Dignitas online esport fogadás 2023

A Dignitas egy 2003-ban alapított híres esport csapat. A csapat az egyik legismertebb és legelismertebb cég a profi szerencsejáték üzletágban. Nekik van a legnagyobb és legnépszerűbb esport csapata. Azon partnerek számára, akik közvetlen bejáratot keresnek a játék- és az esport piacra, a Dignitas egyedi és jellegzetes márkapozíciója egyszeri lehetőséget kínál az életben. A Dignitast 2016 szeptemberében vásárolta meg az NBA-ben szereplő Philadelphia 76ers.

A Dignitast támogató kreatív és sikeres vállalkozások Harris Blitzer Sports & Entertainment családjába tartozik az NHL New Jersey Devils és a Prudential Center, amely többcélú létesítmény Newarkban, NJ ügyvezető partnerei Josh Harris és David Blitzer egy befektetői csoportot vezetnek ebből mind. A Dignitas létrehozta a New Meta Entertainment (NME) digitális sport- és szórakoztatóipari céget, amely három kulcsfontosságú ágazatban működik. Ez a három működő szektor az esport csapatok, a befektetések, a tartalom és a marketing. A céget 2019 szeptemberében hozták létre, és Michael Prindiville a csoport vezérigazgatója.

Dignitas online esport fogadás 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Dignitas játékosok

Dignitas játékosok

A League of Legends részleg meglehetősen tehetséges. Az ötfős névsorban szereplő játékosok: Dongwoo 'River' Kim (dél-koreai), Ersin Gören alias Blue (Belgium), Toàn 'Neo' Trần (Vietnam) és Vincent 'biofrost' Wang (kanadai). A Dignitasnak van egy League of Legends akadémiai részlege is. Hat tagja van: Trevor 'Spawn' Kerr-Taylor és Isaac 'Darkwings' Chou, Yujie 'Eclipse' Wu Lawrence 'eXyu' Lin Xu, Juan 'JayJ' Guibert és Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse az egyetlen amerikai a csapatban. A többiek kanadaiak.

A Dignitas CS: GO részlegének hat játékosa van. A játékosok közül öt svéd, köztük Adam 'friberg' Friberg (Svédország) és Faruk 'Pita' Pita. További játékosok: Ludvig Alonso alias HEAP (Svédország), Patrik 'f0rest' Lindberg (Svédország) és Jonas 'Lekr0' Olofsson (Svédország). Csak Håkon 'hallzerk' Fjærli származik Norvégiából.

Más játékosok

Csak három játékos képviseli a Dignitast Fortnite versenyeken. Ezek Matthew 'Mero' Faitel (Egyesült Államok), Piero Ramirez Pgod (Peru) és Lucas Cardenas Dukez (Mexikó).
Juliana Maransaldi álneve 'showliana' (Brazília) és Amanda 'rain' Smith (kanadai) az öttagú Valorant Female divízió közé tartozik. A másik három amerikai játékos Emmalee „EMUHLEET” Garrido, Melisa „az ő” Mundorff és Stefanie „Stefanie” Jones.

A Rocket League-nek négy játékosa van, köztük Jack 'ApparentlyJack' Benton (Anglia) és Joris 'Joreuz' Robben (holland). A másik kettő Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Skócia) és Boston Scott alias Boston (USA).

Dignitas játékosok
A Dignitas legerősebb játékai

A Dignitas legerősebb játékai

A csapat erős versenyeredményekkel rendelkezik. A Dignitas több versenyt és versenyt nyert, amelyeken részt vett. Miután beléptek az esport színterére, a rajongók és más nemzetközi szervezetek gyorsan elismerték Dignitas képességeit. Az évek során a csoport sokat tett. A Counter-Strike és Rakéta Liga A névsorok a csapat legnépszerűbb és legerősebb játékai voltak. Így a szurkolók fantasztikus eredményeket várhatnak ezektől a csapatoktól.

Counter-Strike: Global Offensive

Belépett a csapat Ellencsapás 2004 októberében Darkie, Equx, Intact, Syl és Zenon szerződtetése után. Később decemberben Sylt és Darkie-t RaZiel és GoldPush váltotta fel. A Dignitas csak évekkel később aratott sok sikert. A csapat vegyes eredményeket ért el az évek során. Az első jelentős győzelmet az ESL Pro Series Germany Season IX -Finals-on szerezték meg, egy offline B-Tier versenyen.

A csapatnak nem volt újabb jelentős győzelme a CGS 2007: UK Combine-ig, egy offline A-Tier versenyig. E győzelmek ellenére a csapatnak nem volt jelentős pénzdíja egészen az ESL Major Series One Katowice 2014-ig. A csapat 2-0-ra legyőzte az erősebb pizsamás ninjákat, így 22 000 dolláros pénzdíjat nyert. Ezt követően a csapat a legjobb esport csapatok egyikévé nőtte ki magát.

Az első jelentős győzelmüket az RLCS Season 5 -Finals, egy S-Tier versenyen arattak. Kiélezett döntőben győzték le az NRG Esportst, és 4:3-ra nyertek. A Dignitas Rocket League divíziója több mint 700 000 dollárt nyert, és a legjobb nevek közé tartozik a játékban.

Rakéta Liga

A részleget 2018 januárjában hozták létre, miután a Dignitas felvásárolta az Applesauce-t. Zol, Teknős és Chicago. Májusban azonban a Dignitas megszerezte a Gale Force eSports teljes névsorát. Turtle, zol és Chicago az inaktív névsorba került. A csapat névsora hatalmas változásokon ment keresztül, és a játék híres esport csapatai közé tartozik.

A Dignitas legerősebb játékai
Miért népszerű a Dignitas?

Miért népszerű a Dignitas?

Az egyik dolog, amiről a Dignitas az elmúlt években ismert volt, az volt, hogy felkapott csapatok vagy játékosok egy versenyjáték életének korai szakaszában. A szervezet kezdetben olyan játékokkal foglalkozott, mint a Smite, a Trackmania és a Hearthstone, miközben elismertebb játékokban is részt vett.

A Dignitas korábban nem törődött a játékaikkal. A csapat nem csak a híres személyeket követte, hanem a legjobb eSport játékokra ment, mert tetszett nekik a játék. A Dignitas az elmúlt években igyekezett a görbe előtt maradni új és népszerű játékok felkutatásával, amelyek hamarosan a legjobb esport csapatok versenyei közé kerülnek. Az esport csapat keresi a módokat a korai bejutásra és a csapatok toborzására.

Miért népszerű erre a csapatra fogadni?

A Dignitas részlegei számos online és offline versenyjátékban vesznek részt. Világszínvonalú szerencsejáték-vállalatként szereztek hírnevet maguknak. A szerencsejátékosoknak ki kell választaniuk a számukra megfelelő webhelyet. Ezután ki kell használniuk a bónuszokat. Néhány ilyen fogadási oldal kínál esport bónusz ösztönzők az új és a meglévő játékosok számára. Ezek az ösztönzők növelik a készpénztartalékokat. Ennek eredményeként lehetővé teszik a játékosok számára, hogy több valódi pénzt játszhassanak, növelve nyerési esélyeiket.

Miért népszerű a Dignitas?
A Dignitas Esport díjai és eredményei

A Dignitas Esport díjai és eredményei

CS: GO

A Team Dignitas Counter Strike divíziója több mint 1 000 000 dollárt keresett különböző versenyeken. A Dignitas megnyerte az EPICENTER 2016, a WESG 2016 európai döntőt, és DreamHack European Minor at Tours 2016. Ezen a három versenyen a csapat 250 000, 29 960 és 30 000 dollárt keresett. A TeamDignitas megnyerte a CS: GO Champions League 2. szezonját is, a HellRaisers legyőzésével 25 000 dollárt keresett.

Dignitas a hatodik helyen végzett az Esports Championship Series 2. szezon döntőjében és ötödik az ELEAGUE 2. szezonjában. A csapat 45 000 és 50 000 dollárt keresett a két versenyen. Sajnos a Dignitas vereséget szenvedett a Team EnVyUs ellen a Global eSports Cup 1. szezonjában, de 50 000 dollárt keresett.

Rakéta Liga

A szakosztály dicséretes sikereket ért el a Rocket League versenyein. Megnyerték az RLCS 2021-22-ősz: EU regionális esemény 2- BMW Rocket League Open és az RLCS 9. évad Európa-bajnokságot. 30 000, illetve 96 397 dollárt kaptak pénzdíjban.

A Team Dignitas megnyerte a DreamHack Pro Circuit: Lipcse 2019-et, az RLCS Season 6-Europe-ot, a Northern Arena: Rocket League Invitational 2-t és az RLCS Season 5 -Finals-t is. E versenyek megnyerésével a Team Dignitas 50 000, 38 531, 15 000 és 100 000 dollárt keresett.

A pénzdíjakat tekintve az egyik legnagyobb nyereményük az RLCS 6. szezon döntőjében volt. Annak ellenére, hogy a döntőben 4-1-re kikapott a Cloud9-től, Dignitas 120 000 dollárt keresett.

legendák Ligája

A LoL részleg nem aratott sok sikert az utóbbi időben. A csapat a negyedik helyen végzett az NA LCS 2017 nyarán, és 20 000 dollárt keresett. A Team Dignitas vereséget szenvedett a Team SoloMid ellen a 2. szezon regionális döntőjében – Észak-Amerika 2012, de 30 000 dollárt keresett. Dignitas emellett 20 000 dollárt keresett az IEM VI. Világbajnokság 2012-es második évadának második helyéért. A 2012-es világbajnokság 2. szezonján a Team Dignitas a 12. helyen végzett, de 25 000 dollárt keresett.

Bátor

A női osztály hármat nyert versenyek. A Team Dignitas legyőzte a TSM X-et a Missharvey Invitational 2021-en, és az AIMPUNCH-ot is legyőzte a Fly High Invitational döntőjében. A Dignitas a harmadik helyen végzett a VCT 2022: Game Changers North America Series 1-en, 2-1-re kikapva a Shopify Rebelliontól.
A fő részleg kevésbé volt sikeres a 2020-as feloszlása előtt. A 2010-es Pop Flash-en negyedikek, a Pittsburgh Knights Before Christmas-2020-on pedig másodikak lettek.

A Dignitas Esport díjai és eredményei
A Dignitas legjobb és legnépszerűbb játékosai

A Dignitas legjobb és legnépszerűbb játékosai

Mero

Matthew Faitel állította be a legtöbb NA-E FNCS-győzelem rekordját. Magabiztos és beképzelt modora, mint ötszörös FNCS-bajnok, rémületet kelt ellenfeleiben, miközben azt tervezik, hogyan kerüljék el. Egyedül minden más triót/csapatot felülmúlt a 2. fejezet 4. évadának nagydöntőjében, megszerezve a legjobb fragger címet Észak-Amerikában, és a közösség 2021 legjobb játékosának választotta.

A 17 éves Mero jelenleg 2022-ben a legjobban jegyzett játékos, és megpróbálja megnyerni az FNCS-bajnokságot.

Pgod

Piero Ramirez egy profi Fortnite-játékos, 21 éves. 2018 elején fedezte fel a Fortnite-ot, és gyorsan a játék egyik legnagyobb célzójává nőtte ki magát. Pgod versenyképes játékosként és befolyásosként nőtt fel a várva várt Twitch-hez való visszatérésekor, Észak-Amerika egyik legnagyszerűbb kihívójává vált, miközben több millió követőt szerzett. Kibővítette Twitch közönségét az egyik legaktívabb és legtámogatóbb csoporttá, aminek eredményeként több száz rajongói oldal jött létre, a divat iránti szeretete buzgón követte őket, és hatalmas vágy az IRL-tartalom iránt.

Dukez

Lucas Cardenas korai sikere a Fortnite-ban olyan kreatív játékmódoknak köszönhető, mint a zónaháborúk és a boxcsaták, ahol vizuálisan gyönyörű játékmenete azonnal felkeltette a közösség fontos tagjainak figyelmét. A versengő jelenet megkérdőjelezte Dukez azon képességét, hogy káprázatos játékát versenyhelyekre tudja fordítani, miközben továbbra is bizonyította mechanikus jártasságát a kreatívban. Dukez felvállalta esélytelenebb szerepét, és mindenkit sokkolt azzal, hogy megnyerte első FNCS-bajnokságát a 2. fejezet 7. évadjában.

A Dignitas legjobb és legnépszerűbb játékosai
Hol és hogyan lehet fogadni a Dignitas Esports-ra?

Hol és hogyan lehet fogadni a Dignitas Esports-ra?

A Dignitas meccsei iránt érdeklődő egyének egyedi fogadási lehetőségeket találhatnak minden esport fogadási oldalon, így biztosítva a különleges fogadási élményt, különösen a változatos bajnokságokban. A fogadók kényelmesen fogadhatnak a Dignitas Esports-ra, mert csapataik magasan képzett játékosokat tartalmaznak.

A legjobb esport fogadási platformok a csapatra való fogadáshoz a GGBet Rivalry, az ArcaneBet és a Betway. A csapat nagyszerű választás azok számára, akik CS: GO vagy Rocket League játék közben szeretnének szerencsejátékot játszani. A világ egyik legjobb Counter-Strike csapatának tartják őket, és könnyedén legyőzik a legfélelmetesebb ellenfeleket is. A közvetlen játékokra és a meccsgyőztesekre tett fogadások nagy esélyt adnak a nyerésre a kezdőknek.

A Dignitas Esports fogadási stratégiái

Más csapatok kicsit veszélyesebbek, főleg azért, mert úgy tűnik, nem tudják megtenni a lábukat. A meccsgyőztes fogadásokat csak akkor szabad felhasználni, ha egy csapat kisebb vagy egyenlő ellenféllel játszik, míg a közvetlen fogadások kiválóak kisebb versenyeken.

A fogadók többet tudhatnak meg a Dignitas Esports csapatairól a hírfolyamok és a korábbi meccsek megtekintésével. Izgalmas nézni, ahogy eljutnak a The International döntőjébe, és a Dignitas csapatában is rengeteg tudással gazdagodhatnak az egyének. A fogadások megtétele előtt a legfontosabb dolog a fogadók számára, hogy elvégezzék a házi feladatukat. A Rocket League és a Counter-Strike viszont meglehetősen biztonságos választás.

Hol és hogyan lehet fogadni a Dignitas Esports-ra?

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close