A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Neteller

A Neteller egy elektronikus pénzátutalási módszer, amelyet számos online kereskedelmi tevékenység során használnak, beleértve az online sportfogadási oldalakra irányuló és onnan érkező fizetéseket. Használható a Net+ kártyával közvetlenül pénzfelvételre, vagy bankszámlára utalásra. A szolgáltatás a PaySafe Group tulajdonában van, amely cég azóta felvásárolta a Skrillt, a Neteller korábbi versenytársát. Ez az egyik vezető e-transzfer szolgáltatás, amely 1999-ben alapította üzletét. Kanadában kezdte meg működését, de 2004-ben Man-szigetre költözött. A Skrill felvásárlását követően az egyik legnagyobb elektronikus pénzátutalási szolgáltatássá vált.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Neteller
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

A Neteller fizetési opcióról

Az FCA e-pénz szabályai előírják, hogy a Neteller az ügyfelek pénzét a saját működési alapjaitól elkülönített vagyonkezelői számlákon tartsa. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén az összes ügyfélegyenleget egyszerre ki tudja fizetni, így biztonságos módszer.

A Neteller 2000 júliusa óta kínál szerencsejáték-átutalásokat. Akkoriban az iparági szereplők körülbelül 85%-ának kezelte a kifizetéseket. Ma nagyon népszerű az esport fogadási szolgáltatók körében.

Hogyan lehet esport fogadást tenni a Netellerrel

A Neteller segítségével a pénz befizetésének egyszerűnek, biztonságosnak és gyorsnak kell lennie. Íme a követendő lépések:

Jelentkezzen be Neteller fiókjába. Meg kell adnia a regisztráció során használt bejelentkezési adatokat. Ezek az adatok menthetők a könnyebb bejelentkezés érdekében, de ezt csak személyes és biztonságos eszközökön tegye.

Válassza a "Pénz befizetés" lehetőséget. Ezzel a fizetési lehetőségek listája. Kattintson a kívánt módszerre.

Adja meg a befizetni kívánt összeget Neteller számláján, majd kattintson az OK gombra. A pénzt azonnal letétbe helyezik.

Ha már van pénz Neteller számláján, felhasználhatja azt a fogadási számlájára történő befizetésre.

Az esportfogadási webhelyen kattintson a "Befizetés" gombra. Megjelenik a befizetési lehetőségek listája. Kattintson a "Neteller" gombra.

Az oldal megnyílik egy új ablak, ahol bejelentkezik, és kiválasztja a fogadási számlájára küldendő összeget.

Miután megadta ezt az összeget és megerősítette, fogadási egyenlege frissül, és levonásra kerül a Netellerből. Ezután ezzel az egyenleggel fogadhat kedvenc játékaira és versenyeire.

A Neteller előnyei és hátrányai

A Neteller befizetési lehetőségként való használatának előnyei az esportfogadási webhelyeken:

 • Kényelem: Egy ilyen régóta a piacon lévő játékosnak a Neteller szépen megöregedett. Tranzakcióik gyorsak és biztonságosak. A kártya feltöltésére több mint 40 mód áll rendelkezésre, köztük bank-, hitel- és betéti kártya. Több mint 26 pénznemet fogadnak el, és az átutalási mód a világ legtöbb országában elérhető. Tényleg nem lesz kényelmesebb, igaz?
 • Bónuszok: Sok fogadóház bónuszokkal és ingyenes fogadásokkal jutalmazza az ügyfeleket, amikor befizetnek a Netellernél.
 • Alacsony tranzakciós költségek: A költségek országonként és fogadóházonként változnak. A Neteller azonban a legalacsonyabb tranzakciós díjakkal rendelkező fizetési módok közé tartozik.
 • Csodálatos ügyfélszolgálat: A szolgáltató ügyfélszolgálata gyors és segítőkész. Elérhetők élő chaten, e-mailben vagy telefonon.

A hátrányok közé tartozik:

 • 2000 dolláros limit a nem VIP tagok számára kártyás befizetés esetén. Egy másik Neteller számláról történő befizetés esetén a limit 5000 és 50 000 dollár közé emelkedik.
 • Változó kifizetési limitek országtól, fizetési módtól és pénznemtől függően
 • Csak elfogadott pénznemek használhatók
 • Noha ezek a korlátozások nem érintik közvetlenül a Neteller használatát az esport fogadási oldalon történő befizetéskor, közvetetten teszik ezt azáltal, hogy befolyásolják Neteller-számlája betöltését.

Hogyan értékeljük a banki módszereket

Esport Ranker szigorú módszereket alkalmaz a fogadóházak és az általuk használt banki módszerek értékelésére. Amikor a banki módszereket nézzük, azokat a hatékonysági és biztonsági skálákra helyezzük. Szívesen nézzük a következőket

 • Megközelíthetőség - Hány országban érhető el a módszer? Hány valutát fogadnak el? Mennyire könnyű elérni és használni a módszert (leginkább online)?
 • Biztonság - Milyen szintű biztonságot kínálnak a felhasználók személyes adataira és pénzére? Van SSL tanúsítvány?
 • Népszerűség fogadási oldalak között – A legjobb banki módszerek nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek sok vezető fogadási oldalt vonzanak. Az a banki módszer, amelyet csak néhány fogadási oldalon fogadnak el, piros zászló.
 • Biztonság - A felhasználók anonim módon használhatják a banki módszert? Mennyire egyszerű nyomon követni a tranzakciókat?
 • Támogatás - Mennyire gyors és segítőkész a banki módszer ügyfélszolgálata?

A Neteller népszerűsége az esport-fogadási iparágban

A Neteller az egyik legnépszerűbb fizetési mód az esport fogadási iparágban. Már közel két évtizede működik, vagyis a legtöbb fogadóoldal nőtt vele. Az idők során szolgáltatásait is továbbfejlesztette. Kényelmes, megbízható, megfizethető és a világ legtöbb részén elérhető. A Neteller bejelöli mindazokat a négyzeteket, amelyeket egy esport játékos szeretne bejelölni.

Neteller számlanyitási folyamat

A Neteller fiók néhány egyszerű lépéssel nyitható meg a Neteller webhelyen. Ingyen van.

 1. Az oldalon kattintson a "Csatlakozás most" gombra
 2. Adja meg a szükséges adatokat – e-mail cím, név, ország, pénznem és jelszó. Ezután kattintson a "Regisztráció" gombra. Ezután kap egy biztonságos azonosítót
 3. A regisztrációs folyamat befejezéséhez nyissa meg az Önnek küldött visszaigazoló e-mailt, és adja meg a biztonságos azonosítót a linkben található oldalon
 4. Neteller-fiókja készen áll a használatra
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács