ZodiacBet fogadói vélemény

ZodiacBetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
Bónusz
Játékok széles választéka
Sofort és Crypto fizetési lehetőségek
VIP szolgáltatás
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Játékok széles választéka
Sofort és Crypto fizetési lehetőségek
VIP szolgáltatás
ZodiacBet
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Bónuszok

Bónuszok

Az 1000 eurós újratöltési bónuszcsomaggal a Zodiacbet komolyan veszi a játékosok vonzását ezzel a bónusz opcióval. A játékosoknak azonban be kell tartaniuk a bónuszokra és promóciókra vonatkozó fogadási követelményeket, mielőtt pénzt vonnának ki. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el a weboldal használati feltételeit.

Például egy bónusz újratöltés aktiválásához a játékosnak legalább 20 eurót kell befizetnie. Miután a játékos megkapta az első befizetési bónuszt, a platform további három bónuszt is kínál befizetési bónuszok. Ez a négy bónusz tartalmaz egy első befizetési bónuszt 125 euróig, egészen a negyedik befizetésig 225 euróig. Korlátozások érvényesek.

Minden regisztrált felhasználó megteheti igényelje az üdvözlő bónuszt. Az oldal azonban megköveteli, hogy a fogadók a bónusz összegének negyvenszeresét fogadják a kifizetéshez. A bónusz lejárati ideje az aktiválástól számított 21 nap.

Újratöltés

Újratöltési ösztönzők is elérhetők az ügyfelek számára. Az 50 százalékos újratöltési bónusz ajánlata akár 200 euróért, a platform újratöltési kódja aktiválja az ösztönzőt. A jelenlegi akció keretében húsz euró a legkisebb összeg, amit egy újratöltésért elfogadnak.

A bónuszok új ügyfelek vonzására szolgálnak, ami fontos része a sportfogadás üzleti modelljének. A platform számos jutalmat, promóciót és bónuszt biztosít a felhasználóknak a fogadási élmény során. A jutalom megszerzése utáni pénzfelvétel azonban a webhely feltételeinek betartásától függ.

Játékok

Játékok

A Zodiacbet magával ragadó lehetőségei a felhasználók számára fogadni a videojátékokra világszerte ez az egyik oka annak, hogy új ügyfeleket vonz. A webhely számlatulajdonosai hozzáférhetnek az online fogadásokhoz az esport versenyeken szerte a világon.

A hasonló fogadási szorzókat kínáló új online fogadási oldal felveszi a versenyt a versenytársakkal. Ugyanakkor az esport szerelmesei megtapasztalhatják a fogadás izgalmát egyéni játékosok, esport csapatokvagy a versenyek eredményeit. A versenyeken ikonikus címek szerepelnek, köztük a következő játékok:

CS:GO

A többlövöldözős játék népszerűsége 2012 óta az egekbe szökött. A piac egyik legnépszerűbb játéka, a CS:GO fejlesztője, a Valve kiadta a címet az esport-rajongók globális elismerésére. Az XBOX 360, PlayStation, Windows és macOS rendszerekhez elérhető játék módokat tartalmaz, amelyek a játékosok célkitűzéseinek teljesítésén alapulnak.

Például egy népszerű módban a terroristák bombákat próbálnak elhelyezni, a terrorelhárítók pedig megpróbálják megállítani őket. Több mint 11 millió online játékossal ez a Valve egyik legtöbbet játszott játéka. 2018-ra a fejlesztő ingyenesen játszható modellre váltott CS:GO.

Szivárvány 6

Lelkes Szivárvány 6 a rajongók felelősek a cím globális népszerűségéért. A Tom Clancy Rainbow Six regényéből kifejlesztett videojátékban több mint 55 millió játékos játszik világszerte. A Ubisoft úgy fejlesztette ki a játékot, hogy elmerítse a játékosokat az izgalmas, lövöldözős akciókban.

+39
+37
Bezárás

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, ZodiacBet együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

Több mint húszzal fizetési módok, a Zodiacbet sokféle lehetőséget kínál a felhasználóknak a sportfogadó számlájára történő befizetéshez. A platform listázza a nemzetközileg elismert hitel- vagy betéti kártyákat, mint például a MasterCard, a Visa és a Discover. A digitális pénztárcák egyszerű és gyors módot kínálnak a felhasználók számára a befizetésre, beleértve a WebMoney-t is. A Rapid Transfer segít a fogadóknak megkönnyíteni a banki átutalásokat.

A sportfogadó még a kriptovaluta fogadás lehetőség a névtelen befizetésben és pénzfelvételben érdekelt játékosok számára. A fizetési lehetőségek a felhasználó lakóhelyétől függenek. Az új felhasználóknak regisztrálniuk kell a platformon, hogy pénzt helyezzenek el a webhely fizetési könnyítőinek listáján keresztül.

A regisztrációhoz lépjen a weboldalra, és kattintson az elfogadás gombra. A felhasználók befizetnek pénzt, hogy fogadjanak, vagy bónuszt igényeljenek, hogy megtapasztalják az esport fogadási lehetőségeket. A Zodiacbet fizetési szolgáltatók listája segíti a felhasználókat a zökkenőmentes pénzügyi átutalások végrehajtásában. A visszavonáshoz a felhasználónak be kell tartania az oldal feltételeit, és meg kell felelnie az igényelt bónuszok és promóciók fogadási követelményeinek.

Az új sportfogadó nemzetközi weboldalként az oldal feltételeit teljesítők kérésére megkönnyíti a pénzkifizetést. A kriptovalutákat és digitális pénztárcákat használó felhasználók számára az átutalások azonnal megtörténnek a feltételek teljesítése után. Az egyéb átutalások a választott fizetési módtól függenek. A banki átutalások a szolgáltatótól függően pillanatokig vagy napokig is eltarthatnak.

Betétek

Egyszerű és gyors utalást tenni a számlájára ZodiacBet címen. ZodiacBet számos különböző befizetési módot fogad el, beleértve Paysafe Card, Visa, Bitcoin, EcoPayz, MasterCard és még sok mást. A ZodiacBet csapata elkötelezett amellett, hogy felhasználóik számára egyszerűvé és biztonságossá tegye a számláik finanszírozását a számos általuk biztosított befizetési lehetőség bármelyikével. A ZodiacBet gyors fizetési feldolgozásának köszönhetően azonnal elkezdhet fogadni kedvenc eSports játékaira.

Kivonás

Számos kifizetési mód áll rendelkezésre a nyeremény kifizetésére ZodiacBet eSports számlájáról. ZodiacBet oldalon történő kifizetések feldolgozása is gyorsan és hatékonyan történik, így Ön időben kézhez veheti nyereményét. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kifizetési módok hosszabb feldolgozási időt és kapcsolódó díjakat igényelhetnek. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az elállási folyamattal kapcsolatban, bármikor számíthat a ZodiacBet ügyfélszolgálati csapatára, hogy megkapja a szükséges segítséget.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

ZodiacBet extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. ZodiacBet jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Licencek

Biztonság

A biztonság a legfontosabb a ZodiacBet szolgáltatásban. Minden ügyfélinformációt és pénzügyi tranzakciót csúcstechnológiával titkosítanak. Ez biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá az Ön készüléke és a szolgáltató számítógépei között küldött és fogadott információkhoz, mivel az összes adat védve van az átvitel során.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, ZodiacBet prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Az új sportfogadás a neten Zodiacbet vonzza a helyi, regionális és nemzetközi esport rajongókat, hogy megtapasztalják a weboldal online esport fogadási lehetőségek. A Zodiacbet 2020 óta a 8048/JAZ2010-010 licencszám alatt működik, amelyet az Antillephone NV adott ki a weboldal tulajdonosának, a Bellona NV-nek.

Az interneten vegyes értékeléseket gyűjtő webhelyet kritizálják a feltételeivel és a felhasználók által alvó számlákon hagyott pénzeszközök elvételére való hajlandóságával kapcsolatban.

Más oldalakon azonban vannak olyan értékelők, akiket lenyűgözött a magával ragadó játékmenet és az online fogadási lehetőségek széles választéka. A több mint 1000 játékkal és az esport fogadási lehetőségek széles skálájával a Zodiacbet versenyképes a kínálatában a piacon lévő hasonló sportfogadásokkal összehasonlítva.

Licencének fenntartásához a weboldalnak etikusan kell működnie, és felelősségteljes szerencsejáték-folyamatokban kell részt vennie. A bukméker számos különböző nyelven nyújt szolgáltatásokat globális terjeszkedésének folytatásához. A sport és az e-sport szerelmeseit kiszolgáló platform játékszerkezete felkelti az elkötelezett játékosok érdeklődését.

Az új és tapasztalt szerencsejátékosok forrásaként szolgálva az esport versenyek és versenyek hatalmas listája lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtekintsék és eldöntsék, hogy mely eseményekre fogadjanak. Ez egy nyereséges vállalkozás az új platform számára. Az online bírálók becslése szerint a sportfogadó bevétele még gyerekcipőben is meghaladja az 1 millió dollárt.

Miért fogadjon a Zodiacbetnél?

Annak ellenére, hogy a Zodiacbet egy új sportfogadás, a platform az esport lehetőségek széles skáláját kínálja a webhely látogatóinak. Az e-sport szerelmesei számára az oldal szórakoztató fogadásokat kínál jól ismert játékokra. A Zodiacbet a világ minden tájáról vonzza a rajongókat, és építi online hírnevét.

Az egyik oldalon 7/10-es értékelés, a másikon pedig 4,5/10-es értékelés azt jelzi, hogy a Zodiacbet emeli a játékát. A játékosoknak szigorú feltételeket és feltételeket kell betartaniuk a kifizetések fogadásához. A pénzügyi áttekintések a befizetési és kifizetési feltételek köré épülnek.

Ez azonban nem akadályozta meg a webhelyet abban, hogy jelentős bevételre tegyen szert rövid működési ideje alatt. A játékosok élvezik a magával ragadó videojáték-fogadási élményt a játékok széles listáján videojáték versenyek. A véleményezők kiegészítik a webhely kiterjedt kínálatát. A scamadvisor.com magas bizalmi besorolásával a játékosok továbbra is gyakran látogatják a webhelyet. Valójában az Alexa szerint a sportfogadás több mint 4300 felhasználót szórakoztat naponta.

A csúcstechnológiát és szoftvereket kínáló webhely zökkenőmentes tranzakciós folyamatot biztosít. Az elérhető ügyfélszolgálatnak köszönhetően a platform a felhasználói vélemények szerint reagál az ügyfelek kérdéseire. Egyre növekvő bukmékerként a Zodiacbet naponta emeli a tétet, hogy vonzza az esport szerelmeseit. Azok számára, akik szeretnek fogadni a videojátékokra, a weboldal versenyképes bónuszokat és esélyeket kínál az új játékosok számára.

Gyors tények

Alapítás éve: 2020
Weboldal: ZodiacBet

Számla

A fiók létrehozása a ZodiacBet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, ZodiacBet ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

  • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként ZodiacBet gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja ZodiacBet promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. ZodiacBet fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze ZodiacBet esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a ZodiacBet ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót ZodiacBet szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

22BET:600 dollárig
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close