Paripesa eSport fogadási áttekintés 2024

ParipesaResponsible Gambling
CASINORANK
7.8/10
BónuszBónusz $1500 + 150 ingyenes pörgetés
A bővítőhelyek széles skálája
Elfogadja a kriptot
Mobilbarát
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
A bővítőhelyek széles skálája
Elfogadja a kriptot
Mobilbarát
Paripesa is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
Bónuszok

Bónuszok

A bónuszok fontosak Paripesa üzleti modelljének egyik aspektusa. A 100 százalékos bónuszt kínáló platform sok új fogadót vonz. Annak ellenére, hogy a bónusz felső határa 100 euró a felhasználó első befizetésénél, az üdvözlő bónusz csak a kezdete számos promóciónak és jutalomnak, amelyet a felhasználók a fogadási folyamat során tapasztalhatnak.

A vélemények szerint az online fogadási webhely gyűjtő bónuszt kínál a felhasználóknak. A felhalmozó bónuszok olyan promóciók, amelyek további nyereményeket biztosítanak a fogadóknak, ha meghatározott kiválasztással nyert többszörös fogadást tesznek. Előzetes fogadások is elérhetőek azok számára, akik videojátékokra fogadnak. A platform előre szétosztja a pénzeszközöket a fogadók között, hogy elősegítse a fogadást számos sporteseményen.

Jutalmak

Az eGaming platform ingyenes születésnapi fogadási promóciót és 100 százalékos fogadási biztosítást is kínál. A fogadók megünnepelhetik ezt a különleges napot, és készpénzt vagy ingyenes fogadásokat kaphatnak vissza a veszteségekre. Az ügyfélközpontú online fogadási oldal még a veszteségek sorozatát elszenvedő játékosok számára is megtalálja a választ.

A platform bónuszt kínál a sorozatos vesztesek számára. Függetlenül attól, hogy a számlatulajdonos nyertes, vesztes, új az oldalon, vagy egyszerűen csak naponta látogat, a Paripesa rengeteg bónuszt kínál a felhasználóknak a platformján tett fogadásokért. Ezekkel a bőkezű promóciókkal az online fogadási oldal élvezetessé teszi a fogadási folyamat minden lépését a bírálók szerint.

Bónusz kódokBónusz kódok
Játékok

Játékok

A Paripesa lehetőséget kínál ügyfeleinek arra fogadni a videojátékokra több országban a felhasználók hozzáférhetnek a versenyképes fogadási szorzókhoz és a versenyek kiterjedt listájához. A platform gyorsan növekszik, több mint 1000 napi eseménnyel és 400 000 webhelyfelhasználóval.

A legjobb online fogadási oldalakkal rivális Paripesa versenyképes esport fogadási szorzókkal növeli az esport izgalmát. Az események világszerte elismert videojátékokat tartalmaznak, mint például a következők:

FIFA

FIFA videojáték versenyeken nagy közönség és globális részvétel tapasztalható az online fogadásban. 2011-től a játékfejlesztők 51 országban vezették be a videojáték- és eGaming-lehetőségeket. A 18 nyelven megjelent játék a legkelendőbb cím.

A 2021-ig 325 millió plusz eladott videojátékkal a FIFA bekerült a Guinness-rekordok közé, mint a sportkategóriák legkelendőbb játéka. A Paripesa a FIFA online fogadási piaci részesedésének egy szeletét kockáztatja azáltal, hogy az esport szerelmesei számára lehetőséget biztosít a FIFA-versenyekre való fogadásra.

Rainbow 6 Siege

55 millió globális szereplővel, Rainbow Six Siege vonzza a lelkes globális rajongókat. A videojáték Tom Clancy Rainbow Six-nek is nevezett regényén alapul. A Ubisoft által kiadott játék franchise lehetővé teszi a játékosoknak, hogy elmerüljenek a játékban. A Paripesa felhasználók számára a rendezvények lehetőséget kínálnak a videojátékokon való szerencsejátékra.

+7
+5
Bezárás

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, Paripesa együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A Paripesa online fogadás széleskörű számlatulajdonosokat kínál fizetési lehetőségek listája. A játékosok nemzetközileg elismert pénzintézeteken keresztül is bejelentkezhetnek pénzátutaláshoz. A pénzeszközök befizetésének fizetési lehetőségei közé tartozik az e-pénztárca, a kriptovaluta, valamint a hitel- vagy betéti kártya. Az eGaming fogadási webhely fizetési módok hosszú listáján szereplő fizetési szolgáltatótól való befizetéshez regisztráció szükséges.

A játékosok információkat adnak hozzá a profiljukhoz a személyes online fiók megnyitásához. A számla feltöltése a sportfogadó pénztárában történik. A pénzfelvételhez a felhasználónak teljesítenie kell a fogadási követelményeket és a platform feltételeit. Nemzetközi márkaként a Paripesa pénzügyi partnerei zökkenőmentes pénzátutalást tesznek lehetővé. A befizetett valuta a vélemények szerint gyorsan elérhető.

Kriptovaluta fogadás

Kriptovaluta egy népszerű módszer a Paripesa-felhasználók számára az alapok befizetésére. Az esport online fogadási webhely a kriptofizetési lehetőségek széles listáját kínálja. A szolgáltatók közé tartozik Bitcoin, Bitcoin Cash és Litecoin. Regisztráció után a játékosok befizetnek pénzt a fogadáshoz. A fogadási webhely zökkenőmentes pénzátutalási élményt és fizetési módok széles választékát kínálja felhasználóinak.

Az e-pénztárcától a kriptokártyáig az esport fogadási platform megkönnyíti a gyors befizetést. Ezenkívül a hagyományos betéti és hitelkártyák továbbra is gyors és egyszerű módot jelentenek a Paripesa online fogadási befizetési számlájára történő befizetésre.

Betétek

Egyszerű és gyors utalást tenni a számlájára Paripesa címen. Paripesa számos különböző befizetési módot fogad el, beleértve Visa, MasterCard és még sok mást. A Paripesa csapata elkötelezett amellett, hogy felhasználóik számára egyszerűvé és biztonságossá tegye a számláik finanszírozását a számos általuk biztosított befizetési lehetőség bármelyikével. A Paripesa gyors fizetési feldolgozásának köszönhetően azonnal elkezdhet fogadni kedvenc eSports játékaira.

VisaVisa
+3
+1
Bezárás

Kivonás

Számos kifizetési mód áll rendelkezésre a nyeremény kifizetésére Paripesa eSports számlájáról. Paripesa oldalon történő kifizetések feldolgozása is gyorsan és hatékonyan történik, így Ön időben kézhez veheti nyereményét. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kifizetési módok hosszabb feldolgozási időt és kapcsolódó díjakat igényelhetnek. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az elállási folyamattal kapcsolatban, bármikor számíthat a Paripesa ügyfélszolgálati csapatára, hogy megkapja a szükséges segítséget.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Paripesa extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. Paripesa jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Biztonság

A biztonság a legfontosabb a Paripesa szolgáltatásban. Minden ügyfélinformációt és pénzügyi tranzakciót csúcstechnológiával titkosítanak. Ez biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá az Ön készüléke és a szolgáltató számítógépei között küldött és fogadott információkhoz, mivel az összes adat védve van az átvitel során.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, Paripesa prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Az online értékelések szerint a 2020-ban induló Paripesa az egyik legújabb webhely, amely magával ragadó esport fogadási élményt kínál. Az afrikai, ázsiai és európai esport fogadásokhoz nyújtó esport fogadási oldal fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja.

A több mint 400 000 felhasználóval rendelkező oldal népszerűsége lekerült a listáról. A streaming televízióval az oldal több ezer esemény közül választhat a felhasználóknak online fogadás közben. A Vezzali Limited tulajdonában lévő és üzemeltetett curacaói székhelyű esport bukméker Curacao eGaming licencet kapott. Licenccel rendelkező fogadási webhelyként a Paripesának tisztességes gyakorlatot és etikus működést kell fenntartania.

Ahogy az értékelők felismerik a webhely hatalmas kínálatát, az esports bukméker sokszínűsége a platform egyik legvonzóbb szempontja. A valós eseményekre és a virtuális esportokra egyaránt összpontosító sportfogadó egyesíti a személyes verseny izgalmát a virtuális videojáték-fogadás izgalmával. Mindkét törekvés nyereségesnek bizonyul, mivel a sport és az esport rajongói világszerte felkeltik az érdeklődést a videojátékokra való fogadások iránt.

Azáltal, hogy a felhasználók könnyedén megtekinthetik az esport játékokat és versenyeket, az online fogadóiroda erőforrásként szolgál az online fogadók számára. A számlatulajdonosok tét megtétele előtt elemezhetik a fogadási szorzókat a kiemelt játékosok és csapatok számára. A kutatás az egyik módja annak, hogy okosan fogadjunk a Paripesa online eGaming fogadási webhelyén. Kérjük, folytassa az olvasást az eGaming webhely kínálatával kapcsolatos további információkért.

Miért fogadjon a Paripesában?

A weboldal felhasználói online dicséretet tesznek közzé a Paripesa fogadásáról. Nem csoda, hogy a sportfogadónak pozitív online hírneve van. Csak nézze meg az összes bónuszt, promóciót és jutalmat, amelyet a digitális játékoldal kínál az új és tapasztalt fogadóknak.

Milyen gyakran játszhat egy játékrajongó, veszíthet, és milyen bónuszt kaphat, hogy mindent elölről kezdjen? A fogadási élménybe integrált jutalmakkal és promóciókkal a webhely továbbra is a játékosok élvezetére összpontosít.

A platform egyedülálló pörgése a bónuszok és promóciók terén csak az egyik oka annak, hogy több mint 400 000 felhasználó látogatta meg a webhelyet. A részletes versenyválasztéknak köszönhetően a számlatulajdonosok naponta több ezer eseményt tapasztalhatnak meg.

A bírálók részletezik a kiegyenlítő fogadási lehetőségek virtuális gyűjteményét, amelyek továbbra is vonzzák a nemzetközi közönséget. Engedéllyel rendelkező szolgáltatóként a sportfogadó elkötelezte magát a működési integritás és a felelős szerencsejáték gyakorlatok mellett, beleértve a felhasználók tájékoztatását a kockázatos szerencsejátékokkal kapcsolatos magatartások önellenőrzésének módjairól.

Paripesa sikerképlete

Szerencsére a webhely csúcstechnológiát és szoftvert élvez. A zökkenőmentes, teljes körű élményről szóló jelentések folyamatosan bővülnek online a webhely növekvő ügyfélkörével. Az ügyfelek igényeire összpontosítva a platform 24 órás élő chat lehetőséget kínál.

A játékosok a nap 24 órájában megválaszolhatják kérdéseiket a weboldallal. Mint az egyik leggyorsabban növekvő bukméker, úgy tűnik, hogy a platform sikerképlete jelentős bizalomra tett szert a napi esport-rajongók körében, akik szívesen fogadnak videojátékokra.

Gyors tények

Alapítás éve: 2021

Számla

A fiók létrehozása a Paripesa szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, Paripesa ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Tippek És Trükkök

  • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként Paripesa gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja Paripesa promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. Paripesa fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze Paripesa esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a Paripesa ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót Paripesa szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

About the author
Amelia Tan
Amelia Tan
About

Amelia Tan, akit az Esports közösségben "GamerInsight" néven ismernek, az EsportRanker ragyogó gyöngyszeme, ha átfogó és elfogulatlan játékértékelésekről van szó. A játék dinamikájának mély megértése és a hiteles beszámolók iránti könyörtelen elkötelezettsége hatalmas tiszteletet és széles olvasóközönséget vívott ki neki.

Send email
More posts by Amelia Tan