Giants Gaming online esport fogadás 2024

A Giants Gaming 2008-ban alakult a spanyolországi Málagában. A csapat hivatalos nevén Vodafone Giants. Népszerűbb azonban Giants néven ismert. A Giants egy professzionális eSport cég Spanyolországban. A csapatnak vannak olyan osztályai, amelyek részt vesznek a League of Legendsben és más játékokban. A League of Legends (LoL) csapata részt vesz a European League of Legends Championship Series-ben.

Korábban a szervezet két eSport csapatot indított a Rainbow Six Siege-ben, ahol hatalmas népszerűségre tettek szert. Az egyik szingapúri csapat a délkelet-ázsiai profi ligában versenyzett. A másik spanyol a spanyol nemzetiségi versenyen vett részt.

Giants Gaming online esport fogadás 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Giants Gaming Studio

Giants Gaming Studio

Verseny, szórakozás és rengeteg tartalom van ebben legjobb eSport csapat. A létesítményekben található a GGM Studios hangstúdiójuk, amely a tartalom divízió audiovizuális szakértelmének ad otthont.

A Giants ökoszisztémájának számos legnépszerűbb műsorát erről a helyről készítik és sugározzák. Az eSport legismertebb nevei végigjárják a sok készletet, lehetővé téve a Giants Gaming számára, hogy korlátlan mennyiségű tartalmat generáljon a klub napi működéséhez kapcsolódóan.

A Giants több, mint profi sportoló; náluk van az egyik legnépszerűbb eSport csapat az iparágban. A cég különböző részlegei egyedi, átlátható és nyitott légkörben egyesülnek, kifejezetten az állandó szinergia megteremtésére.

A klub irodái nemcsak jól kialakítottak, hogy minden szükséges kényelmi szolgáltatást biztosítsanak a cég dolgozóinak, hanem folytatni tudják az új tagok toborzását.

Giants Gaming Studio
Giants Gaming játékosok

Giants Gaming játékosok

A League of Legends névsorának öt játékosa van. A tagok között van Nubar Sarafian alias MAXLORE (az Egyesült Királyságból), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spanyol) és Paul Lardin alias STEND (francia). A névsorban két edző is szerepel, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugál), és Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spanyol).

Négy személy alkotja a Valorant névsorát. Ezek Adam "Jesse" Tvrtnek (cseh) és Batuhan Malgaç alias "Russia" (török). A másik két játékos, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO és Fabian 'QUICK' Pereira Gomez spanyol.

A Fighting Games névsora teljes egészében spanyol. Joan Namay Millones, más néven Shanks, a Giants Gaming profi Dragonballz játékosa. A VEGAPATCH, hivatalos nevén Alfonso Martinez Pozo, a Giants professzionális Street Fighter játékosa Javier Sanabria Grueso (más néven SH4RIN) mellett. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, a Giant profi Tekken játékosa.

A Pokemonban Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam a Giants Gaminget képviseli.

Giants Gaming játékosok
A Giants Gaming legerősebb játékai

A Giants Gaming legerősebb játékai

  • Bátorság: A Giants Gaming csatlakozott Bátor 2020 júniusában a SuperStars szabadügynök-osztag magjával, Yurii-val, donQ-val és Fit1nho-val, majd később StarWraith-tel és HITBOX-szal egészítették ki a névsort. Nem sokkal ezután Hitbox edzői pályára lépett, és Jonba vette át a helyét. Az ötödik, egyben utolsó SuperStars-tagot, eXerZ-t hoznák be póttagként néhány tisztességes teljesítmény után a helyi versenyeken. Ezzel a felállással tisztességes eredményeket értek el Európában, de igazi sikerüket a spanyol színtéren arattak, ahol számos LVP Genesis Cup döntőjébe jutottak, valamint magas helyezést értek el az NGL Openen és a GameGune 22-n.
  • Legendák Ligája: A legendák Ligája a vállalat egy részét 2012 júliusában hozták létre. Lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a versenyeken, köztük harmadik helyezést a 2012-es DreamHack Valencia és a The Siege versenyeken.
  • Apex legendák: Az első világbajnokság előtt ebben a szakágban a Giants Apex Legends felállás 2019 augusztusában jelent meg. A Giants Gaming csapata rendszeresen részt vesz a nemzetközi versenyek döntőjében, és az első és egyetlen európai csapat, amely három ALGS európai kvalifikációt nyert.
A Giants Gaming legerősebb játékai
Miért népszerű a Giants Gaming?

Miért népszerű a Giants Gaming?

A Giants Gaming csapata játékok széles választékát kínálja a fogadáshoz. Ezért a legjobb eSport fogadási oldalak változatos esélyeket kínálnak. A Giant névsorának azon képessége, hogy a legmagasabb professzionális szinteken versenyezzen, kulcsfontosságú volt sikerük szempontjából.

A spanyol csapat a korábbi sztárok teljesítményeinek széles skáláját képviseli. Ezek a történelmi örökségek és jelentőségteljes kapcsolatok segítettek a legkiválóbb tehetségek felvételében a Giant névsorába. Ezek a tényezők is segítették a csapat növekedését, így az egyik legnépszerűbb eSport fogadási lehetőség.

A Giants Gaming számos nemzetközi márkával szövetkezett, hogy segítse őket csapatuk bővítésében. A Nike, a KITKAT, a NESQUIK, a Chupa Chups és a Burger King a Giants Gaming csapat globális partnerei. Az eSport csapat hivatalos partnerei a Maggi Fusian, a Diesel Only the Brave és a Hot Wheels. A Drift többek között a Giant egyik licencelt játékszolgáltatója, segítve a márka vezetését.

Miért népszerű a Giants Gaming fogadás?

A Giants Gaming sok sikert aratott, különösen a Dota 2-ben. A csapat jól ismert Európában, és erős követői vannak. Azzal a céllal, hogy világméretű márkává váljanak, még nagyobb vonzerőt ért el.

Mielőtt bármilyen online fogadási tevékenységbe kezdene, a játékosoknak el kell végezniük a házi feladatukat. Bár egyetlen csapat sem tudja garantálni a sikert, a játékosok kihasználhatják online eSport fogadási tippek mindenesetre. Az egyének használhatják ezeket, hogy megismerkedjenek bizonyos játékokkal.

Miért népszerű a Giants Gaming?
A Giants Gaming díjai és eredményei

A Giants Gaming díjai és eredményei

Bátor

A Valorant részleg a legjobb eSport csapatok közé tartozik. A csapatnak volt néhány győzelme az évek során. 2021-ben a Giants megnyerte az LVP-Rising Series # 3-at, de később a harmadik helyen végzett a Red Bull Home Ground 2-ben. A csapat a VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 versenyen is második lett, és 11 000 dollárt nyert.

2020-ban a csapat megnyerte a Valorant Master sorozat Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2 és LVP-Genesis Cup Vision. Háromszor lett második, köztük az LVP – Genesis Cup Viento-n. A másik két alkalom az LVP-Gemini Cup Fuego és a GameGune 22 volt.

League of Legends (LoL)

A csapatnak van néhány figyelemre méltó győzelme, köztük az Ibériai Kupa 2021-ben. Megnyerték a SuperLiga 21. szezonját és a 2020-as Ibériai Kupát is. Ezen kívül a csapat vegyes eredményeket ért el. Három alkalommal kerültek a második helyre; a 2019-es Ibériai Kupa, a 2019-es European Masters Summer és a 2018-as Ibériai Kupa. Eddig a csapat több mint 85 000 dollárt nyert különböző versenyeken.

A csapat több díjat is nyert. A SuperLiga Orange 18. szezonjában Attila lett a legértékesebb játékos, míg a NightT megnyerte a Rookie of the Split díjat az EU LCS Summer 2016-ban. NightT az EU LCS Summer 2016 All-Pro csapatába is bekerült. SMittyJ elnyerte a 3. All-Pro Team díjat az EU LCS 2016 nyarán.

Counter-Strike: Global Offensive

2020. március 16-án Gro elhagyta szervezeti pozícióját, hogy az edzői tevékenységre összpontosítson. Ugyanezen év áprilisában azonban a Giants Gaming névsorát megszerezte Felhő9. Az évek során a csapat több mint 3 000 000 dollár pénzdíjat nyert különböző versenyeken. Az egyik legfigyelemreméltóbb eredmény a PGL Major Kraków 2017-en volt, ahol első helyen végeztek, és félmillió dollár pénzdíjat kaptak.

A csapat a nyeremények és az elnyert helyezések tekintetében sikeres. Első helyen végzett a Funspark ULTI 2021 és a V4 Future Sports Festival – Budapest 2021 versenyen, ahol 150 000, illetve 169 000 dollárt nyert. Annak ellenére, hogy a Blast Premier: World Final 202 versenyen második helyen végzett, a csapat 250 000 dollár pénzdíjat kapott. A harmadik helyen végeztek PGL őrnagy Stockholmban 2021-ben, de sikerült megnyerni a 140 000 dolláros díjat. A Giants Gaming megnyerte az Intel Extreme Masters XV – Világbajnokságot, hatalmas 400 000 dolláros pénzdíjjal.

A Giants Gaming díjai és eredményei
A Giants Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai

A Giants Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai

  • MAXLORE: Nubar Sarafian a League of Legends játékosa, aki visszatér szülővárosába, miután 2021-ben a Movistar Ridersszel egy jó Superliga-szezont töltött. Amikor 2017-ben a Misfitsben játszott, globális szenzáció lett, és évről évre továbbra is bemutatja magas színvonalát. .
  • JESSE: Adam Tvrtnek kiváló profi League of Legends játékos. Kétéves tapasztalata során Jesse győzelmi rekordot tudhat magáénak azokkal a csapatokkal, amelyekben játszott, ötszintű B és C versenyeket nyert. Az elmúlt néhány hónapot az UCAM-nál töltötte, ahol minden versenyt megnyert, amelyen csatlakozott.
  • OROSZORSZÁG: Batuhan Malgaç egy profi Valorant játékos, aki a híres eSport csapatot, a Giants Gaminget képviseli. A török játékos uralta a spanyolországi versenyt, miután szülőhazájában remekelt.
  • Szárak: Joan Namays Millones a Giants professzionális Dragonball Z játékosa. Kétségtelenül ő a legjobb. Ő az egyetlen spanyol versenyző, aki az összes többi spanyol játékközösséget elcsábította, hogy szemtanúja legyen a hőstetteinek az EVO-n, a világ legnagyobb verekedős játékversenyén. Negyedik lett az EVO-ban, megdöntve minden korábbi rekordot.
A Giants Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai
Hol és hogyan lehet fogadni a Giants Gamingre?

Hol és hogyan lehet fogadni a Giants Gamingre?

Az egyik legújabb népszerű fogadási akció az eSport fogadás. Havonta több mérkőzést játszanak a Giants Gaming részvételével. A legjobb e-sport fogadási oldalak esélyt ad a versenyjáték minden aspektusára. A Giants Gaming csapataira tett fogadás eltérhet a tipikus sportfogadástól, de ahogy a játékosok megszokják, észreveszik, hogy ez nem különbözik a klasszikus meccsekre való fogadástól.

A játékosok tétet tesznek az eSports játékban, és nyernek. Ez olyan, mint egy normál fogadás megtétele és megnyerése. A játékosoknak ki kell választaniuk kedvenc eSport fogadási piacukat, és ellenőrizniük kell az eSports oddsokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az tökéletes számukra. A közösség, az élő közvetítés, a statisztikák, a közösségi média és a legjobb e-sport fogadóirodák még sok minden más miatt szórakoztató élménnyé teszik az e-sport fogadását.

Mi a legjobb fogadási stratégia ennek a csapatnak?

Az elérhető eSport fogadások minősége és mennyisége sportfogadásonként jelentősen eltér. A meccsfogadás, vagyis egy játék vagy egy jelentősebb esemény kimenetelére való fogadás jelenleg a legnépszerűbb típus. Mindazonáltal az iparág legjobb eSport fogadási webhelyei közül néhány, köztük az 1xBet, a Pixel.bet, a Betwinner, „élő” vagy „in-play” fogadással kísérletezik, ami magában foglalja a mérkőzés során bekövetkező eseményekre történő fogadásokat.

A játékon belüli piacok létrehozása és karbantartása kihívást jelent hagyományos sportok. Így hosszú időnek kell eltelnie, míg a fogadóirodák széles skáláján jó élő fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre az eSport események széles körében.

Hol és hogyan lehet fogadni a Giants Gamingre?