Esport Fogadási Bónuszok 2024

Ez az eSport fogadási bónusz útmutató alapos áttekintést nyújt az elektronikus sportfogadási szcéna legjobb promócióiról, azok működéséről, és ami fontos, hogy a fogadók hogyan igényelhetik és használhatják fel őket.

Kétségtelen, hogy az eSports fogadás átveszi az uralmat. Míg a világjárvány előtt az iparág lassan növekedett, a Covid-19 csúcspontján az élő meccsek leállítása új életet adott az eSport fogadásnak. Ma az eSport fogadási ágazat virágzik, és minden bukméker szeretne egy szeletet a tortából – ez az eSport fogadási szolgáltatások iránti folyamatosan növekvő kereslet. A legjobb eSport fogadási oldalak jövedelmező promóciókat, más néven fogadási bónuszokat kínálnak.

Pénzvisszatérítési bónusz

Ha nem talál készpénz-visszatérítési ajánlatokat az Ön által előnyben részesített eSport fogadási oldalon, akkor más stratégiákat is használhat, hogy megtalálja a legjobb pénzvisszatérítési bónuszt. Az egyik megközelítés az, ha egyszerűen keresünk a Google-on pénzvisszatérítési bónuszok után. Ez az egyik legmegbízhatóbb módszer az Ön igényeinek leginkább megfelelő bónusz megtalálására. Egyszerűen keressen rá a pénzvisszatérítési bónusz kifejezésekre, majd válassza ki a jó hírű eSport fogadási oldalt, mint például a Betway, Betsson vagy 1xBet, és a kívánt eSportot, ha van ilyen.

Mutasson többet
Bónuszkódok

Az esportra való fogadás viszonylag új jelenség, de sokan nagy összegeket nyertek a Dota 2-től a League of Legends-től a CS:GO-ig és a Valorant-ig terjedő játékokra. Az eSport fogadási oldal promóciós kódja, más néven promóciós kód, egy betűkből vagy számjegyekből álló kód, amelyet a játékosok beírhatnak a fogadási oldalon található promóciós mezőbe, hogy valamilyen különleges ösztönzést kapjanak. A bukmékerek promóciós kódját általában a bukmékerek akvizíciós stratégiaként használják, hogy segítsenek új ügyfeleket vonzani, és segíthetnek az eSport fogadás megkezdésében.

Mutasson többet
Befizetési bónusz

A befizetési bónuszok lenyűgöző promóciót jelentenek mind a rendszeres, mind az alkalmi fogadók számára. Egyre több online kaszinó kínál online fogadási ajánlatokat, hogy új és visszatérő ügyfeleket vonzzon. Számos befizetési bónusz létezik, de a befizetés nélküli ingyenes fogadások népszerű választásnak bizonyultak a fogadási közönség körében.

Mutasson többet
Üdvözlő bónusz

Az Esport fogadási üdvözlő bónuszok a legjobb promóciók közé tartoznak, amelyeket egy játékos igényelhet, miután regisztrált egy online esport fogadási webhelyre. Ez a cikk ezeket a bónuszokat tárgyalja, hogy meghatározza, mik ezek, hogyan működnek, hogyan igényelhetők, és így tovább. Ahogy a neve is sugallja, az üdvözlő bónuszok olyan promóciók, amelyeket az eSports fogadóirodák vehetnek igénybe az új játékosok számára. Az üdvözlő bónuszoknak két fő típusa van; nincs befizetés és befizetési bónuszok.

Mutasson többet
Befizetés nélküli bónusz

A befizetés nélküli bónuszok fantasztikus lehetőséget kínálnak a játékosoknak, hogy banktörés nélkül játsszanak egy eSport fogadási oldalon. A befizetés nélküli bónusz azt jelenti, hogy a játékosok általában ingyenes pörgetést kapnak egy nyerőgépen vagy pénzjutalmat. Van egy befizetés nélküli bónusz is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy meghatározott mennyiségű ingyenes készpénzt használjanak fel korlátozott időn belül. Az ilyen bónuszok azon a feltételezésen jönnek létre, hogy a játékos feliratkozik egy webhelyre.

Mutasson többet
Ajánlói bónusz

Ajánlói bónuszokat kap az aktív játékos, aki ráveszi egy barátját, hogy csatlakozzon az e-sportfogadási oldalakhoz. Mivel az aktív játékos egy új játékost utalt a weboldalra, mindketten bónuszt kapnak, ami a játékukat javítja. Ha az új tag egy barátot is hivatkozik, akkor ők is kapnak bónuszt stb. Gyakran ez egy befizetés nélküli bónusz, amely lehetőséget biztosít a játékra anélkül, hogy bármiféle pénzt kellene költenie. Ez egy olyan módszer, amelyet a bukmékerek rendszeresen ajánlanak, mert számos előnnyel jár a játékos, de a weboldal számára is.

Mutasson többet
Hűségbónusz

A mai eSport fogadási oldalakon különféle módokon jutalmazzák az odaadó játékosokat. Ha rendszeresen játszol, a sportfogadó valamikor különféle hűségprogramokra hív. Miután csatlakozott a klubhoz, akkor kezd pontokat gyűjteni, amikor bizonyos tevékenységeket végez, például pénzt utal be a számlájára.

Mutasson többet
Ingyenes fogadások

Az ingyenes fogadás olyan fogadás, amelyben a tétet nem kell fizetni. Ingyenes fogadás megtételével lehetőséget kap a nyerésre anélkül, hogy pénzt helyezne a nyereményalapba. Kezdőknek ez az egyik legjobb módja a fogadás megkezdésének. Garantálja, hogy soha nem veszíthetik el kezdeti tétüket, és kényelmesebben játszhatnak online szerencsejátékkal. Az ingyenes fogadások azt is lehetővé teszik számukra, hogy nyomon kövessék fogadásuk előrehaladását azáltal, hogy minden fogadási napon győztek vagy veszítettek.

Mutasson többet

No Wagering Bonus

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Mik azok az esport fogadási bónuszok?

Mik azok az esport fogadási bónuszok?

Kezdetben az esport fogadási bónuszok olyan promóciók, amelyek az esport fogadásban részt vevő szerencsejátékosokat célozzák meg. Nos, működnek az esport fogadási bónuszok? És ha igen, miért osztana ki egy fogadóirodát így?

Míg egyes ellenzők azt állítják, hogy az esport fogadási bónuszok nem legálisak, az igazság az, hogy a bónuszok működnek. Igen, a fogadási operátorok pénzt osztanak ki a játékosoknak bónuszok formájában.

Ami a legtöbb szerencsejátékost kétségbe vonja a fogadási bónuszokat illetően, az az, hogy szinte lehetetlen átlépni a bónuszokkal együtt járó szigorú fogadási határokat.

Figyelmeztetésképpen azonban a játékosoknak óvakodniuk kell néhány silány kereskedőtől, akik hamis bónuszokat kínálnak. De minden engedélyezett és szabályozott esport fogadási oldal legális bónuszokat kínál. Szóval, miért kínálnak fogadási bónuszokat a fogadóirodák a játékosoknak?

Az ok megértéséhez először is fontos tudomásul venni, hogy az online szerencsejáték-szektorban éles verseny van. Több ezer bukméker kínál esport fogadási piacokat.

Mint minden más vállalkozásnak, az esport fogadási oldal üzemeltetőinek is ösztönözniük kell az új játékosokat, és ami fontos, meg kell tartaniuk a meglévőket. A marketing osztályok költségvetést különítettek el az ügyfelek megszerzésére és megtartására. Ezt a pénzt aztán a játékosok bónuszainak felajánlására költik.

Mik azok az esport fogadási bónuszok?
Hogyan működnek az online esport fogadási ajánlatok?

Hogyan működnek az online esport fogadási ajánlatok?

Az esport fogadási bónuszok széles skálája létezik. Két fő kategóriába sorolhatók; befizetés nélküli bónuszok és befizetési bónuszok.

Esports befizetés nélküli bónuszok

Az esport bukmékerek által kínált legjobb bónusz a befizetés nélküli bónusz, más néven ingyenes fogadás. Ahogy a neve is sugallja, a játékosoknak nem kell pénzt befizetniük az ajánlatok igénybevételéhez.

Az új játékosoknak befizetés nélküli bónuszt kínálnak üdvözlő bónuszként. A játékosoknak a bónusz igényléséhez regisztrálniuk kell a fogadási oldalon, és kitölteniük kell játékosprofiljukat. A befizetés nélküli üdvözlő bónusz mellett a játékosok később is élvezhetik ezeket a befizetéseket fogadási útjuk során. Ez akkor van így, ha az adott esport fogadási oldalon nincs befizetési bónusz.

Esport befizetési bónuszok

Sok webhely nem rendelkezik befizetési bónuszokkal, de minden érdemes fogadóoldal nem hagyja ki a befizetési bónuszt. Befizetési bónusz kerül kiadásra, amikor egy új játékos betölti a számláját.

Az üdvözlő befizetési bónusz a legnépszerűbb, és az új játékosok számára személyre szabott. A fogadók ezt a bónuszt az első vagy az azt követő befizetésükkor igényelhetik, a fogadóirodától függően. Az üdvözlő befizetési bónusz mellett nincs befizetési újratöltési bónusz, amely jutalmazza a játékosokat a fogadási útjuk során, miközben folytatják a számláik finanszírozását.

Hogyan igényelhetsz fogadási bónuszokat?

Az esport fogadási bónuszok automatikusan aktiválhatók, amint egy játékos teljesíti az ajánlat jogosultságát. Más oldalak megkövetelik a játékosoktól, hogy kuponkódokkal igényeljék a bónuszokat.

Hogyan működnek az online esport fogadási ajánlatok?
Hogyan használd az esport bónuszokat

Hogyan használd az esport bónuszokat

Ebben a szegmensben kérjen segítséget a szakértőktől; részletek az esport fogadási bónuszok megtalálásáról, felhasználásáról, néhány stratégiáról, és ami még fontosabb, egy beszélgetés a fogadási követelményekről.

Hol találhatók esport fogadási bónuszok?

Emlékeztetni kell arra, hogy nem minden esport fogadási oldalon van bónusz. Ne feledje, vannak olyan játékosok, akik nem akarják a bónuszokkal együtt járó összes bonyolultságot.

De mi a helyzet a játékosokkal, akik befizetési bónuszokkal szeretnék növelni bankrolljaikat, vagy pénzük felhasználása nélkül kipróbálni az esport fogadásokat? Nos, ez a rész számos tippet oszt meg, amelyekre a játékosoknak szükségük van a legjobb esport fogadási promóciókhoz.

Az első dolog, hogy nézze meg a legnépszerűbb esport fogadási webhelyek ajánlásait. Az ilyen oldalakon a szerkesztők mindent megtesznek. Listákat állítanak össze a legjobb esport fogadási bónuszokról, és rendszeresen frissítik azokat. Ahelyett, hogy sok időt vesztegetne a fogadási oldalak százai között, hagyatkozzon könnyen elérhető anyagokra.

A másik módja annak, hogy a játékosok a legjobb esport fogadási bónuszokat szerezzék meg online, ha feliratkoznak bónusz figyelmeztetésekre és ajánlatokra azon a webhelyen vagy webhelyeken, amelyeken regisztráltak. A legfrissebb bónuszokhoz is hozzájuthatnak, ha ellátogatnak a fogadási oldal promóciós oldalára. Itt megjelenik az összes folyamatban lévő és közelgő bónusz.

Hogyan használd az esport bónuszokat
Esport fogadási bónusz stratégiák

Esport fogadási bónusz stratégiák

A bónusz megtalálása és igénylése után a fogadóknak ki kell találniuk egy stratégiát a ház legyőzésére. Két ok magyarázza, hogy a fogadóknak miért van szükségük stratégiára.

Először is ott van a bónuszokról szóló előfeltétel, amit a legtöbb játékos nem ért. A legtöbb fogadási bónusznál a játékosok nem kapják vissza a tétjüket, ha bónuszpénzzel megtétet nyernek.

Egy másik dolog, hogy vannak fogadási követelmények. Kezdetben ennyiszer kell végigjátszania a fogadóknak, mielőtt a bónuszpénzből megszerzett nyereményét visszavonhatná.

Ez a két ok megnehezíti a fogadók számára, hogy a bónuszpénzt valódi pénzzé alakítsák, amikor bónuszpénzzel fogadnak e-sportokra. De a megfelelő stratégiával a játékosok növelhetik esélyeiket a fogadási követelmények legyőzésére. Az alábbiakban bemutatunk néhány stratégiát, amellyel a játékosok nagyobb esélyt adhatnak a ház felett.

Magas esélyek

Figyelembe véve, hogy a legtöbb bónusz nem fizeti meg a tétet, jobb, ha nagyot vesz a fogadási bónuszokkal. Igen. Az esélytelenebb játékosok kockáztatása kockázatos, de jó hozama van. Európa legnagyobb csapatai sokszor alulmaradtak ellen. A játékosok bónuszokkal lőhetik le lövéseiket, ha magas, „kissé irreális” esélyeket választanak.

Arbitrázs fogadás

Egy másik stratégia, amely előnyt biztosít a játékosoknak a szigorú bónuszfeltételekkel szemben, az arbitrázsfogadás, amelyet „arb” fogadásként népszerűsítenek. Az arbitrázs fogadások során a játékosok minden lehetséges kimenetelre fogadnak. De hát az arbitrázs nem mindenkinek való. Még inkább, a fogadási oldalak kerülik a gyakorlatot.

Oszd fel a bónuszt kisebb tétekre

A bónuszpénz kisebb tétekre való felosztása is segíthet a játékosoknak bónuszpénzek banki vásárlásában. Ez abban az értelemben, hogy a játékosok az egyes játékokra fogadhatnak, és gyorsabban teljesíthetik a fogadási követelményeket, mint egy hosszú fogadószelvényen.

Esport fogadási bónusz stratégiák
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Valójában az esport fogadási bónuszok ellenállhatatlanok, és gyakran vezetnek problémás szerencsejátékhoz. Kezdetnek a problémás szerencsejáték, más néven kényszeres szerencsejáték, alapvetően szerencsejáték-függőség. Csakúgy, mint maguknak az esport játékoknak, itt is nagy az esélye annak, hogy a játékosok belekötnek a fogadásokba. Ennek ellenére rendkívül fontos, hogy a játékosok tegyenek óvintézkedéseket.

A szerencsejáték-problémák elkerülése érdekében a fogadóknak először szigorú költségvetést kell meghatározniuk a fogadásra, és soha nem léphetik túl a beállított limitet, bármiről is legyen szó. Emellett mindenáron kerülniük kell a veszteségek hajszolását. Fontos, hogy a szerencsejátékosok ne helyettesítsék az iskolát vagy a munkát az esport fogadással. Abban az esetben, ha egy játékos azt gyanítja, hogy függő, az önkívület és a segítség kérése létfontosságú.

Felelősségteljes szerencsejáték