FaZe Clan online esport fogadás 2024

A FaZe Clan, korábban FaZe Sniping néven ismert, egy 2010-ben alapított Los Angeles-i székhelyű eSport vállalat. Versenyképes csapatokkal büszkélkedhet a legkülönfélébb címekben, köztük a Rocket League, a Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), a FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty és PUBG: Battlegrounds. Ez az élvonalbeli esportcsapat a Call of Duty csapataként csatlakozott a játékvilághoz, amelynek tagjai Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen és Eric "CLipZ" Rivera.

Aztán ezek a játékosok bekerültek a legjobb Call of Duty: Modern Warfare 2 mesterlövészek közé, ami nagy feltűnést keltett, mivel a játék még gyerekcipőben járt. A szervezet népszerűsége még magasabbra nőtt, amikor aláírta Ted "Fakie"-t

FaZe Clan online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

FaZe klán játékosok

Más esport csapatokhoz képest a FaZe Clan messze nem volt mindennapos. YouTube-tartalma inkább a rajongók szórakoztatásáról szólt, mintsem a játékosok versenyeken nyújtott teljesítményének bemutatásáról. Ez a szempont nagymértékben növelte a közösségi média követését. 2012-ben a FaZe Clan YouTube-csatornája elérte az 1 millió feliratkozót. A cikk írásáig 7,69 millióval több feliratkozót és 1 141 865 761 megtekintést szerzett.

Ma a FaZe Clan több mint 90 eSport sportolónak ad otthont. Mindannyian kivételesen tehetségesek a különféle videojátékok játékában és a legmagasabb szintű játéktartalom létrehozásában.

Tekintse meg a FaZe Clan jelenlegi aktív névsorának ezt az átfogó lebontását néhány olyan cím alapján, amelyeket ezek a játékosok játszanak:

Counter-Strike: Global Offensive

 • rain (Norvégia), broky (Lettország), Twistzz (Kanada), ropz (Észtország), karrigan (Dánia), olofmeister (Svédország), RobbaN (Svédország) - vezetőedző, innersh1ne (Oroszország) - asszisztens edző

Fortnite Battle Royale

 • Megga (USA), Nate Hill (USA), Dubs (USA), Bizzle (USA), Mongraal (Egyesült Királyság), Martoz (Hollandia), Cented (Kanada)

Bátor

 • babybay (USA), supamen (USA), POACH (USA), dicey (USA), POISED (Kanada), jdm (USA) - vezetőedző, zecK (USA) - asszisztens edző

Rainbow Six Siege

 • cameram4n (Brazília), soulz (Brazília), Bullet1 (Brazília), Astro (Brazília), cyb3r (Brazília), Ramalho (Brazília) - vezetőedző

Rakéta Liga

 • Allushin (Kanada), AYYJAYY (USA), Firstkiller (USA), Moopy (USA) - vezetőedző

PUBG: Battlegrounds (PC)

 • Aitzy (Oroszország), D1gg3r1 (Finnország), Fexx (Nagy-Britannia), Gustav (Dánia), Didz (Kanada) - vezetőedző

PUBG: Battlegrounds (mobil)

 • Vintorez (Thaiföld), Korpaii (Thaiföld), sOup77 (Thaiföld), TonyK (Thaiföld), BulShark (Thaiföld), MR5 (Thaiföld), MaFia (Thaiföld) - vezetőedző

FIFA

 • Tass (Egyesült Királyság), Jas (Egyesült Királyság)

FIFA Online

 • Michael04 (Thaiföld), TDKeane (Thaiföld), JubJub (Thaiföld)

Néha a FaZe klán egy vagy két kivételesen képzett játékost hoz csereként, hogy kitöltsék a névsorukat, ha bizonyos csapattagok nem vehetnek részt jelentős esport események. Ennek különböző okai lehetnek, például a vízumkérdések bonyodalmai és felfüggesztései.

A FaZe Clan legerősebb játékai

Nézze meg a FaZe Clan játékosainak legerősebb címeit:

CS: GO

2022-ben a FaZe Clan kiszorítva vezette a CS: GO világranglistát Natus Vincere. Ez a többjátékos első személyű lövöldözős játék eredetileg 2012 augusztusában jelent meg, és ez a negyedik játék a Valve Counter-Strike sorozatában. Számos platformon játszható, például Microsoft Windowson, macOS-en, Play Station 3-on, Linuxon és Xbox 360-on.

Call of Duty

A FaZe néhány tagja figyelemreméltó képességeket mutatott be a népszerű első személyű lövöldözős videojáték-sorozat játékában. Ennek a cégnek különböző címekben versenyző csapatai vannak, többek között Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII és Call of Duty: Advanced Warfare.

Fortnite

Fortnite megérdemli, hogy bekerüljön a FaZe legerősebb címei közé, mivel tagjai több mint 2 millió dollárt szedtek össze versenyszerűen. Az Epic Games 2017-ben adta ki ezt a Battle Royale játékot számos platformra, köztük macOS, Windows, iOS, Android és PlayStation 4 és 5 platformokra.

PUBG: Battlegrounds

A FaZe másik legjobb játéka az PUBG: Battlegrounds. Ennek a cégnek PC és mobil névsora van versenyképes játékosokkal, akik eddig több mint 45 versenyen vettek részt.

Miért népszerű a FaZe Clan?

A FaZe kétségtelenül kiérdemelte helyét a listán legnépszerűbb esport csapatok. Sok fogadó szívesen fogad rá, mert tagjai több mint 10 játékba merészkedtek, ami azt jelenti, hogy nem korlátozódnak csak egy címre.

Emellett ez az esport szervezet meglehetősen domináns csapattá nőtte ki magát, holtponton, hogy a legjobb legyen. Játékosai rengeteg helyi és nemzetközi játékversenyen ragyogtak, és ezek közül sokon első helyezést értek el.

Még valami, ami a FaZe Clant rendkívül vonzóvá teszi a szerencsejátékosok számára, az az inkluzivitás. Kezdetnek tagjai 20 év felettiek országok, beleértve:

 • Az Egyesült Államok
 • Franciaország
 • Svédország
 • Kanada
 • Franciaország
 • Belgium
 • Szlovákia
 • Az Egyesült Királyság
 • Portugália
 • Kazahsztán
 • Spanyolország
 • Korea

Ezenkívül 2019-ben a FaZe Clan sok embert lenyűgözött a videojátékok világában azzal, hogy leszerződtette első női játékosát, Soleil "Ewok" Wheelert (mielőtt transzneműként megjelent). És akkor még csak 13 éves volt, ami megmutatta a csapat elkötelezettségét a fiatal játéktehetségek gondozása iránt.

Ezenkívül ez a csapat sok szenvedélyes esport fogadó kedvence, mert számtalan FaZe Clan fogadási oldal érhető el. Lehetővé teszi számukra, hogy minél több ilyen fogadóirodát fedezzenek fel, amíg meg nem találják azt, amelyik megfelel az elvárásaiknak.

A FaZe klán díjai és eredményei

Senki sem cáfolhatja, hogy a FaZe manapság a legjobb esport csapatok közé tartozik a versenyjátékok szcénájában. Bár még nem kapott díjat, számtalan legjobb helyezést ért el esport bajnokságok. Tekintse meg ennek a csapatnak néhány hihetetlen eredményét a különböző címeknél.

R6

A FaZe harmadik helyezést ért el Hat meghívásos 2022. A 2021-es Six Sweden Major versenyen az első helyen végzett, és 200 000,00 dollárral gyalogolt haza. A Rainbow Six névsora olyan csapatokat vert meg, mint a Ninjas in Pyjamas, a DAMWON Gaming és a Rogue.

CS: GO

A FaZe a leghosszabb ideig uralja a CS: GO világát. 2022 még alig jár a felénél, és máris két trófeát nyert, köszönhetően az Intel Extreme Masters XVI. és az ESL Pro League 15. évadban elért 1. helyezésének.

Ennek a cégnek a CS: GO névsora 2016 és 2022 között több mint 25 versenyen 1. és 2. helyezést ért el.

FIFA Online

A FaZe FIFA Az online névsor 70 000,00 dollárt zsebelt be két torna megnyerésével 2022-ben. 2021-ben ez a csapat négy versenyen 1. és 2. helyezést ért el, köztük az EACC Summer, az EA Champions Cup őszi és a FIFAe Kontinentális Kupa versenyen.

Call of Duty

2020 és 2022 között a FaZe Call of Duty: Warzone több mint húsz első három helyezettje több mint háromszázezer dollárt keresett versenyszerű játékkal. Ez a csapat például első díjat nyert a 2022-es Hitch Hide 'n' Seek (Hiders), Mountain Dew Showdown (2021), Twitch Rivals: Doritos Bowl versenyen | Warzone (2021) és 2021 World Series Of Warzone (Captains Cup (NA Duos)).

PUBG: Battlegrounds

A FaZe a 3. helyezést érte el a PCS6: Europe 2022 versenyen, 27 000,00 dollárt hozott. 2021-ben ugyanezen a tornán is a legjobb csapatok között volt, 2. helyezést ért el. Ez az esport cég nyolc PUBG-versenyen vett részt 2020-ban, de csak az első helyet szerezte meg a PCS2-n: Európa, Toby's Tryhard csütörtök – 1. hét és Toby’s Tryhard csütörtök – 3. hét.

Overwatch

A FaZe 2016-ban és 2017-ben egy hihetetlenül versenyképes Overwatch névsornak adott otthont. Az előbbi nyolc versenyen vett részt, négyen az első, illetve a második helyen végzett.

2017-ben a FaZe hét Overwatch versenyen vett részt, de kettőben csak a 2. helyezést érte el.

PUBG mobil

A FaZe PUBG Mobile névsora 2020-ban és 2021-ben meglehetősen aktív volt. Utóbbiban gyengén teljesített, de a 2020-as GamelinG Nations Cup-on és a 2020-as Suphanburi City Championshipen az 1. és a 3. helyezést érte el.

A FaZe Clan legjobb és legnépszerűbb játékosai

A FaZe klán játékosai különböző képzettségi szintekkel rendelkeznek, ami lehetővé tette számukra, hogy különböző bravúrokat érjenek el. Ezek a híres esport csapat legkiválóbb tagjai:

Håvard "eső" Nygaard

rain a FaZe Clan Counter-Strike: Global Offensive csapatának tagja. A cikk írásakor 896 795,87 dollárt hozott azzal, hogy 112 CS: GO játékot játszott ennél a cégnél, és még több korábbi csapatában, köztük az LGB eSportsban és a G2 Esportsban.

Finn "karrigan" Andersen

Az esőhöz hasonlóan a karrigan is kiváló CS: GO játékos. 16 éves kora óta versenyszerűen játszik a Counter-Strike-kal. 2022-ben 1 153 938,78 dollárt keresett 207 játékversenyen.

Andrej "bababay" Francisty

A babybay kiváló játéktehetséggel büszkélkedhet, amivel több ezer dollárt keresett versenyszerű játékkal. Mielőtt csatlakozott volna a Faze Clan Valorant csapatához, profi Overwatch játékos volt.

Chris "Simp" Lehr

Simp a FaZe egyik legjobb tagjaként is elismert. A versenyeken aratott sok győzelmének köszönhetően óriási szerepet játszott az Atlanta FaZe Call of Duty névsorának sikerében.

Simp 18 éves kora előtt több mint tíz helyi LAN versenyt nyert meg, így sok fiatal COD-játékos számára ihletet adott.

Hol és hogyan lehet fogadni a Faze klánra

A FaZe Clan professzionális csapatai sok videojátékkal játszanak, így az egyik legjobb esport csapat, amelyre fogadni lehet. A fogadás iránt érdeklődő fogadóknak először az internetet kell felkutatniuk, hogy megtalálják a legjobb Faze klánt esport fogadási oldalak.

Ezeknek a fogadóirodáknak a piacok széles skáláját kell kínálniuk, mint például a legtöbb kill, outright, hendikep, pontszpred, pénzvonal és MVP fogadás/top játékos. Ezenkívül versenyképes szorzót kell biztosítaniuk annak biztosítására, hogy a valódi pénzzel fogadó szerencsejátékosok a legtöbbet hozzák ki ebből a vállalkozásból. Egy másik fontos szempont az esport lefedettség. Míg egyes bukmékerek a nagy versenyekre összpontosítanak, amelyeken a FaZe Clan részt vesz, mások csak kisebb eseményekre biztosítanak esélyt.

A FaZe Clan-en könnyű fogadni a legjobb esport fogadási oldalakon. A fogadók csak arra a meccsre kötelesek fogadni, amelyet a játékosaik játszanak, és összefonják az ujjaikat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fejjel előre kell merülniük.

A kezdő fogadóknak a Faze klán kutatásával kell kezdeniük. Kik a csapat legjobban teljesítő játékosai, és milyen meccseken játszanak? Ez utalást ad nekik arra vonatkozóan, hogy kire érdemes fogadni, ha MVP fogadást terveznek. A bankroll növelése érdekében bónuszok megszerzése is ajánlott.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A FaZe klán és a SteelSeries partner exkluzív, közös márkájú játékfelszerelést indít a Best Buy-on
2023-11-07

A FaZe klán és a SteelSeries partner exkluzív, közös márkájú játékfelszerelést indít a Best Buy-on

Az észak-amerikai e-sport márka, a FaZe Clan együttműködik a SteelSeries játékperifériák márkával, hogy bemutassa a társmárkás játékfelszerelések innovatív választékát. Ez a kollekció tartalmaz egy számítógépes egeret, egérpadot, headsetet és billentyűzetet, amelyek mindegyike jól láthatóan a FaZe Clan ikonikus logójával és színvilágával rendelkezik. Az együttműködés célja, hogy kielégítse azon elkötelezett rajongók és játékosok preferenciáit, akik szeretnének igazodni kedvenc sportszervezetükhöz.