Tudj meg többet: Dota 2 Betting Odds 2024

A Dota 2 vitathatatlanul a legnépszerűbb esport játék, több millió aktív játékossal. Az aktív játékosok mellett rengeteg olyan ember van, akik rendszeres Dota 2-játékosok voltak, de most csak a Dota sporteseményeket nézik. Mindkét közösségből származó emberek kezdenek belefogni az esport fogadásba, mert az milyen izgalmas.

Mivel ezt olvasod, valószínűleg a Dota 2 fogadásba is belevágsz. Ha még nem fogad ebben az esportban, először mélyebben meg kell értenie a Dota 2 fogadási szorzóit, ami az egyik legfontosabb szempont. Hogy segítsünk ebben, részletesen megvizsgáljuk a Dota 2 fogadási szorzóit.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a Dota 2 fogadási szorzóiról tudni kell

Vannak rengeteg fogadási feltétel amelyeket meg kell tanulnia, mielőtt javíthatja a Dota 2 fogadási arányát. A leghasznosabb és legfontosabb fogadási kifejezés azonban, amelyet meg kell tanulnia, a fogadási szorzók. A fogadási szorzók szinte minden információt megadnak, amire a fogadással kapcsolatban szüksége van. Nem csak ez, de minden fogadás gyakorlatilag hiányos fogadási szorzók nélkül.

Dota 2 fogadási szorzók magyarázata

A Dota 2 fogadási szorzója egy adott esemény bekövetkezésének valószínűségét jelöli. Például egy Dota 2 meccsen több lehetséges esemény is megtörténhet. Egy csapat megnyerheti a Dota 2 meccset, egy csapat elpusztíthatja az első tornyot, vagy egy adott játékos megszerezheti az első ölést. Annak a valószínűsége, hogy mondjuk NAVI a meccs megnyerését vagy az első vért kapó N0tail-t a Dota 2 szorzóval lehet ábrázolni.

Egy másik fontos dolog, amit a Dota fogadási szorzók árulnak el a fogadásról, az a megtérülés mértéke, amelyet akkor kap, ha megnyeri a fogadást. Azonban az a mód, ahogyan e két információ közül bármelyiket kitalálja az esélyek alapján, az esélyek megjelenítésére használt formátumtól függ, amelyet a későbbi szakaszokban tárgyalunk.

A Dota 2 fogadóinak tisztában kell lenniük a Dota 2 esélyeivel, mielőtt fogadást tesznek. Ennek első oka az, hogy a fogadási szorzók ismerete nélkül nem tudhatja, melyik kimenetel várható. Ha tudja, hogy egy esport bukméker úgy véli, hogy egy bizonyos eredmény valószínűbb, akkor pontos előrejelzéseket készíthet ezen információk alapján.

A második ok, amiért tisztában kell lennie a Dota 2 fogadási szorzóival, az az, hogy segít kitalálni, hogy megéri-e az esélytelenebb csapatra fogadni a kockázatot. Ennek kiderítéséhez nem kell mást tennie, mint megnézni a kapott hozamot, és látnia kell, hogy a kockázat megéri-e a jutalmat.

A Dota 2 fogadási esélyek típusai

Ahogy már említettük, a fogadás megnyeréséből származó hozam és az esemény bekövetkezésének valószínűsége a páratlan formátumtól függ. A Dota 2 fogadáshoz három fő páratlan formátumot használnak, beleértve a tizedes szorzót, a tört esélyt és az amerikai oddsokat.

Az esport fogadásoknál azonban a legnépszerűbbek a tizedes és tört szorzók, és nem fogsz olyan gyakran látni amerikai oddsokat a Dota 2 fogadásnál.

Tört esélyek

A tört formátumban az esélyek két számból álló tört használatával vannak kifejezve, például 5/2, amelyet öttől kettőhöz ejtenek ki. A második szám a tét összegét jelenti, az első szám pedig azt a hozamot, amelyet akkor kap, ha a második szám értékű fogadást tesz.

Tizedes szorzók

A decimális formátum egy tizedesjegyű számot használ az esélyek kifejezésére, például 5.0 vagy 3.0. Ez a szám a cserébe kapott fogadási összeg pontos többszörösét jelenti. Például, ha 10 dollár fogadás után 5,0 szorzóval nyer egy fogadást, akkor összesen 50 dollárt kap cserébe, és 40 dollár a nyeremény.

American Odds

Bár ezek nem olyan gyakoriak a Dota 2 fogadásoknál, időnként találkozhat velük. Az amerikai esélyeket számmal és pozitív vagy negatív előjellel fejezik ki. Például -120 vagy +190. A negatív előjelű szám azt az összeget jelöli, amelyet meg kell tennie, hogy 100 dollárt nyerjen. Másrészt a pozitív előjelű szám azt az összeget jelöli, amelyet 100 dollár fogadás esetén nyer.

Esélyek és valószínűség

Az oddsok azt is megmutatják, hogy az eredmény ténylegesen bekövetkezik. A magas hozamot biztosító szorzókkal rendelkező eredményeknek kisebb az esélye. Másrészt az alacsony hozamot biztosító esélyekkel rendelkezőknek nagy az esélye.

Hol találhatók a legjobb Dota 2 esélyek

Az online esport fogadóirodák több szempontot is megvizsgálnak, majd a Dota 2 fogadási szorzókkal állnak elő a fogadási piacokon. Emiatt számíthat rá, hogy megtalálja különböző esélyeket különböző helyszíneken. Míg szinte minden fogadóoldal egyetért abban, hogy melyik esemény várható a legvalószínűbb, az esélyek némileg eltérőek lesznek az egyes fogadási oldalakon.

Egyes webhelyek magasabb hozamot biztosítanak, míg mások kevesebb hozamot biztosítanak. Az Ön számára a legjobb esélyek azok, amelyek a legtöbb hozamot adják. De hogyan találhatja meg a legjobb Dota 2 esélyt?

A legjobb Dota 2 oddsok megtalálásához vessen egy pillantást számos olyan egaming fogadási oldalra, amelyek Dota fogadási piacokat kínálnak, majd hasonlítsa össze az ugyanazon fogadási piacok szorzóit. Ezt követően kiválaszthatja a legtöbb hozamú fogadási oldalt. Ez egy nagyszerű lehetőség egy jó esport fogadási oldal kiválasztására is. Ez azonban időigényes, és nem sokunknak van ilyen szabadideje.

Szerencsére, EsportRanker egy nagyszerű oldal, amely már több szempont alapján is áttekintette a legjobb fogadási oldalakat, beleértve a fogadási szorzók minőségét is. Az esportsranker.com oldalon megtalálhatja a legjobb Dota 2 fogadási szorzókkal rendelkező fogadási oldalakat.

A legjobb élő Dota 2 fogadási szorzók

Míg a hagyományos fogadások még a mérkőzés kezdete előtt megtörténnek, az élő fogadások a meccs kezdete után. Más szóval, az élő fogadásnál a mérkőzésre fogadsz, miközben az zajlik. Mivel a mérkőzés végeredményének helyzete folyamatosan változik, a fogadóirodák is folyamatosan módosítják az oddsokat. Ezeket az esélyeket hívják élő fogadás esély.

Sokan inkább élő fogadási szorzót használnak a hagyományosak helyett, és ennek több oka is van. Az élő fogadási szorzókkal elérhető fő előnyök közé tartozik, hogy jóval nagyobb sikerarányt tud adni előre, és hatalmas hozamokat érhet el.

Először is, az élő fogadási szorzókkal a fogadás megtétele előtt megtekintheti az esemény fő részét. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal több változót vegyen figyelembe. Ahogy egyre több információt vesz fel az esemény történéseiről, olyan előrejelzéseket készíthet, amelyeknek nagyobb az esélye, hogy valóban be is váljanak.

Másodszor, az élő fogadási szorzók folyamatosan frissülnek. Ezekkel a folyamatosan változó fogadási szorzókkal soha nem tudhatod, mikor találkozol olyan fogadási szorzókkal, amelyek hatalmas hozamot adnak, ami egy olyan lehetőség, amelyet nem biztos, hogy érdemes kihagyni.

Fogadjon a Dota 2-re valódi pénzzel

A Dota 2-re nem csak valódi pénzzel lehet fogadni, hanem nagyon népszerű. Ha valódi pénzzel szeretne fogadni a Dotára, nincs másra szüksége, mint az online esport fogadási oldalakra vagy a Dota 2 fogadási piacokat kínáló bukmékerekre.

Szerencsére rengeteg közül lehet választani. Miután kiválasztott egy fogadási oldalt, regisztrálhat arra a platformra, befizethet, és fogadásokat köthet a Dota 2 eseményekre a befizetések használatával.

Ha nem tudja, hogy a Dota 2 fogadás megéri-e az Ön számára, valójában van egy egyszerű módja annak, hogy válaszoljon erre. Ha sokat tud a Dota 2 esportjáról, és legalább egy éve szorosan figyelemmel kíséri az e-sport színterét, a fogadás nagyszerű lehetőség lehet számodra, hogy hasznosítsd tudásod.

Azonban azoknak, akik hétköznapi játékosok, és csak alkalmanként nézik a Dota 2 esportot, a Dota fogadás nem biztos, hogy megéri.

GYIK

Melyik a legjobb hely a Dota 2 fogadáshoz?

Számos nagyszerű hely van a Dota 2 fogadáshoz, de a legjobb hely minden ember számára más. Amit Ön a legjobb fogadási oldalnak tart, nem biztos, hogy a legjobb webhely más személyek számára. Jobb, ha magad is kipróbálsz néhány webhelyet, majd kiválasztod, melyik tetszik.

Mik a Dota 2 fogadási szorzói?

Ennél a játéknál a fogadási szorzók egy olyan módszer, amely bemutatja egy esemény valószínűségét egy Dota 2 meccsen belül, és azt az összeget, amelyet a Dota 2 fogadás megnyeréséért kap cserébe.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb Dota 2 fogadási szorzót?

A legjobb Dota 2 fogadási szorzók megtalálásához ellenőriznie kell több fogadási oldal oddsait, majd össze kell hasonlítania azokat, hogy megtudja, melyik nyújtja a legtöbb hozamot.

Fogadhatok a Dota 2-re?

Igen, fogadhat a Dota 2-re. Ha erre a videojátékra szeretne fogadni, regisztráljon egy olyan fogadási oldalon, amely Dota 2 fogadási piacokat kínál, majd tegyen befizetéseket, hogy a Dota 2 események kimenetelére fogadjon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

LAN vagy online: egy kis szünet az e-sport fogadók számára
2022-12-29

LAN vagy online: egy kis szünet az e-sport fogadók számára

A globális járvány fellendülést hozott az eSport fogadásban. Ez leállította a LAN versenyeket is, de meghozta az online versenyek térnyerését. Az élő LAN-versenyek azonban visszatérnek a zárlatok enyhítésével és az immunizálási programokkal, amelyek hatékonynak bizonyulnak.