Legjobb DreamHack esport fogadás

DreamHack azóta 2012 novemberében partneri viszonyban áll a Major League Gaminggel (MLG) és az Electronic Sports League-vel (ESL), hogy elősegítse az észak-amerikai és európai játékpiacok növekedését és terjeszkedését. Ezek az együttműködések többek között olyan dolgokat tartalmaznak, mint az univerzális rangsor és az egységes versenyrendszer.

A DreamHack esport ligák a világ minden tájáról vonzzák a legjobb játékosokat, több mint 300 000 dolláros összesített nyereményalappal. A versenyről több száz különálló videó stream érhető el az interneten. A legtöbbjük játékversenyekre vonatkozik. Ezekre a játékokra Stockholmban és Jönköpingben (Svédország), Toursban (Franciaország), Bukarestben és Kolozsváron (mindkettő Románia), Valenciában és Sevillában (Spanyolország), Londonban (Anglia) és Lipcsében (Németország) került sor.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A versenyen kínált játékok

Fortnite

Fortnite lényegében egy nyílt versenyen van. A verseny napjaiban minden játékos csatlakozhat, és megnézheti, vajon feljut-e a ranglista élére. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy összehozzuk az embereket spontánabb versenyekre. Lehetőség van profi játékossal való párosításra is; így minden résztvevőre nagy nyomás nehezedik.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Ha erről a játékról van szó a DreamHack'sDreamHack versenyein, Svédország uralja a versenyt. A pizsamás nindzsák hatszor nyertek, köztük a DreamHack Masters Malmöben 2016-ban és az Astro Openen Valenciában 2012-ben. Fnatic hat DreamHack tornát nyert, köztük a DreamHack Tours 2015-ös és 2012-es, a DreamHack Bukarest és a DreamHack Summer 2015 versenyt.

DOTA 2

A DreamLeague, korábban Dota All-Stars néven, mielőtt átnevezték DreamHackre, ma talán a legrangosabb. DOTA 2 torna világszerte. Annak ellenére, hogy az ázsiai csapatok dominálnak egy globális platformon, a DreamHack versenyeken európai és észak-amerikai csapatok is versenyezhetnek a fődíjakért.

StarCraft 2

Bár 2010-ben adták ki, StarCraft 2 hamarosan népszerű játék lett a DreamHack versenyeken. Naama (finn) megnyerte a DreamHack Winter nyitóversenyét a következő évben az avatás után. A játék a nyári és téli DreamHack versenyek állandó szereplőjévé vált. Új sikerének köszönhetően a DreamHack Open versenyeken is szerepelt.

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm más Blizzard márkák főszereplőivel büszkélkedhet, mint például a Warcraft, a Diablo, a StarCraft, a The Lost Vikings és az Overwatch. 2015-ös megjelenése után a DreamHack premierjét a DreamHack Bukarestben tartotta. Az európai TeamLiquid megnyerte a PGL Spring Champions of the Storm 2015-öt. Ennek a játéknak a népszerűsége a DreamHackben folyamatosan nő. A BeGeniuses ESC több mint 5000 dollár pénzdíjat kapott a DreamHack Tours 2017 megnyeréséért.

További játékok a DreamHack versenyen

A Legend of League, a Super Smash Bros., a Smite, a Street Fighter V, a Heroes of Newerth és a Mortal Kombat XL hozzájárult a DreamHack körút sikeréhez. Annak ellenére, hogy nem rendelkeznek ugyanolyan anyagi támogatással, mint a Dota 2-vel, és nem vesznek részt olyan kiemelkedően, mint más játékok, ezek a játékok továbbra is jelentős összetevői a DreamHack'sDreamHack sikerének, mivel lassan egyre népszerűbbek.

Miért népszerűek a DreamHack versenyek?

Az esport versenyeken sokféle műfaj és játék található. Ezért sok a látnivaló és a tennivaló, mivel számos játék kiemelkedik. Noha a verekedős játékok újjáéledése is magával ragadó, egy játék (Halo) gyors emelkedést mutat. Ők (DreamHack) megváltoztatták az ágazatot és úttörő szerepet játszottak videojátékok és esport fejlesztése világszerte több mint húsz éve.

Ezeket a fejlesztéseket egy olyan platform felépítésével érték el, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a semmiből szupersztárokká váljanak. Ugyanakkor lehetővé teszik a nézők számára, hogy megtapasztalják a legjobb játéktörténeteket. Ennek eredményeként a DreamHack előtérbe és népszerűségre nőtt világszerte.

A 2017-es DreamHack Summer hatalmas siker volt, több mint 100 000 dolláros fődíjjal. A rendezvényt két csoportra osztották, mindegyikben négy csapat vett részt. Az 50 000 dolláros első helyezett pénzdíj nyertesét a rájátszás során kellett meghatározni.

A DreamHack a videojátékok legismertebb nevei közé tartozik. Ennek köszönhető, hogy az egyik első és legtermékenyebb esport rendezvényszervező volt. Több játékban is részt vesznek, ezért érdemes minden évben figyelemmel kísérni a menetrendjüket. A legtöbb játékos számára a DreamHack belépés nagy dolog. Sokan azonban kiesnek, ha nem tartják meg az esport rajongók figyelmét a várt módon.

Miért népszerű fogadni erre a versenyre?

A DreamHack egy svéd székhelyű LAN (Local Area Network), amely az élet minden területéről összehozza a játékosokat. Néhány nap a versenyen elég ahhoz, hogy eldöntsék, ki a legnagyobb. Ennek a rendezvénynek az az egyedisége, hogy egy BYOC (Bring Your Own Computer) esemény. Meg kell jelennie minden olyan esport versenylistán, amely megéri a sót.

Ezen esport versenyek többsége webes közvetítés, amelyet a nézők különféle platformokon nézhetnek. Számos kiváló lehetőség áll rendelkezésre, amelyek kifejezetten bizonyos játékokra vonatkoznak. Ezért amikor például a League of Legends-re fogadnak, a fogadók előre láthatják, melyik felek nyerik meg első meccseiket.

Azok a felhasználók, akik a Counter-Strike: Global Offensive-re fogadnak, megjósolhatják, hogy melyik csapat lesz az első tíz ölésnél. Sok fogadóoldal lehetővé teszi páratlan tétek megtételét is, például arra, hogy melyik csapat dönti el elsőként az első tornyot, sárkányt vagy gátlót, és így tovább. Vannak tétek is a helyes pontszámra, és még a befejezéshez szükséges időre is. Így számos módszer létezik a videojátékokon való fogadásra.

Nyertes csapatok és legnagyobb pillanatok a DreamHack versenyeken

DreamHack nyár

2002-ben a legelső DreamHack Summer rendezvényt a svédországi Jönköpingben rendezték meg. Mielőtt házigazda két legjobb esport versenyek évente (beleértve a júniusi DreamHack Summert is) a DreamHack már majdnem egy évtizede megjelent általános és téli kiadásokkal. Az első DreamHack Summer része volt az első Counter-Strike bajnokság.

A versenyen 32 csapat vett részt, az első helyen a pizsamás nindzsák végzett, majd a Devine esports és a backstab következett. A pizsamában viselő nindzsák a legtöbb címet őrzik, 2002-ben, 2006-ban, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben 5-öt. A Fnatic és az SK Gaming – mindkettő két-két győzelmet aratott – két másik meghatározó csapat a múltban.

Winter DreamHack

A DreamHack Winter, akárcsak a DreamHack Summer, általában évente fordul elő a svédországi Jönköpingben. Tartalmazza a League of Legends, a Counter-Strike, a Dota 2, az Overwatch és a Hearthstone legfontosabb esport bajnokságait. 2010-ben a Mousesports és a Natus Vincere voltak a versenyek első győztesei. A Gambit Esports nyerte a címet 2016-ban, megelőzve a Renegades-t és a GODSENT-et. Két évvel később az ENCE nyerte a trófeát, a forZe (egy orosz CSGO) pedig a DreamHack Winter legutóbbi kiadását.

DreamHack Open

A DreamHack Opent eredetileg 2012-ben rendezték meg, és gyorsan a DreamHack'sDreamHack legnagyobb esport eseményévé nőtte ki magát, hét nagy fesztivállal Európa-szerte. A verseny összdíjazása 350 000 dollár, és amatőr és profi játékosok is részt vehetnek rajta. A pizsamás nindzsák megnyerték az első DreamHack Opent, amelyet Valenciában rendeztek.

Bukarest a következő években is adott otthont a rendezvényeknek. Az Egyesült Királyságban található Malmö, Montreal, Atlanta és London a közelmúltban felkerült a DreamHack Mastersnek otthont adó városok listájára. A 2017-es DreamHack Masters Las Vegas továbbra is kétségtelenül az eddigi legnagyobb esemény. Virtus.Pro megnyerte a tornát az SK Gaming, North és az Astralis előtt, ezzel 250 000 fontot keresve.

Mivel a Gambit Esports már megnyerte a DreamHack Austint, az Envy hazaviheti a DreamHack Atlantát. A Cloud9 szerezte meg a címet hazai közönsége előtt Denverben, míg a FlipSid3 Tactics Lipcsében. A DreamHack Malmo 2017-et a G2, míg a DreamHack Montrealt a North nyerte.

Hol és hogyan lehet fogadni a DreamHack versenyeken

tudsz megtalálja a legjobb online esport fogadási oldalakat az esport versenyekre való fogadáshoz itt. Ezek az oldalak hihetetlen esélyeket kínálnak a DreamHack versenyeken. A játékosnak azonban mindig meg kell próbálnia összehasonlítani az aktuálisan felkínált oddsokat azon a piacon, amelyre fogadni szeretne, és a leginkább piacképes opciót kell választania.

További kutatásokat kell végezni a csapatokkal vagy játékosokkal kapcsolatban. A csapat jelenlegi formájával és a kulcsjátékosokkal kapcsolatos értékes információk segíthetnek a kedvező fogadási lehetőségek felfedezésében. Próbáljon meg tisztában lenni minden eltéréssel, amely befolyásolja az általános teljesítményt. Ezek olyan dolgok lehetnek, mint egy új szerződés vagy kulcsjátékos(ok) visszavonása.

A matchwinner talán a legnépszerűbb Esport fogadási típus a fogadási oldalon. Tegyen fogadást egy adott versenymeccs kimenetelére, a League of Legendstől a Counter-Strike Global Offensive-ig. A felhasználók nyílt fogadást is köthetnek arra, hogy melyik csapat vagy játékos nyer egy adott kiadást. A legtöbb ilyen fogadási oldal lehetővé teszi ezt jóval a verseny előtt. Ezért, ha van egy tisztességes elképzelése arról, hogy Ön szerint ki nyeri meg a nagy esport versenyeket, például a DreamHack Masterst, tegye meg tétjeit korán.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A DreamHack 2022 résztvevőinek bejelentése
2022-08-11

A DreamHack 2022 résztvevőinek bejelentése

A Twin Galaxies és a Guinness Rekordok Könyve szerint A DreamHack a legnagyobb LAN-parti és számítógépes fesztivál világszerte. Az eseményen a világ leggyorsabb és legtöbb internetes forgalma zajlik. A rajongók számos jelentős közelgő eseményre számíthatnak az online esport fogadáson keresztül. Ezek a versenyek élőben közvetíthetők különböző platformokon.