Smite World Championship fogadás 2023

Ha a Smite játékon alapuló esport versenyekről van szó, az SWC a legnépszerűbb. Minden évben, minden télen kerül megrendezésre a Georgia állambeli Atlantában. A Hi-Rez Studios szervezi az eseményt. Az SWC-t először 2015-ben hozták létre. Azóta az egyik legnagyobb esport tornává fejlődött. Az online esport fogadási oldalak formátuma miatt előnyben részesítik az SWC-t. 10 csapat versenyez a dupla kieséses szakaszokban, mielőtt elkezdődik az egyetlen kieséses döntő szakasz. Ez rengeteg lehetőséget ad a fogadóknak az egyes játékosok teljesítményének elemzésére.

Sok esport esemény felkelti a szerencsejáték-közösség figyelmét magas nyereményalapja miatt. Még a legalacsonyabb szintjén is lenyűgöző 785 000 dollárt tudott összegyűjteni. Az ilyen magas jutalmak a legjobb Smite csapatokat vonzották a világ minden tájáról.

Minden a Smite-ról, a játékról

Minden a Smite-ról, a játékról

Az első évben 2,6 millió dollár volt elfoglalható. Ezzel a harmadik legjövedelmezőbb esport nyereményalap lett 2015-ben. A jól ismert versenyek, mint pl League of Legends világbajnokság alacsonyabb jutalmak voltak, annak ellenére, hogy akkoriban nagyobb horderejűnek tartották őket.

A szerencsejátékosok online közvetítéseken keresztül nézhetik az SWC-t, és téteket köthetnek a mérkőzéseken. A fogadóirodák széles skálája nyitott piacokon ezen a versenyen alapulva.

Smite a többjátékos online harci aréna (MOBA) műfaj. A játék megjelenése óta ingyenesen játszható. Ez gyakori szempont a legnépszerűbb esport címek közül. A Smite jelenleg több különböző platformon is elérhető. Ide tartozik a PS4, az Xbox One, a Nintendo Switch és a PC.

A játékos egy mitológiai alak, például isten vagy istennő szerepét ölti magára. Csapatalapú harci mérkőzéseken vesznek részt. Minden karakter egyedi képességgel rendelkezik, amelyet a harc során használhat. A csapatnak nyerő stratégiát kell kidolgoznia az ellenfél játékosainak és az NPC csatlósainak eszén.

Smite esport az olyan bajnokságok, mint az SWC, általában a játékos kontra játékos módokra összpontosítanak. Következésképpen a szerencsejátékosoknak meg kell ismerkedniük ezeknek a mérkőzéseknek a működésével. Az is fontos, hogy megismerjük az egyes istenek előnyeit és hátrányait.

Közülük mindössze egy tucat érhető el ingyenesen havi rendszerességgel. A játékon belüli pénznemek elköltésével és a kihívások teljesítésével azonban többet is fel lehet nyitni.

A profi játékosok szeretik egyedi bőrrel és hangulatjelekkel személyre szabni istenkaraktereiket. Az olyan események azonban, mint például az SWC, általában korlátozzák a teljesítménynövelést, hogy a mérkőzések a lehető legtisztességesebbek legyenek. Ezt fontos figyelembe venni a fogadásnál.

Minden a Smite-ról, a játékról
A Smite játék szabályai

A Smite játék szabályai

Mielőtt esport ligákra fogadna, a játékosnak tisztában kell lennie a játékszabályokkal. A Conquest a leggyakoribb játékmód. Hasonló a benne láthatóhoz legendák Ligája. Két öt játékosból álló csapat próbálja meg elpusztítani az ellenfél Főnixeit. Van még egy óriási harcos, a Titán, akit le kell szedni.

A csapatok a térkép másik végén kezdik a mérkőzést. Mielőtt belép a játékba, a játékosnak van egy bizonyos mennyiségű aranya, amelyet kezdő tárgyakra költhet. A Pro Smite játékosai taktikusan gondolják át, hogy mely fejlesztések válnak a csapat javára.

Ahhoz, hogy a térkép egyik oldaláról a többire jussunk, a játékosoknak át kell haladniuk a három sáv valamelyikén. Mindegyiket egy Phoenix lény védi a védekező tornyokkal együtt. Ha a játékosok túl közel kerülnek hozzájuk, sok sebzést szenvednek el.

A csatlósok segítőkész NPC-k, amelyek segítik a játékosokat az ellenség leküzdésében. Meglehetősen gyenge a támadásuk, de rendszeresen ívnak. Az isteneknek négy osztálya van: harcos, mágus, vadász, bérgyilkos és őrző. A legjobb csapatok egy nyertes osztálykonfigurációval áll majd elő, amely kiegészíti a csoport egészét.

A Smite játék szabályai
Miért népszerű a Smite világbajnokság?

Miért népszerű a Smite világbajnokság?

Számos oka van annak, hogy a fogadók miért tekinthetik az SWC-t az egyik legjobb esport versenynek. Minden mérkőzés gyors iramú és izgalmas. A játék művészi kialakítása arról híres, hogy színes és megnyerő. A támadások gyakran árnyalatok kitörését eredményezik.

Az esztétikai vonzerő mellett rengeteg taktika is alkalmazható, amelyeket a szerencsejátékosok alkalmazhatnak. Ha ismerik az egyes istenkarakterek erősségeit/gyengeségeit, könnyebb lesz megjósolni, hogy melyik csapat kerül a csúcsra.

A fogadásrajongók körében népszerű esport versenyek listája azokra összpontosít, amelyek a lehető legjobban kiküszöbölik a véletlen elemet. Ehelyett a játékok díjazzák azokat a fogadókat, akik ismerik a szabályokat és elemzik a játékosok teljesítményét. Smite esetében minden bizonnyal ez a helyzet.

Ezt a játékot azok az emberek is szeretik, akiket lenyűgöz a mitológia. A Smite szereplői különböző panteonokból származnak. Vannak köztük görög, északi, kelta, ókori egyiptomi, kínai és szláv legendák istenei. Ha valaki valaha is szerette volna látni ezeket a figurákat egymás ellen küzdeni, akkor a Smite a számára ideális cím. Valószínűleg nagyon vonzó lehet fogadni ezeken az epikus istencsatákon.

Miért népszerű a Smite világbajnokság?
Az SWC győztes csapatai

Az SWC győztes csapatai

Esport versenyekre való fogadáskor mindig fontos a megfelelő csapat kiválasztása. A Smite-ben jó egyensúlyra van szükség a sebzést okozók és a társak gyógyítói között. Ha mindenki egy tank típusú harcost választ, akkor az ellenfelei nagyobb valószínűséggel használják ki a gyengeségeit. Ehelyett az SWC győztesei gondosan választották meg isteneiket.

A nagy esport versenyeken, például az SWC-n, nagy pénzösszegeket lehet keresni. Csak a legjobb Smite játékosok jutnak be a döntőbe. Ha egy szerencsejátékos nem biztos abban, hogy kit kell támogatnia, több tényezőre is figyelnie kell. Célszerű kiszámítani, hogy a csoport mekkora kárt tud okozni.

Ha ez alacsonyabb, mint az ellenfelük, akkor legyőzhetik őket. A sebesség egy másik kulcsfontosságú elem. Ezek a játékok rendkívül gyors tempójúak. A győzteseknek a lehető leggyorsabban kell támadásokat végrehajtaniuk.

A következő csapatok voltak korábban az SWC bajnokai. Ezért figyelni kell rájuk, ha a jövőben is részt vesznek a tornán:

  • Epsilon Esports
  • NRG Esports
  • eUnited
  • Splyce
  • SK Gaming
  • Pittsburgh Knights
  • Atlantisz Leviatánok
Az SWC győztes csapatai
Az SWC történetének legnagyobb pillanatai

Az SWC történetének legnagyobb pillanatai

Mivel az SWC az egyik legizgalmasabb esport online versenyek, logikus, hogy az ikonikus pillanatok széles skálája volt a kezdetek óta. Például az MLCSt3alth lenyűgözte a nézőket, amikor az ellenfél teljes csapatát, a TITAN-t átverték. Smite történetének egyik legnagyobb oktánszámú csatájaként tűnt ki.

Amikor az Epsilon és a Cloud 9 versengett egymással, YAMMYN játékosnak másodpercek alatt sikerült négyszeres ölést szereznie. Ez a svéd Smite profi egy lenyűgöző Celestial Beam-gyilkosságot is végrehajtott a Luminosity és az NRG külön mérkőzésén.

Amikor a Team Rival az Eunited ellen küzdött, a PolarBearMike játékos nagyszerűen használta speciális istentámadásait. Végül egy tűzóriásra mért gyilkos ütést. Ezzel a lépéssel megnyerte csapata játékát. Más esetekben a játékosok emlékezetes pillanatokat hoztak létre szakértő védekezési stratégiájuknak köszönhetően.

közötti mérkőzésen történt ez Dignitas és Splyce. A Splyce kapitányának sikerült kiharcolnia az egész rivális csapatot. Joggal mondhatjuk, hogy a bajnokság minden évében van legalább egy pillanat, amely a nézők emlékezetében marad.

Az SWC történetének legnagyobb pillanatai
Hol és hogyan lehet fogadni a Smite világbajnokságra

Hol és hogyan lehet fogadni a Smite világbajnokságra

Mivel ez a verseny a téli időszakban zajlik, a fogadóirodáknak meg kell várniuk az év idei szezonját, mielőtt a fogadóirodák megnyitják az SWC piacokat. Fogadás az esportra versenyek sokkal könnyebbé váltak az elmúlt években. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a videojátékok fogadása egyre inkább elterjedt.

A meglehetősen közelmúltban a szerencsejátékosok kénytelenek lettek volna keresni az esport fogadóirodákat. Mostanra azonban számos hagyományos sport fogadóiroda videojáték-szekciót adott hozzá. Mivel a Smite nagyon népszerű, nem lesz túl nehéz lehetőséget találni az SWC-re való fogadásra.

Miután a személy kiválasztotta kedvenc fogadóirodáját, ideje megfontolni, melyik fogadási típust tegye meg. A legtöbb szerencsejátékos megelégszik azzal, hogy megjósolja, melyik csapat nyer egy meccset vagy tornát. Ha a szerencsejátékos speciálisabb fogadást szeretne, több lehetőség közül választhat. Kitalálhatják azt a csapatot vagy játékost, amelyik először vért vesz fel.

Mivel a szerkezet eltávolítása a játék nagy részét képezi, a személy erre alapozhatja tétjét. A fogadás típusától függetlenül fontos, hogy alaposan tanulmányozza mindkét csapatot. Ezt úgy teheti meg, ha megnézi a korábbi meccseiket.

Hol és hogyan lehet fogadni a Smite világbajnokságra
GYIK

GYIK

Mikor lesz a Smite világbajnokság 2022-ben?

A 2022-es Smite világbajnokság 2021. október 9-én kezdődött, a nagydöntőre pedig 2022. január 9-én került sor.

GYIK