Giants Gaming online esport fogadás 2024

A Giants Gaming 2008-ban alakult a spanyolországi Málagában. A csapat hivatalos nevén Vodafone Giants. Népszerűbb azonban Giants néven ismert. A Giants egy professzionális eSport cég Spanyolországban. A csapatnak vannak olyan osztályai, amelyek részt vesznek a League of Legendsben és más játékokban. A League of Legends (LoL) csapata részt vesz a European League of Legends Championship Series-ben.

Korábban a szervezet két eSport csapatot indított a Rainbow Six Siege-ben, ahol hatalmas népszerűségre tettek szert. Az egyik szingapúri csapat a délkelet-ázsiai profi ligában versenyzett. A másik spanyol a spanyol nemzetiségi versenyen vett részt.

Giants Gaming online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giants Gaming Studio

Verseny, szórakozás és rengeteg tartalom van ebben legjobb eSport csapat. A létesítményekben található a GGM Studios hangstúdiójuk, amely a tartalom divízió audiovizuális szakértelmének ad otthont.

A Giants ökoszisztémájának számos legnépszerűbb műsorát erről a helyről készítik és sugározzák. Az eSport legismertebb nevei végigjárják a sok készletet, lehetővé téve a Giants Gaming számára, hogy korlátlan mennyiségű tartalmat generáljon a klub napi működéséhez kapcsolódóan.

A Giants több, mint profi sportoló; náluk van az egyik legnépszerűbb eSport csapat az iparágban. A cég különböző részlegei egyedi, átlátható és nyitott légkörben egyesülnek, kifejezetten az állandó szinergia megteremtésére.

A klub irodái nemcsak jól kialakítottak, hogy minden szükséges kényelmi szolgáltatást biztosítsanak a cég dolgozóinak, hanem folytatni tudják az új tagok toborzását.

Giants Gaming játékosok

A League of Legends névsorának öt játékosa van. A tagok között van Nubar Sarafian alias MAXLORE (az Egyesült Királyságból), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spanyol) és Paul Lardin alias STEND (francia). A névsorban két edző is szerepel, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugál), és Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spanyol).

Négy személy alkotja a Valorant névsorát. Ezek Adam "Jesse" Tvrtnek (cseh) és Batuhan Malgaç alias "Russia" (török). A másik két játékos, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO és Fabian 'QUICK' Pereira Gomez spanyol.

A Fighting Games névsora teljes egészében spanyol. Joan Namay Millones, más néven Shanks, a Giants Gaming profi Dragonballz játékosa. A VEGAPATCH, hivatalos nevén Alfonso Martinez Pozo, a Giants professzionális Street Fighter játékosa Javier Sanabria Grueso (más néven SH4RIN) mellett. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, a Giant profi Tekken játékosa.

A Pokemonban Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam a Giants Gaminget képviseli.

A Giants Gaming legerősebb játékai

  • Bátorság: A Giants Gaming csatlakozott Bátor 2020 júniusában a SuperStars szabadügynök-osztag magjával, Yurii-val, donQ-val és Fit1nho-val, majd később StarWraith-tel és HITBOX-szal egészítették ki a névsort. Nem sokkal ezután Hitbox edzői pályára lépett, és Jonba vette át a helyét. Az ötödik, egyben utolsó SuperStars-tagot, eXerZ-t hoznák be póttagként néhány tisztességes teljesítmény után a helyi versenyeken. Ezzel a felállással tisztességes eredményeket értek el Európában, de igazi sikerüket a spanyol színtéren arattak, ahol számos LVP Genesis Cup döntőjébe jutottak, valamint magas helyezést értek el az NGL Openen és a GameGune 22-n.
  • Legendák Ligája: A legendák Ligája a vállalat egy részét 2012 júliusában hozták létre. Lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a versenyeken, köztük harmadik helyezést a 2012-es DreamHack Valencia és a The Siege versenyeken.
  • Apex legendák: Az első világbajnokság előtt ebben a szakágban a Giants Apex Legends felállás 2019 augusztusában jelent meg. A Giants Gaming csapata rendszeresen részt vesz a nemzetközi versenyek döntőjében, és az első és egyetlen európai csapat, amely három ALGS európai kvalifikációt nyert.

Miért népszerű a Giants Gaming?

A Giants Gaming csapata játékok széles választékát kínálja a fogadáshoz. Ezért a legjobb eSport fogadási oldalak változatos esélyeket kínálnak. A Giant névsorának azon képessége, hogy a legmagasabb professzionális szinteken versenyezzen, kulcsfontosságú volt sikerük szempontjából.

A spanyol csapat a korábbi sztárok teljesítményeinek széles skáláját képviseli. Ezek a történelmi örökségek és jelentőségteljes kapcsolatok segítettek a legkiválóbb tehetségek felvételében a Giant névsorába. Ezek a tényezők is segítették a csapat növekedését, így az egyik legnépszerűbb eSport fogadási lehetőség.

A Giants Gaming számos nemzetközi márkával szövetkezett, hogy segítse őket csapatuk bővítésében. A Nike, a KITKAT, a NESQUIK, a Chupa Chups és a Burger King a Giants Gaming csapat globális partnerei. Az eSport csapat hivatalos partnerei a Maggi Fusian, a Diesel Only the Brave és a Hot Wheels. A Drift többek között a Giant egyik licencelt játékszolgáltatója, segítve a márka vezetését.

Miért népszerű a Giants Gaming fogadás?

A Giants Gaming sok sikert aratott, különösen a Dota 2-ben. A csapat jól ismert Európában, és erős követői vannak. Azzal a céllal, hogy világméretű márkává váljanak, még nagyobb vonzerőt ért el.

Mielőtt bármilyen online fogadási tevékenységbe kezdene, a játékosoknak el kell végezniük a házi feladatukat. Bár egyetlen csapat sem tudja garantálni a sikert, a játékosok kihasználhatják online eSport fogadási tippek mindenesetre. Az egyének használhatják ezeket, hogy megismerkedjenek bizonyos játékokkal.

A Giants Gaming díjai és eredményei

Bátor

A Valorant részleg a legjobb eSport csapatok közé tartozik. A csapatnak volt néhány győzelme az évek során. 2021-ben a Giants megnyerte az LVP-Rising Series # 3-at, de később a harmadik helyen végzett a Red Bull Home Ground 2-ben. A csapat a VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 versenyen is második lett, és 11 000 dollárt nyert.

2020-ban a csapat megnyerte a Valorant Master sorozat Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2 és LVP-Genesis Cup Vision. Háromszor lett második, köztük az LVP – Genesis Cup Viento-n. A másik két alkalom az LVP-Gemini Cup Fuego és a GameGune 22 volt.

League of Legends (LoL)

A csapatnak van néhány figyelemre méltó győzelme, köztük az Ibériai Kupa 2021-ben. Megnyerték a SuperLiga 21. szezonját és a 2020-as Ibériai Kupát is. Ezen kívül a csapat vegyes eredményeket ért el. Három alkalommal kerültek a második helyre; a 2019-es Ibériai Kupa, a 2019-es European Masters Summer és a 2018-as Ibériai Kupa. Eddig a csapat több mint 85 000 dollárt nyert különböző versenyeken.

A csapat több díjat is nyert. A SuperLiga Orange 18. szezonjában Attila lett a legértékesebb játékos, míg a NightT megnyerte a Rookie of the Split díjat az EU LCS Summer 2016-ban. NightT az EU LCS Summer 2016 All-Pro csapatába is bekerült. SMittyJ elnyerte a 3. All-Pro Team díjat az EU LCS 2016 nyarán.

Counter-Strike: Global Offensive

2020. március 16-án Gro elhagyta szervezeti pozícióját, hogy az edzői tevékenységre összpontosítson. Ugyanezen év áprilisában azonban a Giants Gaming névsorát megszerezte Felhő9. Az évek során a csapat több mint 3 000 000 dollár pénzdíjat nyert különböző versenyeken. Az egyik legfigyelemreméltóbb eredmény a PGL Major Kraków 2017-en volt, ahol első helyen végeztek, és félmillió dollár pénzdíjat kaptak.

A csapat a nyeremények és az elnyert helyezések tekintetében sikeres. Első helyen végzett a Funspark ULTI 2021 és a V4 Future Sports Festival – Budapest 2021 versenyen, ahol 150 000, illetve 169 000 dollárt nyert. Annak ellenére, hogy a Blast Premier: World Final 202 versenyen második helyen végzett, a csapat 250 000 dollár pénzdíjat kapott. A harmadik helyen végeztek PGL őrnagy Stockholmban 2021-ben, de sikerült megnyerni a 140 000 dolláros díjat. A Giants Gaming megnyerte az Intel Extreme Masters XV – Világbajnokságot, hatalmas 400 000 dolláros pénzdíjjal.

A Giants Gaming legjobb és legnépszerűbb játékosai

  • MAXLORE: Nubar Sarafian a League of Legends játékosa, aki visszatér szülővárosába, miután 2021-ben a Movistar Ridersszel egy jó Superliga-szezont töltött. Amikor 2017-ben a Misfitsben játszott, globális szenzáció lett, és évről évre továbbra is bemutatja magas színvonalát. .
  • JESSE: Adam Tvrtnek kiváló profi League of Legends játékos. Kétéves tapasztalata során Jesse győzelmi rekordot tudhat magáénak azokkal a csapatokkal, amelyekben játszott, ötszintű B és C versenyeket nyert. Az elmúlt néhány hónapot az UCAM-nál töltötte, ahol minden versenyt megnyert, amelyen csatlakozott.
  • OROSZORSZÁG: Batuhan Malgaç egy profi Valorant játékos, aki a híres eSport csapatot, a Giants Gaminget képviseli. A török játékos uralta a spanyolországi versenyt, miután szülőhazájában remekelt.
  • Szárak: Joan Namays Millones a Giants professzionális Dragonball Z játékosa. Kétségtelenül ő a legjobb. Ő az egyetlen spanyol versenyző, aki az összes többi spanyol játékközösséget elcsábította, hogy szemtanúja legyen a hőstetteinek az EVO-n, a világ legnagyobb verekedős játékversenyén. Negyedik lett az EVO-ban, megdöntve minden korábbi rekordot.

Hol és hogyan lehet fogadni a Giants Gamingre?

Az egyik legújabb népszerű fogadási akció az eSport fogadás. Havonta több mérkőzést játszanak a Giants Gaming részvételével. A legjobb e-sport fogadási oldalak esélyt ad a versenyjáték minden aspektusára. A Giants Gaming csapataira tett fogadás eltérhet a tipikus sportfogadástól, de ahogy a játékosok megszokják, észreveszik, hogy ez nem különbözik a klasszikus meccsekre való fogadástól.

A játékosok tétet tesznek az eSports játékban, és nyernek. Ez olyan, mint egy normál fogadás megtétele és megnyerése. A játékosoknak ki kell választaniuk kedvenc eSport fogadási piacukat, és ellenőrizniük kell az eSports oddsokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az tökéletes számukra. A közösség, az élő közvetítés, a statisztikák, a közösségi média és a legjobb e-sport fogadóirodák még sok minden más miatt szórakoztató élménnyé teszik az e-sport fogadását.

Mi a legjobb fogadási stratégia ennek a csapatnak?

Az elérhető eSport fogadások minősége és mennyisége sportfogadásonként jelentősen eltér. A meccsfogadás, vagyis egy játék vagy egy jelentősebb esemény kimenetelére való fogadás jelenleg a legnépszerűbb típus. Mindazonáltal az iparág legjobb eSport fogadási webhelyei közül néhány, köztük az 1xBet, a Pixel.bet, a Betwinner, „élő” vagy „in-play” fogadással kísérletezik, ami magában foglalja a mérkőzés során bekövetkező eseményekre történő fogadásokat.

A játékon belüli piacok létrehozása és karbantartása kihívást jelent hagyományos sportok. Így hosszú időnek kell eltelnie, míg a fogadóirodák széles skáláján jó élő fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre az eSport események széles körében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács