NewBee online esport fogadás 2024

A NewBee egy vezető e-sportcsapat, amelynek központja Kínában található. A csapat megnyerte a 2014-es nemzetközi versenyt, és a második helyen végzett a 2017-es nemzetközi versenyen. A NewBee-nek a Dota 2-ben és a League of Legends-ben volt részlege. A csapatnak volt StarCraft 2, Warcraft 3 és Hearthstone részlege is. A NewBee 5 millió dollár pénzdíjat vihetett haza, miután megnyerte a 2014-es Nemzetközi The International versenyt. A győzelemnek köszönhetően bekerült a Guinness-rekordok könyvébe az akkori esportversenyek legnagyobb nyereményéért.

Sajnos, 2021 januárjában a NewBee és játékosai végleges eltiltást szenvedtek a Valve összes eseményétől meccsek egyeztetése miatt. A tilalom a League of Legends (LoL) és a Hearthstone csapataira és játékosaira is vonatkozik.

NewBee online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NewBee játékosok

A Dota 2 csapatában több játékos képviselte a NewBee-t különböző versenyeken. A játékosok között volt Xu 'Moogy' Han, Yin Rui alias Aq és Wen' Wizard' Lipeng. Yan' Waixi' Chao, Zeng Hongda alias Faith és Lai 'Fonte' Xingyu képviselték a NewBee-t a Dota 2 különböző versenyein 2020-ban.

A 2014-es nemzetközi keret játékosai Zhang' xiao8' Ning, Zhang 'Mu' Pan, Chen' Hao' Zhihao és Wang Jiao alias Banana voltak. A csapat többi tagja Wang' SanSheng' Zhaohui és Gong Jian, alias ZSMJ volt. Az összes tag kínai volt.

LoL

A legendák Ligája a csapatnak több játékosa is volt az évek során. Ezek főleg kínaiak, köztük; Fang Qi-Fan alias Skye, Bao' V' Bo, Hong Hao alias HanXuan és Zhu Yong-Quan alias Quan. További játékosok Lei' Corn' Wen, Zhang Hong-Wei alias Mor, Li' Dream6' Xiang és Lin Wei-Xiang alias Lwx.

A csapat további legjobb játékosai voltak: Liu Qing-Song, alias Crisp, Yu 'Happy' Rui, és Li Wei-Jun, alias Vasili sok más kínai játékos mellett, akik a névsor feloszlatása után távoztak.

Kandalló márványlapja

A részlegben kevesebb játékos képviselte a NewBee-t, mint a League of Legendst. A játékosok között van Wu 'Wayne' Wei Han 'Prince' Xiao és Feng Jianbin, alias Hulk. Mások Shen Yang, alias God Slayer, Zhang' lovelychook' Bohan és Luo Siyuam, alias Kismet, akik a NewBee-t is képviselik Kandalló márványlapja versenyeken. A többi tag Hu' NaiGoD' Chao, Jiang Xu alias Bubble, Song Ming alias LonelyGod és Sung' Richard Knight' Bing volt. A listán szereplő összes játékos kínai volt.

StarCraft 2

A StarCraft II A névsor kicsi volt, mindössze öt játékossal. Baek Dong Jun alias Dear (dél-koreai) és Sasha' Scarlett' Hostyn (kanadai) volt a tagok között. A többi tag kínai volt; Wang Yu lun alias Shana, Li' TIME' Peinan és Hu' Top' Tao. A csapat 2020 MÁRCIUSBAN feloszlott.

Warcraft

A Warcraft A névsort 2018-ban hozták létre, de később 2020 áprilisában feloszlott. A csapat tagjai Guo' eer0' Zixiang (kínai), Jo Ju Yeon alias LawLiet és Park 'Lyn' Joon voltak, mindketten dél-koreaiak.

A NewBee legerősebb játékai

DOTA 2

A NewBee 2014 elején került a rivaldafénybe. Ez egy kínai átalakítás során történt a A nemzetközinegyedik versenye. A csapatot akkoriban "Dream Team 2"-nek hívták. Az új játékfelszerelésről szóló pletykákat Xiao8 kapitány QQ-n írt bejegyzése váltotta ki, amelyben azt mondta: "Új kezdet 2014-ben három év LGD után, forever Dream 5."

Alig heteken belül a csapat bejelentette, hogy részt vesz a Sina Cup harmadik szezonjában. A bejelentés idején még titkos névsorból később kiderült, hogy Mu, ChuaN, Hao és Faith Xiao mellett a többi tag. Utóbbi négy az Invictus Gaming és a TongFu korábbi tagja volt.
legendák Ligája

A csapat hatszor nyert és tízszer veszített, így a 4. helyen végzett a 2017-es LPL tavaszi szezon csoportjában. Még így is megszerezték a rájátszást, ahol 3-1-re nyertek az Invictus Gaming ellen. A negyedben aztán 3-0-ra kikaptak az EDward Gamingtől.

A Demancia Kupában (2017) a gyászos 13. helyet szerezték meg, miután 1-2-re kikaptak a Young Glorytól. Nem sokat javult a helyzet a nyáron, amikor kilencet nyertek és hetet veszítettek, így a harmadik helyen végeztek a csoportkörben. A rájátszásban a Snake esports elleni 3-0-s győzelmet ismét tönkretette a Team WE elleni 0-3-as veresége a negyedekben.

Miért népszerű a NewBee?

A tilalom előtt a NewBee a sikeres és legnépszerűbb esport csapatok közé tartozott DOTA 2. A szervezet az első helyet szerezte meg a The International 4-ben és a második helyet a The International 7-ben. Az International vagy a TI a Dota 2 versenyéletének csúcsa.

A NewBee a Dota 2-es ruhájának köszönhetően emelkedett előtérbe. Több versenyen elért első helyezés, ahol jól ismert ellenfeleket győztek le, növelte ismertségüket. A rajongók nézték a NewBee győzelmi törekvését a 2014-es nemzetközi versenyen, az egyik legizgalmasabb versenyek. Ekkor kerültek előtérbe azzal, hogy a Vici Gaming legyőzésével bebizonyították, hogy ők voltak a szezon végső sötét lovai.

A torna főversenyén 16 csapat mérte össze tudását, közülük 11 kapott közvetlen meghívót. Ugyanakkor a másik négynek külön regionális selejtezőn kellett kvalifikálnia magát, a selejtezők második helyezettjei esélyesek voltak a főverseny végső helyéért játszani. NewBee volt az egyik legjobb esport csapatok hogy közvetlen meghívókat kapjanak, nyereményük pedig új rekordot döntött. Ezzel a csapat egy globális háztartási Dota 2 osztaggá alakult.

NewBee díjai és eredményei

DOTA 2

A Dota 2 továbbra is a világ leghíresebb esport csapatai közé tartozik. A csapat több mint tizenhárom millió dollárt nyert különböző versenyeken, amelyeken részt vett. A 2014-es és 2017-es nemzetközi verseny volt a legjelentősebb eredmény. A csapat megnyerte a 2014-es kiadásokat, és rekordnak számító 5 025 029 dollárt keresett.

A NewBee a második helyen végzett, miután kikapott a Team Liquidtől, de rekord összegű, 3 950 067 dolláros pénzdíjat kapott. A csapat emellett 686 602 dollár pénzdíjat is kapott a The International 2019-től annak ellenére, hogy a 11. helyen végzett.

A NewBee számos versenyen nyert, köztük az ESL One Genting 2018-on, ahol 160 000 dollárt kerestek. Emellett 150 000 és 69 000 dollárt kaptak a Perfect World Masters és a Galaxy Battles megnyeréséért. A NewBee nyerte a Dota 2 Professional League 2. szezonját – a Top és a Nanyang Dota 2 Championships 2. szezonját, ahol 238 000 dollárt, illetve 100 610 dollárt kerestek.

A csapat megnyerte a World Cyber Arena 2014-et, és 326 257 dollárt keresett. Később a The Manila Major 2016-on NewBee harmadik lett, de 315 000 dollár pénzdíjat kapott.

legendák Ligája

A League of Legends szakosztálya nem olyan sikeres, mint a Dota 2 csapata, de szép eredményeket ért el. A NewBee a hatodik helyen végzett az LPL 2017 Summer Playoff-on, és 30 400 dollárt keresett. A csapat 29 000 dollárt keresett a hatodik helyezésért az LPL 2017 tavaszi rájátszásában.

StarCraft II és Warcraft

Ezeken a versenyeken nem sok kereskedelmi sikert aratott a csapat. A StarCraft II-ben a NewBee megnyerte a NeXT 2019 tavaszát, de a NeXT 2019 őszén második helyezett lett. A NewBee nyolcadik helyen végzett a China Team Championship 2019 2. szezonjában és negyedik a The China Team Championship 2019 1. szezonjában.

A NewBee megnyerte a Penguin Sky Kupát, és harmadik helyen végzett a Super WGL 2019 (Team) Warcraft versenyeken. Mindkettőnek volt kisebb kereskedelmi sikere is.

A NewBee legjobb és legnépszerűbb játékosai

Chen Zhihao

Hao, akit gyakran Hao tábornoknak hívnak a kínai játékközösségben, a szcéna leglelkesebb játékosai közé tartozik. Hao a LAN-versenyeken járt, és olyan esport csapatoknál is megfordult, mint a NewBee, a TongFu, a Nirvana.cn, a Pandarea, a TyLoo, az Invictus Gaming és a Vici Gaming. A meccsek alatti lelkesedése legendás. Erősen vágyik az ölésre, mint egy hordozójátékos, amit számos ölésért való merülése is bizonyít.

Veszélyes mozdulatai jellemzik személyiségét, és az agressziójából fakadó megosztó jutalmak vagy kudarcok hasznot húzhatnak vagy árthatnak annak a csapatnak, amelyben részt vesz. Hao a The International minden kiadásában versenyzett, 2011-ben a 9-12. helyezést érte el a TyLoo-val, a 7-8. helyezést 2012-ben (TongFu), a 4. helyezést 2013-ban (TongFu), az 1. helyet 2014-ben a NewBee-vel és a 4. helyezést 2015-ben (Vici Gaming). és 2016-ban 4. (NewBee).

Mu

Zhang Pan egy professzionális Dota 2 játékos Kínából. Mu Tongfuval versenyzett a 2012-es és 2013-as nemzetközi versenyeken, a legjobb nyolc és a legjobb négy között végzett. 2014 elején aláírta a NewBee-t, megnyerte a The International 2014-et, és tagja volt a The International 2015-nek és a The International 2016-nak. 2016. szeptember 14-én bejelentette távozását.

Xiao8

Zhang Ningről azt mondták, hogy egy "kínai álomcsapat" tagja volt. Később kiderült, hogy a NewBee és Hao vásárolta meg körülbelül 100 000 USD-ért, csatlakozva a KingJ ZSMJ-hez és Mu-hoz. A Xiao8 támogató játékosként indult, amíg Banana és Sansheng le nem váltja ZSMJ-t és KingJ-t, átadva az offlane-t Xiao8-nak. Annak ellenére, hogy majdnem vereséget szenvedett a csoportkörben, ez az alakulat ezután megkapja a The International 2014-et. Xiao8 július 29-én bejelentette, hogy visszavonul a profi játéktól a Weibón.

Hol és hogyan lehet fogadni a NewBee-re

Számos bukméker kínál esport fogadási szorzók. A legális fogadási korú játékosok fogadhatnak ilyen játékokra, ha az esport szerencsejáték legális az országukban. A szerencsejátékosok a skinek (a játékok virtuális elemei) és a valódi pénz között választanak fogadáskor. A skin szerencsejáték manapság sokkal népszerűbb, mint a készpénzes fogadás. A játék skinek a legnépszerűbb pénznemek a skin fogadóirodákban, és az összes fogadási tevékenység több mint felét teszik ki.

A GGBet, az 1Xbet és a Betway az elit esport fogadási oldalak közé tartoznak, amelyek a legversenyképesebb NewBee esport fogadási szorzókat kínálják. A piacokon megtalálható a Dota 2 és a League of Legends, valamint egyéb esport promóciók. A GGBet továbbra is a legversenyképesebb esport fogadási piacokat kínálja.

Stratégiák a NewBee-re való fogadáshoz

Az egyik legjobb stratégia a fogadás bármely NewBee verseny győzteséről a legjobb esport fogadási oldalak. A helyes pontszámú fogadás és a hendikep fogadás a Match Winner piacon életképes választás. A felhasználók arra is fogadhatnak, hogy a NewBee hány térképet nyer egy sorozatban, és hány kört nyer egy térképhendikep esetén. Még ha kissé összetettek is, a játék döntetlenjére, hosszabbításra és alá/fölött fogadások is elérhetők az összes lejátszott térképkörre vonatkozóan.

A játékosoknak mindig kutatniuk kell a csapat korábbi teljesítményeit, a híreket és az általános iparági trendeket, hogy irányítsák fogadási stratégiájukat.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács