A legnépszerűbb fogadási oldalak Battlefield 2024

Ez a Battlefield eSports fogadási útmutató belemerül az ezen a blokkon történő fogadás dinamikájába. Tudjon meg többet a videojáték hátteréről, a sorozat különböző játékairól, a játékmenetről, a Battlefield helyéről az eSport színterében, a fogadási piacokról és az esélyekről, az eSport versenyekről, amelyekre fogadni lehet, a legjobb Battlefield eSport csapatokról és így tovább.

A statisztikák szerint az e-sportágazat 2021-ben 1,08 milliárd dollárt ér, és 2024-re várhatóan eléri az 1,62 milliárd dollárt. Az eSport iparág versenyképessége felpörgette az e-sport fogadásokat, különösen a járvány kitörése után. Mivel a legtöbb élő eseményt törölték, a fogadóirodák az eSportot fedezték fel, hogy a játékosoknak valami fogadást kínáljanak.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Battlefield 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Battlefield sorozatról

Az egyik e-sport, amelyre ma lehet fogadni, a Battlefield. Annak ellenére, hogy nem olyan feltűnő, mint a többi eSports játék, az új rész, a Battlefield 2042 a következő nagy dolog. Célja, hogy kijavítsa a két elődje, a Battlefield 4 és a Battlefield 5 összes hibáját.

A Battlefield a első személyű lövöldözős (FPS) videojáték amely számos egyedi játékkal és kiegészítő csomaggal büszkélkedhet. A fő játékok a Battlefield 1942 (2002), a Battlefield Vietnam (2004), a Battlefield 2 (2005), a Battlefield 2142 (2006), a Battlefield 3 (2011), a Battlefield 4 (2013), a Battlefield 1 (2016), a Battlefield V (2018). ), és a legújabb rész, a Battlefield 2042 (2021).

Battlefield 4

A Battlefield IV a legdominánsabb rész. Ez az egyetlen játék a sorozatban, amely jól képviselte a franchise-t az eSport szcénában. A történet hat évvel egy fiktív, 2020-as háború után játszódik. A Battlefield 4 2013-ban jelent meg, és dicséretben részesült kiváló grafikájáért, játékmenetéért és többjátékos módáért.

Bár még mindig ez a sorozat legjobb eSports játéka, az egyjátékos mód és a többjátékos mód hibái miatt kapott egy kis kritikát.

Battlefield V

A Battlefield V a Battlefield 4 folytatása volt, de sajnos továbbra is bukott. Marketing hibák miatt nem felelt meg az elvárásoknak. Ezenkívül a hangsúly az egyjátékos kampányon van, nem pedig a battle royale kampányon, amely egyet jelent az eSporttal, amely megölte a játékban rejlő lehetőségeket. De van néhány dolog, amit a játékosok szeretnek a Battlefield 5-ben.

Számos kiegészítéssel érkezett, például új többjátékos módokkal, beleértve a "folyamatos" kampánymódot, a "Firestorm" és a "Grand Operations". A Battlefield V-ben a Frostbite 3 játékmotor jóvoltából megnövekedett valósághűség jellemzi, a battle royale mód pedig a franchise romboló pillérei, a járművek és ami még fontosabb, a csapatjáték köré görbül.

Battlefield 2042

2021. november 19-én megjelent a várva várt Battlefield 2042. Hét vadonatúj térképet és az érdekes Portál módot tartalmaz. Az egyik dolog, ami különlegessé teszi ezt a részt, az az, hogy csak többjátékos módban használható játék, ami azt jelenti, hogy eSportra összpontosít.

Bár az induláskor nincsenek rangsorolt vagy eSport módok, a játékban legalább vannak olyan alkotói eszközök, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testreszabják a játékmódokat. A rangsorolt és az eSports módok jelenleg nem érhetők el, hogy a játékosok megismerhessék a játék kissé összetett dinamikáját. Ezeket a funkciókat később adjuk hozzá, amint a játékosok megismerkednek a játékkal. A Battlefield 2042 még nem jelent meg az eSport színterén, de ha megteszi, kasszasiker lesz. A közeljövőben játszódik, és futurisztikus fegyvereket tartalmaz.

Fogadás a Battlefieldre

Annak ellenére, hogy a Battlefielden való fogadás nem olyan népszerű, mint egyéb eSport játékok, biztosan lesz tapadás. Kezdésként teljesen legális a Battlefieldre fogadni, amíg a fogadók el nem érik a szerencsejáték korhatárát. A videojátékra való fogadás semmiben sem különbözik a többi FPS-játékra való fogadástól, beszéljünk a CS: GO-ról, a Valorant-ról, a Rainbow Six Siege-ről és a többiről.

Regisztráció Battlefield fogadási oldalakon

A Battlefieldre fogadáshoz a játékosoknak először fel kell keresniük egy fogadási oldalt a Battlefield piacokon. Ezután kattintson a regisztrációs lehetőségre, és e-mail címük megerősítésével fejezze be a regisztrációs folyamatot. Ellenőrzés nélküli fogadási oldalak, más néven Trustly fogadási oldalak, regisztrációval vagy ellenőrzéssel járó gondok nélkül vehetnek részt a játékban, ha csak pénzt utalnak be a fogadóirodának.

Valódi pénzes Battlefield fogadás

Míg egyes eSport fogadási oldalak kínálnak ingyenes pénzes fogadás, a legtöbb valódi pénzes fogadási oldal, tehát a játékosoknak valódi pénzzel kell rendelkezniük, hogy részt vegyenek az akcióban. A valódi pénzes Battlefield fogadási oldalak előnye, hogy a játékosok valódi pénzt nyerhetnek, amikor fogadásaik megérkeznek. A valódi pénzes fogadóirodákon az eSport fogadás szerelmesei fiat pénznemekkel vagy kriptoval, például bitcoinnal és ethereummal játszhatnak.

Mennyire népszerű a Battlefield?

A Battlefield az egyik legnépszerűbb EA-játék az online játékközösségben. Az eSport színterén azonban ez nem olyan népszerű. Ez a szegmens a Battlefield népszerűségét és annak okait tárja fel, miért vannak olyan állítások, hogy haldoklik.

Battlefield számokban

2021 szeptemberében a Gamerant a Battlefield 5 népszerűségének megugrásáról számolt be a Steamen. A videojáték 76 456 egyidejű játékost ért el 2021 augusztusának utolsó hetében, ami a megjelenése óta történelmi csúcs. Ez elég jó hír volt a játék fejlesztőinek, mivel a játék népszerűsége korábban csökkent.

Szeptember 1-jén a BF a 9. helyen állt a csúcsjátékosok listáján, olyanok alatt, mint a Rocket League, a Dead By Daylight és a Rainbow Six Siege. A játék fő hibái ellenére a Battlefield 5 továbbra is népszerű játék.

A Steam Charts arról is beszámolt, hogy 2021 májusában a játék 3408 egyidejű játékosnál tetőzött. A játék népszerűsége tovább nőtt júniusban, a csúcsok száma elérte a 11 714-et, míg szeptemberben a játékosok száma 12 284-re emelkedett.

Sajnos a Battlefield 2042 esetében a dolgok nem tűnnek olyan rózsásnak. Bár ez a legújabb rész, nincs sok eSport hírverés a játék körül. Annak ellenére, hogy az EA és a DICE ragaszkodik ahhoz, hogy a játék sokkal jobban teljesít, mint a Battlefield 5 ugyanazon a ponton, még mindig sok a teendő. Lehet, hogy a játék elkezd felkapaszkodni, amint hozzáadják a hiányzó eSport módokat, és a csapatok elkezdik összeállítani a Battlefield 2042 névsorait.

Miért népszerű a Battlefield?

Mindent összevetve a Battlefield sorozat továbbra is az egyik legnépszerűbb AAA FPS játék. Néhány ok megmagyarázza, hogy miért.

Battlefield játékközösség

Először is, a játék már régóta itt van, és széles közösséggel büszkélkedhet olyan közösségi platformokon, mint a Reddit. Az első játék, a Battlefield 1942 még 2002-ben jelent meg, és azóta újabb izgalmas, új játékokkal bővült.

Mi több? Minden címhez hatalmas kiegészítések és rengeteg letölthető tartalom (DLC) került. A játék kiadói is igyekeztek kijavítani a hibákat és hibákat, amikor csak észrevették őket.

Háborús korszakok

A Battlefield népszerűségének másik oka a dinamizmus. Ellentétben a legtöbb FPS játékkal, amelyek csaknem hasonló történeteken és beállításokon dolgoznak, a Battlefield sorozat változatos.

Például a legújabb rész, a Battlefield 2042 a közeljövőben játszódik, és három játékmóddal rendelkezik. Másrészt a Battlefield V a második világháborúban játszódik, követve a Battlefield 1 lépéseit, amely az első világháború korszakában játszódik. Tehát a Battlefield sorozatban minden megtalálható, akár a játékosok régi világháborús fegyverekkel, akár futurisztikus fegyverekkel és tüzérséggel szeretnének a Battlefieldre feljutni.

Online játszható

Az ingyenes online játék (Xbox Game Pass vagy Battlefield Online szolgáltatással) szintén oka a Battlefield népszerűségének megugrásának. Ez magyarázza a Battlefield 5 egyidejű játékosainak legutóbbi megugrását. Emellett a játék jelentős kedvezményes árai is növelték a népszerűségét.

Kiváló játékmechanika

A Battlefield játékmechanikájának realizmusa egyben oka annak, hogy az FPS-játékok rajongói szeretik a Battlefieldet. A legújabb kiadások a Frostbite 3 játékmotorra támaszkodnak. Elpusztítható környezetet, szelektív hangprioritást, valós idejű világítást, nagy távolságú megtekintést és nagy felbontású grafikát tartalmaz.

A Battlefield egyre csökkenő népszerűsége

Amint azt korábban említettük, a Battlefieldnek is voltak gyűlölködői. A játék népszerűsége bizonyos pontokon csökkent néhány okból, amint azt alább tárgyaljuk.

A Battlefield V esetében a Battle Royale mód helyett az egyjátékos kampányra helyezték a hangsúlyt, ezért csökken a játék népszerűsége. Ez a fő oka annak, hogy a játék kudarcot vallott az e-sport színterén.

A BF bukásának másik oka, különösen a legújabb kiadás, a Battlefield 2042, a kritikus versenyképes funkciók hiánya, amelyeket még ki kell adni. Annak ellenére, hogy létezik egyéni módok létrehozására szolgáló funkció, a Battlefield 2042 nincs besorolva, és nincs eSport mód, így nem vonzott sok játékost.

A legjobb Battlefield eSports fogadási oldalak

Az eSport fogadási piacok iránti növekvő kereslet miatt több száz eSport fogadási oldal kihajtottak. Nos, ez nagyon jó dolog a játékosok számára, de akkor nehéz lehet megtalálni a legjobb oldalakat, amelyekhez csatlakozni lehet. Azok számára, akik nem biztosak abban, hogy melyik a legjobb Battlefield fogadási oldal, az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot.

Hitelesség

Az első dolog, amit a játékosoknak meg kell tenniük, csatlakozniuk kell egy fogadási oldalhoz, amelyet bármely neves szerencsejáték-szabályozó hatóság engedélyezett. Az ilyen oldalakon a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy pénzük biztos kezekben van, és a mérkőzések eredménytelensége nem aggodalomra ad okot.

Piacok és esélyek

Ezután meg kell győződniük arról, hogy az oldalon számos Battlefield fogadási piac és sok Battlefield esemény található, amelyekre fogadni lehet. Fontos, hogy az esélyeknek magasnak kell lenniük.

Banki lehetőségek

Egy másik döntő szempont a legjobb Battlefield fogadási oldal kiválasztásakor a eSports fizetési lehetőségek. A csatlakozáshoz szükséges eSports fogadási alkalmazásnak rugalmas, gyors és biztonságos banki lehetőségeket kell kínálnia. Az összes népszerű online fizetési módot támogatni kell. Az eSports befizetési módoknak és a kifizetéseknek is gyorsnak kell lenniük.

Esport fogadási bónuszok

Azok számára, akik szeretnék növelni bankrolljukat, akciók, mint ill no befizetési bónuszok és a befizetési bónuszok is számítanak. A legjobb fogadási oldalak közül néhány, ahol bónuszokat találhat, a BetWay, a 22Bet, a Bet365 és a Betsson.

Battlefield eSport versenyek és ligák

A Battlefield nem olyan aktív, mint a többi FPS-játék az eSport színterén. Nincsenek rendszeres versenyek és versenyek, mint például a Valorant, a Counter-Strike: Global Offensive, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege és a Call of Duty esetében. Ennek az az oka, hogy a legújabb részletek nem az eSportra összpontosítottak. Az FPS játékok korábbi kiadásai azonban a múltban is aktívak voltak, és számos csúcsversenyt és versenyt vonzottak.

Van Battlefield bajnokság?

A világbajnokság a crème de la crème az eSportban. Ennek a versenynek az eSporttól függően más-más neve van. Sajnos a Battlefield számára nincs világbajnokság vagy nagy torna, mivel a videojáték nem olyan népszerű az eSport iparágban. Ám amint a legújabb rész, a BF2042 elterjed, minden bizonnyal elsőrangú torna lesz, amely megkoronázza a legjobb résztvevő csapatot.

Bár jelenleg nincsenek elsőrangú versenyek, a közeljövőben számos korábbi tornát valóban újraélesztenek, amint a Battlefield megveti a lábát az eSportban. Az alábbiakban bemutatunk néhány nagy Battlefield versenyt, amelyek készülőben lehetnek.

Assembly Winter

által támogatott Assembly Organizing Oy, Az Assembly Winter egy finn eSport esemény, amely a 90-es évek óta aktív. 2007-ben például a verseny számos Battlefield 2142 mérkőzést vonzott, ahol összesen 13 644,88 dolláros nyereményt osztottak ki. Sajnos az Assembly Winter 2021 versenyen egyetlen Battlefield esemény sem szerepelt, de a Battlefield minden bizonnyal szerepelni fog, amint a legújabb rész elindítja az eSports módot, és a csapatok elkezdik összeállítani BF névsorukat.

ESL One

Electronic Sport League OneAz ESL One néven is ismert egy másik Battlefield verseny, amely néhány évvel ezelőtt megpróbálta a Battlefieldet az eSport színterévé emelni. A torna több élvonalbeli csapatot vonzott a 2015-ös téli szezon döntőjében, amelynek a németországi Kölnben került sor.

Nyolc csapat, két csoportra osztva küzdött a dicsőségért. Irtózatos csaták után az Epsilon eSports szerezte meg a 35 000 eurós nyereményalap oroszlánrészét, miután megelőzte az INTZ e-Sportst. Amint a Battlefield 2042 aktualizálja az eSports módokat, az ESL One biztosan ott lesz a versenyeken és versenyeken.

ESB Liga

Bár nem vonzza azt a hatalmas nyereményalapot, amelyet más versenyeken láthatunk, az ESB Liga a videojáték hibái ellenére igazságot adott a Battlefield V-nek. Az ESB több tornát is szervezett, ahol a legversenyképesebb csapatok közül néhányat indítottak Battlefield 5 névsorokkal. Amikor a Battlefield 2042 inaktív eSportot kap, ez lesz az egyik verseny, amely visszatér.

Zurich Invitational

A Zurich Invitational egy másik verseny, amely a Battlefieldet az eSport térképére helyezte. Az ESB a GameTurnier, az eStudios és a g4g.ch mellett ad otthont a versenynek. A 2019/2020-as szezonban az esemény négy Battlefield 1 csapatot vonzott egy dupla kiesős, 5v5 Domination meccsen, csak meghívásos Battlefield 1 LAN eseményen PS4-en.

A nyereményalap nem volt olyan nagy, de legalább a Battlefield rajongóknak lehetőségük volt szemtanúi lenni a játéknak egy versenyszínpadon. Ha a Battlefield 2042 megvalósítja az eSport módokat, valószínűleg újraélik ezt a versenyt.

A fentiek néhány Battlefield versenyt és versenyt tartalmaznak. Sajnálatos módon jelenleg nem lehet olyan sok versenyre fogadni, amikor a játék elbukott az eSport színterén.

Mivel azonban a DICE alig várja, hogy beállítsa a Battlefield 2042-t az eSporthoz, a rangsorolt és a még kiadandó eSports módok bemutatásával a cég valószínűleg együttműködik az eSport versenyek szervezőivel, hogy több eSport eseményt, valószínűleg egy Battlefield Világkupát is rendezzenek.

A legjobb Battlefield eSport csapatok

Most, hogy a Battlefield nem népszerű az e-sport színterén, nincs olyan sok eSports profi csapatok. Az eSportban a csapatok általában a népszerű eSportokon készítenek névsorokat, amelyek nagy nyereményalapokat vonzanak, például a DOTA 2, a CS: GO, a FIFA és a Valorant.

De most, hogy a Battlefield az eSport visszatérésére készül, a múltban domináló csapatok biztosan visszatérnek.

Néhány várt csapat közé tartozik;

PENTA Sports

A 2013-ban alapított PENTA Sports egy német e-sport csapat, amely nyomot hagyott a Battlefield versenyeken. Részt vett az ESL One Battlefield 4 Winter 2015 szezonjában. A csapat jól szerepelt, de sajnos a harmadik helyen végzett. Talán, ha a Battlefield 2042 kiadja az eSport módokat, a csapat összeállítja a névsort, és visszatér az aktív versenyhez. 2021-ben a csapat aktívan részt vett a CS: GO színtéren.

Epsilon eSports

Egy másik legjobb csapat, amelynek szerepelnie kell a Battlefield eSportsban, az Epsilon eSports, egy 2008-ban alapított eSport szervezet. A csapat megnyerte az ESL One Battlefield 4 Winter 2015 szezonját, megelőzve az INTZ e-Sportst. Jelenleg az Epsilon eSports a Call of Duty, a Counter-Strike: Global Offensive, a FIFA, a Gears of War és a H1Z1 névsoraival rendelkezik. A csapat Battlefield 4-ben végzett korábbi támadásait figyelembe véve a vezetőség fontolóra veheti egy BF2042 névsor létrehozását.

A fentiek néhány népszerű Battlefield eSport csapatot tartalmaznak. Valószínűleg, ha a Battlefield 2042 debütál az eSportban, amint az eSports mód aktív, más FPS-játékokkal foglalkozó eSport csapatok, például az Astralis, az Entropiq, az Extra Salt, a Team Vitality és a Movistar Riders összeállítják a Battlefield névsorát.

A Battlefield fogadás előnyei és hátrányai

Csakúgy, mint ugyanannak az éremnek a két oldala, a Battlefield fogadásnak is vannak előnyei és hátrányai.

Előnyök

  • A Battlefield elérhetősége a fogadási oldalakon – Ma sok eSport fogadási oldal rendelkezik eSport fogadási piaccal. A játékosoknak nem kell sok fogadási oldalt átfésülniük, hogy fogadóirodákat találjanak a Battlefield fogadási piacokon.
  • Nyerj valódi pénzt – A harctéri fogadás második előnye, hogy a játékosok esélyesek a győzelemre. De a rekord kedvéért, a játékosok csak akkor nyerhetnek valódi pénzt, ha valódi pénzes Battlefield fogadási oldalakon játszanak.
  • Jövedelmező bónuszok és promóciók– Most, hogy kiélezett a verseny az eSport fogadási oldalak között, rengeteg fantasztikus Battlefield fogadási bónusz várja az új és a meglévő játékosokat egyaránt.

Hátrányok

  • Adatok hiánya – A szokásos sportfogadásokkal ellentétben az eSports, beleértve a Battlefieldet is, nem rendelkezik olyan nyers adatokkal, amelyekre a fogadók alapozhatnak fogadásokat.
  • A függőség kockázata – Ugyanúgy, ahogy a Battlefield játék függőséget okoz, a játékra való fogadás is a függőség kockázatát, következésképpen a szerencsejáték-problémát is rejt magában.

A Battlefield fogadási szorzók magyarázata

Mielőtt belevágnának az akcióba, a játékosoknak meg kell érteniük a Battlefield fogadási szorzóit. Kezdetben a fogadási szorzók azt jelzik, hogy egy esemény bekövetkezik-e vagy sem. A hüvelykujjszabály mindig az, hogy minél nagyobb az esély, annál kisebb a nyerési esély, és fordítva.

Battlefield fogadási szorzóformátumok

Három szabványos fogadási szorzóformátum létezik. Egyes fogadási oldalak csak egy oddsformátumot támogatnak, míg mások mindhárom formátumot.

  • Brit esélyek: Tört vagy egyesült királyságbeli szorzóknak is nevezik, ezek az esélyek törtszámban vannak megadva, például 5/2. A bal oldali szám az az összeg, amelyet a játékosok nyernek a jobb oldalon lévő tétre, plusz a kezdeti tétjük.
  • Amerikai esélyek: Ezeket az esélyeket plusz vagy mínusz szimbólum jelzi. Az előbbi az esélytelenebbé, míg az utóbbi a kedvenceké. A pluszjellel ellátott amerikai szorzók azt mutatják, hogy a játékosok mekkora nyereséget keresnek minden 100 dollárnyi tét után, míg a mínusz jel azt az összeget jelzi, amelyet egy játékosnak meg kell tennie ahhoz, hogy 100 dollárt nyerjen.
  • Európai esélyek: Más néven tizedes szorzók, ezek az esélyek tizedesjegyekben vannak ábrázolva. A nyerhető összeg meghatározásához a játékosoknak meg kell szorozniuk a tétjüket tizedes szorzóval.

Fogadási tippek

Mint a hagyományos sportfogadás, a Battlefield Az eSport fogadás bizonyos stratégiákat igényel hogy növelje a játékosok nyerési esélyeit. Ez a szegmens számos Battlefield fogadási tippet oszt meg.

Az első dolog, hogy ismerkedj meg a Battlefield játékszabályaival és szabályzataival. Sok fogadó vakon kezd fogadni anélkül, hogy megértené a játék dinamikáját. Legyen tisztában a játék menetével, és ami még fontosabb, a fogadási piacokkal és az esélyekkel. A játék dinamikájának megismerése nélkül a játékosok azt kockáztatják, hogy rendkívül lehetetlen eredményekre fogadjanak.

A következő dolog a Battlefield eSports jelenet megértése. A fogadóknak tisztában kell lenniük a legjobb versenyekkel és az egyes mérkőzések vagy versenyek kedvenceivel. Tekintse meg a küzdő csapatok legutóbbi formáját, és mindig bízzon az esélyekben. Ne feledje, minél nagyobb az esély, annál kisebb az esélye annak, hogy a fogadás megtörténik. Ugyanezen token, minél alacsonyabb az esély, annál nagyobb a nyerési esély.

Végül kövesse a szakértők véleményét. A Battlefield eSports fogadásban egyes szakértők szorosan követik a játékot, és megjósolják a győzteseket. Bár a Battlefield fogadási előrejelzései nem garantáltan bejönnek, meglehetősen nagy pontossággal rendelkeznek.

Annak ellenére, hogy a játék nem annyira népszerű az e-sport és a fogadási szcénában, az új rész jobbá teszi a dolgokat. Várhatóan a várva várt funkciók, a rangsorolt és az eSports módok megjelenése után kezd el megjelenni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács