SK Gaming online esport fogadás 2023

Az SK Gaming egy neves szervezet és az egyik legismertebb esport csapat a professzionális videojátékok terén világszerte. A Schroet Kommando (SK) egy virágzó e-sport cég, amely Kölnben és Berlinben (Németország) rendelkezik irodákkal, 1997-ben alapították elkötelezett barátai. Az elmúlt két és fél évtizedben az SK Gaming sikereket ért el a nagy versenyeken. Különböző sportágakban több millió dolláros pénzdíjat is nyertek. Ambiciózus versenytársként és a kereteken kívül gondolkodó vállalkozásként az SK az esport történetének leghíresebb emberévé vált, és több fronton is élen járt.

Az SK Gaming mindig is hangsúlyozta a nemzetközi légkört tagjai körében, annak ellenére, hogy a pályán és azon kívül is diadalmaskodott. A csoport indulása óta igyekezett barátságokat építeni a különböző etnikai és vallási hátterű játékosok és munkatársak között.

SK Gaming online esport fogadás 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Az SK Gaming játékosai

Az SK Gaming játékosai

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel és Kérian Candolfi, közismert nevén Kérian képviselik az SK Gamingot a Rakéta Liga versenyeken. Az előbbi Dániából, míg a másik kettő dán.

Négy német játékos képviseli az SK Gaminget a Clash Royale versenyeken. Ezek Justus von Eitzen, alias Flobbi, és Morten Mehmert, akit keresztnevén, Mortenként ismernek. A másik kettő Samuel "xopxsam" Klotz és Lucas Nageler, alias BigSpin.

Az SK Gaming csapatot is indít a Brawl Starsban. A legnépszerűbb esport csapatok közé tartozik. Ezek Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri és Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito és Sergio Iglesias alias Kiwii teszik teljessé az ötfős névsort. A Symantec az egyetlen német a legjobb esport csapatban; a többi spanyol.

Az SK Gaming FIFA-listája mindössze két német játékosból áll. Ezek Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo és Tim "TimLatka" Schartmann.

Az SK Gaming játékosai
League of Legends játékosok

League of Legends játékosok

Két csapat van benne legendák Ligája. Ez a 2010-ben alapított kezdeti SSK Gaming csapat és a 2014-ben alapított SK Gaming Prime. A Prime névsora főleg helyi versenyeken vesz részt. A főcsoport hét játékosból áll, köztük Erberk "Gilius" Demir és Janik Bartels, alias Jenax, mindketten Németországból. További játékosok Jean "Jezu" Massol (Franciaország), Erik Wessén alias Treatz (Svédország) és Thomas "Tom" Diakun az Egyesült Királyságból. A másik kettő a német Daniyal Gamani, Sertuss néven, és Simon' Swiffer' Papamarkos Ausztráliából.

A Prime Team szintén hét játékosból áll. Ketten holland játékosok; Alois Nelissen, közismert nevén Alois és Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (német), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Litvánia) és Sven Vidović alias Dehaste (Horvátország) szintén a legjobb esport csapattagok közé tartozik. A másik kettő Ilya Makavchuk (Fehéroroszország) alias Gadjet és Patryk "Mystiq" Piórkowski Lengyelországból.

League of Legends játékosok
Az SK Gaming legerősebb játékai

Az SK Gaming legerősebb játékai

Harcos csillagok

Ez az SK Gaming legrobusztusabb játéka. A Brawl Stars csapatát 2022-ben alapították, és jelenleg 5 csillagos játékosokból áll, és az SK Gaming egyik híres esport csapata. A csapat több legjobb Brawl Stars versenyen is győzött. Annak ellenére különféle versenyek megnyeri, ez a csapat a Brawl Stars 2020-as világdöntőjébe vezető útjáról nevezetes.

A befejezés volt az év utolsó rendezvénye, amelyet a Supercell tartott. A 2020-as versenyszezon világbajnoksága is a Supercell által szervezett versenyek között szerepelt. A tornára kvalifikált csapatok a legjobb e-sport csapatok az egész évben zajló világméretű kvalifikációs kampányon keresztül. Az SK Gaming csapata a harmadik helyen végzett, és 125 000 dolláros nyereményt kapott.

Clash Royale

A nemzetközi versenyeken négy csillag képviseli a csapatot. Az SK Gaming 2018-ban hozta létre ezt a csapatot, és több mint 190 000 dollár pénzdíjat nyert. Legutóbbi sikerüket a Clash Royale League 2020 világdöntőjében arattak. A csapat a második helyen végzett a versenyen, és 70 000 dolláros nyereményt kapott. A csapat megnyerte a Clash Royale League 2019-es nyugati őszi szezonját.

legendák Ligája

A csapat rendelkezik a legkiterjedtebb névsorral az SK Gamingben. A főcsapatban és az SK Gaming Prime-ban szétszórva ez a csapat különböző versenyeken aratott sikereket. A sikerek egy része nyeremény volt, míg mások abban a pozícióban értek el, ahol végzett.

Az SK Gaming legerősebb játékai
Miért népszerű az SK Gaming?

Miért népszerű az SK Gaming?

Az SK Gaming egy legendás szervezet, hosszú és jeles múlttal. A csapat kiemelkedő esport márkává nőtte ki magát. Már jó ideje léteznek, 1997-ben alapították! Az idősebb játékosok és az esport rajongók emlékeznek ezekre az időkre, de évekkel később nőtt a közvéleményük imázsa és tisztelete.

Az idő múlásával a legtöbb játékban lassan fejlődő SK Gaming végül állandó jelenlétté vált az esport iparágban. A League of Legends, a CSGO, a Quake és más játékok viselik a szervezet nyomát.

A szervezet megnövekedett, és mára különböző játékokon és esport versenyeken vesz részt. A támogatók világszerte nagy tiszteletnek örvendenek és támogatják, még akkor is, ha nem olyan vonzó, mint korábban. Játékosaikra fényes jövő vár, és ki tudja, mit hoz a jövő?

Miért népszerű erre a csapatra fogadni?

A Brawl Stars messze a legkedvezőbb megoldás a fogadók számára. Néhány hihetetlen diadallal az SK Gaming uralta a professzionális szcénát. Erős eredményeket értek el más erős csapatokkal szemben, és folyamatosan jól teljesítenek. Mert a Brawl Stars nem olyan híres, mint egyesek egyéb esport játékok, néhány fogadóiroda nem veszi fel a "listájába".

Miért népszerű az SK Gaming?
Az SK Gaming díjai és eredményei

Az SK Gaming díjai és eredményei

Az SK Gaming nagyra becsült csapat volt a 2000-es években, a 2010-es években pedig egyre nőtt a rajongótábora. A csapatban azonban már nincsenek globálisan meghatározó erők. Az SK-val már régóta délre mennek a dolgok, de úgy tűnik, végre sikerült elintézniük a dolgokat.

Még ha eredményeik nem is a legjobbak, az SK Gaming Esports jelenlétét folyamatosan elismerik. Az évek során a csapat figyelemre méltó eredményeket ért el. Páratlanok, ha olyan kisebb esport játékokról van szó, mint a Brawl Stars vagy a Clash Royale.

Harcos csillagok

A csapat az elmúlt néhány évben egymás után hat versenyt nyert meg. Megnyerték a Brawl Stars Championship 2022: márciusi EMEA döntőjét, amelyet online rendeztek Európában. Az SK Gaming megnyerte a Gamestars League 2. évad: Nemzetközi döntőjét, amelyet 2021-ben online rendeztek Európa-szerte. A csapat ugyanebben az évben négy másik eseményt is megnyert, köztük az ESL Mobile Challenge 2022 őszi eseményt: EU-MENA.

Az online tornán európai, közel-keleti és afrikai csapatok vettek részt. Brawl Stars Championship 2021: Októberi EMEA döntők, Brawl Stars Championship 2021: szeptember EMEA döntők és ESL Mobile Challenger 2021 Tavasz: EU-MENA a többi megnyert verseny között szerepel. 2020-ban a csapat harmadik helyen végzett a Brawl Stars World döntőjében. Figyelemre méltó, 125 000 dolláros díjat nyertek.

Clash Royale

Ezután a csapat 2020-ban két alkalommal is második lett. Az SK Gaming elvesztette a Clash Royal League 2020 döntőjét, de 70 000 dolláros jutalmat kapott a második helyért. Hasonlóképpen 54 000 dollárt kaptak a Clash Royale League 2020 West Fall Season második helyezettjéért.

2019-ben a Csapat két alkalommal volt győztes; a Clash Royale League 2019 West Fall Season és a QLASH League 2. Az előbbi tornán 60 000 dollárt nyertek. Az SK Gaming csapata a második helyen végzett a Clash Royale League 2019-es West Spring szezonjában, ahol 40 000 dollárt keresett. A csapat ugyanennyit, 40 000 dollárt keresett hasonló 2. helyezésért a Clash Royale League 2018 európai őszi szezonjában.

Egyéb eredmények

Az SK Gaming megnyerte a FUT 19 Champions Cup januári döntőjét. A FIFA-tornán aratott győzelmükkel 50 000 dollárt kaptak. A tier 2 verseny a FIFA 19 játékkiadást érintette.

Az utóbbi időben a csapat nem ért el jelentős sikereket a Rocket League-ben. Harmadik helyen végeztek az RLSC Season X-Spring: EU Major versenyen, ahol 10 000 dollárt nyertek.

A League of Legends csapata szintén nem aratott jelentősebb sikereket az utóbbi időben. A hatodik helyen végeztek a LEC 2021 tavaszi tornán.

Az SK Gaming díjai és eredményei
Az SK Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai

Az SK Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai

Számos játékos képviseli az SK Gaminget több versenyen. De nem mindegyik olyan népszerű. Ezek a híres játékosok a csapatban:

BIGSPIN

Hivatalosan Lucas Nägeler néven ismert játékos 2019 októbere óta az SK Gaming Clash Royale csapatának tagja. A játékos tömeges követőivel büszkélkedhet a közösségi oldalakon. A BigSpinnek több mint 400 000 követője van. A legtöbbjük a Twitch streaming szolgáltatástól származik.

MORTEN

Morten Mehmert 2018 júniusában csatlakozott a Clash Royale csapatához. A játékos népszerű a rajongók körében az esport szcénában. Több mint 400 000 követője van közösségi oldalain keresztül. A legtöbb követő a Twitch esports streaming szolgáltatásában van, ahol több mint 269 000 követője van.

IKAOSS

Az SK Gaming 2022 januárjában vásárolta meg a Ruben Expositót. A Brawl Stars profinak több mint 140 000 követője van a közösségi médiában. A legtöbb követő az Instagramon és a streaming szolgáltatáson, a Twitchen van.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro 2020 júniusában csatlakozott az SK Gaming Brawl Stars csapatához. Több mint 10 000 követője van a Twitch streaming szolgáltatáson. A többi követő az Instagramon, a Twitteren és a YouTube-on keresztül terjed.

Az SK Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai
Hol és hogyan lehet fogadni az SK Gamingre

Hol és hogyan lehet fogadni az SK Gamingre

Ez azon furcsa esport csapatok egyike, amelyek a kis játékokban jeleskednek, de a nagyobbaknál küzdenek. Ez nem mindig volt így; Az SK a múltban hihetetlen teljesítményt nyújtott, még olyan meccseken is, amelyeket már nem játszanak. A Lootbet, a Pinnacle, a bet365, a Thunderpick és a Dafabet a legnépszerűbb SK Gaming esport fogadási oldalak.

A fogadóknak azonban hajlandónak kell lenniük bizonyos kockázatok vállalására, ha SK-ra terveznek fogadni. Ennek az az oka, hogy az SK Gaming névsorai hajlamosak alulteljesíteni, amikor nem engedhetik meg maguknak. Azonban még a legeredményesebb csapatokat is felülmúlhatják, és kiütéses ütéseket tudnak leadni. Végül a fogadóknak minden meccsükön meg kell vizsgálniuk az SK történelmi eredményeit.

Mi a legjobb stratégia fogadni ebben a csapatban?

A fogadók sokféle fogadást tehetnek az SK Gamingre az összes versenyben részt vevő játékban. A végső győzelem azonban a legbiztonságosabb SK Gaming fogadás általában. Ha intelligens összeállításról van szó, ezekkel nem lehet baj. Az SK Gamingen a legjobb esport fogadási oldalakon kockázatos fogadni, de bőven megtérülhet. A Brawl Stars az egyetlen olyan játék, ahol a legtöbb fogadás nyer. Minden más játék alapos tervezést és tanulmányozást igényel, hogy a fogadások megtérüljenek.

Hol és hogyan lehet fogadni az SK Gamingre

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close