Dota Major Championships fogadás 2023

Ez a Dota Major Championships fogadási útmutató hasznos azoknak a fogadóknak, akik a Dota 2 egyik legnagyobb versenyén szeretnének fogadni. Ez az útmutató megvizsgálja a játék alapvető mechanikáját, a Major népszerűségét, a Dota 2 fogadási piacait és oddsait, a legnagyobb Dota 2 csapatokat, valamint tippeket a Dota Major Championships versenyeken való fogadáshoz.

A Dota Major Championships a Valve kasszasikerének, a Dota 2-nek évente megrendezett bajnoki sorozata. Az eseményt 2015 óta évente rendezik meg, kivéve 2020-at, mivel szerepelt a COVID-19 világjárvány miatt törölt eSport versenyek listáján.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Minden, amit a Dota Major Championshipről tudni kell

Minden, amit a Dota Major Championshipről tudni kell

A Major Championships négy tornából áll, köztük A nemzetközi, nyári rendezvény. A másik három eseményt ősszel, télen és tavasszal tartják. Ezeket a Valve szponzorálja, de különböző helyszíneken külső eSportszervezők adják otthont. A rekord kedvéért egy verseny minimum 500 000 dollár nyereményalappal kell rendelkeznie ahhoz, hogy részt vehessen a Major Championshipsben.

A majorokat eddig több városban rendezték meg, többek között Stockholmban, Kijevben, Moszkvában, Szingapúrban, Katowicében, Jönköpingben, Párizsban, Kuala Lumpurban, Birminghamben és Chengduban.

A Dota Major Championships hatalmas nyereményalapot vonz, a The Internationals vezetésével. A másik három versenyen 1 000 000 dollár nyereményalap volt, de a járvány után a nyereményalap 500 000 dollárra csökkent.

Minden, amit a Dota Major Championshipről tudni kell
Mindent a Dota 2-ről

Mindent a Dota 2-ről

DOTA 2 egy 2013-ban megjelent többjátékos online battle aréna (MOBA) videojáték. A Valve Corporation kasszasikerének megjelenése óta sok MOBA-rajongó szívét megnyerte, és uralja az e-sport színterét. A Dota 2 elérhető Windows, Linux és OS X platformokon.

A Dota 2 két 5 fős csapatot ver össze, hogy elpusztítsa az ellenfél bázisát, miközben megvédi a sajátját. A 10 játékos hősöket irányít, akik különböző képességekkel és erősségekkel rendelkeznek, és két részre oszthatók; Támogatás és Core.

A magok akkor kezdik a játékot, amikor gyengék és sebezhetőek, de a játék előrehaladtával erősödnek. A támogatásoknak viszont nincs semmiféle kiváló képessége. Ehelyett továbbfejlesztett funkciókkal és a magok támogatásához szükséges segédprogrammal rendelkeznek.

A Dota 2 egyike lett az e-sport és a videojáték-fogadási szcéna legjobb játékai. A legjobb értékelésű eSports ruhák, köztük a Team Secret, a Team Liquid, a Fnatic, a Natus Vincere, a Team Spirit, az OG és a Tundra Esports Dota 2 névsorral rendelkeznek.

Mindent a Dota 2-ről
Dota Major Championships fogadási szorzók

Dota Major Championships fogadási szorzók

Mielőtt belevágna a Dota Major Championships fogadásba, fontos megértenie a piacokat és az esélyeket. Kezdetben a piacok a különböző lehetséges kimenetelekre hivatkoznak, míg az oddsok az eredmény valószínűségét jelentik.

Fogadási piacok

Sokan vannak esport fogadási weboldalak Dota Major Championships online versenyein. Az első a verseny győztese, ahol a fogadók azt jósolják, hogy melyik csapat nyer egy adott sorozatot. Egy másik népszerű piac a matchwinner. Itt a játékosok egy adott mérkőzés eredményeire fogadnak.

Van egy térképnyertes is, ahol a fogadók arra a csapatra tesznek fogadást, amelyik egy adott térképet nyer. Egyéb fogadási lehetőségek közé tartozik a fogadás arra a csapatra, amelyik elsőként hajt végre egy adott feladatot, valamint egy esemény bekövetkeztére,

Dota Major Championships fogadási szorzók
Dota 2 fogadási szorzók

Dota 2 fogadási szorzók

Amikor a fogadási szorzók, az online eSport fogadási oldalak a három népszerű oddsformátumot használják. Ezek a decimális (európai) szorzók, a Moneyline (amerikai) és a tört (brit) oddsok.

A fogadóknak meg kell érteniük az odds-formátumok működését, és ami még fontosabb, ne feledjék az ökölszabályt; minél kisebb az esély, annál nagyobb a nyerési esély, és fordítva. Szintén okos ötlet a legmagasabb fogadási oldalakat találni Dota 2 fogadási szorzók.

Dota 2 fogadási szorzók
Miért népszerűek a Dota Major Championships versenyek fogadásában?

Miért népszerűek a Dota Major Championships versenyek fogadásában?

Kétségtelen, hogy a Dota Major Championships bajnokságok népszerűek az eSports gaming és az eSports fogadási szcénában. Ez a rész három okot emel ki ennek okára versenyen népszerű.

A Dota 2 népszerűsége

A Dota Major Championships a játék népszerűsége miatt népszerű. A Dota 2 minden idők egyik legjobb MOBA-játéka, és bár a League of Legends bizonyos szempontból beárnyékolja, a Dota 2-nek még mindig megvan a maga rajongóinak aránya.

A legfrissebb jelentések szerint naponta 540 000 és 840 000 Dota 2 játékos van. Ezenkívül a videojáték a második legnépszerűbb játék a Steamen, és a 15. helyen áll a Twitch-en.

A versenyképesség

A másik ok, amiért a Dota Championships versenyeken rengeteg rajongó van, a verseny kompetitív jellege. A verseny a legjobb csapatokat vonzza a játékban, mindegyik a dicsőségért küzd. Érdekes módon a The International, a legrangosabb Dota 2 verseny a sorozat része.

A hab a tortán a jövedelmező nyereményalapok, a legkevesebb bő 500 000 dollár, míg az eddigi legmagasabb 40 millió dollár volt (The International).

Menetrend

A Major Championships menetrendje is hozzájárul a torna népszerűségéhez. Mind a négy szezonban van egy verseny, így a játékosok egész évben akcióban részesülnek.

Miért népszerűek a Dota Major Championships versenyek fogadásában?
Dota Major Championships győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

Dota Major Championships győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

A Dota Major Bajnokság bevezetése óta több csapat és játékos uralja a versenyt. Izgalmas és adrenalinnal teli akciókkal is kedveskedtek a rajongóknak. Ez a rész kiemeli a torna legnagyobb sztárjait, és feleleveníti a legnagyobb Dota Major Championships versenyek emlékezetes pillanatait.

A legsikeresebb csapatok

A Dota 2 az egyik legnagyobb eSport, és a világ minden tájáról vonzza a legjobb tehetségeket. Ma több mint egy tucat élvonal eSport csapatok rendelkezzen Dota 2 névsorával, és versenyezzen a Dota 2 Major Championshipeken.

A Major Championships legsikeresebb Dota 2 csapatai közé tartozik az orosz Virtus.pro professzionális esport szervezet, más néven VP. Annak ellenére, hogy a Virtus.pro nem volt kiemelkedő az elmúlt néhány évben. Eddig 5 fő címet nyert. Egy másik európai eSport szervezet, a Team Secret szintén olyan erő volt, amellyel számolni kellett a Major Bajnokságokon, és 5 címet szerzett. A másik sikeres csapat az OG, amely szintén 5 Major címmel rendelkezik.

Dota Major Championships győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok
A legjobb Dota 2 csapat, amelyre fogadhat

A legjobb Dota 2 csapat, amelyre fogadhat

Fogadóként a jelenleg legjobb formában lévő csapatokra kell összpontosítani. Jelenleg úgy tűnik, hogy az OG a domináns erő a Dota 2 eSportsban. Az ESL One A Stockholm Major 2022 bajnokának félelmetes csapata van, amely terrorizálni fogja ellenfeleit a közelgő Major Championships versenyeken.

A PSG.LGD-nek is van egy szilárd névsora, amivel az OG futni fog a pénzéért. A Major Bajnokságon a Dota 2 legjobb csapatai közé tartozik a Team Liquid, az iG, a Team Secret, a Tundra Esports, a BOOM Esports, a Team Spirit és a Virtus.pro.

Emlékezetes pillanatok

Az összes jelentős verseny enyhén szólva is akciódús volt. Néhány torna azonban a többi felett volt, és megérdemli a helyet a legemlékezetesebb pillanatok listáján.

Az ESL One Stockholm Major 2022 az egyik legjobb Dota Major bajnokság volt. Annak ellenére, hogy kiállással játszott, az OG megnyerte a tornát, és legyőzte a BOOM Esports, a Fnatic, a Tundra Esports és a TSM erősségeit. Érdemes megjegyezni, hogy a versenyen az OG 2-0-ra kikapott a TSM-től, de a döntőben megbosszulta magát, és 3-1-re nyert.

A további, emlékezetes pillanatokat rejtő Dota Major Championships jelentős versenyek közé tartozik a The Frankfurt Major 2015, az MDL Disneyland® Paris Major, a WePlay AniMajor, a ONE Esports Singapore Major 2021, a The Kyiv Major 2017 és a The Kuala Lumpur Major.

A legjobb Dota 2 csapat, amelyre fogadhat
Hol és hogyan lehet fogadni a Dota Major Bajnokságra?

Hol és hogyan lehet fogadni a Dota Major Bajnokságra?

A Dota 2 fogadás ma olyan népszerű, mint valaha. A MOBA játék vonzza mind a Dota 2 rajongóit, mind a tipikus fogadókat, akik e-sport fogadási kalandra vágynak. Mielőtt azonban a Dota Major Championships ligákra fogadna, két dologra kell ügyelnie.

A megfelelő bukméker megtalálása

Manapság sok eSport fogadóiroda létezik, így a legjobb eGaming fogadási oldal megtalálása kihívást jelenthet. Szóval, mitől lesz jó egy Dota 2 sportfogadó? Nos, először meg kell győződni arról, hogy rendelkezik-e egy neves szabályozó hatóság érvényes engedélyével.

Ezután ellenőrizze, hogy vannak-e hatalmas fogadási piacok, beleértve az élő fogadásokat is, a magas szorzók mellett. Egy másik szempont a fogadási bónuszok és promóciók. Végül ügyeljen az exkluzív funkciókra, például az élő közvetítésre, hogy a lapok közötti váltás nélkül is el tudja érni az eseményeket.

Hogyan fogadjunk profiként

A Major Bajnokságra való fogadás egyik fontos tippje, hogy megértse a résztvevő csapatok aktuális formáját. Csak azért, mert az OG volt a győztes az utolsó sorozatban, nem jelenti azt, hogy automatikusan ők a kedvencek.

Azok számára, akiknek nehéz lehet a játékosok és a csapatok jelenlegi formájának kutatása, az esélyekre összpontosítson, miközben ne feledje, hogy minél magasabb az esély, annál nagyobb a kockázat, és fordítva.

Hol és hogyan lehet fogadni a Dota Major Bajnokságra?

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close