Alapvető stratégiák az Esport fogadáshoz: teljes áttekintés

Az esportra való fogadás előtt mindenképp fontos egy stratégiát kialakítani. Hogy kialakítsunk egy jó fogadási stratégiát, előtte fontos tájékozódni a fogadásról, az esportról, esélyekről és egyéb részletekről. A mi célunk az, hogy egy átfogó, részletes esport fogadási útmutatót biztosítsunk minden kezdő, vagy haladó fogadó számára.

Itt elmagyarázzuk többek között hogy miért hasznos esport fogadási stratégiát kialakítani, hogyan készítsünk fogadási stratégiát, valamint adunk néhány fogadási tippet, amit külöböző zsánerű videojátékoknál érdemes alkalmazni.

Alapvető stratégiák az Esport fogadáshoz: teljes áttekintés
Egy esport fogadási stratégia magyarázataMiért hasznos a fogadási stratégia?Hogyan készítsünk eSport fogadási stratégiátEsport fogadási tippek
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Egy esport fogadási stratégia magyarázata

Az eSport fogadási stratégia egy olyan szabályrendszer, amely végigvezeti Önt hogyan lehet fogadni az eSportra. A stratégia megléte a fogadás érettségét, valamint az aktuális fogadási környezet alapos ismeretét mutatja. A stratégia megvizsgálja azokat a különböző változókat, amelyek befolyásolhatják az eSports fogadás megnyerésének esélyét. Például, mielőtt megtenné a fogadást, utána kell néznie az eseménynek, meg kell találnia, hogy szerepel-e valamelyik hírben, és el kell olvasnia a múltbeli teljesítményüket, hogy meghatározza az esélyeket.

Miért hasznos a fogadási stratégia?

A mai társadalomban az emberek hozzá vannak szokva az azonnali kielégüléshez, amint az okostelefonjaikból származik. Arra számítanak, hogy gyorsabban elkészülnek a dolgok, hiszen ezt táplálta a közösségi média marketingje. A dolgok régimódi módja – sok idő és gondolkodás – nem áll jól a mostani generációnak.

Életmódunk e hirtelen változásával megnőtt az igény az eSport fogadási stratégiák iránt, amelyek segítségével a fogadók a legtöbbet hozhatják ki fogadási élményeikből. Vessen egy pillantást a következő három okra, amiért érdemes megfontolni egy stratégiát az e-sport fogadásokhoz.

Segít a bankroll kezelésében

Gyakori hiba, amelyet a legtöbben elkövetnek az e-sport fogadások során, hogy nem határozzák meg a költségvetést. Egy jó eSport fogadási stratégia segít a bankroll kezelésében. Segíthet, ha gondoskodik arról, hogy bankrollja egészséges legyen, és ne veszítse el minden pénzét rossz fogadás esetén. Fontos megérteni, hogy naponta mennyi pénzt kell befizetnie az oldalra, még akkor is, ha csak néhány dollárról van szó, mert az eSport fogadáson való pénzvesztés nem újdonság.

Az egyik módja annak, hogy pénzt takarítson meg az eSportra történő fogadás során, ha olyan stratégiát alkalmaz, amely magában foglalja a havi befizetési limit beállítását. Ez segíthet a bankroll kezelésében, és biztosíthatja, hogy ne költse el az összes pénzét, ha a dolgok délre fordulnak csapata számára egy mérkőzés vagy verseny során.

Segít minimalizálni a veszteségeket

A jó eSport fogadási stratégia nem csak azt jelenti, hogy bármilyen eseményre fogadunk, hanem csak olyan eseményekre, ahol nagy a nyerési esélye. Az egyik módja annak, hogy megtudja, hová tegye a pénzt, ha megtudja, melyik csapatot részesítik előnyben a fogadóirodák vagy más fogadók. Ezen túlmenően, ha az Ön stratégiája kis téteket foglal magában, akkor megvédheti magát attól, hogy egyetlen fogadással túl sok pénzt veszítsen.

Lehetővé teszi a maximális szórakozást

A legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy úgy kezdesz az eSport fogadásba, hogy minden fogadást megnyersz. Valójában a fogadás, mint minden szerencsejáték, a veszteségről szól, bár nyerni nagyon is lehetséges. De a fogadásban több is van, mint csak nyerni vagy veszíteni; a mókás része.

Az esportfogadás egy népszerű időtöltés, amely lehetőséget ad az embereknek a társasági életre, az eSport események megtekintésére, és még a társasági életre is. Ha olyan fogadási stratégiája van, amely kis összegű fogadást foglal magában, akkor megteheti a tétet, hátradőlhet, és akár kedvencét is figyelheti, tudva, hogy nincs esélye túl sok pénzt veszíteni a megtett fogadáson.

Hogyan készítsünk eSport fogadási stratégiát

Az esport fogadási stratégia létrehozása összetett folyamat, amely megköveteli a fogadási stratégiák működésének megértését. Ezt teszi még teljesebbé, hogy nincs olyan, mindenkire érvényes stratégia, amely garantálná a profitot. Éppen ezért a fogadási szakértők azt javasolják, hogy próbáljon ki több fogadási stratégiát, amíg meg nem találja az Ön számára megfelelőt.

Fogadási stratégia megalkotásának alapjai

Nem számít, milyen stratégiát dolgoz ki, a létrehozási folyamatnak legalább három alapja van: a megfelelő bukméker megtalálása, az eSport csapatok megértése és a bankroll kezelésének ismerete.

A megfelelő bukméker megtalálása

Sok bukméker létezik, de nem mindegyiknek van egyforma szorzója minden meccsre. Olyan bukmékert szeretne találni, amelyik megfelel az Ön elhelyezési stratégiájának. Emellett a pénz biztonsága is kritikus. Ennek figyelmen kívül hagyása hosszú távon túl drágának bizonyulhat Önnek.

Úgy tűnik, hogy a Rogue eSports fogadási platformok mindenhol megtalálhatók az interneten, de számtalan valódi fogadóirodát találunk. Ha szán egy kis időt az ellenőrzésre eSport fogadási oldalak online értékelései, akkor könnyen talál egy biztonságos webhelyet.

Ismerje meg az esport csapatokat és játékosokat

Ez ugyanolyan fontos, mint a megfelelő bukméker megtalálása. Nagyon fontos tudni, hogy kire fogadunk, és hogyan játszanak az egyes játékosok, vagy milyen játékosokat használhatnak a csapatukban. Erősségük és gyengeségük megértése segíthet a fogadási lehetőségek szűkítésében a fogadás megtétele előtt.

Fontos figyelembe venni az olyan dolgokat is, mint a közös ellenfelekkel szembeni eredmények vagy a csapat által a közelmúltban végrehajtott változtatások. Sokat segítene, ha figyelne az esetleges zavarokra is, amelyek hatással lehetnek arra, hogy az emberek hogyan fogadnak ezekre a meccsekre.

Bankroll kezelés

Az emberek nagy hibát követnek el a bankroll kezelés során, ha túl sokat játszanak és túl sokat fogadnak. Így a végén túl sok pénzt pazarolnak rossz fogadásokra, pénz nélkül.

Amikor nyernek, nyereményüket általában felemésztik a veszteségeik. Ezért minden hatékony fogadási stratégia elengedhetetlen része a szilárd bankroll-kezelés. Sokféle módon kezelheti bankrollját, beleértve a befizetési limitek beállítását és a ritkább fogadásokat.

Hol keressünk stratégiát

Megbízható eSport fogadási stratégiát keresni nem nehéz feladat. Az interneten számos információforrás található, beleértve a blogokat is. Vessen egy pillantást rájuk, és nézze meg, mit mondanak. Más fogadóknak is megvannak a saját stratégiáik, amelyek működnek a számukra; ezek az emberek bizonyos értelemben találékonyak is lehetnek.

Esport fogadási tippek

MOBA fogadási tippek

A MOBA egy többszereplős online harci aréna videojáték, amelyben a játékosok egyedi képességekkel és képességekkel rendelkező hőst irányítanak, és csatlakoznak a többi hősökből álló csapat egyikéhez. Ha a MOBA fogadásban szeretne merülni, íme néhány tipp.

Válassz olyan MOBA játékokat, amelyeket jól értesz. Néhány népszerű választás többek között League of Legends, A vihar hősei, DOTA 2és Smite. Rengeteg online elérhető MOBA-játékkal lehetséges, hogy minden mesterség mestere legyen, és egyiknek sem a mestere. Ez veszélyes lehet a fogadásban.

Fogadjon a legjobb csapatokra. Egy bölcs fogadó ritkán teszi kockára a pénzét a leggyengébb csapatban.

Használjon professzionális fogadókat útmutatóként. A professzionális fogadók felhalmozták saját játékidejüket és tapasztalataikat számos különböző játékkal, és szakértő betekintést nyújthatnak minden fogadási típusba.

Battle Royale fogadási tippek

Ismerje meg a legjobb csapatokat és a legjobb játékosokat, amikor Battle Royale-ra fogad, mint pl PUBG. A Battle Royale-ban sikeres csapatok a legjobb játékosokkal rendelkeznek. Fontos tudni, hogy kik ezek a játékosok, mert betekintést engednek a játék történéseibe, és értékes információkkal szolgálnak az intelligens fogadások megtételével kapcsolatban.

Ismerje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő tippeket. A Battle Royale-ban számos különféle fogadási mód létezik. Fogadhat a nyertesre, a helyszínre vagy az ölések mennyiségére.

Ha Battle Royale-ra fogad, válassza a legjobb szorzókkal rendelkező bukmékereket.

FPS fogadási tippek

Rengeteg FPS játék létezik, többek között CS: GO, Overwatch és Battlefield, amire fogadhatsz. Az első lépés az, hogy tudd, melyik csapatra és játékosra fogadsz. Ez jó képet ad az elmúlt hónapok nyerési arányáról. Ezt követően fontos tudni, hogy mely fogadóirodák kínálják a legjobb oddsokat a piacon. Végül tudnod kell, hogy melyik FPS-játékra fogadsz, mivel a különböző játékoknak eltérő az esélye.

RTS fogadási tippek

Az RTT-k a többjátékos online videojátékok egy fajtája, a név a Real-Time Strategy szóból ered. Az RTS mindig is népszerű volt a játékosok körében, de ennek a műfajnak a népszerűsége gyors ütemben nőtt közösségével, versenyeivel és versenyeivel. RTS játékokkal, mint pl Starcraft II, Total War: WARHAMMER II és Age of Empires II, a fogadások rajongóinak rengeteg lehetőségük van szerencsét próbálni az eSport fogadásban. De más műfajokhoz hasonlóan az RTS-fogadáshoz is stratégiára és trükkökre van szükség.

Az első és legfontosabb, hogy ne kerüljön csalók közé. A jó hírű RTS esport fogadási oldal kiválasztása olyan tényezőktől függ, mint a játékos tapasztalata, a fizetési módok és az ügyfélszolgálat. Vizsgálja meg azt a webhelyet, amelyre regisztrálni szeretne, és határozza meg, hogyan néz ki.

Egy jó oldalnak kiváló felülettel kell rendelkeznie, és gyorsnak kell lennie, akár számítógépen, akár okostelefonon. Az RTS-ek gyors tempójú játékok, ezért szüksége van egy szuperreszponzív webhelyre, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt módosítsa fogadásait. Egy másik fogadási tipp, hogy akkor tegyen fogadást, amikor a szorzó a legmagasabb. Az RTS esélyei folyamatosan változnak, ezért érdemes figyelni rájuk. Emellett érdemes távol tartania magát a legalacsonyabb szorzóval rendelkező fogadóirodáktól.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

FIFA eWorld Cup 2022 eSport fogadási útmutató
2022-04-28

FIFA eWorld Cup 2022 eSport fogadási útmutató

Az idei év egyik nagyon várt eSport eseménye a FIFA eWorld Cup 2022, a FIFA eSport szcéna legrangosabb versenye. Igen, sok más FIFA-tornára is lehet fogadni, de ezek nem vonzzák a FIFA eWorld Kupával járó befolyást. Ebben a cikkben a fogadók mindent megtudhatnak a közelgő versenyről.