Tudj meg többet: Crypto Betting 2023

Bizonyára Ön is észrevette, hogy egy új divatszó kering az interneten. Kriptoról vagy kriptovalutákról beszélünk. Rengeteg ember állítja, hogy ez a következő nagy dolog. A Crypto azt ígéri, hogy forradalmasítja a pénzről vagy a fiat valutákról való gondolkodásunkat. A kriptovaluták által a pénzügyek világában nyújtott előnyök miatt sokan kezdték használni őket egymás közötti tranzakciókra vagy értékcserére.

Az esportfogadás az egyik gyakori terület, ahol az emberek elkezdték elfogadni a kriptovalutákat. Ha foglalkozik a kriptoval, és többet szeretne megtudni a kripto-esport fogadásról, akkor jó helyen jár. Az alábbiakban bemutatjuk mindazt, amit tudnia kell a kriptot használó esport fogadásról.

Tudj meg többet: Crypto Betting 2023
Crypto Esports fogadási útmutató

Crypto Esports fogadási útmutató

A kriptovaluták népszerűségének növekedésével az esport szerencsejátékosok kezdik beépíteni a kriptovalutákat. Ha még soha nem hallott a kripto esport fogadásról, meglepődne, ha hallaná, hogy nagyon népszerű.

Rengeteg online bukméker – ha nem is majdnem mindegyikük – elkezdte beépíteni a kriptovaluta fogadási funkciókat. A legtöbb fogadóiroda biztosítja bónuszok és promóciós ajánlatok a kripto esport fogadáson is.

Crypto Esports fogadási útmutató
Mi az a kriptovaluta/kriptovaluta

Mi az a kriptovaluta/kriptovaluta

A kriptovaluta vagy a kripto egy másik szó a digitális valutára. Ezt úgy képzelheti el, mint a banki alkalmazásaiban látható számlaegyenleget, vagy amikor bejelentkezik bankja webhelyére.

A bankszámláin és a kriptovalutákon látható számok között azonban az a különbség, hogy a fiók egyenlege szinte minden esetben egy központi hatóságtól, azaz a kormánytól függ.

A kriptovaluták nem támaszkodnak semmilyen központi hatóságra. Ehelyett a kriptovaluták karbantartása digitális főkönyv segítségével történik, amely rögzíti és tárolja az összes tranzakciót.

Mi az a kriptovaluta/kriptovaluta
Mi az a Crypto Esports Betting

Mi az a Crypto Esports Betting

Az esports kriptofogadás pontosan az, amit a név is sugall. A kriptoesport fogadás az, amikor egy kriptovalutát használsz befizetéshez egy online esport bukméker majd felhasználja ezeket a befizetéseket esport meccsekre való fogadásra.

A kriptoesport fogadás folyamata is meglehetősen hasonló a bármely más befizetési módszerrel történő fogadáshoz. A különbség az, hogy a kriptopénztárcáját fogja használni a befizetésekhez.

Mi az a Crypto Esports Betting
Megéri kriptovalutákkal fogadni?

Megéri kriptovalutákkal fogadni?

Rengeteg előnnyel jár a kriptovaluták használata az esports szerencsejáték-webhelyeken történő befizetéshez. Névtelen maradhat, és a tranzakciók gyorsak.

Ha azonban kriptobefizetési módszereket szeretne használni, be kell szereznie egy kriptopénztárcát. Ezt követően be kell szereznie néhány kriptovalutát a kriptotőzsdékről.

Bár ez néhány ember számára túl sok gondot jelenthet, azoknak mindenképpen megéri, akik előnyben részesítik a kriptovaluták által kínált összes előnyt.

Megéri kriptovalutákkal fogadni?
A legjobb kriptovaluták az esport fogadáshoz

A legjobb kriptovaluták az esport fogadáshoz

Az emberek sokféle ok miatt kezdenek kriptovalutákkal foglalkozni. Vannak, akik vásárolnak Bitcoin befektetésként, mások pedig a mémrelevanciája miatt kapják a DogeCoint. Vannak, akik a Solanát részesítik előnyben a gyors tranzakciós sebesség és az átutalás olcsósága miatt.

Tehát, ha a legjobb kriptot keresi az esport fogadáshoz, akkor szerencséje van, mert sok közülük kiváló az adott feladatra. Íme néhány a legnépszerűbb kriptográfiai eszközök közül fizetési lehetőségek az esport fogadásokhoz, és miért olyan nagyszerűek. Kiválaszthat egyet saját preferenciái alapján.

 • Solana (SOL): A Solana valószínűleg az egyik legjobb kriptográfia az esport fogadáshoz. A Solana bebizonyította, hogy másodpercenként több mint kétezer tranzakciót képes kezelni.
 • Ethereum (ETH): Míg az Ethereum egy kicsit lassabb, mint a Solana, másodpercenként 12-25 tranzakcióval, szélesebb körben elterjedt.
 • Bitcoin (BTC): A Bitcoin a legnépszerűbb kriptovaluta. Ha ez az egyetlen kriptokártya, amely a birtokában van, akkor ez egy nagyszerű lehetőség az esport fogadáshoz.
 • Tether (USDT): Ha még nem ismeri a kriptovalutát, valószínűleg a Tether vagy az USDT a legegyszerűbb kriptográfia. Az USDT az amerikai dollárhoz van kötve, ami azt jelenti, hogy 1 USDT mindig egyenlő lesz 1 dollárral.
A legjobb kriptovaluták az esport fogadáshoz
A legjobb esport fogadási oldalak a kriptográfia számára

A legjobb esport fogadási oldalak a kriptográfia számára

Rengeteg fogadási oldal van, amely elkezdte beépíteni a kriptofizetési lehetőségeket. Nem csak ez, de rengeteg fogadási oldal is csak kriptobefizetési lehetőséggel rendelkezik.

Azonban nem mindegyik nagyszerű. Egyesek akár átverhetnek is. Az internet tele van jelentésekkel arról, hogy az emberek minden pénzüket elvesztették egy olyan fogadási oldalon, amely vagy nem volt legitim, vagy komoly biztonsági problémákkal küzdött.

Emiatt az első dolog, amit meg kell tennie, amikor kiválasztja a legjobb kriptofogadási oldalakat, az az, hogy az oldal legitim-e, vagy van-e valamilyen biztonsági problémája. Ezt megteheti, ha megnéz néhányat vélemények.

Miután megbizonyosodott arról, hogy egy fogadási oldal használata teljesen biztonságos, áttérhet más dolgokra. A kriptoval kapcsolatos fogadási oldalakon meg kell nézni néhány fontos jellemzőt: az elérhető esport, fogadási szorzók, egyéb elérhető tevékenységek, bónuszok és promóciók, valamint befizetési díjak.

Íme néhány a legnépszerűbb esport fogadási oldalak közül a kriptográfia számára:

 • Gunsbet
 • Paripesa
 • LibraBet
 • Roku
 • JoyCasino
 • Jupi kaszinó
 • 1 Bet
 • TonyBet
 • Rabona
 • Nomini
 • Wazamba
 • Parimatch
 • Megapari
 • Malina
 • Betwinner
 • Betmaster
 • ThunderPick

Bár ezek a legjobb fogadási oldalak a kriptográfia számára, az egyik oldal melletti döntést neked kell megtenned. Próbáljon ki néhányat, hogy megtudja, melyik tetszik a legjobban.

A legjobb esport fogadási oldalak a kriptográfia számára
Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

Ha azon gondolkodik, hogy kriptot használjon az esport fogadáshoz, akkor valószínűleg Bitcoint fog használni, mert ez a legnépszerűbb kriptovaluta.

Ha bitcoinnal szeretne fogadni, először el kell döntenie egy olyan fogadási oldal mellett, amely lehetővé teszi a Bitcoin befizetési módját, ami szintén legitim és biztonságos. Vessen egy pillantást számos más funkcióra, például az esportra is.

Miután megtalálta a webhelyet, regisztráljon a platformra, és fizessen be Bitcoin pénztárcája segítségével. Végül használja a befizetéseket arra, hogy fogadjon egy esport esemény kimenetelére.

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal
Esport fogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Esport fogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Annak érdekében, hogy jobban megértse, itt egy lépésről lépésre bemutatott útmutató arról, hogyan lehet fogadni az esportra Bitcoin használatával.

 • 1. lépés: Keressen egy legitim és biztonságos esport fogadási oldalt, amely Bitcoint kínál befizetési módként. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a webhely az általa kínált funkciók alapján tetszik.
 • **2. lépés:**Regisztráljon a platformra.
 • **3. lépés:**Győződjön meg arról, hogy a Bitcoin pénztárcája legalább annyi összeggel van feltöltve, amennyit fogadni szeretne.
 • **4. lépés:**Használja Bitcoin pénztárcáját, hogy bitcoinokat vigyen át a fogadási oldalra. Ügyeljen arra, hogy küldjön tesztösszeget, hogy tudja, hogy a megfelelő pénztárcacímet adta meg.
 • **5. lépés:**Válasszon egy esport játékot és egy eseményt, amelyre fogadni szeretne.
 • **6. lépés:**Találja meg az Önnek tetsző fogadást az esélyek alapján.
 • **7. lépés:**Tegyen fogadást a Bitcoinnal végzett befizetéseivel.
 • **8. lépés:**Várja meg, amíg a fogadás véget ér, és ennyi.
Esport fogadás Bitcoinnal lépésről lépésre
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő esport fogadáshoz

Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő esport fogadáshoz

Íme néhány tipp és trükk a Bitcoinnal történő esport fogadáshoz, amelyeket biztonságos és hatékony fogadáshoz használhat.

 • Mielőtt befizetés közben megadná a teljes összeget, próbálja ki egy sokkal kisebb összeggel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő címet adta meg.
 • Tekintse meg az Ön által használni kívánt fogadási oldal értékeléseit, és ellenőrizze, hogy az oldal legitim-e vagy sem. Ha ezt nem teszi meg, elveszítheti az összes Bitcoinját.
 • Ügyeljen arra, hogy ne adjon meg semmilyen információt a saját bitcoin pénztárcájáról. A fogadási oldalaknak nincs szükségük erre az információra a befizetésekhez.
 • Előfordulhat, hogy a Bitcoinnak nem minden nap vagy akár óránként ugyanaz az ára. Ellenőrizze a Bitcoin árát, hogy megtudja, hogy megfelelő mennyiségű fogadási oldalon kap-e kreditet.
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő esport fogadáshoz
Esport fogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Esport fogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Míg a kriptovalutákkal történő esport fogadás hasonló az egyéb banki módszerekkel, például a banki átutalás, a Skrill és a Neteller fogadásához, számos különbség is van köztük. A kriptovalutákkal és más banki módszerekkel történő fogadás teljes folyamata a befizetések után teljesen ugyanaz.

A befizetések után ki kell választania egy fogadást egy esport eseményre, és meg kell néznie az esélyeket, függetlenül attól, hogy Bitcoint vagy más befizetési módot használ. A különbség a két fogadási mód között a befizetési módban van.

A szokásos befizetési módoknál vagy bankszámlára vagy e-pénztárcára lesz szüksége, amihez szintén bankszámlát kell nyitnia, hogy pénzt utalhasson az e-pénztárcába. Másrészt a kriptoval kapcsolatban szükség van egy kriptopénztárcára, ami sokkal különbözik a bankszámlától.

Egy másik különbség a kriptofogadás és az egyéb befizetési lehetőségeket használó fogadások között az anonimitás. A kriptobetétek lehetővé teszik a teljes névtelenséget.

Végül megvannak a tranzakciós idők és a tranzakciós díjak. Más banki módszerek esetén előfordulhat, hogy több mint egy napot kell várnia a tranzakció befejezésére. A kriptokóddal azonban az átvitel azonnali. A kriptográfia sokkal gyorsabb tranzakciós sebességet is lehetővé tesz.

Esport fogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Legújabb hírek

Kriptovaluták használata Esport fogadáshoz
2022-11-10

Kriptovaluták használata Esport fogadáshoz

A kriptovaluták már egy ideje sok ember ajkán szerepelnek. Minél többen tanulnak ezekről a digitális pénznemekről, annál lelkesebben használják őket üzleti és személyes ügyekben. Azonban, mint minden más jó dolognál, kriptovaluták fogadás megvan a maguk árnyoldala is, különösen, ha eSport fogadásokhoz használjuk őket.