A legjobb Six Invitational fogadóirodák

A Ubisoft Six Invitational versenysorozata igen híressé vált az elmúlt években az online esport világban. Az évente megrendezésre kerülő Rainbow Six Siege (R6) professzionális esport online tornája a legtehetségesebb FPS játékosokat vonzza be a világ minden szegletéről. Montreálban, a Ubisoft székhelyén kerül megrendezésre a Világbajnokság.

2021-ben a verseny szervezői elhalasztották a bajnokságot a franciaországi határok lezárása miatt. A verseny 2022-ben Párizsban került volna megrendezésre, de a pandémiás helyzet kialakulása miatt a versenyzők Palais Brongniart-ban küzdenek meg helyette. Biztonsági okok miatt az eseményen nézők nem vehetnek részt. A szervezők robusztus onlin nézőtömegre számítanak.

A Six Invitational-rólRainbow Six SiegeR6 játékmódokNépszerűségHol és hogyan lehet fogadni a Six Invitationalra?
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Six Invitational-ról

19 csapat összegyűjtése egy dupla kieséses, régiókon átívelő tornán. A rendezvény szervezői növelték a torna mérkőzéseinek számát. A csapatokat helyezés szerint két csoportra osztják. A résztvevők összesen 81 mérkőzésen játszanak, négy régió között osztva a színpadon. Minden csoportból a legjobb 8 csapat jut tovább a rájátszásba.

A verseny játékosai támogatást kapnak a globális Rainbow Six Siege rajongóktól és közösségektől a világ minden tájáról. A közösségek egy Battle Pass-hoz járulnak hozzá, amely segít elérni a 3 000 000 dolláros maximális nyereményalapot. A pénzdíjak százalékos elosztása. Az első helyezett csapatok 1 millió dollárt, a nyereményalap 33,3 százalékát nyerik. A második helyezett 450 000 dollárt vagy 15 százalékot nyer. A harmadik helyezett 240 000 dollárt, azaz 8 százalékot nyer. A tizenkilencedik és huszadik helyezett csapatok 30 000 dollárt vagy a nyereményalap 1 százalékát nyerik.

A LAN-alapú számítógép-beállításban versenyezve a csapatoknak szigorú egészségügyi követelmények vonatkoznak. A Six Invitational együttműködik az ACEPS-sel, egy egészségügyi és biztonsági ügynökséggel és az ISMA-val, egy orvosi segítségnyújtási ügynökséggel a játékosok biztonságának biztosításában. A francia kormány emellett a rendezvényszervezőkkel együttműködve dolgozik egy biztonságos, ellenőrzött környezet kialakításán, amely követi a helyi hatóságok és egészségügyi ügynökségek által meghatározott irányelveket.

Rainbow Six Siege

Az első személyű lövöldözős játék Rainbow Six Siege játék lehetővé teszi a különböző szolgáltatók részvételét esport ligánként. A játékosok különböző nemzetiségű, kütyükkel és fegyverekkel rendelkező virtuális operátorokat irányítanak. Az aszimmetrikus felépítésnél előfordulhat, hogy a csapatok nem kapnak egyenlő képességeket. A játékban a Terrorelhárítási Egységek FBI SWAT-nak hívják, és amerikai túszokat mentenek ki.

A védők és támadók között van még a német GSG-9, a brit SAS, a francia GIGN és az orosz Spetsnaz is. Minden egység tartalmaz a kezelők számára. A játékosok toborozhatnak egy kezelőt, aki meg tudja választani a felszerelést és a képességeket. Az új operátorok kiválasztása a kör elején történik. A játékon belüli vásárlások lehetővé teszik az operátorok számára, hogy kreditet vásároljanak kozmetikai cikkekre, gyorsabban szerezzenek operátorokat vagy fegyvereket.

A kör kezdete után a támadók kiválasztják a spawn pontokat a támadás indításához, és a védők döntenek a védekezési stratégiáról is. Egy rövid felkészülési idő alatt a támadók drónokat irányítanak a térképes felderítéshez, hogy megkeressék az ellenzéki operátorokat, beállításokat, célpontokat és csapdákat. A térképek lehetővé teszik a közelharcot, és csak a kör vége után teszik lehetővé az újbóli megjelenést.

Azok a játékosok, akiknek a karakterei a játék során meghalnak, egy támogató módot használhatnak a drónokhoz és a biztonsági kamerákhoz, és tájékoztathatják csapatukat az ellenség tevékenységeiről és helyszíneiről. Az alkalmi mérkőzések négy percig, a rangsorolt mérkőzések három percig tartanak. A csapatmunka elengedhetetlen az R6-os játékosok számára, hogy legyőzzék az ellenfél csapatát. Az egyes csapatjátékosokkal való kommunikációval a csapattag teljes mértékben kihasználhatja képességeit és teljesítheti a célt.

Néző módban a játékos a mérkőzés különböző szögeit figyelheti meg. Valójában a játék nagy hangsúlyt fektet a környezet pusztítására. A játékosok robbanóanyagokkal vagy golyókkal rombolják le az építményeket. A környezet elpusztítása után egy csapat előnyhöz juthat az ellenségtől. Azok a játékosok, akik kreativitást és stratégiát alkalmaznak a játékban, jobban tudnak navigálni a rendszerben. A játék jellemzői közé tartozik a behatoló rendszer, amely kevésbé károsítja az ellenséget, amikor a golyók áthaladnak a szerkezeteken.

A védekező csapatok megerősíthetik a falakat és pajzsokat használhatnak védelemként. Az ellenség azonban megsértheti vagy megsemmisítheti ezeket a védelmet robbanóanyagokkal és egyéb eszközökkel. A védők csapdákat használnak, beleértve a szögesdrótot a térképeken. A játékosok az ablakokon keresztül repkedhetnek, padlót rombolhatnak, és lesből támadhatnak az ellenfél csapatára. A gránátok és töltetek értékes pusztítóeszközök, amelyek minden körben korlátozottak.

R6 játékmódok

Kezdetben a játékosok 11 térkép és 5 mód közül választhatnak az indulás előtt. A további letölthető tartalom összesen 20 lejátszható térképet tartalmaz. A játékmódok a következő funkciókat tartalmazzák:

 • Túsz: A támadók többjátékos módban túszul ejtik a védőket. A védők célja, hogy sikeresen meghiúsítsák a támadók játékát azáltal, hogy kiiktatják az ellenfél csapat minden egyes játékosát, vagy megvédik a túszokat a játékidő alatt. Ha egy túsz meghal, a támadó csapat nyeri a kört.
 • Bomba: Bomba módban a támadóknak két bombából egyet kell megtalálniuk és hatástalanítaniuk. A győzelemért a védők felelősek a támadók megöléséért vagy a bomba hatástalanító megsemmisítéséért. Még ha a védők meg is ölnek minden támadót, meg kell semmisíteniük a hatástalanítót, ha azt már elhelyezték.
 • Terület: Biztonságos terület módban a védők egy biológiailag veszélyes konténerszobát védenek, miközben a támadók megpróbálnak harcolni a konténerben és rögzíteni azt. A mód végén vagy a biohazard tárolót kapják meg a támadók, vagy az egyik csapat összes játékosa meghal a játékban.
 • Taktikai: Ez a mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megjelöljék ellenfeleiket, és lássák csapattársaikat a falakon keresztül. Nagy hangsúlyt fektetve a csapatmunkára és a valósághűségre, eltávolítja a heads-up kijelző funkcióit.
 • Kiképzés: Egyedül vagy többszereplős játékban legfeljebb öt játékos lép fel védőként vagy támadóként, miközben a mesterséges intelligencia által vezérelt ellenfelek hullámaival küzd különböző módokon, például Hostage, Bomb és Elimination.
 • Kitörés: Korlátozott ideig az Operation Chimera háromfős csapatokat mutatott be egymás ellen. Az egyik csapat egy mesterséges intelligencia által kezelt emberi mutáció, amely idegen parazitával fertőzött. Ebben a módban a játékosoknak olyan nehézségeket kell leküzdeniük, mint például a mód két nehézsége közül a legnehezebbet.

Népszerűség

A játék népszerűségét bizonyítja, hogy Hat meghívásos esport bajnokság az egyik legnépszerűbb keresőkifejezés az interneten, milliók fogadnak az esport versenyekre. A nézők, a bevételek és a fogadások népszerűsége tekintetében a Six Invitational előkelő helyen áll. Mivel a játék már évek óta a fogadási színtéren van, a torna versenyképes a piac néhány jelentősebb esport versenyével.

A kreatív játékmódok és a csapatmunka a kezdetektől fogva megragadta a játékosok szívét szerte a világon. Mindössze két év alatt az első Six Invitational esemény a kanadai Montrealban 2017-ben hozzájárult a játék népszerűségének növeléséhez. A 100 000 dolláros nyereményalap elegendő volt a játék sikeréhez. A következő évben a nyereményalap még magasabb, 500 000 dollár volt, és 2019-re megnégyszereződött, 2 millió dollárra. A 2022-es verseny 3 millió dolláros összalapjával az esemény szerencsés nyertese egymilliós pénzdíjjal térhet haza.

A 6 Invitational győztes csapata és a legnagyobb pillanatok

A szervezők messzemenően arra számítanak, hogy a 2022-es torna az egyik lesz a legjobb esport versenyek. Az érdeklődést a játék növekvő népszerűsége és a több milliós pénzdíj fűti. A legnépszerűbb csapatok közé tartozik az SSG, a Penta, a G2, a cTm és az Elevate, akik bajnokok. Az Elevate és a cTm valóban megnyerte a 2017-es Invitationals versenyt, míg a G2 és az Empire folyamatosan sikeresen legyőzi a versenyt a legjobb esport versenyeken.

Hol és hogyan lehet fogadni a Six Invitationalra?

Az esport versenyeken való fogadás megismerése bonyolult. A fogadóknak meg kell találniuk egy jó hírű személyt online esport fogadási oldalak kedvező hat meghívásos szorzóval a fogadásra. Az online keresés és a jelenlegi fogadóirodák véleményeinek áttekintése segíthet az új fogadóknak abban, hogy megalapozott döntést hozzanak a fogadás helyére vonatkozóan.

A legnépszerűbb sportfogadási platformok némelyike a következőket kínálja:

 • Gyors fogadások
 • Különféle fizetési lehetőségek
 • Kedvező esélyek
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Bőkezű bónuszok
 • Könnyen navigálható weboldalak
 • Egyszerű interfészek
 • Esport versenyek listája

Ha egy szerencsejátékos az online esport fogadási oldalakat választja, hogy fogadást tegyen nagyobb esport versenyeken, átnézheti a fogadási lehetőségeket és az esélyeket, hogy kiválaszthassa a fogadás típusát. Egy adott mérkőzés kiválasztása után a statisztikák kutatása segít a legjobb csapatok kiválasztása. Ideje megtenni a fogadást. A mérkőzés vagy a torna befejezése után a fogadóiroda értesíti a sportfogadási számla tulajdonosát, ha nyert.

A Six Invitational a világ egyik legnagyobb esport versenye. A 3 millió dolláros nyereményalappal a verseny a Ubisoft Six Siege játékának legjobb reklámja. A játék népszerűsége folyamatosan növekszik, amit a globális rajongótábor váltott ki, amely bejelentkezik az interneten, hogy játsszon és megtekinthesse a profikat a népszerű meccseken. Alig néhány év alatt az Invitational az egyik legnépszerűbb eseménnyé nőtte ki magát az interneten, és a világ minden tájáról vonzza a nézőket, hogy élvezhessék, ahogy a csapatok ölnek vagy meghalnak egy szellemes játékban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Az Esport terjeszkedik, és egyre több verseny és játék kerül be a fogadási piacokra. Nem meglepő, hogy az esportfogadások egyre népszerűbbek, tekintettel arra, hogy a sportversenyek milyen népszerűvé váltak az elmúlt években.