Gambit Esports online esport fogadás 2023

A Gambit Esports egy vezető e-sport csapat Oroszországból. Az orosz MTS távközlési cég tulajdonában lévő csapat kezdetben Gambit Gaming néven volt ismert. A Gambit 2013 januárjában alakult, miután megvásárolta a Moscow Five régi League of Legends csapatát. Az Apex Legends, a Dota 2 és a Valorant azon játékok közé tartoznak, ahol a Gambit a legjobb eSport csapatok versenyeznek. Volt egy csapata a League of Legends játékban, amely az egész European League of Legends bajnoki sorozatban versenyzett. A csapat korábban a League of Legends Continental League-ben is részt vett.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward és Genja voltak a Gambit League of Legends csapatának kezdeti játékosai. Ez a híres csapat megnyerte az IEM Global Challenge Katowice-t, kevesebb mint egy héttel az alapítása után. A Gambit Esports volt az első csapat az ázsiai kontinensen kívül, amely legyőzte Dél-Korea két legjobb csapatát a bajnokság felé vezető úton.

Gambit Esports online esport fogadás 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Gambit Esports játékosok

A csapat 2020 márciusában a németországi IEM világbajnokságon a harmadik helyen végzett, mindössze egy mérkőzést veszített. A Gambit kétszer is a legjobb három közé jutott az LCS Euroligában, amelynek a németországi Köln adott otthont. A csapat bemutatkozó éve az IEM kölni győzelemmel ért véget. Az évek során a Gambit a világ legnépszerűbb eSport csapatai közé fejlődött.

A Dota 2 csapata sztárokkal teli névsort állít fel különböző versenyeken. Ezt a nemzetközi csapatot 2021 végén állították össze, és jelenleg a DPC EEU másodosztályában versenyez. A játékosok Aleksey Sviridov, más néven Smiling CARRY (Fehéroroszország) és Maksym' Mellojul' Pnov (Ukrajna).

A Dota 2 többi tagja mind orosz, köztük Vasilii Shishkin, alias AfterLife. A többiek Oleg 'sayuw' Kalenbet és Nikita Balaganin alias pantomem. A csapat vezetőedzője Timur' Ahilles Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov az ügyvezető igazgató, míg Ivan Karpov alias ivan_A 4sv a menedzser.

Gambit az Apex Legendsben is szerepel, amely három játékosból és egy menedzserből, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakovból áll. A többi játékos Leonyid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko és Konstantin Kozlov alias Hardecki. Minden játékos orosz, kivéve Artycot, aki ukrán.

A Valorant névsora hét orosz tagból áll. A játékosok között van Vladimir 'Kayos' Ivanovic, a csapat menedzsere. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin és Nikita' d3ffo' Sudakov szintén Valorant játékosok a Gambit Esportsnál. Bogdan' Sheydos' Naumov és Andrey Sholokhov vezetőedző, alias Engh egészíti ki a névsort.

Section icon
A Gambit Esports legerősebb játékai

A Gambit Esports legerősebb játékai

Jelenleg három meccsen szerepel a csapat névsora. Nagy hangsúlyt fektettek erre a háromra, így erősödnek.

DOTA 2

Gambit megalakította a DOTA 2 szakaszban 2017 májusában. A Dota 2 felállás második helyezett érmet szerzett Katowicében és Hamburgban az ESL One világbajnokságon. A Gambit Esports a harmadik helyen végzett, így bronzérmet nyert Szingapúrban a ONE eSports versenyen. A csapat majdnem kvalifikálta magát az év legnagyobb versenyére, a sanghaji The Internationalra. Ez azután történt, hogy Kijevben és Bukarestben második helyen végeztek a kiskorúaknál. A DPC 2018–19-es moszkvai Major szezonjában a csapat bejutott a legjobb nyolc csapat közé.

Apex Legends

A Gambit Esports 2019 augusztusában kezdte meg az Apex Legends ágát. A csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott ebben a szakágban a legelső LAN-mérkőzésén, és bejutott egy krakkói torna döntőjébe. 2020-ra a Gambit Esports a kontinens legjobb három európai csapata között volt. 18 hétig a Gambit Apex csapata volt a legjobb európai csapat.

Bátor

2020 szeptemberében a Gambit elindította a Bátor osztály. A csapat két versenyt nyert a FÁK versenyen, és bronzérmet vitt haza. A Valorant csoport volt az első FÁK-csapat, amely 2021. március végén megnyerte a VCT Masters versenyt. A Gambit Esports nyerte a VCT EMEA Challengers-t augusztusban. Hasonlóképpen, szeptemberben a csapat első helyezést ért el a berlini VCT Masters versenyen. A csapat a második helyen végzett a decemberi Valorant Champions versenyen.

A Gambit Esports legerősebb játékai
Miért népszerű a Gambit Esports?

Miért népszerű a Gambit Esports?

A eSport csapat több millió követőt gyűjtött a világ minden tájáról. A Gambit Esportsnak sikerült partneri kapcsolatokat kialakítania elismert márkákkal, ami elősegítette fejlődésüket.
A partnerek között van a WASD.TV és az Abios. A WASD.TV interaktív médiaplatform egy streaming szolgáltatás, amelyre alapozva az MTS különféle döntéseket hoz a játékok, a professzionális eSport és a multimédiás tartalmak terén. A Gambit Esports a platform legfontosabb partnere.

Az Abios 2013 óta az eSport adatok és statisztikák jelentős B2B forrása. API-juk a legrészletesebb információkat és a legszélesebb körű lefedettséget nyújtja a mérkőzésekről, így ideális bármilyen adatigény esetén.

Miért népszerű a Gambit Esports fogadás?

A kulcsjátékosok elvesztése és a nyelvváltás ellenére a Gambit Esports csapata a LoL-ban megnyerte az IEM Köln-t zsinórban második éve. Ez volt a csapat zsinórban a hatodik helyezése a legjobb három között egy IEM eseményen, amivel a Liga csapata megkapta a nem hivatalos "Masters of Intel Extreme Masters" címet

A Gambit Esports egyedülálló abban, hogy számos híres eSport csapattal játszanak, így könnyű felfedezni a Gambit Esports online fogadásokat. Könnyű lesz megtalálni fogadási szorzók Dota 2, Apex Legends és Valorant csapataikon. Ezen kívül néhány izgalmas eSport versenyen Gambit csapatok vesznek részt, mint például a Valorant Champions, hamarosan fogadni is lehet majd.

Miért népszerű a Gambit Esports?
A Gambit Esports díjai és eredményei

A Gambit Esports díjai és eredményei

Bátor

A csapat több mint 450 000 dollárt nyert különböző versenyeken. 2021 nagyon sikeres év volt a csapat számára, amikor 150 000 dollárt és 225 000 dollárt nyertek Bátor bajnokok 2021 és VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin. A Gambit Esports nyerte a VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers rájátszást és a VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1 bajnokságot.

A Gambit Esports négy alkalommal nyert VCT 2021 versenyt az év elején. Ezek a CIS Stage 1 Challengers 2, a CIS Stage 1 Masters és a CIS Stage 2 Challengers 2 voltak.

Apex Legends

Az első világbajnokság előtt ebben a szakágban, a Gambit Apex Legends A Gambit csapata rendszeresen részt vesz a nemzetközi versenyek döntőjében, és az első és egyetlen európai csapat, amely három ALGS európai kvalifikációt nyert. A csapat több mint 160 000 dollárt nyert különböző versenyeken. Idén a csapat a harmadik helyen végzett az ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA versenyen, ahol 25 000 dolláros jutalmat kapott.

2021-ben azonban vegyes eredményeket értek el. Az ALGS Winter Circuit #4 – Európa megnyerésével kezdték, az évet pedig az ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA megnyerésével zárták. A legutóbbi versenyen 30 000 dollárt nyertek. Az év közötti időszakban azonban nyolcadik helyen végeztek az ALGS Championship 2021-EMEA versenyen, és 15 025 dollárt nyertek a GLL Masters Spring - Show Match megnyerése után. Második és harmadik helyen végeztek a GLL Master Spring -Europe és az ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA versenyen. 2020-ban a csapat megnyerte az ALGS Online #3 -Europe-ot és az ALGS Summer Circuit #1 -EMEA-t.

DOTA 2

A csapat a legsikeresebb Gambit ruha. A Dota 2 csapata több mint 700 000 dollárt nyert különböző versenyeken. Ezt a nemzetközi csapatot 2021 végén állították össze, és jelenleg a DPC EEU másodosztályában versenyez. A Gambit még nem kvalifikálta magát A nemzetközi, a FÁK legnépszerűbb MOBA-jának fő eseménye, de a csapat arra törekszik.

Annak ellenére, hogy összességében kevesebb első helyezést ért el a versenyen, a csapat kereskedelmi sikereket ért el ugyanazokon a versenyeken. 54 000 dollárt és 42 000 dollárt nyertek a StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor 3. évadjában és a WePlayben! Bukovel! Kisebb 2020 ill. Korábban összesen 470 000 dollárt nyertek különböző versenyeken. A legtöbbet a The Bukarest Minor és a StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor 1. évadából kapták, ahol a második helyezés után egyenként 70 000 dollárt nyertek.

A Gambit Esports díjai és eredményei
A Gambit Esports legjobb és legnépszerűbb játékosai

A Gambit Esports legjobb és legnépszerűbb játékosai

Mosolygó lovag

A hivatalos nevén Aleksey Sviridov, a 20 éves fehérorosz játékos szorgalmas, nyugodt és ésszerű. Carry szerepét játssza a Dota 2-ben, ami megköveteli a játékosoktól, hogy meghozzák a helyes döntést, és ebből a szempontból eddig sikeres volt.

Mellojul

A 21 éves ukrán játékos hivatalos nevén Makszim Pnov. Mellojul csapatjátékos, aki nem fél a felelősségvállalástól. Mély hőstársa és azon képessége, hogy jól érezze magát a különböző Dota 2 csapatstratégiákban, kiemeli őt társai közül. Több ezer követőt gyűjtött össze közösségi médiáján és a Twitch-en.

Túlvilág

A 25 éves Vaszilij Shishkin csendes és nem beszédes IRL. Az Afterlife az egyik legtapasztaltabb offlanere a FÁK-ban. 2016-ban játszott az első Dota 2 majorban, egy évvel a Gambit első Dota 2 csapatának megalakulása előtt.

Redgar

Tehetséges ember, aki mindenben szakértő. Igor elérte a Grandmaster szintet a League of Legendsben az EUW-n és a legjobb 100-ig Hearthstone-ban, és megnyerte az Egyetemi Liga bajnoki címét Moszkvában a Counter-Strike: Global Offensive játékban. A 24 éves orosz hivatalos nevén Igor Vlasov.

A Gambit Esports legjobb és legnépszerűbb játékosai
Hol és hogyan lehet fogadni a Gambit Esports-ra?

Hol és hogyan lehet fogadni a Gambit Esports-ra?

Izgalmas pillanat a Gambit Esports csapatain játszani, miközben az iparág legjobbjaival versenyeznek. 1xBetA Betway, a Betwinner, a Pixel.bet és a Betfair a legjobb e-sport fogadási oldalak a Gambit Esports oddsok megtalálásához.

Ha a játékosok arra fogadnak, hogy a Gambit eSports csapatai valamelyike nyer, akkor esélyük van pénzt keresni. Néhány csapat azonban jobb, mint mások, és biztonságosabb megoldás lehet. A Gambit erős Dota 2 csapattal rendelkezik. 2021 márciusában a Gambit Apex az első helyet is megszerezte az európai rangsorban.

A Gambit Valorant volt az első olyan csapat a CIS eSports League-ből, amely megnyerte a VCT Masterst. Ilya "Toose" Chernyshov, a Gambit Fortnite játékosa is tagja volt a győztes párosnak DreamHack Open Fortnite Duo verseny.

Mi a legjobb stratégia a Gambit Esports fogadására?

A játékosok számos fogadási lehetőség közül választhatnak, amelyek mindegyike ingyenesen kipróbálható. A felhasználóknak azonban fel kell készülniük arra, hogy időt szánjanak a konkrét fogadási technikák kivizsgálására és fejlesztésére. Egy stratégia kétségtelenül előnyös lesz a játékosok eSport fogadásában hosszú távon.

A mérkőzés előtti fogadás az egyik legjobb fogadási mód minden Gambit Esports csapatra. A fogadók meghatározott piacokon fogadhatnak még az eSport meccs kezdete előtt. A szokásos meccsgyőztes piacokon kívül egyes bukmékerek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy más játékspecifikus eseményekre is fogadjanak.

Hol és hogyan lehet fogadni a Gambit Esports-ra?

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close