A legjobb Heroes of the Storm fogadási útmutató 2023/2024

A Heroes of the Storm (HotS) egy többjátékos online Battle Arena (MOBA) játék. Egy tipikus meccsen két ötfős csapat játszik egy véletlenszerű csatatéren. Minden csapatnak ugyanaz a célja, hogy megtizedelje ellenfele bázisát. Az érintett csapatok taktikai és játéktermi elemeket alkalmaznak a fő cél elérése érdekében.

Kétségtelen, hogy a Heroes of the Storm továbbra is dacol a legtöbb várakozásával. Különböző hátterű, gyors tempójú csaták zajlanak a kapcsolatában, amelyek mindegyike egyedi célt szolgál. Ahogy a neve is sugallja, a Heroes jelentős hatással van a játék kimenetelére. A hagyományos MOBA-élményekkel ellentétben a játékosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy véletlenszerű tárgyakat vásárolnak, vagy lassú tempójú játékot kell játszaniuk, hogy kimerítsék elszántságukat.

A legjobb Heroes of the Storm fogadási útmutató 2023/2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Egyedi tulajdonságok

Egyedi tulajdonságok

A játék során a játékosoknak keményen és gyorsan kell küzdeniük. És ami a legfontosabb, csapatként kell dolgozniuk, hogy ellensúlyozzák az ellenség előretöréseit, és kidolgozzák stratégiájukat. Ennek ellenére itt van a Heroes of the Storm négy olyan tulajdonsága, amelyek egy fokkal magasabbra helyezik a többinél MOBA játékok.

Hősválasztás és szerepek

A HoTS a Blizzard játékuniverzumának néhány hősies karakterét egyesíti. Ezeket a hősöket harcosok, támogatók, bérgyilkosok vagy specialisták kategóriába sorolják. A játékosoknak meg kell ismerkedniük ezekkel a hősökkel, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megértsék, hogyan szinergizálnak egyedi tulajdonságaik a térképen.

Csapatszintezés

A csapatmunka kulcsfontosságú minden csapat számára ahhoz, hogy hatékonyan teljesíthesse küldetését. Minden játékos hozzájárul a közös tapasztalatgyűjteményhez, így a csapatszintű kiegyenlítés alapvető szerepet játszik abban, hogy a játékosok kihasználják erőfeszítéseik előnyeit.

Tehetségrendszer

A MOBA játékban szereplő minden hős egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek a játék előrehaladtával feltárulnak. Ideális esetben ezek a tehetségek helyettesítik azt, amit a konvekciós játékok „cikkboltjában” gyakran kínálnak.

Dinamikus csatatér

A Heroes of the Storm csataterei mindegyike egyedi játékmenetet és célokat kínál. A játékosoknak óvakodniuk kell az érdekes pontoktól és a konfliktusoktól, hogy elnyerjék a csatateret benépesítő zsoldosok hűségét.

Egyedi tulajdonságok
Fogadás a Heroes of the Storm-ra

Fogadás a Heroes of the Storm-ra

A többi MOBA-játékhoz hasonlóan a HotS is hatalmas követőinek örvend az esport játékok terén. Bár a Heroes of the Storm nem tartozik a legtöbbet játszott esport játékok közé, néhány fogadó továbbra is valóban érdeklődik a játék iránt.

Mint minden formánál online esport fogadás, a játékosokat eláraszthatja a különböző HotS eseményeket lefedő fogadási tippek tengere. A legfontosabb azonban az, hogy megértsük a Heroes of the Storm fogadások iránt érdeklődő fogadások különböző típusait.

A mérkőzés győztese

A klasszikus meccsgyőztes fogadás kétségtelenül a leggyakoribb fogadási típus az esport játékokban. Ennél a fogadásnál csak arra van szükség, hogy a fogadók megjósolják a küzdelem győztesét. Ahogy az várható volt, a kedvenc csapat esélye alacsonyabb lesz, mint az esélytelenebbé.

Térkép nyertes

A térképgyőztes fogadás azt jelenti, hogy megjósolják, hogy a csapat nyer egy adott térképet. A tapasztalt HotS fogadók különösen vonzónak találják ezt a fogadást élő fogadáskor. Ideális esetben könnyű megjósolni egy adott térkép kimenetelét a kiválasztott hősök alapján.

Hendikep fogadás

A kockázatok minimalizálására törekvő játékosok díszes hendikep fogadásokat tesznek. Ideális esetben ez a fogadás hasonló a mérkőzés győztesének fogadásához, csak annyi, hogy a fogadott csapat néhány győzelmét hozzáadja a csapat pontszámához.

Első vérfogadás

Ahogy a neve is sugallja, az első vér az első gyilkosságra utal. Ez a fogadás lehet találat vagy kihagyás, mivel megköveteli a játékosoktól, hogy megjósolják, melyik csapat szerzi meg az első pontot. Ideális esetben az első vérfogadást többnyire tapasztaltoknak ajánljuk, akik értik a játék dinamikáját.

Fogadás a Heroes of the Storm-ra
Miért népszerű a Heroes of the Storm?

Miért népszerű a Heroes of the Storm?

A Heroes of the Storm kezdeti sivár kilátásai ellenére folyamatosan népszerűvé válik. Folyamatos növekedésének egyik fő oka az, hogy a játékfejlesztők a lehető legnagyobb egyensúly megteremtésére helyezték a hangsúlyt. Sőt, a HotS több életképes vakot, szórakoztató tehetségeket és, ami a legfontosabb, fantasztikus hős interakciókat kínál.

Míg a tartalomkiadások viszonylag lassú ütemben zajlottak, a HotS fejlesztői ezt úgy kompenzálták, hogy rendszeres egyenlegfrissítésekkel, átdolgozásokkal, játékmódosításokkal és néhány szezonális eseménnyel szolgálják ki a játékosokat. Mivel a játékosok az epikus pillanatok széles skáláját élvezik, ebben a játékban minden megtalálható, amit szeretni lehet. Ezenkívül az akciódús csapatküzdelmek, a szeretett karakterek és a kiváló grafika elegendő ok arra, hogy ez az esports játék továbbra is virágozzon.

Internetes közösség

A HotS internetes közösség hívogatóbb, mint a többi MOBA, különösen a játékban újonc játékosok. Azonban ismert tény, hogy az online közösség időnként kissé ellenségessé válhat, mivel tele van mindenféle játékossal. Ez azt jelenti, hogy a játékos semmilyen módon nem tudja megjósolni a közösségben szerzett tapasztalatait. De összességében a HoTS játékosok általában elnézőbbek és találékonyabbak az új játékosokkal szemben.

A Heroes of the Storm online játéka

A HotS online játéka iránt érdeklődő játékosok szívesen megnézik a számot. Kétségtelenül sok MOBA-játékos özönlik az interneten, hogy játsszák ezt a játékot, de a pontos számok bármikor félrevezetőek lehetnek. Ha azonban az általános statisztikákat tekintjük, akkor a HotS globális számát 7 millió körülire becsülik.

Big Heroes of the Storm játékosok

A legtöbb legjobb HotS esport játékosok egy ideje léteznek, és más Blizzard-címekben is szerepeltek. Ha a játék összes nyereményét figyelembe kell venni, akkor a következő játékosok sorolhatók a játék legkiemelkedőbb játékosai közé.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae Won
 • Én, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung
Miért népszerű a Heroes of the Storm?
Miért szeretik a játékosok a HoTS-t?

Miért szeretik a játékosok a HoTS-t?

Ami a MOBA-kat illeti, a Heroes of the Storm kétségtelenül a legkedveltebb játékok közé tartozik. És itt van néhány ok, amiért egyre több esport játékos találja vonzónak:

 • További térképek vagy csataterek élvezhetők
 • Csapatközpontú játékmenetet kínál
 • Célorientált kialakítású

Hogyan kell játszani a HotS-t

A HoTS egy csapatjáték. A játékos a játékmód kiválasztásával kezdi. Öt játékmód létezik: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranked és Brawl. Mielőtt más szinteket próbálnának ki, az új játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy kezdjék a Versus AI-vel, a legalacsonyabb szinttel. Az 50-es szintű fiók bármely játékost feljogosít rangsorolt mérkőzésekre.

Ami a játékmenetet illeti, a cél az, hogy az ellenfél bázisa felé nyomuljanak, és elpusztítsák a kapcsolatukat.

A játék legnagyobb játékosai és csapatai

A HotS Global Championships után a legtöbb franchise-csapat, például a Cloud9, a Gen.G és a Team liquid feloszlott. Másoknak azonban sikerült kitartani, és ennek eredményeként hatalmas sikert értek el a játékban. Ennek ellenére itt van azoknak a kakasoknak a listája, amelyek nagy sikert értek el a Heroes of the Storm versenyeken:

 • Egyszerűség
 • WildHeart Esports
 • CrowdControl
 • Oxygen Esports
Miért szeretik a játékosok a HoTS-t?
Létezik Heroes of the Storm bajnokság?

Létezik Heroes of the Storm bajnokság?

Az esports World Convention (ESWC) néven is ismert professzionális bajnokság, amelyen a legjobb játékosok és csapatok szerepelnek. A selejtező formátumban felépített csapatok, amelyek továbbjutnak a selejtezőn, helyet kapnak, hogy képviseljék országukat az ESWC világbajnokságon.

Mi az a HotS világbajnokság?

A HotS World Cup-ot, más néven a Heroes of the Storm világbajnokságot, először 2015-ben játszották. Ezt a tornát először a BlizzConban rendezték meg 2015-ben. Ezen a tornán nyolc csapat küzdött meg 500 000 dollárért. 2016-ban a nyereményalap megduplázódott, ezzel megkezdődött a Heroes of the Storm Global Championship Circuit. 2018 vége felé azonban a Blizzard bejelentette, hogy le kívánja csökkenteni a HotS eseményét.

Heroes of the Storm világbajnokság fogadás

Azok a játékosok, akik szívesen fogadnak a globális eSport eseményekre, szívesen fogadhatnak a Heroes of the Storm World Cup-ra. A kezdetben a legjobb esport fogadási oldalon nagy dolognak tekintették, a HotS fogadóinak manapság csak a létszámleépítést követően maradnak globális események.

A világbajnokság vagy bármely más globális bajnokság iránt érdeklődő HotS fogadóknak nagy érdeklődést kell mutatniuk azon csapatok vagy országok iránt, amelyek folyamatosan teljesítettek a nagy színpadon. Például az észak-koreai és az amerikai csapatok általában a többiek felett vannak a globális eseményeken.

Létezik Heroes of the Storm bajnokság?
Fogadás a Heroes of the Storm-ra a szolgáltatóknál

Fogadás a Heroes of the Storm-ra a szolgáltatóknál

A Heroes of the Storm egyre népszerűbbé válásával a legjobb esport fogadási oldalak némelyike élénken érdeklődik a sport iránt. Míg egyes esport-fogadási alkalmazások kissé vonakodnak a sportágról, a legtöbb „nagyfiú” az iparágban már tudatta szándékát. Ennek ellenére itt van néhány esport fogadási oldal, amelyek kimerítően gondoskodnak a HotS esport fogadásról:

Betwinner

Betwinner gyorsan érezteti jelenlétét a Heroes of the Storm esport fogadók körében. Ez a bukméker számos esport eseményt fed le szerte a világon. A legfontosabb, hogy a Betwinner további piacokat kínál adott eseményekhez.

22Bet

22Bet egy másik választási lehetőség a HotS-re való fogadásban. Ez a bukméker már egy ideje foglalkozik esport eseményekkel. A bőkezű oddsokkal és számos fogadási piaccal a 22Bet a HotS fogadók legjobb választása lehet.

1xBet

Az 1xBet a legnépszerűbb szolgáltatók közé tartozik a hagyományos sportfogadásban. Ez az üzemeltető az esport fogadásban is kiemelkedik kiváló ügyfélszolgálatának, nagyvonalú ösztönzőinek, kedvező szorzóinak és különféle fogadási piacainak köszönhetően.

Fogadás a Heroes of the Storm-ra a szolgáltatóknál
Kövesse a legjobb Heroes of the Storm csapatokat, és fogadjon pontosan

Kövesse a legjobb Heroes of the Storm csapatokat, és fogadjon pontosan

Bármely esport esemény fogadása kellő körültekintést igényel. Ennek eredményeként a világ legjobb Heroes of the Storm csapatainak követésének fontossága kulcsfontosságú a helyes előrejelzések gyakori elkészítéséhez.

Gen G

A dél-koreai Gen G az egyik legjobb esport csapat. Ez a csapat nyolc Heroes of the Storm versenyt nyert meg, és hatalmas 1 360 000 dollárt keresett.

Team Dignitas

Team Dignitas egy másik csapat, amelyet minden HoTS fogadónak szívesen követnie kell. A New Jersey állambeli Newark-i székhelyű csapat ritkán okoz csalódást a nagyszínpadon. A Heroes of the Storm csapata harminc versenyen összesen 1 178 555 dollárt gyűjtött össze.

MVP

Az MVP egy újabb dél-koreai csapat a legjobb csapataink listáján. Bár a hírek szerint csapatai a továbbiakban nem vesznek részt a Heroes of the Storm versenyeken, mindig a legjobb választás, ha bármelyik HoTS esport eseményen szerepel.

Miután a játékos megértette a verseny természetét, nagyon könnyű lesz a helyes jóslatok elkészítése. Ezen túlmenően minden fogadónak naprakésznek kell lennie a sportágat körülvevő aktuális eseményekkel és dinamikával, tekintettel arra, hogy az idő múlásával különböző változások következnek be.

Kövesse a legjobb Heroes of the Storm csapatokat, és fogadjon pontosan
Érvek és ellenérvek

Érvek és ellenérvek

Nem kell sok ahhoz, hogy megértsük, mit kínál a Heroes of the Storm. Íme egy lista a HotS néhány találatáról és kihagyásáról, amelyek érdekelhetik a játékosokat és a fogadókat, akik fogadást tesznek a játékban.

Profik

A játék pörgős, rövid és izgalmas küzdelmekkel. Az átlagos HoTS játék körülbelül 20 percet ér, ami elég ahhoz, hogy a játékost befektesse anélkül, hogy lemerülne.

 • A hősöknek nincsenek statikus tulajdonságaik
 • Különféle hősökkel rendelkezik a legjobb hóvihar játékokból
 • A játékosokat a hőn áhított térképváltozattal szolgálják fel az értékes játékélmény érdekében.
 • Egyszerű és menő látványvilág
 • A játékosok magasabb helyezést kapnak
 • A játék 30 napot ad a játékosoknak arra, hogy áttekintsék korábbi játékaikat, és találjanak jobb módot a versenyre
 • Az új játékosok tesztelhetik a játékot, mielőtt a játékra költenek

Hátrányok

 • Az élmény lassú lehet, ha olyan területeken maradnak le, ahol hősök és mániákusok maradnak
 • A játékosoknak nincs lehetőségük kedvenc térképeik lejátszására
 • A játékosok időnként szembesülnek bizonyos, a mérkőzésen kívül eső, előrehaladáson alapuló akadályokkal
 • A felhasználói interfázis nem testreszabható
Érvek és ellenérvek
A Heroes of the Storm fogadási esélyeinek megértése

A Heroes of the Storm fogadási esélyeinek megértése

Minden esport fogadónak meg kell tennie megérteni az esélyeket bármely adott esport fogadási alkalmazás által elérhető. Kezdetnek a magas HotS fogadási szorzók hozzák a legtöbb értéket. A HotS-en fogadni vágyó fogadóknak meg kell érteniük a különböző fogadóirodák által kínált esélyeket. Íme néhány gyakori típusú Heroes of the Storm esélye.

 • Amerikai esélyek: Ahogy a neve is sugallja, Amerikában gyakran használják az amerikai esélyeket. A kiemelkedő funkcióhoz általában plusz (+) és mínusz (-) jelek vannak csatolva. Ideális esetben a mínuszjellel ellátott szám gyakran azt az összeget jelöli, amelyet meg kell tenni a 100 dollár nyeréséhez.
 • Tizedes esély: Leginkább az európai fogadási oldalakon használatos tizedes szorzókkal a legegyszerűbb dolgozni. A játékosnak csak annyit kell tennie, hogy megszorozza az esélyt a tét összegével.
 • Tört esély: A legtöbb fogadóiroda töredékes szorzót kínál. A tizedes szorzókhoz hasonlóan ezek megértése nagyon egyszerű. A töredéket megszorozva a tét összegével megkapjuk a nyereséget vagy a megszerzett összeget.
A Heroes of the Storm fogadási esélyeinek megértése
Hogyan lehet a legjobban meghódítani a Heroes of the Storm-ra tett fogadásokat

Hogyan lehet a legjobban meghódítani a Heroes of the Storm-ra tett fogadásokat

Most, hogy a Heroes of the esportról mindent hosszasan boncolgattak, fontos megvizsgálni azokat a módokat és megközelítéseket is, amelyek segíthetik a fogadókat, hogy megízleljék a játék sikerét. Íme néhány értékes tipp a HotS fogadók számára.

 • Nézze meg, hogyan tesznek fogadásokat a tapasztalt fogadók, hogy gyorsan megértsék az alapokat
 • Ügyeljen a statisztikákra, és vonja be a közösséget
 • Fókuszáljon jobban a META trendekre
 • A maximális értékhez a lehető legmagasabb szorzóval fogadjon
 • Győződjön meg arról, hogy felelős szerencsejátékot gyakorol
Hogyan lehet a legjobban meghódítani a Heroes of the Storm-ra tett fogadásokat