Az Ön e-sport fogadási útmutatója 2024

Az eSports játékipar az elmúlt két-három évben jelentős népszerűségre tett szert. A növekvő népszerűség egyik fő oka a világot sújtó Covid-19 járvány. A járvány következtében számos sportesemény törölve lett. Következésképpen az eSport vált a választott lehetőséggé, mivel az események ez idő alatt online is folytatódhattak. A sportfogadási piacok hanyatlásával sok fogadó is áttért az eSportra.

Sok játékos és fogadó még viszonylag új az esport fogadásban. A tanulási görbe azonban kissé meredek lehet, és nagyon magas költségekkel járhat a fogadók számára. Ahelyett, hogy a játékosok mindent kitalálnának útközben, miközben a pénzük forog kockán, használhatják az esport fogadási útmutatókat.

A legjobb esport fogadási útmutatókÚtmutatók típusaiEsport fogadási szószedet
Fogadási alkalmazások

A modern ember mindig is megbízható és kényelmes módokat keresett az életben való eligazodásra. A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már bármikor és bármikor elérhetőek a különféle szolgáltatások. Például az eSports játékok világában most minden eddiginél egyszerűbb csatlakozni egy eSport fogadási alkalmazáshoz, és elkezdeni online fogadást.

Mutasson többet
Fogadási stratégia

Az esportra való fogadás előtt mindenképp fontos egy stratégiát kialakítani. Hogy kialakítsunk egy jó fogadási stratégiát, előtte fontos tájékozódni a fogadásról, az esportról, esélyekről és egyéb részletekről. A mi célunk az, hogy egy átfogó, részletes esport fogadási útmutatót biztosítsunk minden kezdő, vagy haladó fogadó számára.

Mutasson többet
Hogyan fogadjunk

Ebben az eSport fogadási útmutatóban mindent megtudhat az elektronikus sportfogadásokról. Maradjon velünk, hogy megtudja, melyek a legjobb videojáték-műfajok és videojáték-címek, amelyekre fogadni lehet, valamint az eSport fogadási tippeket. Kétségtelen, hogy az eSport iparág exponenciális növekedésnek lehet tanúja. A járvány közeledtével az eSport fogadás virágzott, és ma ez a leggyorsabban növekvő fogadási forma.

Mutasson többet
A fogadásról részletesen

A játékfejlesztők számos esport játékot vezettek be az 1990-es években, amelyek igen népszerűvé váltak. Az Esports események online is megjelentek, tovább növelve az események és versenyek elérhetőségét. Ez jelentette a mainstream eSport fogadás kezdetét.

Mutasson többet
Terminológia

A szakzsargon egy adott területen vagy szakmában használt speciális kifejezésekre, kifejezésekre vagy szavakra utal, mint például a jog, a sport, az orvostudomány, az üzlet stb. másoknak nehéz megérteni. Ennek ellenére az eSport zsargon egy saját terület, és a fogadók és a játékosok által használt kifejezések és terminológiák széles skálája van. És bár ezen terminológiák egy része játékspecifikus, mások általános terminológiák.

Mutasson többet
Műfajok

A fogadók több eSport műfajra fogadhatnak, és minden műfajnak megvannak a maga egyedi jellemzői. Ebben a cikkben azt fogjuk megvitatni, hogy melyek a különböző esport műfajok, és miben különböznek egymástól. A fogadóknak meg kell szerezniük ezt a megértést, hogy tudják, hol helyezzék el pénzüket.

Mutasson többet

Arbitrage Betting

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A legjobb esport fogadási útmutatók

Vannak fogadási útmutatók is a tapasztalt vagy tapasztalt fogadók számára, akik szeretnék javítani stratégiájukon. Az útmutatók a szerencsejáték-oldalakon kínált szinte minden esporthoz elérhetők.

Érdemes megjegyezni, hogy nem minden esport fogadási útmutató hatékony mindenki számára. Néhányan félrevezető információkat is tartalmazhatnak. Ezért elengedhetetlen, hogy a játékosok csak jó hírű forrásokból szerezzék be útmutatóikat. A játékosoknak azt is meg kell választaniuk, hogy melyik útmutatót követik.

A kutatás jól jön a legjobb esport-kalauzok kiválasztásakor. A különböző esport események általában különféle fogadásokat kínálnak ugyanarra a játékra vagy versenyre. A megfelelő kiválasztása kissé zavaró lehet, különösen az újoncok számára. Előfordulhat, hogy egyes fogadók nincsenek tisztában bizonyos fogadási stratégiájuknak megfelelő fogadástípusokkal. A jó kutatómunka segíthet a játékosnak olyan fogadások kiválasztásában, amelyek nagy valószínűséggel pozitív kimenetelűek.

Az esport útmutatók abban is segíthetnek a fogadóknak, hogy jobb előrejelzéseket készítsenek. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a fogadók számára, hogy többet tudjanak meg a csapatok vagy játékosok. Ez magában foglalja teljesítményük történetét és jelenlegi formájukat. Az ilyen információk segíthetnek a fogadási döntések javításában.

Az útmutatók átolvasása fontos része minden játékos átvilágítási erőfeszítéseinek. Az Esport fogadási útmutatók nemcsak általános információkat nyújtanak, hanem segítenek a fogadóknak hatékony fogadási stratégiák kidolgozásában. Ha többet tudunk az esport csapatokról vagy játékosokról és teljesítményükről, könnyebbé válik az új stratégiák megfogalmazása, különös tekintettel arra, hogyan és mikor kell fogadni.

Miért érdemes útmutatót használni esport fogadáskor?

Az eSportra való fogadás meglehetősen nagy kihívást jelenthet, nem beszélve arról, hogy ismerjük a megfelelő fogadásokat. Az útmutatók különösen hasznosak az újoncok számára, akiknek nincs világos elképzelésük arról, hogyan fogadjanak az esportra.

A másik fő ok az időmegtakarítás. A fogadási útmutató használatával minimálisra csökkenthető a játékosoknak a kutatással eltöltött idő. Csak azt kell követniük, ami az útmutatóban van. Biztosítaniuk kell azonban, hogy megbízható forrásból származó, megbízható fogadási útmutatókat használjanak.

Az esportfogadási útmutatók is segíthetnek, és azok számára is hasznosak lehetnek, akik semmit sem tudnak az esportról vagy általában a fogadásról. Más szóval, az esport fogadási útmutatók segíthetnek fedezni a tudás hiányát.

Útmutatók típusai

Négy fő típusa van az esport fogadási útmutatóknak, amelyek mindegyike különböző előnyöket kínál. Az alábbiakban mindegyikről rövid leírás található.

 • Útmutatók: Az útmutatók általában arra szolgálnak, hogy segítsék a jobbakat a fogadás megtalálásának és megtételének általános folyamatában. Általában lépésenkénti formátumúak. Például az a fogadó, aki nem tudja, hogyan férhet hozzá az esport részhez egy fogadási oldalon, vagy tétet köthet egy esport játékra, olvassa el a használati útmutatót.
 • Stratégiai útmutatók: Ahogy a neve is sugallja, a stratégiai útmutatók célja, hogy segítsenek a fogadóknak hatékony esport fogadási stratégiák kiválasztásában. Számos különböző fogadási stratégia az e-sportoknál kihívást jelent a megfelelőek kiválasztásában, ezért a stratégiai útmutatók elengedhetetlenek.
 • Magyarázatok: A magyarázatok útmutatók, amelyek információt nyújtanak. Céljuk, hogy segítsenek a fogadóknak abban, hogy jobban megértsék mindazt, ami az esport fogadással kapcsolatos. A fogadók ezután felhasználhatják a tudást, hogy megalapozottabb fogadási döntéseket hozzanak.
 • Odds útmutatók: Az Esports odds útmutatók célja, hogy segítsenek a fogadóknak megérteni az esport játékokra kínált esélyeket. Az útmutatók abban is segíthetnek nekik, hogy megértsék, hogyan kombinálhatják az esélyeket, valamint az esélyek kombinálásának előnyeit és kockázatait. Az odds-útmutatók a megfelelő szorzók kiválasztásában is segíthetnek a játékosoknak.

Esport fogadási szószedet

 • 3-as fogadás: Ez egy népszerű formátum az esportban, amelyben a nyerő fogadás három fordulóban vagy térképeken dől el. Az a játékos vagy csapat lesz a győztes, aki két kört vagy térképet nyer.
 • Bukméker: A bukméker egy informális kifejezés a fogadóirodákra. Sportfogadás vagy sportfogadási operátor is használható.
 • Exkluzív esport bukméker: Ez egy olyan fogadóirodára vonatkozik, amely csak esport fogadásokat kínál. A fogadóirodák nem kínálnak fogadásokat semmilyen hagyományos sportágra.
 • Bankroll: A bankroll a játékosok fogadási számláikon lévő pénzére utal, amelyet saját belátásuk szerint használhatnak fel fogadásra.
 • Alkalmi fogadó: Az alkalmi fogadó olyan játékos, aki főként szórakozásból fogad, és nem alkalmaz semmilyen stratégiát a fogadás során.
 • Első vérfogadás: A fogadás egyedi típusa online esport fogadás amelyben a fogadók arra fogadhatnak, hogy melyik csapat vagy játékos szerzi meg az első ölést egy lövöldözős vagy harci játékban.
 • Ha fogad: Ezek speciális fogadási típusok, amelyek csak akkor érvényesek, ha különböző előre meghatározott feltételek teljesülnek.
 • Játék közbeni fogadás: Ez az, amikor egy játékos fogadást tesz egy mérkőzésre, miután az már elkezdődött. Az ilyen fogadások elérhetősége általában gyakran változik a játék során, és az esélyek is.
 • Térkép nyertes fogadás: Ez egy fogadás arra az esetre, ha egy csapat nyer egyéni térképet egy releváns esport mérkőzésen.
 • Következő gyilkos fogadás: Esport fogadás arra, hogy egy csapat megszerezze a „következő ütést” egy releváns esport játékban.
 • Nincs művelet: Egy piac vagy választás érvénytelen, ami azt eredményezi, hogy minden fogadónak visszatérítik a bérét.
 • Végleges fogadás: Ez egy fogadás a kimenetelére verseny vagy verseny mint egész.
 • Skins fogadás: Az esport fogadások nem gyakori típusa, amelyben a fogadók a játékon belüli esport tárgyaikra tesznek fogadást.
 • Érték tét: Ez egy olyan fogadás, amelynek kimenetele valószínűbb, mint amennyit az esélye sugall, általában a fogadó értelmezése szerint.
 • Odds formátum: Így jelennek meg az esélyek, például tizedes, tört vagy pénzvonal formátumban.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács