A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Trustly

A Trustly ma az egyik legerősebb hajtóerő az online fizetések terén a világon. Az egyre bővülő FinTech lehetővé tette a kereskedők és vásárlók számára, hogy fizetéseiket gyorsan, egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan teljesítsék. Számos más online fizetés növekedésének is megalapozta a terepet.

A fizetést lehetővé tévő eszköz Európában kezdődött, de tovább terjedt, ahogy a globális gazdaság valósággá válik. Szinte minden típusú és méretű fizetéshez használják. Az elmúlt fél évtizedben megugrott a Trustly fizetési módként való elfogadása az online sportfogadási és e-sportfogadási oldalakon.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Trustly
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

A Trustlyról

Ha a Trustlyra úgy gondolsz, mint egy online fizetési mód, olyan motorra kell gondolnia, amely egy egész járművet hajt meg. A Trustly nem egy önálló fizetési mód, mint a Skrill vagy a hitelkártya. Ehelyett a szoftver-infrastruktúra hajtja végre az ilyen tranzakciókat azáltal, hogy lehetővé teszi a nyílt banki tevékenységet.

A céget 2008-ban alapították Svédországban. A forradalmi ötlet mögött Carl Wilson, Lukas Gratte és Joel Jakobsson álltak. Azóta kiterjesztette tevékenységét egész Európában és az Egyesült Államokban. 2021-ben Ausztráliában is megkezdték tevékenységüket, és több mint 650 alkalmazottal 230 millió dolláros bevételt értek el. A cég központja Stockholmban, Svédországban található.

A Trustly a banki tranzakciók engedélyezésével kezdődött. Mára több mint 8000 kereskedőt vont be a biztonságos fizetések ebbe a körébe. Olyan eladók használják, mint az Alibaba, a Facebook, az eBay, a Dell, a Transferwise és az UNICEF. Több mint 525 millió vásárló használja a Trustlyt a bankszámlájukról történő fizetéshez, ami több, mint a kártyahasználóké. A társaság több mint 6300 bankkal működik együtt működési területén.

Ez egy olyan fizetési mód, amelyet sok sportfogadó alkalmaz, különösen az esport-fogadások növekedésével.

Hogyan lehet befizetni a Trustly-val

Ez egy fizetési lehetőség, amelyet az esport fogadók az egyszerűsége miatt szeretnek. A Trustly nem követeli meg regisztrációját vagy alkalmazás letöltését. Mindössze annyit kell tennie, hogy az Ön által előnyben részesített kaszinó vagy fogadási oldal elfogadja a letéti módszer. A legtöbb vezető fogadóirodában ez szerepel a befizetési lehetőségek listáján.

Befizetéshez:

 • Válassza a „Befizetés” lehetőséget a sportfogadó honlapján. Megjelenik az elérhető opciók legördülő listája.
 • A listából válassza ki a "Trustly" lehetőséget. A bankok listája megjelenik egy átirányító Trustly ablakban. Kattintson a kívántra. A kereső segítségével gyorsan megtalálhatja bankját.
 • A bank ezután megkéri, hogy válassza ki azt a számlát, amelyről befizetni szeretne. Adja meg a számlaszámot/felhasználónevet és egy ellenőrző kódot, pl. PIN
 • Adja meg a befizetendő összeget, és erősítse meg a tranzakciót. Az összeget levonják a bankjától, és azonnal megjelenik fogadási számláján. Ezután használhatja kedvenc e-sportjaira fogadáshoz.

Vegye figyelembe, hogy minden alkalommal meg kell adnia banki adatait, amikor Trustly-n keresztül szeretne fizetni. A cég soha nem menti el egyetlen tranzakció adatait sem. A Trustlynak nincs betéti limitje sem, amíg van banki egyenlege. Nem szükséges a Trustly-t a bankszámlájával összekapcsolni. Az Ön bankja már megszünteti ezt a követelményt, amint kereskedelmi egyezményt kötött a Trustly-val.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Trustly segítségével

A kivonási folyamat egyszerű és automatizált. Ez sok tekintetben hasonlít a befizetési folyamathoz. Ismét a fogadási webhelyről kezdeményezik.

 • Miután nyert egy licitkörben, válassza a „Kivétel” lehetőséget fogadási számláján.
 • Válaszd a Trustly-t preferált kifizetési módként. A rendszer átirányítja a Trustly webhelyére, ahol ismét megjelenik a bankok listája; válassza ki a bankját.
 • Adja meg azt a számlát, amelyre az összeget fel kívánja venni.
 • Adja meg a kivenni kívánt összeget.
 • Erősítse meg a tranzakciót és lépjen ki.

Mivel ez egy automatizált folyamat, nem vonhatja vissza a visszavonást. Az egyetlen elérhető lehetőség egy újabb befizetés. A feldolgozási idő a Trustly jóváhagyásától és a banki feldolgozási időktől függ. A jóváhagyás szinte azonnal megtörténik, de a banki folyamatok miatt 1-2 napba telhet, mire a pénz megjelenik a számláján. Ezt a hétvégék és a munkaszüneti napok érinthetik.

A minimális kifizetési összeg 10 dollár. A maximális kifizetés 10 000 dollár. A Trustly tranzakciókat a szokásos internetböngészők segítségével mind mobilon, mind PC-n végrehajthatja.

A Trustly előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Könnyű és biztonságos használat – A játékosoknak nem kell fiókot létrehozniuk vagy alkalmazásokat letölteniük. A sportfogadó, a bank és a Trustly együttműködik ennek a követelménynek a megszüntetése érdekében. Ennek eredményeként a játékosnak semmilyen személyes adatot nem kell megadnia a tranzakció során. Ez egy hatalmas biztonsági intézkedés.
 • Nincsenek tárolva adatok – Minden alkalommal újból adja meg adatait, amikor tranzakcióra van szüksége. Ez azt jelenti, hogy senki sem férhet hozzá fiókjához és tranzakcióihoz az Ön tudta nélkül.
 • Alacsony költség – A legtöbb Trustly fizetés ingyenes.
 • Sebesség – A legtöbb fizetés, különösen a kimenő, azonnal végrehajtásra kerül

Hátrányok

 • Vannak, akik jobban szeretik a mentett jelszavakat, amelyek nem érhetők el a Trustly szolgáltatásban
 • A pénzfelvétel akár két napot is igénybe vehet, ami hosszabb ideig tart, mint néhány más pénzfelvételi mód
 • A lejátszóhoz nincs közvetlen Trustly támogatás
 • Előfordulhat, hogy egyes bankok, különösen Európán/USA-n kívül, nem csatlakoznak a Trustlyhoz

Trustly számlanyitási folyamat

Ha nem Ön kereskedő, aki kifizetéseket kap, nincs szükség Trustly-fiók megnyitására. A Trustly általában összeköti a kereskedőket és a bankokat, hogy megkönnyítse Önnek, fogyasztójának a fizetést és a pénzfelvételt a bankba. A kereskedők számára vállalkozásuk Trustly platformon történő regisztrációja nem jelent többet, mint a webhely vagy egy ügynök felkeresése.

A Trustly használatához mindössze egy számlára van szüksége egy támogatott banknál, és fogadjon egy olyan webhelyre, amely támogatja a fizetési módot. Mindig ellenőrizze, hogy a módszer támogatott-e mind a befizetéseknél, mind a kifizetéseknél.

Megbízható ügyfélszolgálati lehetőségek

Ismételten, fogadásrajongóként vagy általános fogyasztóként aligha kell felvennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az intézmények (webhely és bank) általában az Ön nevében intézik a problémákat. Ha fizetése vagy visszavonása késik, a Trustly azt tanácsolja, hogy lépjen kapcsolatba kereskedőjével, és kérjen kifizetési nyugtát. Ezt bemutatják a banknak, amely megkezdi a nyomon követést.

Van azonban egy Trustly GYIK rész, amely lefedi a Trustly használatával kapcsolatos legtöbb problémát és a megoldásokat. Csak látogassa meg a Trustly támogatási oldal és válassza ki a kategóriát, amelybe a problémája tartozik. Még akkor is, ha nem tapasztalt semmilyen problémát, fontos, hogy ellenőrizze ezeket az információkat, és válasszon ismereteket a jövőbeni felhasználáshoz.

Az oldalon található egy kapcsolatfelvételi űrlap, amelyet akkor tölthet ki, ha valóban úgy érzi, hogy problémája személyes figyelmet igényel. Panaszokkal a panaszügyi osztályhoz is lehet fordulni Ügyfélpanaszkezelés oldalon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács