A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Visa

A Visa egy elektronikus pénzátutalási rendszer, amely megkönnyíti a bankok, kereskedők, fogyasztók és banki intézmények közötti tranzakciókat. Ez az egyik legkényelmesebb digitális fizetési mód, amelyet világszerte használnak. Még az engedéllyel rendelkező bukmékerek is használják a Visa-t befizetési módként a többrétegű védelemnek köszönhetően.

A legjobb fogadóirodák némelyike különleges bónuszokat ad azoknak a játékosoknak, akik első befizetésükkor Visat használnak. A szerencsejátékosok külön díj nélkül felvehetik nyereményüket. Ez az útmutató bemutatja ennek a banki módszernek a hátterét, használatának módját, valamint előnyeit és hátrányait. Ezenkívül keresse meg a Visa-befizetéseket elfogadó kaszinók legjobb választását.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Visa
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

A Visa-ról

A Visa International Service Association-t 1958-ban alapította a kaliforniai Fresnóban a Bank of America (BofA). Több mint 20 000 tagú pénzintézet rendelkezik engedéllyel Visa kártyák kibocsátására a nevük alatt. Ezzel a Visa a második legnépszerűbb kártyás fizetési mód az UnionPay után. Ez akkor történt, amikor a BofA bevezette a hitelkártyákat középosztálybeli fogyasztók és kereskedők számára az Egyesült Államokban.

1974-ben kiterjesztették a szolgáltatást más kontinensekre, és 1975-ben bevezették a Visa betéti kártyát. A világ regionális vállalatai egyesítették erőiket, hogy megalapítsák a Visa Inc-t, amelyet 2008-ban nyilvánosan működő vállalattá nyilvánítottak a valaha volt legnagyobb IPO-k között.

Mennyire népszerű a Visa használata?

Ma a Visa több mint 200 országban kínálja szolgáltatásait kártyákon, mobileszközökön és számítógépeken keresztül. A tagbankok Visa kártyákat bocsátanak ki saját feltételekkel, például kamatokkal és éves díjjal. Ezenkívül felvehetik a kapcsolatot a kereskedőkkel Visa-vásárlások fizetési kérelmeivel. Univerzális segédprogramjának köszönhetően a kaszinórajongók számára kitűnő választás.

A Visa márkájú hitelkártyákkal, betéti kártyákkal és előre fizetett kártyákkal rendelkező ügyfelek perceken belül finanszírozhatják az esport Visa fogadásokat. Listánkon könnyen találhat olyan online kaszinót, amely elfogadja ezt a módszert. Csak meg kell adnia a kártya adatait és egy biztonsági kódot.

Visa használata az online esport fogadóirodákban

Győződjön meg róla, hogy jó hírű online kaszinót választott, majd folytassa az ingyenes regisztrációval. Pénzeszközeit egy kifejezetten a Visa számára tervezett mobilbanki alkalmazással kezelheti. Az alkalmazás közvetlenül kapcsolódik az Ön bankszámlájához. Ahhoz, hogy a Visa segítségével e-sportot játsszon, pénzt kell hozzáadnia kaszinószámlájához, és ehhez néhány egyszerű lépést kell tennie.

Az első befizetéshez 16 jegyű kártyaszámra, névre, CVV-kódra és lejárati dátumra van szüksége. Az információkat a kaszinó webhelyén tárolják, így nem kell megadnia azokat, amikor növelni szeretné a bankrollt.

Hogyan lehet befizetni a Visa segítségével

Íme a gyors befizetés lépései.

 • Keresse meg a fogadóirodák pénztáros részlegét
 • Válaszd a Visat preferált fizetési módként
 • Adja meg a kártya adatait és az utalandó összeget
 • Töltse ki a biztonsági adatokat, és erősítse meg a tranzakciót egyedi kóddal, amelyet e-mailben vagy szöveges üzenetben küld el

A Visa kártyákra vonatkozó napi limitek célja a biztonság javítása és a csalás megakadályozása. Ha Visa betéti kártyát használ, ellenőrizze, mekkora maximális összeget utalhat át online bankjánál. A legtöbb betéti kártya lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokosok akár napi 1000 dollárt is felhasználjanak.

Hogyan lehet kivonni a Visa segítségével

Sok bukméker támogatja a Visat a kifizetésekhez. Így nem kell attól tartanod, hogy más opciót használsz, ha Visa a preferált befizetési mód. Magas biztonsági szabványainak köszönhetően bizalmas adatainak veszélyeztetése nélkül kaphat pénzt. Kifizetés kérése előtt győződjön meg arról, hogy a Visa kártyáján szereplő név megegyezik a kaszinószámláján szereplő névvel.

Ezenkívül erősítse meg kártyakibocsátójától, hogy Visa kártyája alkalmas-e a szerencsejáték-platformokról történő fizetés fogadására. A legjobb esport Visa kaszinók alig számítanak fel díjat az ügyfeleknek a kifizetésért. Biztonsági okokból további dokumentumokat kérhetnek személyazonosságának igazolására.

 • Jelentkezzen be kaszinó számlájára
 • Lépjen a pénztáros oldalra
 • A banki módok listájából válassza ki a Visa lehetőséget a kifizetéshez
 • Adja meg a beváltani kívánt nyereményt
 • Kövesse az utasításokat személyazonosságának megerősítéséhez

A Visa kaszinók általában 48 órán belül jóváhagyják a kifizetési kérelmeket. Egy-öt munkanapba telhet, mire a pénz megjelenik Visa hitelkártyáján. A kaszinó kifizetései 20 dollártól 5000 dollár felettiekig kezdődhetnek, de a VIP számlák magasabb kifizetési limitet élveznek. Az okostelefonon való pénzfelvétel sokkal egyszerűbb, ha mobil kaszinóban játszol.

A Visa előnyei és hátrányai

A felelősségteljes szerencsejátékhoz elengedhetetlen, hogy ismerjük a Visa kártyák kaszinóban való használatának előnyeit és hátrányait. Óvatosnak kell lennie a Visa hitelkártya használatakor, hogy elkerülje az adósságciklusba esést. De a Visa betéti és előre fizetett kártyák sokkal biztonságosabbak, mert nem halmoz fel hiteleket. Szerencsére a Visa lehetővé teszi online kiadásainak nyomon követését havi kimutatással.

Előnyök

 • A Visa rendelkezik a legerősebb biztonsági protokollokkal
 • A befizetés azonnali és ingyenes
 • Széles körben elfogadott a legtöbb online fogadóirodánál
 • Az egyik legegyszerűbb fizetési mód
 • A Visa bizonyos kaszinókban nagyobb bónuszokra is jogosult

Hátrányok

 • A vízumkivonás nem a leggyorsabb
 • Egyes kaszinók elutasítják bizonyos országok Visa kártyáit
 • Megköveteli a kártyaadatok és a valódi neve megadását

Visa számlanyitási folyamat

Mivel csak a pénzintézetek adnak Visa kártyát, megtakarítási vagy csekkszámlát kell nyitnia az igényléshez. A legtöbb bank elfogadja az online kérelmeket a hivatalos honlapján. Ha már van számlája a banknál, csak néhány lépésre van szüksége ahhoz, hogy Visa számlája legyen. A KYC-megfelelőséghez a dokumentáció kötelező. Általában a pályázóknak legalább 18 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy Visa-fiókot szerezhessenek.

Visa fiók létrehozása

Keresse fel bankját személyesen, vagy keresse fel a hivatalos internetes portált a kérelmek benyújtásához. Szükséged van:

 • Személyi igazolvány (nemzeti igazolvány)
 • Jelenlegi cím
 • Útlevél méretű fényképek

Kérdezze meg banki szolgáltatóját, hogy szükségük van-e további dokumentumokra. A legtöbb bank éves díjat számít fel a Visa-számla fenntartásáért. Ha a Visat választotta fizetési módként szerencsejátékokhoz, nézze meg, hány tranzakciót hajthat végre havonta, hogy elkerülje a többletköltségeket. Betéti kártya használata esetén nem vonz kamatot vagy késedelmes fizetési díjat a kaszinószámla finanszírozásáért.

A levonás közvetlenül a bankszámlájáról történik. A Visa-hitelhez azonban kamat jár, amelyet időben kell megfizetnie, hogy elkerülje a szankciókat. A biztonság kedvéért igényeljen nemzetközi Visa kártyát, hogy hozzáférhessen pénzéhez, és továbbra is fogadhasson, ha távol van hazájától.

Visa ügyfélszolgálati lehetőségek

Néha több információra van szüksége Visa kártya számlájáról. A szolgáltató elérhetőségeit a kártya hátoldalán, a hivatalos oldalon, a Visa-kivonatban vagy a kibocsátó bank e-mailjein találja. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel legnépszerűbb lehetőségei a következők:

 • Email
 • Chat rendszer
 • Telefonszám
 • GYIK rész
 • Online támogatási központ

E-mailje körülbelül 48 órát vehet igénybe, amíg megérkezik a válasz. Az elérhető telefonszám általában ingyenes, és közvetlenül a Visa képviselőjével lehet beszélni. Mielőtt telefonálna vagy e-mailt küldene, nézze meg a támogatási központot, ahol az ügyfelek a Visa kártyákkal kapcsolatos kérdéseket tesznek közzé. A GYIK részben frissített irányelveket talál a Visa használatára vonatkozóan.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban
2024-02-15

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban

A játékban The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK), a játékosok sokféle ellenséggel találkoznak majd, köztük a közönséges Bokoblinokkal. Van azonban egy ritkább és veszélyesebb változat, az Ezüst Bokoblin.

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink
2024-02-15

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink

Ha Gold Dalia jelvényeket és jegyeket szeretne gyűjteni a Granblue Fantasy: Relinkben, itt van a legjobb módja ennek.

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat
2024-02-15

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat

A Golden Blitz Monopoly GO rendezvényei tökéletes lehetőséget kínálnak új matricakészletek szerzésére és albumok kitöltésére. A következő Golden Blitz eseményre a Monopoly GO-ban február 15-én 22:00 CT-től február 16-án 4:00 CT-ig kerül sor.

A buli optimalizálása a Granblue Fantasyben: Relink – A legjobb karakterek kiválasztása a siker érdekében
2024-02-15

A buli optimalizálása a Granblue Fantasyben: Relink – A legjobb karakterek kiválasztása a siker érdekében

A Granblue Fantasy: Relink játékban a parti optimalizálása kulcsfontosságú a sikerhez. A több mint egy tucat feloldható karakterrel a megfelelő illeszkedés megtalálása alapos átgondolást igényel. Mielőtt eldöntené, hogy kit emeljen szintet, fontos felmérni az egyes karakterek hasznosságát.