A legjobb esport fogadóirodák: Ukrajna 2024

Az online esport fogadási oldalak választékában Ukrajnának szerencséje van - rengeteg opció közül választhatnak. Nagyon fontos, hogy a sportfogadások széles választékát kínálja egy bookmaker oldal, különben nem biztos, hogy találkozol esport fogadási lehetőséggel. A BetWinner és a Parimatch csak két példa azokra a webhelyekre, amelyek szinte minden elvárásnak megfelelnek.

Az első pillanattól kezdve, amikor egy játékos hozzáfér egy eSport fogadási platformhoz, annak igen egyszerűnek és logikusnak kell lennie. Ez a kitétel a weboldal asztali és mobil verziójára egyaránt vonatkozik. A fogadás menetének logikusnak kell lennie, a szövegnek és az ábráknak jól olvashatónak kell lenniük, és rendelkeznie kell több videojáték lehetőséggel. Az oldal betöltési ideje nagyon kritikus, csakúgy, mint a platform stabilitása.

A legjobb esport fogadóirodák: Ukrajna 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Egy ideális világban üdvözlő ajánlatok és folyamatos ösztönzők egyaránt elérhetőek lennének. Az előbbinek jelentős egyszeri ösztönzést kell biztosítania a játékos számára a fiók elindításához. Utóbbiak jutalmazzák folyamatos elkötelezettségüket. Ez egy olyan terület, ahol az 1xBet és a Bet365 igazán ragyog.

A megfelelő biztonsági intézkedések megtételével a sportfogadó jelentősen hozzájárulhat az online biztonsághoz. Az SSL-titkosítást, a tűzfalakat, valamint az ügyfél és a vállalati készpénz elkülönítését mind tartalmaznia kell. Szintén nagyszerű lehetőség a kéttényezős hitelesítés lehetőségként az ügyfelek számára fiókjaik védelmére. Mind az Unibet, mind a Pinnacle rendkívül biztonságos platformnak számít Ukrajnában.

Section icon
Az esport fogadások története Ukrajnában

Az esport fogadások története Ukrajnában

Miután 1991-ben a hidegháború végén Ukrajna függetlenné vált az orosz uralom alól, a fogadások fellendültek. 2000-re Ukrajnában hozzávetőleg ötven játékgéppel felszerelt helyszín volt, mivel hiányoztak az operátorok működését szabályozó egyértelmű jogszabályok vagy előírások. A többség a főváros, Kijev környékén koncentrálódott. Az Olympic Casinos Company erős erő volt, és a mecénások néhány elszigeteltebb helyükön fogadhattak.

Mi változott a történelemben napjainkra?

Attól kezdve, hogy a szovjetek uralták az országot, a szerencsejáték mindennapos volt. Voltak szerencsejáték-házak, és az aranykor az 1990-es években volt, amikor az emberek szívesen játszottak minden asztali és arcade játékot. De csak idő kérdése volt, hogy az országban mikor kezdenek növekedni a szerencsejáték-problémák. Ennek oka az akkori szabályozás hiánya volt.

Inkább egy mindenki számára ingyenes megközelítés volt, kevés szabállyal. Ez oda vezetett, hogy az emberek még nyerés közben is fogadtak és pénzt veszítettek. A feketepiac vagy az underground fogadás térnyerését a kormány is elismerte, ebbe nem volt befolyása. Kutatások szerint a kormány bevétele viszonylag alacsony volt, mert a felnőtt lakosság 20%-a játszott illegálisan szerencsejátékot.

Az esport fogadások története Ukrajnában
Esport manapság Ukrajnában

Esport manapság Ukrajnában

A szerencsejátékok a Szovjetunió felbomlása után váltak népszerűbbé Ukrajnában, és az ország függetlenné vált. Az emberek elkezdték értékelni az eSport játékokat, ami felpörgett. Ukrajna új szabályozási keretét arra kívánja felhasználni, hogy megszerezze az irányítást piaca felett, és hosszú távon növelje bevételeit.

A szabályozott online szerencsejáték nagyobb versenyt biztosít a játékosok számára. A licencelt oldalaknak nem csak egymással kell versenyezniük. A nemzetközi helyszínek, köztük a csehországi eSport fogadási oldalak már uralják Ukrajna piacát.

Kilépés a tilalomból

Ukrajna 11 éves szerencsejáték-tilalma jelentős hatással volt az ország online és offline fogadási ágazatára. Mindazonáltal Volodimir Zelenszkij elnök és a kormány legutóbbi kampánya, valamint a 2285-D törvény elfogadása biztató jelek. Az új jogi keret eredményeként a fogadók nagyobb választási szabadságot kezdtek élvezni. A szabályozott piac adóztatásából az állam is profitál.

A szerencsejátékok betiltásának célja többek között az volt, hogy megvédje a lakosságot a szerencsejáték-problémákkal szemben. Ukrajna földjén szabad zónák létrehozását is tervezték, ahol az online eSport fogadás működhetne, de ezek soha nem valósultak meg.

Ennek eredményeként a szárazföldi fogadási iparág nagy része a föld alá került. Az ukrán játékosok legjobb online szolgáltatói közül néhány az országon kívül található. Közülük a legjobb e-sport fogadási oldalak A cseh szolgáltatók továbbra is szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

Esport manapság Ukrajnában
Az esport fogadások jövője Ukrajnában

Az esport fogadások jövője Ukrajnában

Tekintettel a helyi gazdaság jelenlegi helyzetére, az ukrán szerencsejáték-piac legalizálása, mint korábban elhangzott, jelentős forrást jelenthet az állami költségvetésnek. Ukrajnában várhatóan szigorúbb ellenőrzéseket vezetnek be, amint legalizálják a földi és az online szerencsejáték-szektort.

Csak kétmillió eurós alappal rendelkező szolgáltatók nyithatnak szerencsejátékot ebben az országban. Ukrajna a közelmúltban több videojáték-fogadási szolgáltatót is jóváhagyott. Ezért nagy az elvárás, hogy idővel javulni fognak, hogy megfeleljenek más országok azon országainak, amelyek számára engedélyezett az offshore játékzónák működése.

Ukrajna a legalizálás felé vagy ellen halad?

Az első szerencsejáték-kongresszust 2015-ben Kijevben tartották. Különböző nemzetek előadói osztották meg tapasztalataikat a szerencsejáték-ipar létrehozásával kapcsolatban. megfelelő országokban és megvitatták, hogy Ukrajna miként profitálhat az ágazat legjobb gyakorlataiból.

A tavalyi eseményt "Ukrainian Gaming Summit"-nak nevezték el, és óriási sikert aratott. A világ vezető szerencsejáték-vállalatainak szakértői és befektetői összegyűltek, hogy megvitassák a szerencsejátékok ukrajnai legalizálásának lehetséges következményeit. Ezek a találkozók annak a jelei, hogy egy ország az e-sport fogadások és általában a szerencsejátékok strukturáltabb legalizálása felé halad.

Az esport fogadások jövője Ukrajnában
Legálisak a kaszinók Ukrajnában?

Legálisak a kaszinók Ukrajnában?

Az online kaszinóknak Ukrajnában kell működniük, és szigorú irányelveket kell betartaniuk ahhoz, hogy legitimnek minősüljenek. Az online szerencsejáték-iparban nagyjából 10 különböző típusú engedélyezési tevékenység létezik. A szárazföldi és az online kaszinók külön engedélyt igényelnek. Az ukrán kormány szigorú szabályokat vezetett be a kaszinókra.

Esport jogszabályok

2020-ig tilos volt minden szerencsejáték, beleértve a szárazföldi és az online játékokat is. 2009-ben született a szerencsejáték minden formáját tiltó törvény. Mára az új szerencsejáték törvény legalizálja a szerencsejátékok leggyakoribb formáit. A kaszinók, internetes kaszinók, fogadóüzletek (beleértve az online fogadóüzleteket), pénznyerő automaták és online pókerek mostantól engedélyezettek, amennyiben megfelelnek az összes előírásnak.

Annak ellenére, hogy nincsenek natív ukrajnai fogadási webhelyek, ez nem jelenti azt, hogy az ukrán szerencsejátékosok kimaradnak. Folyamatosan keresik azokat a fogadóirodákat, akik versenyképes oddsokat, sport- és fogadási piacok széles skáláját, valamint lokalizált szolgáltatásokat kínálnak.

Tehát minden bukmékernek, aki az ukrán piacra szeretne bejutni, a versenyképes oddsok, rugalmas befizetési lehetőségek időben történő kifizetésére, valamint a sportfogadási lehetőségek széles skálájára kell összpontosítania, beleértve a futballt, a jégkorongot és a bokszot.

Az is plusz, ha a webhelyet lefordítják ukrán vagy orosz nyelvre, fizetőeszközként UAH-t adnak meg, és ezen nyelvek valamelyikén nyújtanak ügyfélszolgálatot, mivel ez érdeklődést mutat a régió iránt. Mivel a futball a legnépszerűbb sport Ukrajnában, a legtöbb jelentős európai labdarúgó-tornára vonzó esélyeket ad, és az eSport nyerőjegy a fogadóirodák számára.

Legálisak a kaszinók Ukrajnában?
Fogadások Ukrajnában

Fogadások Ukrajnában

A tilalom 2020-as feloldása után az egész ukrán kormány hozzálátott a fogadási szolgáltatók engedélyezéséhez és visszaállításához. Az ország engedélyezési programjának eredményeként a kaszinók – szárazföldi és online is – mostantól fogadási és sorsjegyeket is kínálhatnak.

Csak az internetes játék engedélyezett a fogadási szolgáltatók számára. Nincs szükség arra, hogy az online kaszinók vagy pókercégek együttműködjenek a szárazföldi kaszinókkal. Mind a szárazföldi, mind az online kaszinók számára a kormány megkezdte az elsődleges engedélyek hét kategóriájának kiadását.

Az ukrán játékosok elméletileg most már legálisan és biztonságosan játszhatnak. Az ukránok nemzetközi weboldalakon is játszhatnak. Az online eSport bukmékerek megtekintése semmilyen módon nem korlátozott. Az ország vállalkozásai csak akkor kínálhatnak szerencsejáték-szoftvert tengerentúli kaszinóknak, ha külön engedélyt kérnek a Bizottságtól. A szerencsejáték-törvény tiltja, hogy bármely monopóliumot földi vagy internetes fogadási szolgáltató működtetjen.

Offshore játék

Semmi sem akadályozza meg a fogadókat abban, hogy felvegyék a kapcsolatot az ukrán ügyfeleket fogadó fogadóirodákkal, mivel egyetlen szabályozás sem foglalkozott különösebben az internetes fogadással az országban. Annak ellenére, hogy az ukrán fogadóirodákat 2009-ben betiltották, nem voltak érvényben korlátozások, például feketelisták vagy a kormány arra kényszerítette az internetszolgáltatókat, hogy blokkoljanak bizonyos fogadóirodákat.

Ennek eredményeként a játékosok VPN nélkül is felkereshetik a nagy nemzetközi fogadóirodákat. Azonban, mivel néhány fogadóiroda már nem fogad játékosokat az országból, ellenőriznie kell, mielőtt megpróbálná használni az ilyen oldalakat.

Az illegális kaszinók bezárása

Visszatérve a tilalomra, a jogalkotók megállapították, hogy időnként megnőtt a jogellenes szerencsejáték. Ennek eredményeként 2019. december 20-án az ukrán miniszteri kabinet határozatot fogadott el, amely elrendelte az összes illegális kaszinó bezárását. Ennek eredményeként több mint 150 illegitim lottó-létesítményt csaptak le gyorsan, és egyik napról a másikra bezárták.

A tisztviselők 46 millió UAH-t tudtak visszaszerezni a banktól. A kormány megértette, hogy a játék mikroszkóp alá vonása és szoros pórázon tartása csodákat tehet a gazdasággal. Ennek eredményeként a tőkevonzó stratégiának tekintik. A terv megvalósítása érdekében a kormány egy kaszinóváros létrehozását fontolgatta Kijeven kívül.

Fogadások Ukrajnában
Az ukrán játékosok kedvenc játékai

Az ukrán játékosok kedvenc játékai

Legjobb játékok

Voltak jelentős esport videojátékok amelyek közel egy évtizede uralják az ukrán e-sport piacot. A Dota 2 két ötfős csapatot állít egymással szembe egy háromsávos négyzetes térképen. A cél az, hogy az első csapat legyen, amely elpusztítja az ellenséges csapat bázisát. A Dota 2 az a játék, amely folyamatosan megdönti a versenyek nyereményalap rekordjait.

A Counter-Strike egy első személyű lövöldözős játék, amelyben az egyik osztag egy bombát próbál felrobbantani az ellenség bázisán, míg a másik megpróbálja megállítani. Minden játék 30 fordulóig tart, és a csapatok úgy nyernek, hogy felrobbantják a bombát, hatástalanítják a bombát, megölik az ellenfél csapatát, vagy kifutnak az időből.

A FIFA a fogadók körében is rendkívül népszerű.

Hagyományos játékok

Mivel az eSport fogadás nagyon hasonlítható a hagyományos sportfogadásokhoz, nem csoda, hogy a hagyományos sportokra épülő játékok rengeteg fogadási lehetőséget tartalmaznak. Az e-sport világában is elterjedtek. A FIFA a legismertebb, és sok futballrajongó élvezi.

A játékosok játszhatnak adott meccseken vagy azok kimenetelén a FIFA-ban, akárcsak a valódi futballfogadásban. A népszerű NBA 2K-val a kosárlabda rajongók számára is van valami. Mivel saját tévécsatornája és elektronikus bajnoksága van, még a neves kosarasok is gyakran hivatkoznak rá.

Az ukrán játékosok kedvenc játékai
Ukrán fizetési módok

Ukrán fizetési módok

Mert nincsenek helyi fizetési lehetőségek az ukrajnai szerencsejátékok esetében a játékosoknak tengerentúli fizetési lehetőségekre kell támaszkodniuk számláik finanszírozásához. Még mindig nem jó ötlet bankszámlára és bankszámlára mozgatni hitelkártyákkal. Egyelőre ragaszkodjon az e-pénztárcához, és szorongás nélkül élvezze az ukrajnai fogadásokat.

Gyakorlatilag az összes online eSport fogadási oldal elfogad betéti vagy hitelkártyákat, például Visa és MasterCard. Kétségtelenül ezek a termékek fizetésének legelterjedtebb és legrégebbi módja, mert gyors átutalási időket biztosítanak mind a befizetések, mind a kifizetések esetében.

Az elmúlt évtizedben a digitális pénztárcák népszerűsége nőtt, és egyre több beszállítót fogadnak el az online eSport fogadási oldalak. A Neteller és a Skrill az ukrajnai játékosok számára kínált legismertebb e-pénztárcák. A PayPal és az EcoPayz azonban szintén népszerű. Mivel úgy tervezték, hogy közvetlenül a felhasználó bankszámlájához kapcsolódjanak, az e-pénztárca fiókok beállítása viszonylag egyszerű.

A banki átutalások lassúak az e-pénztárcákhoz és a kriptovalutákhoz képest. A Crypto eSports fogadási oldalak a megfelelő fizetési lehetőséget kínálják azoknak a játékosoknak, akik gyors, könnyű és biztonságos be- és kifizetésre vágynak.

Ukrán fizetési módok
GYIK

GYIK

Az eSportban kezdő játékosok fogadhatnak még?

Igen. Mindössze egy telefonra vagy számítógépre, egy szilárd internetkapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy fiókot hozzon létre a legjobb eSport fogadási szolgáltatóknál, és elkezdjen játszani.

Melyek a legjobb eSport fogadási oldalak?

Meglehetősen körülményes feladat lehet megtalálni egy megfelelő e-sport fogadóirodát, aki mindennel rendelkezik, amire szüksége van. A kritériumok a fogadási piacok számától az elérhető fogadások kiválasztásáig, a fizetési módokig, a megbízhatóságig és a webhely hírnevéig terjednek.

Hogyan növelheti egy játékos az esélyét az eSports fogadások megnyerésére?

Nézze meg és tanuljon az eSport versenyekről, hogy megértse az alapvető szabályokat. Ezenkívül figyelje a híreket, hogy statisztikákat találjon a formáról, a sérülésekről és más meghatározó tényezőkről.

Az eSport eseményeket közvetítik?

Igen. Szinte az összes mérkőzést a szolgáltatók webhelyén keresztül közvetítik. Ezenkívül a streamek elérhetők a legnagyobb eSport streamszolgáltatóknál is, mint például a Twitch.tv, a YouTube Gaming és a Facebook.

Mire kell figyelniük a játékosoknak, amikor olyan eSport csapatot választanak, amelyre fogadhatnak?

A játékosoknak figyelembe kell venniük, hogy a csapat cserélt-e tagokat a névsorában, és többek között a csapat jelenlegi formáját. Ezek irányítják őket a tájékozott döntések meghozatalához.

Hogyan nyernek az emberek az eSport játékokon?

Az eSports meccsek megnyerésének szabályai játékonként változnak. A játékosoknak ezért érdemes elolvasniuk az egyes eSports játékok feltételeit, mielőtt folytatnák.

GYIK