A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel MasterCard

A Mastercard az egyik legnépszerűbb hitelkártya-hálózat, amelyet az online fizetések feldolgozására használnak világszerte. A legtöbb eSports kaszinó elfogadja a Mastercard kártyát, mivel ez egy megbízható és kényelmes fizetési mód. A játékosok a Mastercard segítségével biztonságos és biztonságos pénzátutalásokat hajthatnak végre, például befizetéseket és kifizetéseket.

Ha Ön az eSport szerencsejáték-rajongó, érdeklődjön szolgáltatóinál, hogy elfogadják-e a Mastercard fizetési módot. Ebben az útmutatóban szeretnénk néhány betekintést nyújtani Önnek erről a banki lehetőségről. Azt is megérti, miért elengedhetetlen, hogy csatlakozzon a Mastercard esporthoz az online szerencsejáték élvezetéhez. Kész? Menjünk gurulni.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel MasterCard
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Népszerű-e a Mastercard használata?

A Mastercardot világszerte széles körben elfogadták a hitel- és betéti kártyákat használó ügyfelek. A Mastercard több mint 25 000 pénzintézettel áll partnerkapcsolatban szerte a világon. Az eSports szerencsejátékban a játékosok könnyen találnak olyan kaszinókat, amelyek elfogadják ezt a fizetési módot. A Mastercard az egyik legnépszerűbb banki lehetőség Ausztráliában, Brazíliában, Dániában, Kanadában, Németországban, Venezuelában és Magyarországon.

A Mastercardot 1966-ban alapították az Egyesült Államokban a BankAmericard (később Visa kártya) létrehozása után. A Mastercard eredeti neve "Interbank" volt, amely később 1969-től 1979-ig "Master Charge"-re változott. A Mastercard név 1979 óta használatos, a Visa után a második fizetési lehetőségként szolgált. A Mastercard központja New Yorkban, Amerikában van, de szolgáltatásait több mint 200 országban terjeszti.

A különböző országokban elfogadott fizetési lehetőségekkel az eSports kaszinók szerencsejátékosai élvezhetik az általuk biztosított fizetési lehetőségeket. Szerencsés lesz a Mastercard használata, mivel az 150 pénznemet használ. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van a Mastercard-ot kifizetési vagy befizetési módként használni kaszinójában.

A Mastercard olyan fizetési lehetőségeket kínál, mint a hitel-, betéti és előre fizetett kártyák. Csatlakozhat egy eSports kaszinóhoz, és használhatja Mastercard hitel-, betéti vagy előre fizetett kártyáját készpénz befizetésére vagy felvételére. Ügyeljen azonban arra, hogy elvégezze a házi feladatot annak ellenőrzésére, hogy az Ön az online fogadóirodák lehetővé teszik az ilyen fizetési lehetőségeket.

Hogyan lehet befizetni a Mastercard segítségével

Mastercard használata az eSports kaszinókban

Nem kell hozzáértőnek lennie ahhoz, hogy elkezdje használni Mastercardját a befizetések során, és csak néhány lépést kell megértenie, és el kell kezdenie olyan fizetési módot használni, amely biztonságban tartja adatait. Itt vannak a követendő lépések.

 • A kezdéshez látogassa meg eSports kaszinóját.
 • Lépjen a pénztáros oldalra, ahol megtalálja a befizetési vagy kifizetési lehetőséget.
 • Kattintson a "befizetés" gombra. Ha rákattint a befizetésre, több befizetési lehetőséget is talál. Válassza a Mastercard lehetőséget, és lépjen a következő lépésre.
 • Szükség szerint adja meg az adatokat, pl. a kártyaszámot, a nevet és a lejárati dátumot.
 • Előlegez. Itt adja meg a befizetni kívánt összeget.
 • Ellenőrizze fiókját. A pénz azonnal megjelenik számláján, és felhasználhatja kedvenc eSport játékaihoz.

Az eSports kaszinó számláját összekapcsolhatja bankszámlájával. Miután megadta az összes szükséges információt, bankja jóváírja eSports kaszinóját a feltüntetett összeggel. Napi befizetése 10 és 5000 dollár között van. Mindig látogasson el kedvenc eSports kaszinó pénztáros részlegébe, hogy tájékozódjon a napi befizetési limitekről.

Hogyan lehet pénzt kivonni a Mastercard használatával?

A legtöbb eSports kaszinó elfogadja a Mastercard fizetési módot. És a jó dolog az, hogy az ilyen kaszinók webhelyükön információkat jelenítenek meg a pénzfelvételről. Így kell tennie készpénzfelvételhez Mastercard használatával az eSports Casinosban.

Látogassa meg eSports kaszinóját, és nyissa meg a pénztáros részt.

Kattintson a „kivonás” gombra, és válassza ki a Mastercardot kifizetési lehetőségként.

Adja meg a visszavonási összeget. Miután megadta a kivenni kívánt összeget, a kaszinó feldolgozza az Ön adatait az ellenőrzéshez. Ha minden jól megy, 2-3 munkanapon belül megkapja a pénzét. Ez azonban az Ön által választott eSports kaszinótól függően változhat.

A Mastercard használatával nehéz napi kifizetési limitet megállapítani. Érdeklődjön eSport fogadási webhelyén, hogy megtudja a napi kifizetési limitet. Szerencsére az eSports fogadási oldalak olyan alkalmazásokat fejlesztettek ki, ahol a játékosok okostelefonjukkal fogadhatnak és pénzátutalást hajthatnak végre.

A Mastercard mobilalkalmazás összekapcsolja kártyáját Mastercard esportjával, hogy kényelmesebbé tegye a pénzátutalást. A Mastercard alkalmazással bármikor és bárhol közvetlenül pénzt vehet igénybe az eSports kaszinójából.

A Mastercard előnyei és hátrányai

Előnyök

Az eSports kaszinók széles körben elfogadták. Aligha talál olyan online fogadóirodát, amely ne fogadná el a Mastercard kártyát. Ez azt jelenti, hogy nem kell sok időt töltenie a Mastercard fizetési módot használó eSports kaszinók keresésével.

Biztonságos fizetési mód. A Mastercard évtizedek óta működik, és a legtöbb eSports kaszinó mindig talál okot a bizalomra.

Mobil banki alkalmazással rendelkezik. A Mastercard rendelkezik egy mobilalkalmazással, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzt utaljanak át okostelefonjukkal vagy iPhone-jukkal.

Gyors befizetések. Nem kell túl sokat költenie a készpénz befizetésére. A pénz azonnal megjelenhet a számláján.

Hátrányok

 • A visszavonás tovább tart. Akár öt munkanapot is várhat a pénz kézhezvételére.
 • A Mastercard kifizetéskor 2%-os díjat számíthat fel.

Mastercard számlanyitási folyamat

Mostanra biztosan azon tűnődsz, hogy miért nem nyitottál még számlát a Mastercardnál, hogy pénzt utalhass az eSport fogadási oldalain. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan szerezheti be ezt a banki lehetőséget.

Hogyan hozzunk létre fiókot

A Mastercard igénylése előtt döntse el, melyik kártya a megfelelő az Ön számára. A Mastercard lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy hitelkártyákat, betéti kártyákat és feltöltőkártyás kártyákat használjanak. Igényelheti a Mastercard szolgáltatásokat kínáló helyi bankját. A bankok azonban lehetővé teszik a játékosok számára, hogy weboldalukon keresztül online nyissa meg Mastercardjukat. A játékosok a következő információkat írhatják be fiókjuk megnyitásakor.

 • Legális név
 • Társadalombiztosítási szám
 • Érvényes cím
 • Jövedelem és lakhatási költségek. A bankok el fogják kérni ezeket az információkat a Mastercard hitel igénylésekor.

Ezek az információk az igényelt kártyától függően változhatnak. A Mastercard számla nyitásakor mindig ellenőrizze a bankja által megkövetelt összes adatot. A számlatulajdonosnak legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy Mastercard számlát nyithasson.

Mastercard ügyfélszolgálati lehetőségek

A Mastercard külön támogató csoporttal rendelkezik, amely segít ügyfeleinek a szolgáltatással kapcsolatos problémák megoldásában. Könnyedén kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálati csoporttal e-mailben, telefonhívással vagy élő csevegésen keresztül. Az a jó, hogy talál valakit, aki a hét minden napján, a hét minden napján, egész évben segít.

Biztos lehet benne, hogy a támogató csoportban lesz valaki, aki ismeri az Ön nyelvét.
Szóval nem találja a kártyáját? Ellopták? Kérsz készpénzelőleget? A támogató csoportban minden megtalálható, amire szüksége van, ha problémája van.

 • Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, használja az 1-800-MASTERCARD (1-800-627-8372) segélyhívószámát.
 • Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, használja az 1-636-722-7111 segélyhívószámot.
 • Küldj nekik e-mailt a következőn keresztül inquiries@Mastercard.com.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács