Gambit Esports online esport fogadás 2024

A Gambit Esports egy vezető e-sport csapat Oroszországból. Az orosz MTS távközlési cég tulajdonában lévő csapat kezdetben Gambit Gaming néven volt ismert. A Gambit 2013 januárjában alakult, miután megvásárolta a Moscow Five régi League of Legends csapatát. Az Apex Legends, a Dota 2 és a Valorant azon játékok közé tartoznak, ahol a Gambit a legjobb eSport csapatok versenyeznek. Volt egy csapata a League of Legends játékban, amely az egész European League of Legends bajnoki sorozatban versenyzett. A csapat korábban a League of Legends Continental League-ben is részt vett.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward és Genja voltak a Gambit League of Legends csapatának kezdeti játékosai. Ez a híres csapat megnyerte az IEM Global Challenge Katowice-t, kevesebb mint egy héttel az alapítása után. A Gambit Esports volt az első csapat az ázsiai kontinensen kívül, amely legyőzte Dél-Korea két legjobb csapatát a bajnokság felé vezető úton.

Gambit Esports online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Gambit Esports játékosok

A csapat 2020 márciusában a németországi IEM világbajnokságon a harmadik helyen végzett, mindössze egy mérkőzést veszített. A Gambit kétszer is a legjobb három közé jutott az LCS Euroligában, amelynek a németországi Köln adott otthont. A csapat bemutatkozó éve az IEM kölni győzelemmel ért véget. Az évek során a Gambit a világ legnépszerűbb eSport csapatai közé fejlődött.

A Dota 2 csapata sztárokkal teli névsort állít fel különböző versenyeken. Ezt a nemzetközi csapatot 2021 végén állították össze, és jelenleg a DPC EEU másodosztályában versenyez. A játékosok Aleksey Sviridov, más néven Smiling CARRY (Fehéroroszország) és Maksym' Mellojul' Pnov (Ukrajna).

A Dota 2 többi tagja mind orosz, köztük Vasilii Shishkin, alias AfterLife. A többiek Oleg 'sayuw' Kalenbet és Nikita Balaganin alias pantomem. A csapat vezetőedzője Timur' Ahilles Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov az ügyvezető igazgató, míg Ivan Karpov alias ivan_A 4sv a menedzser.

Gambit az Apex Legendsben is szerepel, amely három játékosból és egy menedzserből, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakovból áll. A többi játékos Leonyid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko és Konstantin Kozlov alias Hardecki. Minden játékos orosz, kivéve Artycot, aki ukrán.

A Valorant névsora hét orosz tagból áll. A játékosok között van Vladimir 'Kayos' Ivanovic, a csapat menedzsere. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin és Nikita' d3ffo' Sudakov szintén Valorant játékosok a Gambit Esportsnál. Bogdan' Sheydos' Naumov és Andrey Sholokhov vezetőedző, alias Engh egészíti ki a névsort.

A Gambit Esports legerősebb játékai

Jelenleg három meccsen szerepel a csapat névsora. Nagy hangsúlyt fektettek erre a háromra, így erősödnek.

DOTA 2

Gambit megalakította a DOTA 2 szakaszban 2017 májusában. A Dota 2 felállás második helyezett érmet szerzett Katowicében és Hamburgban az ESL One világbajnokságon. A Gambit Esports a harmadik helyen végzett, így bronzérmet nyert Szingapúrban a ONE eSports versenyen. A csapat majdnem kvalifikálta magát az év legnagyobb versenyére, a sanghaji The Internationalra. Ez azután történt, hogy Kijevben és Bukarestben második helyen végeztek a kiskorúaknál. A DPC 2018–19-es moszkvai Major szezonjában a csapat bejutott a legjobb nyolc csapat közé.

Apex Legends

A Gambit Esports 2019 augusztusában kezdte meg az Apex Legends ágát. A csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott ebben a szakágban a legelső LAN-mérkőzésén, és bejutott egy krakkói torna döntőjébe. 2020-ra a Gambit Esports a kontinens legjobb három európai csapata között volt. 18 hétig a Gambit Apex csapata volt a legjobb európai csapat.

Bátor

2020 szeptemberében a Gambit elindította a Bátor osztály. A csapat két versenyt nyert a FÁK versenyen, és bronzérmet vitt haza. A Valorant csoport volt az első FÁK-csapat, amely 2021. március végén megnyerte a VCT Masters versenyt. A Gambit Esports nyerte a VCT EMEA Challengers-t augusztusban. Hasonlóképpen, szeptemberben a csapat első helyezést ért el a berlini VCT Masters versenyen. A csapat a második helyen végzett a decemberi Valorant Champions versenyen.

Miért népszerű a Gambit Esports?

A eSport csapat több millió követőt gyűjtött a világ minden tájáról. A Gambit Esportsnak sikerült partneri kapcsolatokat kialakítania elismert márkákkal, ami elősegítette fejlődésüket.
A partnerek között van a WASD.TV és az Abios. A WASD.TV interaktív médiaplatform egy streaming szolgáltatás, amelyre alapozva az MTS különféle döntéseket hoz a játékok, a professzionális eSport és a multimédiás tartalmak terén. A Gambit Esports a platform legfontosabb partnere.

Az Abios 2013 óta az eSport adatok és statisztikák jelentős B2B forrása. API-juk a legrészletesebb információkat és a legszélesebb körű lefedettséget nyújtja a mérkőzésekről, így ideális bármilyen adatigény esetén.

Miért népszerű a Gambit Esports fogadás?

A kulcsjátékosok elvesztése és a nyelvváltás ellenére a Gambit Esports csapata a LoL-ban megnyerte az IEM Köln-t zsinórban második éve. Ez volt a csapat zsinórban a hatodik helyezése a legjobb három között egy IEM eseményen, amivel a Liga csapata megkapta a nem hivatalos "Masters of Intel Extreme Masters" címet

A Gambit Esports egyedülálló abban, hogy számos híres eSport csapattal játszanak, így könnyű felfedezni a Gambit Esports online fogadásokat. Könnyű lesz megtalálni fogadási szorzók Dota 2, Apex Legends és Valorant csapataikon. Ezen kívül néhány izgalmas eSport versenyen Gambit csapatok vesznek részt, mint például a Valorant Champions, hamarosan fogadni is lehet majd.

A Gambit Esports díjai és eredményei

Bátor

A csapat több mint 450 000 dollárt nyert különböző versenyeken. 2021 nagyon sikeres év volt a csapat számára, amikor 150 000 dollárt és 225 000 dollárt nyertek Bátor bajnokok 2021 és VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin. A Gambit Esports nyerte a VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers rájátszást és a VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1 bajnokságot.

A Gambit Esports négy alkalommal nyert VCT 2021 versenyt az év elején. Ezek a CIS Stage 1 Challengers 2, a CIS Stage 1 Masters és a CIS Stage 2 Challengers 2 voltak.

Apex Legends

Az első világbajnokság előtt ebben a szakágban, a Gambit Apex Legends A Gambit csapata rendszeresen részt vesz a nemzetközi versenyek döntőjében, és az első és egyetlen európai csapat, amely három ALGS európai kvalifikációt nyert. A csapat több mint 160 000 dollárt nyert különböző versenyeken. Idén a csapat a harmadik helyen végzett az ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA versenyen, ahol 25 000 dolláros jutalmat kapott.

2021-ben azonban vegyes eredményeket értek el. Az ALGS Winter Circuit #4 – Európa megnyerésével kezdték, az évet pedig az ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA megnyerésével zárták. A legutóbbi versenyen 30 000 dollárt nyertek. Az év közötti időszakban azonban nyolcadik helyen végeztek az ALGS Championship 2021-EMEA versenyen, és 15 025 dollárt nyertek a GLL Masters Spring - Show Match megnyerése után. Második és harmadik helyen végeztek a GLL Master Spring -Europe és az ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA versenyen. 2020-ban a csapat megnyerte az ALGS Online #3 -Europe-ot és az ALGS Summer Circuit #1 -EMEA-t.

DOTA 2

A csapat a legsikeresebb Gambit ruha. A Dota 2 csapata több mint 700 000 dollárt nyert különböző versenyeken. Ezt a nemzetközi csapatot 2021 végén állították össze, és jelenleg a DPC EEU másodosztályában versenyez. A Gambit még nem kvalifikálta magát A nemzetközi, a FÁK legnépszerűbb MOBA-jának fő eseménye, de a csapat arra törekszik.

Annak ellenére, hogy összességében kevesebb első helyezést ért el a versenyen, a csapat kereskedelmi sikereket ért el ugyanazokon a versenyeken. 54 000 dollárt és 42 000 dollárt nyertek a StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor 3. évadjában és a WePlayben! Bukovel! Kisebb 2020 ill. Korábban összesen 470 000 dollárt nyertek különböző versenyeken. A legtöbbet a The Bukarest Minor és a StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor 1. évadából kapták, ahol a második helyezés után egyenként 70 000 dollárt nyertek.

A Gambit Esports legjobb és legnépszerűbb játékosai

Mosolygó lovag

A hivatalos nevén Aleksey Sviridov, a 20 éves fehérorosz játékos szorgalmas, nyugodt és ésszerű. Carry szerepét játssza a Dota 2-ben, ami megköveteli a játékosoktól, hogy meghozzák a helyes döntést, és ebből a szempontból eddig sikeres volt.

Mellojul

A 21 éves ukrán játékos hivatalos nevén Makszim Pnov. Mellojul csapatjátékos, aki nem fél a felelősségvállalástól. Mély hőstársa és azon képessége, hogy jól érezze magát a különböző Dota 2 csapatstratégiákban, kiemeli őt társai közül. Több ezer követőt gyűjtött össze közösségi médiáján és a Twitch-en.

Túlvilág

A 25 éves Vaszilij Shishkin csendes és nem beszédes IRL. Az Afterlife az egyik legtapasztaltabb offlanere a FÁK-ban. 2016-ban játszott az első Dota 2 majorban, egy évvel a Gambit első Dota 2 csapatának megalakulása előtt.

Redgar

Tehetséges ember, aki mindenben szakértő. Igor elérte a Grandmaster szintet a League of Legendsben az EUW-n és a legjobb 100-ig Hearthstone-ban, és megnyerte az Egyetemi Liga bajnoki címét Moszkvában a Counter-Strike: Global Offensive játékban. A 24 éves orosz hivatalos nevén Igor Vlasov.

Hol és hogyan lehet fogadni a Gambit Esports-ra?

Izgalmas pillanat a Gambit Esports csapatain játszani, miközben az iparág legjobbjaival versenyeznek. 1xBetA Betway, a Betwinner, a Pixel.bet és a Betfair a legjobb e-sport fogadási oldalak a Gambit Esports oddsok megtalálásához.

Ha a játékosok arra fogadnak, hogy a Gambit eSports csapatai valamelyike nyer, akkor esélyük van pénzt keresni. Néhány csapat azonban jobb, mint mások, és biztonságosabb megoldás lehet. A Gambit erős Dota 2 csapattal rendelkezik. 2021 márciusában a Gambit Apex az első helyet is megszerezte az európai rangsorban.

A Gambit Valorant volt az első olyan csapat a CIS eSports League-ből, amely megnyerte a VCT Masterst. Ilya "Toose" Chernyshov, a Gambit Fortnite játékosa is tagja volt a győztes párosnak DreamHack Open Fortnite Duo verseny.

Mi a legjobb stratégia a Gambit Esports fogadására?

A játékosok számos fogadási lehetőség közül választhatnak, amelyek mindegyike ingyenesen kipróbálható. A felhasználóknak azonban fel kell készülniük arra, hogy időt szánjanak a konkrét fogadási technikák kivizsgálására és fejlesztésére. Egy stratégia kétségtelenül előnyös lesz a játékosok eSport fogadásában hosszú távon.

A mérkőzés előtti fogadás az egyik legjobb fogadási mód minden Gambit Esports csapatra. A fogadók meghatározott piacokon fogadhatnak még az eSport meccs kezdete előtt. A szokásos meccsgyőztes piacokon kívül egyes bukmékerek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy más játékspecifikus eseményekre is fogadjanak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács