A legnépszerűbb fogadási oldalak Warcraft 2024

Állandó jelenléte lesz számos különféle eSport fesztiválon, mint például az Electronic Sports World Cup, a World Cyber Games és a World Series of Video Games, hogy néhányat említsünk. Különösen Dél-Koreában és Kínában lenne népszerű. Noha népszerűsége 2010-ben némileg visszaesett a különféle egyéb eSport címek bevezetése miatt, megtartotta erős követőit, amely az elmúlt években nőtt.

A legnépszerűbb fogadási oldalak Warcraft 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Warcraft esport játék

A játékot eredetileg 2002-ben adták ki "Warcraft 3: Reign of Chaos" néven. Hóvihar és megjelent a Microsoft Windows számára egy már híres Warcraft videojáték-sorozat részeként. A Warcraft 3 azonban csak a 'The Frozen Throne' nevű kiegészítőjének néhány évvel későbbi, 2003-as megjelenése után vált az eSport színterének lényeges elemévé.

A Warcraft 3 néhány évvel a Warcraft II eseményei után játszódik, és a Burning Legion történetét követi nyomon, hogy megragadja Azeroth kitalált világát az élőhalottak hadseregének segítségével, élén Arthas Menethil bukott paladinnal. A Human Alliance, az Orcish Horde és a Night Elfek nyomába ered, amint együtt dolgoznak, hogy megállítsák őket, mielőtt megrontják a Világfát.

A Warcraft 3 egy valós idejű stratégiai játék, amely egy nagy fantáziavilágban játszódik. A valós idejű stratégia vagy az RTS egy alműfaj stratégiai videojátékok amelyben minden játékos egyszerre játszhat "valós időben", nem pedig felváltva.

Egy valós idejű stratégiai játékban, mint például a Warcraft, minden játékos saját részleges irányítása alatt helyezi el az épületeket és manőverez egységet, hogy biztosítsa a térképen a helyeket és/vagy megtizedelje ellenfele erőforrásait. Egy hagyományos RTS-játékban lehetőség van további egységek és épületek építésére, bár ennek általában az összegyűjtött erőforrások elköltésének szükségessége korlátozza.

Összefoglalva, egy olyan RTS-játék, mint a Warcraft, magában foglalja az erőforrások összegyűjtését, az alapépítést, a játékon belüli technológiai fejlesztést és a közvetett egységvezérlést.

Fogadás Warcraft-ra

A játék népszerűségének növekedésével és az eSport fogadási szcéna fejlődésével elkerülhetetlen volt, hogy a fogadóirodák, a sportfogadási oldalak és az eSport fogadási oldalak elkezdjék bevonni a Warcraft 3-at fogadási kínálatukba.

Ha úgy döntött, hogy a Warcraft-ra fogad, meg kell találnia a megtenni kívánt fogadásnak megfelelő eSport fogadási oldalt. Az eSport fogadás ma már egyre több online szerencsejáték oldalon érhető el, a hagyományos fogadóirodáktól a speciális eSport fogadási oldalakig.

A videojátékokra való fogadás eltérhet a hagyományos sportfogadástól, de ahogy megszokja az eSportot, látni fogja, hogy az eSport akciókra való fogadás ugyanaz, mint a focira, kosárlabdára vagy lóversenyre.

Tehát hogyan köthet eSport fogadást, és hogyan nyerheti meg a fogadását? Ez ugyanaz, mint egy hagyományos fogadás megkötése és megnyerése. Válassza ki az Önt érdeklő eSport fogadási piacot, és tekintse meg a eSport esélyek hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e az Ön számára.

Az eSport fogadás nagy előnye, hogy interaktívabb a közösségekkel, az élő közvetítéssel, a statisztikákkal, a közösségi médiával és a legjobb eSport fogadóirodák egyéb szolgáltatásaival, amelyek nagyszerű fogadási élménnyé teszik a videojátékokra való fogadást.

Miért népszerű a Warcraft?

A Warcraft 3 óriási siker volt, és a megjelenése óta eltelt rövid idő alatt újragondolta az online többjátékos videojátékokat. A játék több millió példányban kelt el, így kultikus státuszt és rendkívül hűséges rajongótábort hozott létre. Amikor a játék bekerült az eSport versenyterületére, rengeteg népszerű verseny és sztárjátékos indult belőle.

Az e-sportfogadások piacán oly sok kiemelkedő játékkal a Warcraft 3-at némileg figyelmen kívül hagyták a fogadóirodák, annak ellenére, hogy szakmai versenyek továbbra is szinte minden évben megrendezik a világ különböző pontjain.

A Blizzard viszont tudja, hogyan kell feltámasztani egy régi klasszikust. Ahogy a Warcraft 3 népszerűsége alábbhagyott, a Blizzard úgy döntött, hogy új életet lehel a játékba. A Warcraft 3: Reforged, a klasszikus játék vizuálisan továbbfejlesztett és frissített változata 2020-ban jelent meg.

Internetes közösség

A játék különösen népszerű volt Kínában, Dél-Koreában, Németországban, Svédországban és Japánban. Világszerte emberek milliói néztek olyan versenyeket, mint az Electronic Sports World Cup, a World Cyber Games, a World eSports Games, a International eSports Festival és a World Series of Video Games. A játék pedig nem csak a szakmai versenyekre korlátozódott; több százezer felhasználója volt különféle amatőr versenypályákon, mint például a Battle.net.

Warcraft online játék

A Warcraft 3 játékosai egy térképre kerülnek, és olyan erőforrásokat kell összegyűjteniük, mint az arany és a fa, hogy kiépítsék bázisukat, és elég nagy hadsereget építsenek fel ellenfelük legyőzéséhez.

És ez még csak a játék kezdete. A játék megnyeréséhez a játékosnak meg kell védenie a bázisát, miközben meg kell semmisítenie az ellenség bázisát. Számos újdonsága mellett a Reign of Chaos két új fajt is bemutatott: az éjelfeket és az élőhalottakat, amelyek az eredeti orkok és emberek mellett haladtak, ezzel négyre nőtt a fajok száma.

A Warcraft 3 azon kevés játékok egyike, amelyek hősöket tartalmaznak a hadsereg egységeiben, szemben az olyan játékokkal, mint a Dota, a League of Legends vagy a Starcraft 2, amelyekben vagy egy bajnokot irányítasz, vagy pusztán a bázisépítésre koncentrálsz. Minden Warcraft 3 versenynek egyedi hőse van, és minden hőst alapvető státusza – ereje, mozgékonysága és intelligencia – alapján kell besorolni.

Az egyes fajok legjobb hősei közé tartozik a Hegyek Királya az Embereknek, Az Ork Tauren Főnöke, a játék végén a kedvenc Death Knight from the Undead, és a Démonvadász az Elf fajból, amely vitathatatlanul a játék legrosszabb hőseivel rendelkezik. .

Nagy Warcraft játékosok

A Warcraft 3 valószínűleg az első számítógépes játék a történelemben, amely eSport legendákat szült. Sok jól ismert név volt a Warcraft 3 versenytársában.

Li "Sky" Xiaofeng

Li Xiaofeng egy kínai Warcraft 3 mester volt, aki forradalmasította az emberi faj játékban való megjelenítését. 2005-ben és 2006-ban megnyerte a World Cyber Games-t kínai piros mezben. Ezt a versenyt a nemzetközi Warcraft 3 játék csúcsának tekintették, és Li két egymást követő évben aratott győzelmével bekerült a World Cyber Games Hírességek Csarnokába. .

Yoan 'ToD' Merlo

Yoan Merlo egy újabb jól ismert játékos, aki megnyerte a World eSports Games-t, a Blizzard Worldwide Invitationalt és a Cyberathlete Professional League-t. Bámulatosan szerepelt a World Cyber Games-en is, ahol ezüst- és bronzérmet nyert, valamint 2007 legjobb Warcraft 3 játékosának választották.

Wang "Infi" Xuwen

A játék során Wang Xuwen arról volt ismert, hogy számos támadó és védekező tornyot emelt. Számos tornát nyert, köztük a Nemzetközi eSport Fesztivált 2007-ben, a moszkvai KODE5-öt, a World eSports Games-t 2008-ban, a World Cyber Games-t 2009-ben, és a Warcraft 3 Champions League XIV. szezonját a World Elite csapattal.

Van Warcraft bajnokság vagy liga?

Talán a legnagyobb és legjobban várt Warcraft verseny az ESL Pro Tour, vagy más néven DreamHack Open.

A Dreamhack az 1990-es évek elején kezdődött, amikor osztálytársak és barátok gyűltek össze egy malungi általános iskola alagsorában. Svédország. 1994-ben áthelyezték az iskola étkezdéjébe, és akkoriban az egyik nagyobb regionális demo-tech és játékeseménye lett. Ez volt az első esemény, amely DreamHack nevet kapta.

Az 1997-ben a borlängei Arena Kupolenben megrendezett esemény Svédország legnagyobb LAN-partija lett, és akkoriban Skandinávia harmadik legnagyobb partija. Emellett a DreamHack 2001 és az azt követő események a jönköpingi Elmia kiállítási központban kerültek megrendezésre, ahol azóta is megmaradt.

2012. november 15-én a DreamHack bejelentette, hogy partnerséget köt a Major League Gaminggel (MLG) és az Electronic Sports League-vel (ESL), hogy támogassa az észak-amerikai és európai e-sport szcénák növekedését és fejlődését. Ezek az együttműködések univerzális rangsorokat, egységes versenystruktúrákat és egyéb jellemzőket tartalmaztak.

2020. szeptember 30-án az ESL bejelentette, hogy úgy döntött, egyesül a DreamHack-kel. A két üzlet egyben működik, de a két márka önállóan működik. Az ESL Pro Tour 2020 a világ első Warcraft 3 professzionális turnéja. Az ESL a DreamHack-kel együttműködve szervezi, szponzorálja és házigazdája az eseménynek.

Nem meglepő módon Dél-Korea a legjobb ország, amely a versenyt legjobban teljesítette a világ színpadán. Amikor a Gen.G, egy kaliforniai székhelyű e-sport cég 2019-ben Szöulban megnyitotta a Gen.G Elite Esports Akadémiát, odáig mentek, hogy azt mondták, „Dél-Korea még mindig az e-sport mekkája”, és „ez itt van a legtöbb tehetség"

Dél-Korea mindig is meghatározta, hogy milyen is a kompetitív videojáték. Dél-Koreában az online szerencsejáték korábban és gyorsabban terjedt el, mint bárhol máshol a világon. Amikor az 1990-es évek végén a nemzet először bevezette a nagy sebességű internetet, megugrott a PC-s durranásként ismert, 24 órás játékkávézók száma.

Ezek az érdekes, gyakran földalatti helyszínek a játékkultúra epicentrumaivá fejlődtek, és végül informális versenyeknek adnak otthont. 2000-re a dél-koreai kábelcsatornák voltak az elsők a világon, amelyek online játékversenyeket sugároztak.

Az oktatási minisztérium legutóbbi felmérése szerint az e-sport jelenleg az ötödik legelterjedtebb jövőbeli munkahely Dél-koreai diákok, csak a sportolók, az orvosok, a tanárok és a digitális tartalomkészítők mögött maradnak. 2022-ben az eSport még az Ázsiai Játékokon is szerepelni fog.

A legjobb játékosok, mint pl legendák LigájaLee Sang-hyeok, Faker kódnévvel, ugyanolyan szintű hírnevet és vagyont ér el, mint a K-pop bálványok. Emberek milliói hangolnak rá, hogy valós időben nézzék játékukat az interneten. A világjárvány előtt a rajongók olyan eSport arénákba zsúfolódtak össze, amelyek úgy néztek ki, mint egy rockkoncert és egy birkózást támogató stadion keresztezése.

A legjobb játékos nem meglepő módon koreai származású. Jang 'Moon' Jae Ho ötszörös Warcraft 3 világbajnok, egykori legendás Night Elf játékos a Warcraft 3-ban és Zerg játékos a Starcraft II-ben. Három televíziós országos dél-koreai bajnokságot nyert, valamint négy szezont nyert az MBCGame világháborúban.

Moont gyakran látták a Warcraft 3-ban, amikor olyan stratégiákat alkalmaztak, amelyek sok Night Elf játékos standardjává váltak, és az "5. futamnak" titulálták. Részt vett és megnyerte a legtöbb televíziós Warcraft 3 játékot a Warcraft 3 játékosok közül.

Amikor megjelent a Starcraft II, nagy versenyeken vett részt a Starcraft II és a Warcraft 3 esetében is, de Moon végül teljes munkaidőben váltott a Starcraft II-re, amikor csatlakozott. Fnatic 2012 januárjában.

Moon a "Beyond the Game" című dokumentumfilmben a Warcraft 3 egyik játékosaként szerepel.

Fogadás Warcraft-ra esport bukmékereknél

A Warcraft 3 fogadási oldalakon gyakorlatilag négylevelű lóhere található, de vannak online fogadások is. Az újonnan kiadott Warcraft 3: Reforged, valamint az évtizedek óta művelt odaadó rajongótábor, valamint a World of Warcraft és a Heroes of the Storm fogadások sikere mind hozzájárult a Warcraft 3 fogadási jelenetéhez.

Számos sportfogadó létezik, ahol fogadásokat köthet a Warcraft 3-ra. Figyelembe kell vennie igényeit és preferenciáit, amikor a legjobb online sportfogadót keresi. Az olyan tényezők, mint például a játék gyakorisága és a megtenni kívánt fogadások típusa, mind befolyásolhatják döntését. Vannak, akik előnyben részesítik a felhasználóbarát felülettel rendelkező online fogadóirodákat, míg másokat inkább a napi fogadások száma foglalkoztat.

A fogadáshoz először regisztrálnia kell egy jó hírű bukmékernél. A kockázatok csökkentése érdekében először tekintse át a fogadóirodák Warcraft 3-ra vonatkozó szabályait.

A legjobb Warcraft 3 fogadási oldalak a következők:

  • 1xBet
  • Betwinner
  • 10bet
  • Parimatch
  • Betsson

Ne feledje, hogy pusztán azért, mert egy webhely eSportot kínál, nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden mérkőzésre kínál fogadást. Ismételten, mivel egyes online sportfogadók csak a videojátékok tekintetében mártják a lábujjaikat a vízbe, dönthetnek úgy, hogy kizárólag a nagyobb eseményekre, például a nemzetközi kupákra összpontosítanak, miközben figyelmen kívül hagyják a kisebb események versenyét.

Vegye figyelembe, hogy ne korlátozza magát egyetlen sportfogadóra. Amikor a Warcraft 3-ra fogadunk, nem minden bukméker egyforma. Egyesek csak néhány piacot biztosítanak, míg mások szélesebb skálát kínálnak.

A legfontosabb, hogy nem minden esport fogadóiroda olyan szorgalmas vagy hozzáértő a piaca árazásában, mint mások. Tehát, mielőtt fogadást tesz, gondolja át az összes lehetőséget. Hamarosan felfedezheti, hogy jó érzéke van ahhoz, hogy mely fogadóirodáknál a legkifizetődőbb fogadni.

Ahhoz, hogy eredményesen fogadhassunk a Warcraft 3-ra, ezek a legfontosabb tennivalók: megtanulni a játékot és megnézni az összes releváns aktuális formáját. játékosok és csapatok.

Ezeknek a dolgoknak a szem előtt tartása nagy támogatást nyújt, mert összefüggenek egymással. Érdemes odafigyelni a személyi mozgásokra is, hiszen a kisebb változtatások is nagy hatással lehetnek a Warcraft 3 meccsek általános kimenetelére.

Ügyeljen a jelenlegi játékokra, mivel ezek hatással lehetnek a jövőbeli játékokra, ha több pénzt szeretne keresni a Warcraft 3-ra való fogadás során.

Legjobb Warcraft csapatok és játékosok

Egyes vélemények szerint a Warcraft 3 volt az első játék, amely létrehozta az első eSport legendákat. Ennek az lehet az oka, hogy a Warcraft 3 erősen 1 kontra 1 eSport, és csak néhány térképen és versenyen van szükség 2 versus 2-re.

Az ESL Pro Tour 2021 egy online verseny, amelyben a játékosok három régióra oszthatók: Amerikában, Ázsiában és Európában.

A szokásos versenyút, régiótól függetlenül, egy nyílt selejtezőre való jelentkezés, majd a zárt selejtezőn való részvétel. Ezután vegyen részt a zárt selejtezőn, és adjon helyet a Challengernek. A legjobban jegyzett játékosok meghívást kapnak a Challengerbe; nem selejtezőben versenyeznek.

Ha követni szeretné a legjobb Warcraft 3 játékosokat, és pontosan szeretne fogadni, íme néhány a legjobb játékosok közül, akikre érdemes figyelni.

Az amerikai kontinensen meg kell néznie az oregoni születésű Victor 'Hitman' Lint. Aktív Orc játékos, jelenleg a DuSt Gaming és a Zero Effort csapatában játszik. Szintén Oregonból, Abdulaziz "CrunCher" Abed aktív emberi játékos. Jelenleg a DuSt Gaming tagja.

A Warcraft 3 ázsiai csataterén Lai "Colorful" Yongyun egy professzionális kínai Night Elf játékos. Természetesen Jang "Moon" Jae Ho egy legendás koreai Night Elf játékos, aki jelenleg a DRX-ben játszik. Guo "eer0" Zixiang Orc-ot játszott, amikor a ZDR-nél volt, de most Undead-et játszik, és a WFZ edzője.

Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon és Jeon "Soin" Jin Hwan mind profi koreai ork játékosok. Moon "Chaemiko" Chae Young, nem tévesztendő össze Jang "Moon" Jae Ho-val, egy profi koreai emberi játékos, aki jelenleg a RAPTOR Gaminggel szövetkezik.

Xu "Fortitude" Yuxing, akit aranyos becenévvel "Romantic" is hívnak, egy professzionális kínai játékos, aki az emberi fajra specializálódott.

A játék európai oldalán a neves Dmitry "Happy" Kostin vezeti a táblát, a legjobb Warcraft 3 játékos, aki valaha Oroszországból érkezett, és aki az élőhalottak versenyére összpontosít. Andriy "Foggy" Koren Ukrajnából származik, és a Night Elf fajra specializálódott.

Sergey "HawK" Shcherbakov egy másik orosz játékos, de ő az emberi fajra specializálódott. Daniel "XlorD" Spenst egy profi német élőhalott játékos, aki jelenleg az egérsportot képviseli. Egy másik orosz játékos, Ilya "JohnnyCage" Yashenkov egy aktív orosz ember játékos, aki jelenleg a Thunder Ducks csapatában játszik.

Érvek és ellenérvek

Előnyök

  • A Warcraft 3: Reforged javítja az eredeti játék néhány aspektusát, miközben az alapvető játékmenetet változatlanul hagyja, ami jó dolog. Reforged, a legtöbb, javítja a látványt. A struktúrákat, az NPC-ket, a szörnyeket és az egységek többségét továbbfejlesztették az eredeti játékokhoz képest.
  • A Reforged egyjátékos kampányai órákon át lekötnek majd, mivel kiterjedt történeteket tartalmaznak, amelyeket különféle fajok szemszögéből mesélnek el. Ezenkívül az eredeti Warcraft 3 és a The Frozen Throne kiegészítő küldetései is megtalálhatók a Reforgedben.

Hátrányok

  • A Reforged bemutatása jelentős grafikai átalakítást ígért, és bár a Reforged javítja a látványt, a merev animációk hozzájárulnak az általános vizuális olcsósághoz. Egyes textúrák és térképek furcsa elmosódást mutatnak, ami miatt kisebb felbontásúnak tűnnek, mint amilyenek.
  • Mivel nem hozhat létre speciális billentyűkombinációkat, be kell lépnie a játékfájlokba, és módosítania kell őket egy DOC- vagy TXT-fájlban az élmény újrateremtéséhez. Mindennek a tetejébe a Reforged felhasználói szerződését átírták, így a Blizzard birtokolja az összes egyedi játékot. A Reforged nem kínál sok újdonságot a veteránok számára, és eltávolítja azokat a funkciókat, amelyekhez a játékosok hozzászoktak.

Warcraft fogadási esélyek megértése

Manapság, online esport bukméker négy különböző típusú Warcraft 3 fogadást biztosít a fogadók számára. Példaként említhető a mérkőzés nyerteseinek fogadási piacán, a hendikeppiacon, a határidős ügyletek vagy az egyértelmű nyertesek piacán, valamint a különleges ajánlatok piacán tett fogadások.

A mérkőzés nyerteseinek piaca a legegyszerűbb fogadási piac. A játékosok kiválasztják, hogy a két csapat közül melyik nyer a játék végén. A hendikep fogadás az egyik csapatot (általában a favoritokat) ponthátrányba helyezi (például -0,5, -1 vagy 1,5), és a fogadás megnyeréséhez a csapatnak eggyel több gólt kell szereznie, mint a hendikepje.

A fent említett piacokon kívül a Warcraft 3 fogadói a határidős vagy a végső nyertesek piacán is megtehetnek téteket, ahol előre megjósolhatják egy adott verseny győztesét annak kezdete előtt, valamint a speciális piacokon. Az akciós piacok különösen izgalmasak, mert olyan fogadásokat tartalmaznak, mint a helyes pontszám vagy a gyilkosságok száma (fölött/alatt), amelyeket csak egy igazi Warcraft 3 rajongó tud helyesen előre jelezni.

Warcraft tippek és trükkök

Ez elkerülhetetlenül szerencsejáték, mint minden fogadás; mindazonáltal azoknak a fogadóknak, akik a legtöbbet tudnak a versenyző játékosokról és csapatokról, mindig nagyobb esélyük lesz nyerő fogadást tenni. Mielőtt fogadásokat tesz az eSportra, tartsa szem előtt a következő Warcraft 3 fogadási tippeket.

Mielőtt fogadást tesz, ismernie kell a Warcraft 3 legjobb játékosait és csapatait. Ellenőrizze a csapatok és a játékosok eredményeit, hogy segítsen fogadni. Ha a két csapat küzdött korábban, az képet ad arról, hogyan fog alakulni ez a legutóbbi meccs. Ez az a fajta információ, amellyel sok fogadó segít kiválasztani a legjobb csapatot a sokféle eSport és a hagyományos sportok.

Például, ha az egyik játékos megnyerte az utolsó tíz játszmát, akkor valószínűleg az a játékos, aki elvesztette ezt a tíz játszmát, nem valószínű, hogy megnyeri a tizenegyedik meccset. Mielőtt kiválasztaná a győztest egy csapatversenyen, meg kell vizsgálnia az egyes csapatok játékosait. Hogyan halmozódnak fel az egyes névsorok? Nézze meg az egyes játékosok korábbi mérkőzéseinek és versenyeinek eredményeit, hogy jobb képet kapjon arról, melyik csapat a legerősebb.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-sportok
About

Zhang Wei, akit az Esports arénában "DragonMaster" néven ismernek, az online kaszinók és az Esports kereszteződésében gondolati vezetőként rést vívott ki. A trendek iránti tévedhetetlen ösztönével, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel párosulva egyszerre stratéga és látnok is a területen.

Send email
More posts by Zhang Wei