható jövőben.

Elődjéhez, a LoL-hoz hasonlóan a KoG's is egy olyan játék, amelyben a potens karakterek csapat versus csapatban állnak egymással szemben. Ennek célja az ellenfél kristályának, bázisának és tornyainak elpusztítása. Ebben a játékban a hősök különböző erősséggel rendelkeznek. Reflexekre, stratégiára és még idegekre is szükséged van az ellenség legyőzéséhez. A játék hőseit láthatod, akik olyan dolgok birtokában vannak, mint a távolsági fegyverek, a közelharc és a varázslatok. Egyéb képességek közé tartozik a mágikus támadás.

Miről szól a játék?
Fogadás a King of Glory-ra

Fogadás a King of Glory-ra

Bár a KoG-t nem lehet ugyanabban a leheletben említeni, mint a Dota 2-t, a LoL-t és CS: GO Ami a fogadások népszerűségét illeti, az tény, hogy jó néhány esport fogadó fektet be ebbe a játékba. A mobileszközökre tervezett játék több millió játékost céloz meg, akik szeretnek mozgás közben fogadni.

A KoG-ra való fogadásban pedig semmi sem olyan bonyolult. Mint minden más e-sporthoz, itt is csak egy megbízható esport játékoldalt kell találnia; iratkozz fel, jelentkezz be, válassz egy KoG versenyt, amelyre fogadni szeretnél, és fogadj. Előbb azonban meg kell értened, hogyan működik a játék. A Google keresés sokat segít ebben.

King of Glory népszerűsége

A KoG népszerűségének megugrásával a sportfogadások százai látják ezt kiváló lehetőségnek arra, hogy pénzt keressenek, miközben szórakoztatják a fogadókat. A fogadóirodák nem ugyanazok; sok szempontból különböznek, többek között a kínált szorzókban és a bónuszokban.

A fogadási piacok tekintetében is különböznek a fogadóirodák. Míg egyesek széles választékot kínálnak ezekből, mások csak kis tartományt kínálnak, korlátozva a fogadók típusát a fogadások típusában. Ezért figyelnie kell ezekre a funkciókra, amikor olyan esport fogadási oldalt keres, amelyre támaszkodhat.

Fogadás a King of Glory-ra
Miért népszerű a King of Glory?

Miért népszerű a King of Glory?

Lehet, hogy a King of Glory nem mindennapi név az Egyesült Államokban, de óriási sikert arat Kína. Hatalmas népszerűségnek örvend az országban, és havonta több millió aktív játékosa van. Ma a KoG népszerű mobiljátékká válik, és valószínűleg más országok is elfogadják.

Számos oka van annak, hogy a King of Glory olyan népszerű esport Kínában. Először is, ez egy saját készítésű, sokat mond a játék népszerűségéről az országban. De ennél sokkal többről van szó, beleértve a nagylelkű nyereményalapokat is.

A King of Glory-t alacsony belépési korlátok mellett is könnyű játszani. A játékosok percek alatt megtanulhatják a játékot, így a játékosok túl hosszú várakozás nélkül belevághatnak. Akár kezdő, akár haladó játékos vagy, pillanatok alatt képes leszel játszani és teljesíteni a pályákat. Innentől kezdve hozzon létre egy egyéni hőst a nem, a haj, a bőrszín és a ruházat kiválasztásával. Ezután lépj be a csatatérre, és törd össze ellenfeleidet egy-egy csatában.

Internetes közösség

A KoG internetes közössége szurkolókból áll, akik nézik az esport versenyeket, fogadásokat tevő fogadókból és profi játékosokból, akik a KoG versenyeken kedveskednek. A közösség folyamatosan gyorsan növekszik Kínában, és gyorsan terjed más országokban is. Ez is jelzi, hogy a KoG milyen népszerűvé vált indulása óta.

Miért népszerű a King of Glory?
A King of Glory játék online

A King of Glory játék online

A KoG online játéka egyszerű, és a következő lépésekből áll:

 • A játék letöltése a TapTap alkalmazásból
 • Fiók létrehozása és bejelentkezés
 • A harci mód kiválasztása és a térkép kiválasztása
 • Válaszd ki kedvenc hősödet, rendezd el képességeidet, és válassz csapattársakat.
 • Harc a győzelemért

Íme néhány dolog, amit tudnod kell, amikor elkezded a KoG-t:

 • Ismerje jól a térképet: Ha jó játékos akarsz lenni a King of Glorynál, jól kell ismerned a térképet, és meg kell tanulnod, hogyan használd az egyes képességeket különböző helyzetekben.
 • Gyakorlat: A gyakorlás kulcsfontosságú a sikerhez, és ez igaz, amikor a King of Glory játékról van szó, ezért gondoskodnod kell arról, hogy elegendő időt szánj a képességeid és stratégiáid fejlesztésére, mielőtt tényleges meccsre vagy versenyre indulnál.
 • Támogasd másoktól: Fejleszd képességeidet más játékosok játékáról szóló videók megtekintésével. Mozgásaik és technikáik megfigyelése gyorsan segít készségeinek fejlesztésében.
A King of Glory játék online
KoG játékosok és csapatok

KoG játékosok és csapatok

2022-től a KoG legjelentősebb szereplői elsősorban kínaiak, köztük Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin és Xu Bicheng, sok más mellett. Csapatokat tekintve itt vannak a legkiemelkedőbbek:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • Legjobb esportok
 • Dynamite Gaming
 • EDward Gaming
 • Royal Never Give Fel
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • Felhő9
 • Fnatic
 • Team Liquid
KoG játékosok és csapatok
Van King of Glory világbajnokság?

Van King of Glory világbajnokság?

Igen. A Honor of Kings World Champions Cup néven ismert. Ez egy nemzetközi torna ahol a legjobb játékosok versengenek a Honor of Kings világbajnokáért. A versenyt a Tencent Games szervezi, és kétféle versenyt rendeznek: csapatban és egyéniben. Ázsiából származó játékosok és csapatok vesznek részt ezen a versenyen, hogy dollármilliókat nyerjenek pénzdíjban.

Nevezetesen, bár a Honor of Kings Világbajnokságot globális tornaként ábrázolták, az tény, hogy ez még mindig ázsiai ügy, legalábbis egyelőre, ha a verseny résztvevői, azaz Kína, Malajzia, Makaó és Hing Kong. bármi, ami mellett elmegy. A résztvevők száma azonban évről évre tovább növekszik.

Lehet, hogy csak idő kérdése, hogy a torna más kontinensekről is vonzza a résztvevőket, beleértve Európát és Amerikát is. Ennek ellenére Kína volt a legjobb csapat a játékban, tekintve, hogy az ország csapatai megszerezték a torna oroszlánrészét a nyeremények tekintetében.

A KoG Világkupa legjobb csapatai és játékosai

A legjobb King of Glory játékosok közé tartozik az eStar Pro, a QG Happy és a Turnso Gaming, amelyek a torna 2018-as felavatása óta nyertek. A QG Happy kétszer nyerte meg a tornát, míg a többiek csak egyszer értek el. Eddig a legjobb játékosok Fly, Cat és NuanYang voltak, és Fly volt az egyetlen játékos, aki többször is a legjobb lett.

Van King of Glory világbajnokság?
Fogadás a King of Glory-ra

Fogadás a King of Glory-ra

Lehet, hogy szeretne fogadni a KoG-ra, de nem tudja megvalósítani vágyát egy megbízható esport fogadási platform nélkül. Igen, a fogadás erre a játékra kissé bonyolulttá válhat, különösen, ha egy adott játék megtestesülését keresi. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy az Ön által választott sportfogadás az Ön kedvenceit kínálja. 2022-től a legjobb KoG fogadási oldalak közé tartozik a Loot.bet, a Bet365, a GGBet és a Rivalry.

Loot.bet

Kétségtelen, hogy a Dota2 úttörőjeként hírnevet szerzett magának Loot.bet az egyik legjobb fogadás más esportokban, beleértve a KoG-t is. Édesítőszerként a bukméker több száz dollárt meghaladó bónuszokat kínál.

1xBet

Csak néhányan, ha nem egy sem, közelítik meg 1xBet. Körülbelül félszázmillió felhasználóval büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy ez az egyik legnagyobb fogadási piac. És vannak bőkezű bónuszok is, amelyek segítenek a KoG használatában.

GGBET

Milyen szilárd fogadási platform! A GGBet az egyik legbiztonságosabb fogadási oldal, amellyel valaha találkozhat. Bár lehet, hogy nem szerez olyan nagy követőt, mint a Bet365-é, megérdemelt hírnevet birtokol a legjobb esport fogadási oldalak.

Fogadás a King of Glory-ra
Legjobb King of Glory csapatok és játékosok

Legjobb King of Glory csapatok és játékosok

A King of Glory-ra való fogadás népszerű időtöltés Kínában. Számos módja van a fogadások megkötésének, de a legjobb módszer az, ha követi a legjobb csapatokat, és pontosan fogad. Ha jó csapatot keresel, a legjobb választásod a Team WE, az AG Super Play, az EDward Gaming, a Top Esports, a Turnso Gaming, a Dynamite és még sokan mások, amint azt ebben a bejegyzésben korábban vázoltuk. Néhány ilyen csapat olyan sok tornát nyert, hogy nehéz lenne nem észrevenni őket. Így kiváló esélyt kínálnak a fogadásra és a nyerési esélyekre.

Használja ki az internetet

A sportfogadások világa drámaian megváltozott az elmúlt években. Az internet segítségével naponta több száz új bajnokság, esemény és eredmény jön létre. Ugyanazon az interneten rengeteg információ található a csapatokról/játékosokról, amelyek segítenek a csapatok követésében és a pontos fogadásban, hogy nagyobb esélye legyen a győzelemre. Egy internetes eszközzel, például okostelefonnal, egyszerűen keressen egy csapatot az interneten, és gombnyomással megjelennek a képernyőn a legfontosabb statisztikák.

Legjobb King of Glory csapatok és játékosok
Érvek és ellenérvek

Érvek és ellenérvek

A King of Glory az egyik legnépszerűbb játék Kínában. Több száz millió játékossal rendelkezik, és kulturális jelenséggé vált. Más esport játékokhoz hasonlóan azonban a KoG-nak is megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Előnyök

 • Mobilbarát. A játékot kifejezetten mobilfelhasználóknak tervezték, így senki sem lesz kizárva az élményből csak azért, mert nincs laptopja vagy asztali számítógépe. Ez kényelmessé teszi a játékot útközben.
 • A játék folyamatosan változik a frissítésekben, így mindig szórakoztató új dolgokat kipróbálni.
 • A King of Glory számos társadalmi vonatkozással rendelkezik, amelyek szórakoztatóvá teszik az embereket, hogy barátaikkal vagy idegenekkel játszanak

Hátrányok

 • A játék nagyon versengő, így elbátortalanodhat, ha nem nyer.
 • Lehet, hogy sok időt kell játszania, hogy jó legyen
 • A King of Glory-t kritizálták függőséget okozó természete és a játék erőszakossága miatt, ami egyesek szerint rossz szokásokhoz vezethet. A játékra 18 év feletti korhatár is vonatkozik, de sok gyerek ennek ellenére is játszik vele, mert túl nehéznek találja ellenállni a kísértésnek, hogy a barátaikkal online játsszon.
 • A King of Glory nem mindenkinek való, mert hozzáértést, csapatmunkát és stratégiát igényel. Csak a képzett játékosoknak van esélyük, akik tudják, hogyan kell másokkal együttműködni a siker érdekében.
Érvek és ellenérvek
A King of Glory fogadási esélyek megértése

A King of Glory fogadási esélyek megértése

Az esélyek megértése a King of Glory megnyerése fontos a sikeres fogadások megkötésében.

Az esport fogadási szorzói elérhetők egyes esport fogadási oldalakon. Megtalálhatja őket tizedesjegyek vagy törtek formájában. Minél magasabb az esély, annál valószínűtlenebb, hogy megnyeri a fogadását. Íme néhány kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni a King of Glory esport fogadási szorzóinak megtekintésekor:

 • A csapat teljesítménye a legutóbbi versenyeken – A csapat teljesítménye ugyanabban a ligában vagy csoportban más csapatokkal szemben.
 • A csapat jelenlegi formája vagy lendülete
 • Oddsok más csapatok ellen ugyanabban a ligában vagy csoportban

Rengeteg fogadási tanácsot találhat az interneten, és néhány sportfogadó még KoG-jóslatokat is kínál az induláshoz. Azonban soha ne kövesd el azt a hibát, hogy egy dolgot elfelejtesz: az esélyeket mindig a ház javára tervezik. Tehát, ha erre a játékra fogad, ezt annak tudatában kell megtennie, hogy a veszteség valóságosabb, mint gondolná.

A King of Glory fogadási esélyek megértése
Fogadási tippek és trükkök

Fogadási tippek és trükkök

A KoG fogadóinak tippekre és trükkökre van szükségük ahhoz, hogy legyőzzék a házat vagy minimalizálják a veszteségeket. Ha magasabb szintre szeretné emelni fogadását, ezek a tippek jól jönnek.

Értsd meg a játékot

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy megtanulja a játék alapjait, mielőtt fogadni kezd. Ez segít megérteni, melyik csapat erősebb vagy gyengébb.

Elemezze a csapatokat és a játékosokat

Segítene elemezni, hogy melyik csapatok és játékosok nagyobb eséllyel nyer egy meccset egy másik csapat vagy játékos ellen. Így jobb döntéseket hozhat a fogadások megtételekor. Tartsa szemmel az adott csapatokkal kapcsolatos híreket, és mindig válasszon jó csapatot.

További tippeket érdemes megfontolni:

 • Ügyeljen az esélyekre, és kerülje a magas kockázatú fogadásokat
 • Ne használja a szerencsejátékot a problémák megoldására
 • Ne felejtsd el a szerencsét
Fogadási tippek és trükkök