Fairspin eSport fogadási áttekintés 2024

FairspinResponsible Gambling
CASINORANK
7/10
Bónusz450 000 dollár bónusz + 140 ingyenes pörgetés
Nagy üdvözlő bónusz
24 órás támogatás
Mobilbarát platform
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy üdvözlő bónusz
24 órás támogatás
Mobilbarát platform
Fairspin is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
Bónuszok

Bónuszok

Az eSport fogadás egyik legjobb szempontja a bónuszok és promóciók elérhetősége. Általában segítenek a fogadóknak meghosszabbítani játékmeneteiket, és hosszú távon nyereségesek maradnak. A Fairspin számos tisztességes üdvözlő bónuszt és rendszeres promóciót kínál, hogy fokozza a fogadási folyamat izgalmát. A különböző elérhető ajánlatok általában a webhely kezdőlapjának "Promóciók" oldalán találhatók. A játékélmény javítása érdekében pedig a fogadók csak azokat az akciókat veszik igénybe, amelyek vonzónak tűnnek számukra.

Az új fogadók első befizetésükkor 100%-os befizetési bónuszt kapnak. Erre a bónuszra egy meghatározott minimális befizetési limit és fogadási követelmények vonatkoznak. Le kell mondanod a bónusznyereményekről, ha úgy döntesz, hogy készpénzt veszel, mielőtt teljesíted a fogadási követelményeket. A játékosok 5% Cashback bónuszra is jogosultak. Ez a fogadásokon elvesztett készpénz egy százalékát jutalmazza.

A Fairspin exkluzív TFS programja tokenizált Rakebacket kínál minden eSportban tett fogadáshoz. A BEP20/ERC20 szabványra épülő beváltható tokeneket jutalmazza.

Befizetési bónuszBefizetési bónusz
Játékok

Játékok

A Fairspinben a fogadókat egy sötét téma várja, különböző kategóriákkal a kezdőlap bal szélén. Az ESport a sport alatt található alszakasz. A Fairspinben számos eSport játékot fedezhetnek fel a játékosok. Mindegyik egyedi fogadási piacokkal és szorzókkal rendelkezik. A játékosok megváltoztathatják a páratlan rendszert és nyelvet az eSports Beállítások opciójával. A népszerű nyelvek közé tartozik az angol, az orosz, a francia, az olasz és a spanyol. Ezzel szemben a támogatott oddsrendszerek közé tartozik a tizedes, az amerikai, a tört, a hongkongi, a malajziai és az indonéz.

A Fairspin eSport játékait az ESportsBattle (Ukrajna), a Blizzard Entertainment (Kalifornia), a Riot Games (Kalifornia), a Psyonix (Kalifornia) és a KemperLesnik (Chicago) hajtja. A különböző eSport platformok és a Fairspin közötti partnerség az eSport lobbi gazdag gyűjteményéhez vezetett, olyan kategóriákkal, mint az eFootball, eBasketball, eTennis, eJégkorong, Overwatch, Futsal, StarCraft 2, Valorant, Rocket Leagues és Rainbow. Egyedülálló fogadási lehetőségek és érdekes játékmenet. Fogadási áttekintésünkben a következő címeket találtuk népszerűnek a Fairspin szerencsejátékosai körében:

 • Kiberfutball
 • CyberBasketBall
 • Kiberhoki
 • IWT E-tenisz sorozat
 • Overwatch
 • Bátor
+3
+1
Bezárás

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, Fairspin együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre Fairspin oldalon, hogy megfeleljenek az eSport fogadók igényeinek. Biztonságos befizetési módszereket kínálnak, mint például Jeton, Rapid Transfer, Trustly, Bank Transfer, Neteller , így biztosítva, hogy könnyen tölthessen be pénzt számlájára. Ezenkívül Fairspin számos megbízható kifizetési módot kínál, amelyek megkönnyítik a nyeremény elérését.

Betétek

A sok fizetési mód a legtöbb szerencsejáték-platform által elfogadott kulcsfontosságú marketingstratégia. A Fairspin sem kivétel. Számos fizetési módot kínál a fogadóinak, hogy nagyszerű játékélményt élvezhessenek. Elfogadja a hagyományos banki módszereket, a digitális pénztárcákat, a mobilpénzt és a kriptovaluta opciókat. A játékosok 28 különböző pénznemben bonyolíthatnak tranzakciókat, beleértve a kriptovalutákat is.

A Visa és a MasterCard a legnépszerűbb hagyományos banki lehetőségek a Fairspinben. A pénzügyi szolgáltatótól függően tranzakciós korlátokkal rendelkeznek. A játékosok használhatnak e-pénztárcákat, például:

 • Skrill
 • Neteller
 • Sokkal jobb
 • Jeton (készpénz)

Vannak digitális pénztárcák, amelyek megkönnyítik a fogadók számára, hogy egyszerűen helyezzenek el pénzt hitel-/betéti kártyájukról vagy bankszámlájukról. Alternatív megoldásként a műszaki hozzáértők felfedezhetik a Fairspin által támogatott különböző kriptovalutákat. Az USDT az elsődleges kriptovaluta, amely 1:1 arányban van rögzítve az amerikai dollárral szemben. A népszerű kriptovaluták a következők:

 • Bitcoin
 • Póráz
 • Ethereum
 • Dogecoin
 • Litecoin

Különböző játékos fórumok azt mutatják, hogy a kriptovaluták jobb befizetési limiteket és gyors tranzakciókat kínálnak, mint a többi befizetési mód.

Kivonás

A befizetésekhez hasonlóan a Fairspin is számos kifizetési módot támogat. A játékosok szabadon használhatnak bármilyen módszert, amíg az országukban jogilag elfogadható. A támogatott kifizetési módok közé tartoznak a hitel- és betéti kártyák, a digitális pénztárcák és a kriptovaluták. A Fairspin ugyanazt a fizetési módot javasolja a befizetéshez és a kifizetéshez. Ez megkönnyíti a gyors feldolgozási sebességet és korlátozza a láncok közötti kivonás eseteit. A népszerű kivonási módok a következők:

 • Vízum
 • MasterCard
 • Ethereum
 • Bitcoin
 • Póráz
 • Dogecoin
 • Monero

A kifizetési limitek teljes mértékben a devizaopciótól és az előnyben részesített kifizetési módtól függenek. A kifizetések feldolgozása 10 percen belül megtörténik, és akár 5 munkanapig is eltarthat. A játékosoknak minden kifizetés előtt be kell nyújtaniuk a KYC-dokumentumokat. A 10 000 dollár feletti nagyobb összegű kifizetések több kifizetésre oszthatók fel, és eltérő módon dolgozhatók fel. Az oldal fenntartja a jogot, hogy további információkat kérjen, ha a pénzmosás elleni szabályzatnak megfelelően visszavonást jeleznek.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Fairspin extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. Fairspin jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Biztonság

A Fairspin (Fairspin.io) a Techcore Holding BV tulajdonában lévő jó hírű játékplatform, amely kapcsolatban áll az anyavállalattal és leányvállalataival. A Techcore Holding BV központja Willemstadban, Curacaóban található. Ez Curacao törvényei szerint engedélyezett és szabályozott. A Fairspin a Curacao eGaming által kiadott és szabályozott allicenc alapján működik. Ez egy engedélyezési ügynökség, amelyet Curacao központi kormánya irányít. A Fairspinben történő összes befizetést és kifizetést a Fabeltra Limited, egy ciprusi székhelyű cég dolgozza fel.

A Fairspin tisztában van az online játék jelenlegi fenyegetéseivel; ezért komolyan veszi a játékosok biztonságát. A 128 bites titkosítási technológiának köszönhetően minden tranzakció és adatátvitel titkosított módon történik. A Fairspin szervereken minden adatot a legújabb tűzfalak védenek. Kéttényezős ellenőrzési funkcióval rendelkezik, amely segít a fogadóknak megvédeni fiókjukat a jogosulatlan bejelentkezésektől.

A Fairspin számos országban elérhető, ahol elismerik a Curacao eGaming licencet. Egyes országok játékosai azonban korlátozottak a hozzáférésben és a tranzakciókban ezen a platformon. A korlátozott országok közé tartoznak:

 • Ausztrália
 • Kanada
 • Ciprus
 • Franciaország
 • Olaszország
 • Hollandia
 • Ukrajna
 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok

A Fairspin összefoglalója

A Fairspin egy 2018-ban alapított kriptofogadási platform. Innovatív kaszinólobbyt, kiterjedt sportfogadót és csúcsminőségű e-sportot kínál. Tulajdonosa és üzemeltetője a Techcore Holdings BV, egy curacaói székhelyű cég. Ezt a Curacao eGaming engedélyezte és szabályozza. A Fairspin világszerte hatalmas népszerűségre tett szert az eSport rajongói körében. Hihetetlen eSport-gyűjteményt kínál olyan vezető szolgáltatóktól, mint az ESportsBattle, a Blizzard Entertainment, a Riot Games, a Psyonix és a KemperLesnik. A játékosok olyan népszerű játékokat élvezhetnek, mint az eFootball, az eBasketball, az Overwatch és a Futsal.

A különböző eSport versenyeket tökéletesen kiegészítik a jövedelmező üdvözlő bónusz, a cashback és a tokenizált Rakeback bónusz. A TFS program nagyon népszerűvé tette ezt a fogadási platformot, mivel a játékosok minden fogadásuk után beváltható tokeneket szereznek. A Fairspin számos banki lehetőséget és népszerű kriptovalutát kínál, hogy a platformon végzett tranzakciók nagyon hatékonyak legyenek. Végül a Fairspin egy legális fogadási platform, amely sportfogadást és eSport fogadást kínál a Curacao eGaming felügyelete alatt.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, Fairspin prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

A Fairspin egy Blockchain technológiára épülő online játékplatform, amely 2018-ban indult. A szerencsejáték-fogadások változatos portfólióját kínálja, beleértve a hagyományos és az e-sportot is. Az évek során az eSport hatalmas szórakoztatóipargá vált. 2022-ben rekordszintű, 1,38 milliárd dolláros globális piaci értéket ért el. Ázsiában és Észak-Amerikában a legmagasabb piaccal rendelkezik, a piac 20 százalékát Kína adja.

A Fairspinben a fogadók az e-sportok széles választékát élvezhetik, széles fogadási piacokkal. Tulajdonosa és üzemeltetője a Techcore Holding BV, egy Curacaóban engedélyezett és szabályozott szerencsejáték-cég. A Fairspin platform az innovatív fogadási lehetőségek és a tokenizált ösztönzők miatt vált népszerűvé a kriptoszerencsejátékosok körében. Ez az eSports áttekintés a Fairspin eSports rész összes funkcióját értékeli.

Gyors tények

Alapítás éve: 2018

Számla

A fiók létrehozása a Fairspin szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, Fairspin ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Tippek És Trükkök

 • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként Fairspin gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja Fairspin promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. Fairspin fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze Fairspin esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a Fairspin ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót Fairspin szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

About the author
Amelia Tan
Amelia Tan
About

Amelia Tan, akit az Esports közösségben "GamerInsight" néven ismernek, az EsportRanker ragyogó gyöngyszeme, ha átfogó és elfogulatlan játékértékelésekről van szó. A játék dinamikájának mély megértése és a hiteles beszámolók iránti könyörtelen elkötelezettsége hatalmas tiszteletet és széles olvasóközönséget vívott ki neki.

Send email
More posts by Amelia Tan