Esport fogadási esélyek 2024

Az esport fogadási szorzók segítenek jobban meghatározni azokat az eseményeket, amelyek bekövetkezésének valószínűsége nagy. Itt van két játékod két lehetséges eseménnyel a játék után. A helyzet az, hogy az egyik csapat nyer, míg a másik veszít. Bár mindkét csapat megnyerheti a meccset, van, amelyiknek nagyobb az esélye a győzelemre.

Az esport bukmékerek különféle tényezőket használnak, mint például a csapatok története, forma, elérhető karakterek, többek között az esélyek kiszámításához.

A CSGO fogadás nagyon népszerű manapság. Az egyik fő oka annak, hogy a csgo fogadás olyan népszerű, hogy maga a játék nagyon népszerű. A CSGO-nak hatalmas esport szcénája is van, őrült hype-kal, és a nyereményalap rendszeresen meghaladja a félmillió dollárt. CS: A GO versenyek a legizgalmasabb sportesemények közé tartoznak, és az emberek szeretnek rájuk fogadni.

Mutasson többet

Ha első személyű lövöldözős játékokról beszélünk, valószínűleg az első játék, ami eszünkbe jut, a Call of Duty. Sokan ezt az esport játékot tartják az első személyű lövöldözős játékok úttörőjének. A COD is az egyik legnépszerűbb játék, a világ minden tájáról érkező játékosok milliói játszanak rendszeresen a Call of Duty-val. Rengeteg játékos vesz részt a Call of Dutyban, ahogy minden évben új játék jelenik meg.

Mutasson többet

Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt azoknak az embereknek a száma, akik elkezdtek fogadni az olyan esport játékokra, mint a League of Legends. Ebben az egyik fő tényező a rendszeres sportesemények bezárása volt a Covid-19 miatt.

Mutasson többet

A Dota 2 vitathatatlanul a legnépszerűbb esport játék, több millió aktív játékossal. Az aktív játékosok mellett rengeteg olyan ember van, akik rendszeres Dota 2-játékosok voltak, de most csak a Dota sporteseményeket nézik. Mindkét közösségből származó emberek kezdenek belefogni az esport fogadásba, mert az milyen izgalmas.

Mutasson többet

Ha már egy ideje játszik videojátékokkal, vagy ismeri a sportszimulációs videojátékokat, akkor valószínűleg tudja, mi az a FIFA. A FIFA vitathatatlanul a legnépszerűbb sportszimulációs játék, amelyen több százezer játékos játszik rendszeresen.

Mutasson többet

A Valorant a valaha látott egyik legjobb marketingstratégiával indult. Annyira sikeres volt, hogy játékosok milliói kezdtek játszani a játékkal, még azelőtt, hogy kijött volna a béta fázisból. A mai napra előretekintve a Valorant játékosbázisa továbbra is erős. A játéknak hatalmas esport-élete is van, minden évben hatalmas eseményekkel.

Mutasson többet

Ha egész életében FPS játékokkal játszott, valószínűleg nem hallott erről a játékról. Meglepődne azonban, ha azt hallaná, hogy az Age of Empires egy rendkívül népszerű videojáték. Az Age of Empiresnek saját esport színtere is van, ahol rendszeresen zajlanak esport események.

Mutasson többet

A Rainbos Six Siege elindítása enyhén szólva sem volt olyan nagyszerű. A játék azonban sokat változott a megjelenése óta. Sikerült több tonna tapadást szereznie. Mostanra odáig jutottunk, hogy van egy hatalmas esport szcéna az R6-nak.

Mutasson többet
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Mik az esport fogadási szorzók?

Az e-sportok népszerűvé válásával a szerencsejátékosoknak meg kell érteniük, hogyan kell fogadni a különböző csapatokra. A sikeres fogadás azonban csak akkor lehetséges, ha ismernek néhány esport fogadási tippet. Az egyik legkritikusabb tipp az esport fogadási szorzók működésének megértése.

Ügyeljen azonban arra, hogy végignézzen néhány esport fogadási tippet, hogy megtanulja, hogyan használhatja az esélyeket a sikeres fogadások megtételéhez. Ha lehetséges, látogasson el más esport fogadási oldalakra, hogy megtudja, mekkora szorzót adtak azoknak a csapatoknak, akiket érdekel a fogadás.

A soros vásárlás segít megtudni, hogy más fogadóirodák mit jósolnak egy játékkal kapcsolatban, és ezt az információt felhasználhatja sikeres fogadások megtételére. Azt is online bolt keresni esport fogadási oldalak amely a legjobb kifizetéseket kínálja Önnek, ha nyer. Most nézzük meg, hogyan működnek az esport fogadási szorzók.

Az esport fogadási szorzók magyarázata

Hogyan működnek a fogadási szorzók?

Esport játékokra fogadáskor az esélyek megtekintése hasznos információkkal szolgálhat. A fogadási szorzók a valószínűségen alapulnak annak meghatározásához, hogy melyik csapat fog valószínűleg nyerni. Ha a szorzók egy adott csapat eredményét támogatják, akkor a csapat nagy valószínűséggel nyer. Másrészt, ha az esélyek nem kedveznek egy csapat kimenetelének, a csapatnak kicsi a valószínűsége a győzelemre.

Például használhatunk számokat annak meghatározására, hogy egy csapat mekkora valószínűséggel nyer. Tegyük fel, hogy van két csapata, A és B, ahol az A csapatnak 1/2, a B csapatnak pedig 2/1 az esélye. Fogadáskor tudni fogja, hogy az A-csapat nagyobb valószínűséggel nyer, mint a B-csapat. Az A-csapat 66,7%-os, míg a B-csapat 33,3%-os valószínűséggel nyer. Az esélyek azonban nagymértékben befolyásolják azt az összeget, amelyet akkor nyer, ha egy adott csapat nyerésére tesz fogadást.

A fogadóirodák kihasználják azokat a fogadókat, akik nem érdeklődnek túlzottan az iránt, hogy az esélyek hogyan segítik a valószínűség meghatározását. A kedvenc csapata az esélytelenebbek lehetnek, így a fogadásukra való fogadás előnyt jelentene a fogadóirodák számára. Az esély az, hogy a csapatnak nagyobb az esélye a vereségre, mint a győzelemre. Tovább fogunk beszélni arról, hogyan kell olvasni és megérteni az esélyeket, hogy bölcsen fogadhasson.

Az eSport szorzók típusai

Amikor csatlakozik az eSports fogadási oldalakhoz, valószínűleg különböző formátumokban megjelenő szorzókkal találkozhat. Az esélyek régiója és népszerűsége határozza meg ezeket a formátumokat. Például a legtöbb bukméker három különböző formátumban jeleníti meg szorzóit. A három formátum a következő:

  • Tizedes szorzók
  • Tört esély
  • Amerikai esélyek

A legtöbb fogadóiroda inkább használja tizedes szorzók mert a fogadók a világ legtöbb részén könnyen megértik őket. Az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban található fogadási oldalak azonban nem használnak tizedes szorzót. Ha Ön egy másik régióból származik, és az Egyesült Államokba vagy az Egyesült Királyságba látogat, meg kell ismerkednie a fogadási szorzókkal a fogadások megtételéhez.

Tört esély hogy az esélyek megjelenítésének legrégebbi módja. A töredékes oddsokat a lóverseny-szerencsejátékokban használták, és továbbra is népszerűek az Egyesült Királyságban és Írországban. Ha töredékszorzót használ az esport játékokban a fogadáshoz, a két csapatnak különböző törtjei lesznek a nyerési valószínűségeknek. Jól kell számolnod, hogy ismerd kedvenc csapatodat, és nyerj, ha fogadsz rá.

Az amerikai esélyek léteznek benne Amerika, de előfordulhat, hogy Kanadában is használják őket. Az amerikai esélyeket zavarba ejtőnek találhatja, különösen, ha más régióból érkezett. Ha azonban megérti, hogyan működnek, meglepődve veszi észre, hogy a legkönnyebben használhatók.

Most megtudjuk, hogyan kell elolvasni és megérteni a három eSport fogadási formátumot. Azt is megtanulja, hogyan kell szorzókkal meghatározni a kedvenc csapatokat és a fogadás után nyerni kívánt összeget.

Hogyan kell olvasni az eSport esélyeit

Tizedes szorzók

Ha tizedes szorzót használ a fogadáshoz, meg kell szoroznia a megtett összeget (tétet) az esélyekkel. Mondjuk kedvenc csapatod Az A szorzója 2.1. Ha arra fogad, hogy az A-csapat 10 dolláros téttel nyer, akkor a teljes kifizetése 21 dollár lesz.

Kiszámolhatja nyerési valószínűségét mindkét csapat százalékos arányának kiszámításával. A százalékot úgy kaphatja meg, hogy elosztja az egyiket egy csapat esélyével, és megszorozza 100-zal. Az A csapat nyerési százaléka (12,1) x 100=47,6%.

Tört esély

Ha kedvenc csapatának 1/2 szorzója van, és Ön 10 dollárral fogad a csapat nyerésére, akkor a teljes nyeremény (2÷1) x 10 dollár = 20 dollár lesz. A kedvenc csapata győzelmi százalékos arányának meghatározásához vegye a számlálót, és elosztja a számláló és a nevező összegével, és az eredményt megszorozza 100-zal. Például a kedvenc csapata győzelmi százaléka (1÷3) x 100=33,3%

Amerikai esélyek

Az amerikai oddsokhoz pozitív vagy negatív páratlan számok tartoznak. Például a csapatának +200 az esélye. Ez azt jelenti, hogy ha 100 dollárral fogad, akkor 200 dollár kifizetést kap, ha a csapat nyer. Kedvezőtlen szorzók mellett a megjelenített számok azt az összeget jelentik, amelyet 100 dollár nyereményhez tétet meg. Például, ha a csapatod szorzója -200, akkor a tét összege 200 dollár lesz, hogy 100 dollárt nyerjen.

Hogyan működnek a különböző eSport esélyek

Amikor megtanulod, hogyan kell esportra fogadni, meg kell értened, hogyan működnek az eSport esélyei. Elemezzünk különböző játékokat, hogy megtudjuk, hogyan működnek az esélyeik.

MOBA

A MOBA (Multiple Online Battle Arena) játékok három jelentős esélykijelzővel rendelkeznek. Az oddsok megjelenhetnek a fogadási oldalakon tizedes, tört vagy amerikai formátumban. Fontos megérteni a versenyeket és a résztvevők a fogadások megtétele előtt.

Az esélyek megjelenítésére használt különböző formátumok befolyásolják a fogadás módját. Ha az amerikai verziót használja, meg kell értenie a különbséget a két pozitív és negatív előjellel megjelenő esély között. A három formátum segítségével meghatározhatja csapata nyerési valószínűségét.

Battle Royale

Amikor a Battle Royale-ra fogad, ki kell dolgoznia egy stratégiát, amely segít a győzelemben. Olyan csapatra vagy játékosra gondol, amelyik több meccset is megnyert. A rendelkezésre álló szorzók segítségével megtudhatja, melyik csapat vagy játékos nyer nagyobb százalékot. Itt három formátumban – tizedes, tört és amerikai – szorzók jelennek meg.

A Battle Royale játékok a Call of Duty és PUBG.

Ha az Egyesült Királyságban fogad a Battle Royale-ra, akkor az esélyei töredékes formátumban jelennek meg. Például, ha a Call of Duty: Warzone A játék során a két csapat szorzója tört formátumban jelenik meg. A régiótól függően előfordulhat, hogy az esélyek decimális vagy amerikai formátumban jelennek meg.

FPS

Az első személyű lövöldözős (FPS) játékok három formátumban jelennek meg az esélyek. Ha FPS-játékokra fogad, fontolja meg a legjobb oddsokkal és magas nyerési arányú játékok keresését. Fogadhat olyan FPS játékokra, mint a Battlefield, a Call of Duty: Warzone, a Team Fortress 2, Valorant, többek között.

Sport játékok

Az eSports sportjátékokra történő fogadáskor a legnépszerűbb játék az eSports FIFA játék. A jó dolog az, hogy ha Ön FIFA-rajongó, élvezni fogja az eFIFA-ra való fogadást, mivel a páratlan kijelző hasonló a valódi futballéhoz. Fogadáskor keressen versenyképes tulajdonságokkal rendelkező csapatokat.

Látni fogja, hogy az esélyek a régiótól függően három formátumban jelennek meg. Ha szeretné tudni, hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre, a páratlan kijelző jól elvezeti Önt. Azt is kiszámolhatja, hogy mekkora összeget nyer egy adott csapat fogadása után.

RTS

A Real-Time Strategy (RTS) számos játékot tartalmaz, többek között Age of Empires II vagy Starcraft II. Az esélyek megjelenítése a játékoktól és azon régióktól függ, ahol a fogadók hozzáférhetnek.

A fogadók tizedes, tört vagy amerikai formátumban megjelenített szorzókat találhatnak. Érdeklődni kell az esélyek iránt, mivel nagy valószínűséggel ismerhetik a csapatokat vagy a játékosokat. Az esélyek abban is segítenek a jobbaknak, hogy meghatározzák a kifizetéseiket abban az esetben, ha kedvencük nyer.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács