A legnépszerűbb fogadási oldalak Apex Legends 2024

Az Apex Legends egy ingyenes többjátékos lövöldözős játék a Respawn Entertainmenttől. A Battle Royale műfaj egyedi felfogását tartalmazza. A játékosok korlátozott mennyiségű életerővel és lőszerrel kezdenek, és fegyvereket és kellékeket kell elpusztítaniuk az elesett ellenségektől. Az Apex Legends az utóbbi idők egyik legnagyobb játékává vált.

A játék 2019 februárjában jelent meg. Azóta több mint 100 millió játékost szerzett világszerte. Jelenleg ez az első számú Battle Royale játék az Apple Store és a Google Play kínálatában. A Respawn Entertainment (a Titanfall mögött álló stúdió) fejlesztőcsapatának hat hónapba telt a játék fejlesztése. Új játékmotort kellett létrehozniuk, karaktereket és térképeket kellett tervezniük, és közösséget kellett építeniük a játék köré.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Apex Legends 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Apex Legends esportról

Az Apex Legends egy akciójáték, amelyben a játékosok háromfős csapatokban versenyeznek. Minden csapat öt karakterből áll, akik egyedi fegyverekkel és képességekkel vannak felszerelve. A cél az összes ellenfél kiiktatása, miközben ügyel arra, hogy ne pusztítsd el magad. Ez azt jelenti, hogy a cél az, hogy minél többet nyerj, miközben a túlélésedért játszol.

A játékot több különböző méretű térképen játsszák. A térkép elrendezése befolyásolja a küzdelmek menetét. Pontosabban, több lehetőségre számíthatsz az ellenség megtámasztására, ha a térkép kisebb, több fojtóponttal és kevesebb fedezékhellyel.

Az internetes közösség

A játékosok klánokat hozhatnak létre és csatlakozhatnak hozzájuk. A klánok más játékokban céhként működnek, és segítenek a játékosoknak egymás megtalálásában és kommunikációjában. Ha a játékosokat kitiltják a szerverekről, gyorsan átválthatnak egy másik szerverre. Stabil internetkapcsolat szükséges a nagyszerű online játékmenet élvezetéhez.

Miért népszerű az Apex Legends?

Az Apex Legends a történelem leggyorsabban növekvő játékává vált. Ami annyira sikeressé teszi, az az egyszerű játék. Nincsenek mikrotranzakciók vagy zsákmánydobozok. A játékosok kiválaszthatják karakterüket és csapatukat, mielőtt harcba szállnának. És mivel ingyenes a játék, a játékosoknak nem kell aggódniuk valódi pénz elköltése miatt.

A játékmenet könnyen érthető. Ez egy lövöldözős játék, amely stratégiát használ a győzelemre, ahelyett, hogy először lövöldözne, és később kitalálná, hogyan lehet túlélni. Ebben a játékban jutalmat kapsz, ha ismered az ellenségedet. Pontokat kapsz, ha megölöd az ellenséget, és stratégiákat szólítasz meg csapattársaknak.
Azok a játékosok, akik nagyobb mélységre vágynak, valódi pénzből vásárolhatnak „csomagoknak” nevezett tárgyakat, és új fegyvereket, kiegészítőket, emblémákat és egyéb kozmetikai cikkeket szerezhetnek.

Online játék

Most már online is játszhat az Apex Legends játékkal anélkül, hogy bármit is le kellene töltenie vagy telepítenie kellene. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia vírusok vagy rosszindulatú programok telepítése miatt. Az első dolog, amit meg kell tennie, ha online szeretne játszani az Apex Legends játékkal, győződjön meg arról, hogy rendelkezik internetkapcsolattal. Bármilyen Wi-Fi hálózatot vagy mobil adatcsomagot használhat.

Ezután nyissa meg a Google Chrome böngészőt vagy bármely tetszőleges böngészőt számítógépén/laptopján. Miután megnyitotta, keresse meg a „Google Apex Legends” elemet. Kattintson rá, és válassza a „Játékok” lehetőséget. Most már készen áll az Apex Legends online játékára. A játék felülete olyan játéklehetőségeket mutat be, mint a csapatok kialakítása, a klánokhoz való csatlakozás és a versenyre való bejutás.

Fogadás az Apex Legends-re

Az Apex Legends játékának számos módja van, az egyéni meccsektől a csapatcsatákig. Hasonlóan vannak olyanok is többféle fogadási lehetőség elérhető a szerencsejátékosok számára.

A fogadási folyamatban való részvételhez először regisztrálnia kell egy online szerencsejáték-oldalon az esportokhoz. Ezután különféle játékokra vagy eseményekre fogadhat. Választhat az élő szorzók, a prop fogadások vagy a határidős fogadások közül. Alapszabály, hogy ha arra akarsz fogadni, hogy valami éppen most történik, akkor élő oddsokkal kell menned. Ha azonban előrejelzéseket szeretne készíteni a jövőbeli eseményekről, használja a prop fogadásokat és a határidős fogadásokat.

Hogyan működik?

A fő különbség e két típusú fogadás között az időzítésük. Az élő szorzók az esemény bekövetkeztével egy időben kerülnek elhelyezésre. Például, ha az Apex legendák kimenetelére tippel, akkor a meccs nézése közben tesz fogadást. Másrészt a prop fogadások az aktuális statisztikákon és trendeken alapulnak. Általában több kutatást igényelnek, mint esélyt adni egy élő játékra.

Nagy Apex Legends játékosok és csapatok

Az Apex Legends 10. és 11. évadának megjelenésével a játékosok száma tovább emelkedett. A 12. évadra várva ez a szám várhatóan növekedni fog. Az egymillió között már van néhány ismert játékos, és az alábbiakban felsorolunk néhányat a játékosazonosítójukkal:

Az Egyesült Államok

 • Ryan Boyd – Reptár
 • Bryan McCarthy -iShiny

Svédország

 • Simon Bellini – Vaifs
 • John Håkansson-hAKIS

Chile

 • Tomás Concha-Wolf

A játékosok csapatokat is alakítottak, hogy szakmailag versenyezzenek egymással. Az alábbiakban a legjobb csapatok listája, valamint azon versenyek száma, amelyeken teljesítettek:

 • Team Liquid- 2117 versenyek
 • Fnatic- 988 versenyek
 • Gonosz zsenik – 906 verseny
 • Natus Vincere- 571 bajnokság
 • Virtus.pro- 566 Versenyek

Miért népszerű a játék?

Az Apex Legends egy akciódús többjátékos lövöldözős játék, amelyben akár ötven játékos is együtt kerül egy térképre. A játék célja, hogy minden játékos legyen az utolsó ember. A szórakoztató rész az, hogy a játékosok hat különböző osztályban választhatnak a karakterek között. Minden osztálynak megvannak a saját fegyverei és képességei.

A csaták megnyeréséhez új felszerelést is fel kell nyitnod. Mindezek a tényezők hihetetlen izgalmat hoznak a játékosokba. Emellett számos lehetőséget kínálnak a fogadásrajongók fogadására. Az a tény, hogy ez egy viszonylag új játék, szintén izgalmassá teszi.

Van Apex Legends verseny?

Jelenleg nincs tervben egy hivatalos Apex Legends világbajnokság. A rajongók azonban elkezdtek nem hivatalos versenyeket szervezni szerte a világon. Ezen események némelyike több tízezer résztvevőt vonzott.

Jó lenne látni valami hivatalos versenyt hatalmas játékosbázissal. Számos oka van annak, hogy egy világbajnokság jó ötlet lehet. Például több játékost ösztönözhet arra, hogy csatlakozzon a Játékhoz. Ez új figyelmet vonhat a címre és növelheti népszerűségét.

A kérdés továbbra is az, hogy lesz-e világbajnokság vagy sem. Még ha igen is, mekkora lesz? Vajon ugyanannyi játékost vonz majd, mint a Fortnite versenye?

Az egyik nagy verseny a Apex Legends Global Series Championship. A verseny nyereményalapja 1 000 000 dollár. A csapatokat az összesített ALGS-pontok, a Winter Circuit rájátszásban elért korábbi teljesítményük és a Championship utolsó esélye online versenyeken való részvételük alapján választják ki a bajnokságba.

Az EA 2021. május 18-án további rendezvények közösségi finanszírozását jelentette be. A Skin-csomagok hozzájárulnak a nyereményalaphoz, és minden régióban legfeljebb 2 000 000 dollárral növekedhetnek. Észak-Amerika és Dél-Amerika a legjobban jegyzett régiók a bajnokságban.

Esport fogadás az Apex Legends-re

Az Apex Legends-re való fogadás semmiben sem különbözik a többi esportra vagy általában az esportokra való fogadástól. Segítene, ha megértené a Játék alapvető szabályait, és kiválasztaná a legmegfelelőbb fogadási szolgáltatót. Egy szolgáltató alkalmassága játékosonként változik. Például egy e-sportbook, amely megfelel az Egyesült Államokban élő játékosoknak, nem feltétlenül megfelelő az afrikai játékosoknak.

Egy jó szolgáltatónak elérhetőnek kell lennie az Ön nyelvén. Webhelyüknek erősen reszponzívnak és könnyen navigálhatónak kell lennie. A fizetési módoknak kényelmesnek kell lenniük a fogadó számára, és a tranzakcióknak alacsonynak kell lenniük, ha nem is hiányoznak. Az ügyfélszolgálatnak elsőrangúnak kell lennie.

Fontos az érvényes működési engedély is. És természetesen a széles Apex Legends fogadási piacok elengedhetetlenek.
A kaszinó rangja alatt felsorolt jelentős Apex fogadási szolgáltatók közé tartozik a Bet365, a Betfair, a GVC, a Paddy Power, a Sportsbet, a William Hill, a 888sport és a Ladbrokes.

Kövesd a legjobb Apex Legends csapatokat

Ahhoz, hogy jól fogadjon egy online fogadási szolgáltatót használó játékra, meg kell tennie ismeri a csapatokat és múltbeli teljesítményüket jóslat készítéséhez.

Milyen nevezetes csapatokra lehet fogadni?

Az Apex Legends megjelenése óta nagyon népszerűvé vált. Jelenleg több mint 50 hivatalos Apex Legends csapat működik szerte a világon. Néhányukat szerencsejáték-cégek vagy márkák szponzorálják, míg mások független csoportok, amelyek együtt játszanak.

Gyorsan azonosíthatja ezeket a csapatokat nevük, logójuk, valamint egyedi egyenruhájuk és színeik alapján. Ezek a csapatok versenyeznek egymással tornákon és kihívás-mérkőzéseken. Íme a három legjobb Apex Legends csapat:

Rogue (Európa)

A Rogue Európa egyik legsikeresebb Apex Legends csapata. A csapat 2016-ban alakult, amikor három barát úgy döntött, hogy létrehoznak egy esport szervezetet. Azóta több jelentős címet nyertek, köztük a ESL One New York 2018 Major Championship és az észak-amerikai Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (Kína/Ázsia)

Team Secret egy másik kínai Apex Legends csapat, amely már jó ideje létezik. 2015-ben APEX League csapatként indult. 2017-ben az Overwatch League része lett, ahol 2019-ig versenyzett.

Luminosity Gaming (Észak-Amerika)

A Luminosity Gaming egy másik kiemelkedő észak-amerikai Apex Legends csapat. Az elmúlt néhány évben számos eredményt értek el. Például ők voltak az első NA-csapatok, akik bejutottak a nagydöntőbe 2018-ban. Általában ezek a csapatok más esportokkal foglalkoztak az Apex Legends megjelenése előtt. Korai alkalmazói voltak a játéknak, és kiterjesztették dominanciájukat az Apex Legends szférára.

Érvek és ellenérvek

Az Apex Legend játékmenete rendkívül pörgős, így a játék sokkal élvezetesebb, mint sok más. Ez az Apex Legends egyik legjelentősebb előnye Fortnite. Folyamatosan mozogsz, hogy más játékosokat keress, vagy csak menekülsz előlük.

Nincs kemping, mert gyorsan kell mozogni a túléléshez. Ez egy stratégiai elemet ad a játékhoz, ami még jobbá teszi azt. Ezenkívül sok különböző fegyver található a játékban, például sörétes puskák, gépkarabélyok, mesterlövész puskák, rakétavető stb.

Ezek a fegyverek remekül érzik magukat, amikor lőnek, és fantasztikusan néznek ki. Számos különböző jármű is létezik, például tankok, légpárnás kerékpárok és repülőgépek. Mindezek a dolgok összeadódnak néhány izgalmas mérkőzéshez. Minden meccs körülbelül 10 percet vesz igénybe, és minden meccs után kapsz egy Battle Stars nevű jutalmat.

Minden alkalommal, amikor három csatacsillagot szerzel, feloldasz egy karakterbőrt a játékon belüli profilodhoz, ahol hat karakter közül választhatsz, köztük Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo és Pharah. Összességében a játékmenet hihetetlen.

Előnyök

 • Élvezetes játékmenet
 • Gyors tempójú akció
 • Remek grafika
 • Sok játékos
 • Ingyenesen játszható

Hátrányok

 • Korlátozott fegyverválaszték
 • Nincs offline mód
 • Testreszabási lehetőségek hiánya
 • A véletlenszerű zsákmánycseppek bosszantóak lehetnek

Az Apex Legends fogadási szorzóinak megértése

Mennyit fogadjak az Apex Legendsre? Az esélyek mindig változnak, és nehéz lehet kitalálni, mit jelentenek. Mit jelent a -1,5% vagy +1,5%? Hogyan számíthatom ki a nyereményemet?
Kettőt használhatsz különböző típusú esélyek fogadásaihoz: American Odds és Decim Odds.

Az American Odds a leggyakrabban használt fogadási szorzó Észak-Amerikában. Ez is a legkönnyebben érthető. Az ilyen típusú szorzóknál fogalmad van arról, hogy hány pontra lesz szükséged a nyeréshez, de azt nem, hogy pontosan mennyi pénzt fogsz nyerni, ha nyersz.

Ha 10 centes tétet köt 5/2-re, az azt jelentené, hogy 40 centet fog keresni, ami 5 pontnak felel meg, ha nyer. Négyszer annyit nyerne, mint amennyit megtöltött, ami azt jelenti, hogy 20 centet kapna (a teljes kifizetés 50 cent).

A tizedes szorzók pontosabbak, mint az amerikai oddsok. Pontosan megadják azt a pénzösszeget, amelyet akkor kap, ha nyer, beleértve a filléreket és akár a centeket is. Tehát tegyük fel, hogy két tizedes szorzóval fogad az Apex Legends-re. Ez azt jelenti, hogy a végső pontszámtól függően 0,01 és 100,00 dollár között bárhol nyerhet. Ha veszítesz, csak 1,00 dollárt veszítesz.

Fogadási tippek és trükkök

Nehéz megjósolni, hogyan fog változni az Apex Legends fogadása a következő hónapokban.

A versenyek minden bizonnyal új formátumokat fognak felvenni, a játékosok új stratégiákat dolgoznak ki, a játékgyártók pedig kiadják az egyéni lobby funkciót, amely teljesen átalakítja a színteret.
Íme a szerencsejáték-ötletek, amelyeket most felhasználhat, hogy a lehető legjobban kezdje el az Apex Legends játékokra való fogadást:

 • Próbáld meg magad játszani a játékkal: A játékot követően a játék összes tippje és trükkje a keze ügyében lesz. Hatékonyan megjósolhatod a meccs kimenetelét, különösen élőben a legjobban, figyelembe véve a meccs alakulását.
 • Fogadási szolgáltatás kiválasztásakor szánjon időt: Ne a reklámokban látottak alapján válassza az első kiváló szolgáltatást. Ezenkívül a legnépszerűbbek ajánlatainak összehasonlítása online esport fogadás cégek, tesztjelentések olvasása fogadási portálokon, és a különböző fogadási fórumok megjegyzéseinek megtekintése segíthet a megalapozott döntés meghozatalában.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei

Legújabb hírek

A Destroyer 2009 felemelkedése és hírhedtsége: mély merülés az Apex Legends leghírhedtebb hackerében
2024-03-22

A Destroyer 2009 felemelkedése és hírhedtsége: mély merülés az Apex Legends leghírhedtebb hackerében

A Destroyer2009 meséje innen kezdődik 2023. december, az Apex Legendsben való jelenlétük figyelemre méltó probléma. Kezdetben ez az egyén arra összpontosított, hogy csalásokat használjon rangsorolt ​​lobbikban, és hírhedtté vált a bomlasztó játékmenetével. Tevékenységük bővülésével a Destroyer2009 kiemelkedő személyiséggé vált a közösségen belül, különösen azután, hogy olyan magas rangú játékosokat célzott meg, mint az ImperialHal és a HisWattson 2024. február.

Apex Legends 20. évad: Breakout – Új funkciók, Legend frissítések és teljesítmény mód
2024-02-13

Apex Legends 20. évad: Breakout – Új funkciók, Legend frissítések és teljesítmény mód

Az Apex Legends visszatér ötödik éve, hogy csatáit vívja az Outlands-ben, és a 20. évad, a Breakout izgalmas játékmeneti változásokat hoz az összes ikonikus legenda számára. Ebben a szezonban egy sor frissítést mutat be, beleértve a legendás frissítéseket, az átdolgozott ravasz- és páncélrendszereket, a rangsorolt ​​újratöltések visszatérését és még sok mást.