Legjobb WoT Esport bukmékerek

A Players vs. Player (PvP) játékmenet a World of Tanks elsődleges játékmódja. Ezért minden játékos kiválaszt egy harci járművet. Miután leszállnak egy véletlenszerű csatatérre, ők irányítják annak mozgását és tüzelését. Kihasználhatják a hangos vagy gépelt csevegési funkciót is, hogy kényelmesen kommunikáljanak más, akár szövetséges, akár más játékosokkal.

Legjobb WoT Esport bukmékerek
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
World of Tanks-ról

World of Tanks-ról

A World of Tanks puszta szórakozásból vagy versenyzésből való játékhoz hatalmas tudásra van szükség a játékosoktól. Ez a legendás masszívan multiplayer online (MMO) játék századi harcjárművek százaival büszkélkedhet, köztük mozdonytüzérséggel, tankokkal (könnyű, nehéz és közepes), valamint harckocsivadászokkal. Ezek a páncélozott autók a világ különböző részeiről származnak, például Nagy-Britanniából, Franciaországból, Japánból, Lengyelországból, Németországból, Kínából és az Egyesült Államokból. Ráadásul mind személyre szabható, és nem jár hozzájuk hasonló teljesítmény, szerep vagy erősség a csatatéren. Céljaitól függően a játékos dönti el, hogy milyen kiegészítő felszerelésre van szüksége a járművének.

A WoT játékosok különféle csatákat vívhatnak ebben a játékban. A fő típusok a következők:

 • Véletlenszerű csaták
 • Csapatharcok
 • Tank-társasági csaták
 • Különleges csaták
 • Csapatedző csaták
 • Erődharcok
World of Tanks-ról
Fogadás a World of Tanks-re

Fogadás a World of Tanks-re

Számtalan jártas World of Tanks fogadó megerősítheti, hogy a fogadás ezen a játékon csak egy séta.! Ennek egyik elsődleges oka az, hogy számos esport fogadási oldal kínálja, amelyek többsége olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a különböző WoT-tornákon nagy szorzók, befizetési/kifizetési módokés az ügyfélszolgálati csapatok befogadása.

Ezenkívül a World of Tanks eSport fogadása egyszerű, különösen azután, hogy a fogadó olyan fogadóirodát azonosított, akinek a szempontjai megfelelnek egyedi követelményeinek. Íme, mit kell tenniük:

 • Látogassa meg a fogadási webhely eSport szakaszát
 • Kattintson a "World of Tanks (WoT)" elemre
 • Válasszon piacot
 • Adja meg a tét összegét
 • Erősítse meg a fogadást

World of Tanks fogadások

Bár a World of Tanks-on egyszerű a fogadás, a fogadóknak fel kell készülniük rá, ha azt remélik, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle. De hogyan tudják ezt megtenni? Kezdetnek kutakodhat a népszerű piacokon, mint például:

 • Fogyatékosságok
 • Első vér
 • Térkép győztes
 • Mérkőzés győztes/Moneyline fogadások
 • A bázist elfoglalták
 • Összesített pontszám

Szintén ravasz a fogadóirodák számára, hogy értékeljék egy fogadási webhely biztonságát, miközben felkészülnek World of Tanks fogadási vállalkozásuk elindítására. Az igazság az, hogy bár jelentős számú biztonságos, legitim WoT fogadási oldal van, néhány nem biztonságos oldal is létezik. A fogadóknak pedig minden áron el kell kerülniük őket.

Fogadás a World of Tanks-re
Miért népszerű a World of Tanks?

Miért népszerű a World of Tanks?

A World of Tanks közé tartozik legnépszerűbb esport játékok ma a színen. Ennek oka lehet a következő tényezők.

Internetes közösség

A World of Tanks hatalmas közösséggel büszkélkedhet világszerte több mint 160 millió játékossal. Bár legtöbbjük még soha nem találkozott személyesen, sok időt töltenek online a játék megbeszélésével. Néhány gyakori téma, amelyhez hozzászólnak, a korábbi és közelgő versenyek, fogadási és játéktippek, valamint a legképzettebb játékosok, akikre figyelni kell.

Online játék

A WoT egyszerűsége és hozzáférhetősége olyan további elemek, amelyek lehetővé tették, hogy világszerte sok eSport-szerető tetszését elnyerje. Ez a cím több platformon is elérhető, beleértve a Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 és macOS rendszereket.

Nagy World of Tanks játékosok

Azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legendás World of Tanks játékosok óriási szerepet játszottak a játék rajongóinak fejlesztésében. Ezek egy része Tyrannosaurus_Riggx és LuNaTic_-Lore, aki arra ösztönzi a játékosokat, hogy gyakrabban játsszák ezt a játékot, hogy tökéletesítsék képességeiket.

Miért szeretik a játékosok a World of Tanks-ot?

Annak ismerete, hogy a játékosok miért nem tudnak még mindig betelni a World of Tanks-szal, kulcsfontosságú a növekvő népszerűség megértéséhez. Igen, ezt a címet eredetileg több mint egy évtizede adták ki, de a rendszeres frissítéseknek köszönhetően még mindig frissnek tűnik. A WoT mechanikája is változatos, és lenyűgöző látványvilággal rendelkezik. A legtöbb játékos azt is szereti, hogy a Wargaming figyelembe veszi az ő hozzájárulásukat a legújabb verziók kiadásakor.

Hogyan kell játszani a World of Tanks játékot?

Ez lehet egy másik ok, ami megmagyarázza a World of Tanks hírnevét. Ennek a játéknak a megtanulása egy séta. És mindaddig, amíg egy játékos elsajátítja a játéktrükköket, addig jó! Például a játékosoknak helyet kell adniuk csapattársaiknak az optimális teljesítmény érdekében. A szövetséges mögött parkolni nem ajánlott, mert minimálisra csökkenti a fegyverek számát a csatában. Ezenkívül a játékosoknak óvatosan kell navigálniuk a harci forró zónákban.

A legnagyobb World of Tanks csapatok és játékosok

Emellett a World of Tanks széles körben ismert, mert a fogadóknak hosszú csapatok és játékosok listája van, akiken gondolkodni kell, ha fogadásról van szó. legjobb esport fogadási oldal. Akár több fogadást is megtehetnek, vagy különféle piacokat fedezhetnek fel, ha megzavarja őket a sok választási lehetőség. Ez kétségtelenül fokozza a legtöbb szerencsejátékos izgalmát, miközben várják az eredményeket.

Miért népszerű a World of Tanks?
Van World of Tanks verseny?

Van World of Tanks verseny?

Igen. Különböző World of Tanks bajnokságok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző professzionális esport csapatok versenyezzenek egymással. Ezekre az eseményekre eltérő feltételek vonatkozhatnak, amelyek az összes résztvevő fél tevékenységét szabályozzák.

Általában a World of Tanks versenyek három formátumban érhető el – csatározások, kihívások és klánversenyek. Konkrét versenytől függően a csapatok három és tizenöt eSport sportolóból állhatnak. A legtöbb ilyen szervezet képzett „tartalékos” játékosokat is hoz, hogy leváltsák azokat, akik esetleg nem jutnak el a színpadra olyan problémák miatt, mint például a vízumproblémák.

A legutóbbi World of Tanks globális verseny a 2022-es World of Tanks Championship International volt, ez a játék első 15VS15 versenye. A legjobb csapatok Európából, Kínából, Ázsia-csendes-óceáni térségből, Észak-Amerikából és a Független Államok Közösségéből vettek részt. A nyereményalap 130 000 euró volt, ami elég nagy ahhoz, hogy ezek a csapatok a legjobbat nyújtsák.

Kétségtelen, hogy ezek a globális World of Tanks versenyek óriási üzletet jelentenek, különösen az eSport közösség tagjai számára. Lehetőséget adnak a sportolóknak, hogy bemutassák őrült WoT-készségeiket, kihívást jelenthessenek ellenfelüknek, nevet építsenek maguknak, és optimistán előkészítsék az utat a további karrier előtt.

Van World of Tanks verseny?
Fogadás World of Tanks esport bukmékereknél

Fogadás World of Tanks esport bukmékereknél

Bármely World of Tanks rajongó fogadhat rá a mai legjobb eSport szolgáltatók egyikénél, köztük a 22BET-nél, a Betwinnernél és a Megaparinál. A fogadók csak azután regisztrálhatnak ezeken a fogadási webhelyeken, miután megerősítették, hogy megfelelnek különféle fogadási igényeiknek. De mi a legmegfelelőbb módja ennek? Nos, jellemzőik értékelése mindig a lista élén áll.

A méltó World of Tanks fogadási platform intuitív oldallal rendelkezik, és lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy mobilon fogadjanak. Ily módon fogadásokat köthetnek erre a népszerű eSportra útközben, munkahelyükön vagy akár barátaikkal közös étkezés közben.

Ezenkívül ésszerű World of Tanks esélyeket biztosít, amelyek növelik a fogadók sikerének esélyét, függetlenül a tapasztalati szintjüktől. Ez motiválja őket, és lehetővé teszi számukra, hogy előmozdítsák professzionális szerencsejáték-karrierjüket.

Az átláthatóság egy másik kulcsfontosságú funkció, amelyre figyelni kell a World of Tanks eSport fogadási alkalmazásban. Átfogó szabályozási politikákat kell kínálnia annak érdekében, hogy a fogadók tudják, mit tehet és mit nem szabad az összes szolgáltatás élvezetéhez. Őszinte, több nyelven beszélő ügyfélszolgálati szakértőkkel is rendelkeznek, akik irányítják a fogadókat, és segítenek nekik a legtöbbet kihozni WoT fogadási vállalkozásaikból.

Fogadás World of Tanks esport bukmékereknél
Legjobb World of Tanks csapatok és játékosok

Legjobb World of Tanks csapatok és játékosok

A legjobban értékelt World of Tanks csapatokkal kapcsolatos ismeretek mindig hasznosak, ha fogadást teszel erre a játékra. Lehetővé teszi a fogadók számára, hogy azonosítsák az esélytelenebbeket és a kedvenceket, és remélhetőleg kiválasztják a legjövedelmezőbb fogadási piacokat.

Ezek közül néhány napjaink legjobb WoT csapatai.

Natus Vincere

NAVI 2009-ben alakult. Nem csak a World of Tanks-ben, hanem a Dota 2-ben, a FIFA-ban, az Apex Legends-ben, a League of Legends-ben, a Paladins-ban, a Valorant-ban és a Fortnite-ban is versenyeznek benne csapatok és eSport sportolók. Ez a csapat első helyezést ért el a 2014-es és 2016-os Wargaming.net League of World of Tanks-ban.

Tornado Energy

Íme egy másik magas rangú World of Tanks csapat, amely az évek során több mérkőzést is játszott. Győztesként került ki a 2017-es WoT Grand Finalsból, és hatalmas 150 000 dollárral indult haza, amelyet akkoriban a World of Tanks aktív névsora között osztottak fel.

HellRaisers

A HellRaisers a rendkívül fenomenális World of Tanks csapatáról is ismert, amely másokkal versenyzett több tornát. Olyan tehetséges WoT játékosokat szerződtetett le, mint Vladislav "Neskwi" Kanaev, Andrei "lolwo" Dzenisenka és Vladimir "DYADOR" Drutskiy.

További kiemelkedő World of Tanks csapatok, amelyeket érdemes most követni:

 • Team Dignitas
 • Virtus. pro
 • Emelje fel
 • RoX
 • PENTA Sports
 • Nem olyan komoly
 • Hoppá – A kemény
Legjobb World of Tanks csapatok és játékosok
A World of Tanks előnyei és hátrányai

A World of Tanks előnyei és hátrányai

A World of Tanks játékvezetőknek meg kell érteniük annak előnyeit és hiányosságait, hogy tippet kapjanak, mire számíthatnak. Íme a profik az alábbiak szerint.

Előnyök

 • Könnyű és megfizethető: A WoT-játékosoknak nem kell speciális képzésben részesülniük, hogy élvezhessék ezt a játékot, mivel ez nem egy kemény szimulátor. Ami még kényelmesebb, az az, hogy ehhez egy fillért sem kell megválniuk, mert teljesen ingyenes a játék. Ez alkalmassá teszi az amatőr és gyakorlott játékosok számára, alacsony költségvetéssel vagy más módon.
 • Számtalan harcjármű: A World of Tanks számos páncélozott járművet tartalmaz, amelyeket a játékosok feloldhatnak és csata közben használhatnak. Mindezek a rendelkezésre álló gépek frissíthetők, lehetővé téve számukra, hogy kísérletezzenek, azonosítsák erősségeiket, és végül teljes mértékben kihasználják játékosként bennük rejlő lehetőségeket.
 • A Mystery: World of Tanks egy rejtély, amely a thrillereket kedvelő játékosok igényeit hivatott kielégíteni. Ebben a játékban minden csata másképp zajlik, még akkor is, ha a játékosok hasonló, azonos módon testreszabott gépeket használnak. Ez azt jelenti, hogy mindig van valami egyedi, amire számíthatunk, ami fokozza a nyújtott izgalmat.

Hátrányok

 • A World of Tanks egyik fő hátránya, hogy a játékosoknak fizetniük kell a prémium szolgáltatásaiért. Ezért azok, akik nem tehetik, megfosztják e cím legizgalmasabb élményeitől.
A World of Tanks előnyei és hátrányai
A World of Tanks fogadási szorzóinak megismerése

A World of Tanks fogadási szorzóinak megismerése

A World of Tanks szorzók olvasásának elsajátítása minden fogadó számára prioritás kell, hogy legyen, aki ezt tervezi fogadjon erre az esportra hacsak nem akarják beállítani magukat a kudarcra.

Általában a különböző fogadási oldalak WoT szorzót biztosítanak tagjaik számára, és ezek fogadóirodánként eltérőek lehetnek. Megértésük könnyű, ha valaki felfogja a ma elérhető népszerű formátumokat. Ezek közé tartoznak, de nem kizárólagosan, a következők.

 • Tizedes szorzók: Sok World of Tanks fogadási webhely tizedes oddsokat használ, mivel a legtöbb fogadó kényelmesen el tudja olvasni és felhasználni a potenciális nyeremény kiszámításához. Csak meg kell szorozni őket a megfelelő tétekkel.
 • Tört esély: A tört WoT-szorzók meglehetősen gyakoriak az Egyesült Királyságban található esport fogadási webhelyek között. A fenti decimális szorzókhoz hasonlóan ezek is egyértelműek. Míg a felső szám a lehetséges kifizetéseket jelöli, az alsó a tét összegét mutatja. Például egy bukméker 10/1 szorzót ajánlhat egy adott World of Tanks csapatra. Ez azt jelenti, hogy a fogadók minden tét után 10 dollárt nyernek.
 • Amerikai esélyek: A WoT-fogadók amerikai oddsokat találhatnak az Egyesült Államok fogadási platformjain. Ezek pozitív vagy negatív számokkal érkeznek. Az előbbi azt az összeget jelzi, amelyet 100 dollár tét esetén kaphatnak. Másrészt az utóbbi azt az összeget mutatja, amelyet meg kell tenniük, ha 100 dollárt remélnek rake-elni.
A World of Tanks fogadási szorzóinak megismerése
World of Tanks fogadási tippek és trükkök

World of Tanks fogadási tippek és trükkök

A World of Tanks népszerű lehetőség mind a tapasztalt, mind a kezdő fogadók. Ezek a felek különféle stratégiákat alkalmazhatnak annak biztosítására, hogy fogadási vállalkozásaik meghozzák gyümölcseiket. Az egyik kedvenc csapatuk vagy játékosuk teljesítményének nyomon követése. Ez történhet az elmúlt tíz vagy több verseny eredményeinek elemzésével, amelyeken részt vett.

A fogadók a kedvenc WoT-játékosaikat olyan platformokon is nézhetik, mint a YouTube és a Twitch, hogy felmérjék képességeiket, és eldöntsék, bölcs dolog-e rájuk fogadni. Feltételezve, hogy egy fogadó WoT versenyeken szeretne fogadni, meg kell várnia a versenyek utolsó szakaszát – a selejtezők kiszámíthatatlanok, és könnyű olyan csapatokra vagy játékosokra fogadni, akik a vártnál hamarabb esnek ki.

World of Tanks fogadási tippek és trükkök