A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Payz

Az Payz egy globális ügyfélkörrel rendelkező online fizetési megoldás. Jelenleg a szolgáltatások több mint 170 különböző országban érhetők el, és több mint 46 külföldi valutát támogatnak. A szolgáltatások mindegyike előre fizetett, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak pénzt kell befizetniük az Payz számlájukra, mielőtt bármilyen fizetést hajtanának végre a szolgáltatás használatával. Ez magában foglalja a pénz átutalását egy online fogadási számlára.

Az online fizetés mellett a felhasználók Payz Mastercardot is kaphatnak. Az Payz Mastercard kártyája a világ bármely pontján használható fizikai helyeken történő vásárlásra vagy bankautomatákból történő pénzfelvételre. A kártya fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek egy részét a felhasználók a fiókjukból kezelhetik.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Payz
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Az Payz-ről

Az Payz egy népszerű online fizetési szolgáltató, több százezer aktív felhasználóval szerte a világon. Az online vállalkozások többsége fizetési módként is kínálja népszerűségét.

Az Payz története

Az Payz-t még 2000-ben alapították EcoCard néven. A céget 2013-ban nevezték át Payz-re. Az évek során az Payz folytatta szolgáltatásainak nyújtását és fejlesztését. 2009-ben a PSI-Pay, az Payz tulajdonában lévő egyesült királyságbeli székhelyű vállalat a Mastercard Company fő tagja lett, és megkezdte a kártyák kibocsátását. Ugyanebben az évben megjelent az iPhone alkalmazásuk is.

2013-ban, miután a cég Payz névre váltott, elindította az oldal mobil verzióját. 2016-ban további biztonsági funkciókat vezetett be a webhelyen, beleértve a kétlépcsős ellenőrzési folyamatot. Mindegyikük új ecoAccount dizájnnal érkezett.

Fizetési lehetőségek

A felhasználóknak pénzeszközöket kell befizetniük az Payz számlájukra, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajthatnak a számlán. A befizetésnek többféle módja van. A legnépszerűbb lehetőségek a hitelkártyák, betéti kártyák, közvetlen banki átutalások és helyi befizetési lehetőségek.

A felhasználók ezután közvetlenül fizethetnek a számlájukról a címzett számláira, beleértve az online vállalkozásokat is. A fizetést a vállalkozás is kezdeményezheti, csak a visszaigazolásra kéri a felhasználókat. Általában ez a helyzet az online fogadóirodákkal, ahol a fogadó számlája kezdeményezi a tranzakciókat. A fizetés másik módja az Payz Mastercard. Ehhez a felhasználóknak olyan üzleteket kell találniuk, amelyek elfogadják a kártyát.

Hogyan lehet befizetni az Payz segítségével

A játékosnak Payz számlával kell rendelkeznie, mielőtt befizetne egy online kaszinóba. A fiók regisztrálása viszonylag egyszerű és ingyenes. A felhasználóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy megadják adataikat és e-mail címüket. Emellett biztonsági kérdésekre is meg kell válaszolniuk, és biztonsági okokból jelszót kell választaniuk. Az e-mail cím megerősítése után a fiók készen áll a használatra.

A felhasználók ezután befizethetnek pénzt az Payz számlákra preferált módszerekkel, például hitelkártyákkal vagy helyi fizetési módokkal. A felhasználók Payz-jüket a bankszámlájukhoz is csatlakoztathatják. Ez lehetővé teszi számukra, hogy bankszámlájukról közvetlenül az online kaszinószámlájukra utaljanak át. Ez elősegíti a betétek gyorsabb befejezését, mivel a közvetlen banki betétek teljesítése általában hosszabb ideig tart.

Befizetési limitek

Általában a különböző fogadási szolgáltatók különböző limiteket határoznak meg a minimális és maximális összegre vonatkozóan, amelyet a játékosok egy napon belül befizethetnek. A játékosok egy napon belül többször is befizethetnek, így megkerülhetik a maximális tranzakciós limiteket. A játékosoknak csak elegendő pénzeszközzel kell rendelkezniük az Payz számlájukon.

A korlátozó tényező az, hogy az Payz korlátozza azt az összeget, amelyet a felhasználók bármikor tarthatnak a számlájukon. Az összeg általában a számlaszinten alapul. Például a Silver számla legfeljebb 15 000 euró egyenleget tesz lehetővé. A VIP számlaszintnek nincs korlátja a számlaegyenlegnek. A minimális egyszeri tranzakció összege általában 10 euró minden számlaszinten.

Hogyan lehet pénzt kivenni az Payz segítségével

Az Payz használatával online kaszinóból történő pénzfelvétel is viszonylag egyszerű. A játékosoknak először be kell jelentkezniük a kaszinószámlájukra, és meg kell erősíteniük, hogy van elég pénzük a kifizetéshez. A következő lépés annak megerősítése, hogy az online kaszinó felajánlja-e az Payz fizetési lehetőséget.

A játékosok ezután navigálhatnak fogadási számlájuk banki oldalára, és megkereshetik az Payz kifizetési lehetőségeit. A következő lépés a kivont összeg összegének és a számlának a megadása, amelyre a kaszinónak küldenie kell a pénzt. Az első használat alkalmával a kaszinó fizetési oldala átirányítja a felhasználókat Payz számláikra, ahol csak meg kell erősítenie a fiók és a kaszinó összekapcsolását.

A pénzfelvétel feldolgozási ideje

A pénzfelvételi feldolgozási idők a különböző online kaszinókban változnak. A legtöbb kaszinóban a kifizetések általában egy és három munkanapot vesznek igénybe. A pénzeszközök felhasználhatók vagy átutalhatók egy másik számlára, amint megjelennek az Payz oldalon. Mobilon is lehet pénzt kivenni, feltéve, hogy a játékosok mobilon keresztül érhetik el az online kaszinót.

Payz előnyök

Az Payz-en keresztül történő befizetés és kifizetés gyors és egyszerű. A fizetési mód használatában nincs jelentős tanulási görbe.

Az Payz felhasználók előre fizetett betéti kártyát kaphatnak. Az Payz Mastercard hasznos lehet, ha a felhasználók nem férnek hozzá online fiókjukhoz.

47 különböző valutát támogat, ami meglehetősen egyszerűvé teszi a nemzetközi fizetéseket.

A tranzakciók elég gyorsak. A tranzakciófeldolgozáshoz nincsenek hosszadalmas jóváhagyási folyamatok.

Kiváló biztonsági funkciókat kínál, hogy a felhasználók nyugalmat élvezzenek tranzakciók során.

Payz hátrányok

  • Szolgáltatásaik egyes országokban nem érhetők el
  • A belső átutalásokért díjat számít fel
  • A fiókoknak számos korlátozása van a szintek alapján.

Payz számlanyitási folyamat

Az Payz fiók regisztrálásához a felhasználóknak először meg kell látogatniuk az Payz hivatalos webhelyét, és rá kell kattintaniuk a Regisztráció gombra. A felhasználóknak ezután különféle adatokat kell megadniuk, például e-mail címet és lakóhely szerinti országot. A felhasználónak ki kell választania egy felhasználónevet, a preferált pénznemet és a nyelvet, majd létre kell hoznia egy jelszót. A hibák esélyének minimalizálása érdekében a felhasználóknak kétszer kell megadniuk a létrehozott jelszót.

A következő lépés a személyes adatok megadása. Ide tartozik a teljes név, születési dátum és mobiltelefonszám. A felhasználóknak meg kell adniuk egy érvényesítő kódot, majd el kell olvasniuk és el kell fogadniuk a feltételeket. A Fiók létrehozása gombra kattintás után a fiók azonnal használatra kész. A felhasználóknak azonban továbbra is az e-mail címükre küldött linkre kell kattintaniuk ellenőrzés céljából.

Követelmények

A felhasználóknak meg kell felelniük néhány követelménynek, hogy Payz-számlát nyithassanak. Az első az, hogy a felhasználóknak olyan országok lakosainak kell lenniük, ahol az Payz engedélyezett. A másik fő követelmény, hogy a felhasználónak 18 évesnél idősebbnek kell lennie.

Bankszámlához kapcsolás

Az Payz bankszámlához kapcsolható. Ezzel meglehetősen egyszerűvé válik az átutalás a bankszámla és az Payz számla között.

Payz ügyfélszolgálati lehetőségek

Az Payz felhasználói két fő módon érhetik el az ügyfélszolgálatot. Ezek tartalmazzák:

  • Élő chat Az élő csevegés eléréséhez a felhasználóknak meg kell látogatniuk az Payz súgóoldalát. A felhasználónak meg kell adnia a teljes nevét, e-mail címét és a lekérdezést az élő csevegés megkezdéséhez.
  • Email: Az ügyfelek e-mailben is kapcsolatba léphetnek a támogatással, amelyet az Payz súgóoldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldenek el.

Az Payz ügyfélszolgálati csapata általában barátságos és professzionális. A felhasználók többsége általában kielégítő választ kap tőlük. Időnként azonban több napig is eltart a válasz megérkezése. Ez meglehetősen nagy kihívást jelenthet olyan esetekben, amikor a lekérdezések sürgősek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács