A(z) 22BET ESports értékelése

Age Limit
22BET
22BET is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
SkrillTrustlyVisaPaysafe CardNetellerMasterCard
Trusted by
CuracaoUK Gambling Commission

Ról Ről

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélyének köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben. 

Annak ellenére, hogy a 22Bet viszonylag új belépő az online szerencsejáték-környezetben, a 22Bet gyorsan halad afelé, hogy az online fogadók kedvenc online játékplatformjává váljon. A kiterjedt sportfogadási szekciójáról híres 22Bet naponta több ezer fogadójátékost fogad.

A túlnyomórészt sportfogadási platformként ismert 22Bet több ezer különböző fogadási piacot kínál az online játékosok számára a sporttal kapcsolatos réseken és nemzetközi sporteseményeken a legvonzóbb szorzókkal. 

Megalakulása óta a cég jelentős kapcsolatokat ápol olyan neves sportemberekkel, mint Nuno Gomes portugál válogatott játékos és Kevin Kuranyi volt német futballista. Egy másik figyelemre méltó lépés, amelyet a 22Bet tett a sportfogadási résben való jelenlétének növelése érdekében, a francia futballóriással, a Paris Saint-Germannel kötött kétéves partnerségi megállapodás volt.

22 Fogadjon még ma

Miközben jelentős előrelépéseket tett a sportfogadások terén, kibővítette sportrészlegét egy kívánatos kaszinóval. Jelenleg a kaszinó és a sport szekció jelenti a 22Bet mentőövét, de a cég szívesen fűszerezte kínálatát, az "Élő Lotto Csatorna" létfontosságú szerepet játszik a közönség növelésében. 

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a 22Bet jelentős szerencsejáték-infrastruktúrát épített ki az összes főbb kontinensre kiterjedően, így ideális választás azoknak a fogadóknak, akik olyan platformot keresnek, amely garantálja a tökéletes élvezetet. 2021-ig jelenleg több mint 1000 sportfogadási piacot, online kaszinójátékokat, virtuális sportokat és – ami a legjobb – az eSportot fedi le.

Fizetési módok a 22Betnél

A biztonság és a számos fogadási lehetőség mellett a fizetési lehetőségek is kulcsfontosságúak a kaszinójátékosok körében. A 22Bet játékosai számára elérhető fizetési lehetőségek mennyisége a tartózkodási helyüktől függ. A 22Bet a fizetési módok kiterjedt listájának köszönhetően előkelő helyet foglal el a fizetési osztályban, amelyek többsége befizetésekre és kifizetésekre használható. A legtöbb itt kínált befizetési lehetőség azonnali befizetést tesz lehetővé, míg a kifizetések biztonsági okokból viszonylag hosszú várakozási időt igényelhetnek.

Általánosságban elmondható, hogy a 22Bet tapasztalatait vásárlók ezrei széles körben jóváhagyták, és nagy hangsúlyt fektettek az újszerű eSport szekciójukra. Ennek ellenére ez a cikk arra törekszik, hogy képet adjon a 22Bet kínálatának lélegzetéről, és arról, hogy a játékosok miért tartják ezt több mint megfelelőnek sportszükségleteiknek.

A 22Bet előnyei és hátrányai

Mint minden más online kaszinónak, a 22Betnek is megvannak a maga egyedi erősségei és hiányosságai. Az előnyök és hátrányok legjobb része az, hogy ezek a különböző játékosok egyediek lehetnek. Mint ilyen, az egyik játékos gyengesége előnyt jelenthet egy másik játékos számára. Ennek ellenére itt van egy lista a 22Bet előnyeiről és hátrányairól.

Profik

Felhasználóbarát weboldal: 22Bet az első benyomásokat tekintve elég jól leáll a blokkokról. A webhely rendkívül tiszta, miközben intuitív módon rengeteg információt kínál.

Mobilbarát: A 22Bet egy mobilbarát bukméker, amelynek ajánlatait okostelefonokra és táblagépekre optimalizálták. Még a kisebb kijelzőkön eSport játékokat játszó játékosok is különösen vonzónak találják ezt a platformot.

Biztonságos és gyors fizetés: A 22Bet technikai szempontból rendkívül biztonságos. Fejlett online biztonsági protokollokat alkalmaz, amelyek garantálják a biztonságos és gyors fizetést. Ezenkívül a fogadók biztosítottak arról, hogy az ezen a platformon megosztott személyes adatok biztonságban vannak a kíváncsi számítógépes behatolókkal szemben.

Nagyvonalú üdvözlő bónusz: A 22Bet nagylelkű üdvözlőbónuszt adott, amely minden új eSport játékost elcsábít. A játékosok 1 eurótól 122 euróig aktiválhatják az üdvözlő bónuszt. Ennek ellenére a meglévő játékosok számára garantált a rendszeres bónusz, mint pl Pénteki újratöltési bónusz hogy tovább tartsák őket.

Átfogó fizetési lehetőségek : A 22Bet fizetési módjai a választás paradoxonának valódi definíciói, hatalmas választékkal. A legjobb az egészben, hogy ezeknek a fizetési módoknak a többsége gyors, megbízható és biztonságos.

Hátrányok

 • A játék élő közvetítése továbbra sem érhető el
 • A hitel- és banki átutalásos kifizetések szokatlanul sokáig tarthatnak a csúcsidőszakban

Miért fogadjon a 22Bet-en

A 22Bet kiemelkedő bukméker. Minden játékosnak egy "jó hírű online kaszinót" kell választania. Figyelembe véve ezt a szabályt, a 22Bet az a hely, ahol a játékosok olyan kaszinót keresnek, ahol vásárlóként védve érzik magukat.

A 22Bet fogadása iránt érdeklődő ESports játékosoknak kétségtelenül szerencséje van. Kezdetnek ez a platform a League of Legends versenyek fogadási piacainak hosszú listáját kínálja. Nincs hiány a fogadási lehetőségekben az EU, NA LCS, LCK és LPL professzionális ligákban. A játékosok választhatnak a mérkőzések győztesei közül, játszhatnak a versenyek győzteseivel, vagy próbálkozhatnak a gyűjtőtétekkel, ha erős érzéseik vannak a jóslataikkal kapcsolatban.

Az élő eSport fogadás minden fogadó számára kulcsfontosságú vonzereje lehet. A 22Bet nagyszerű játék közbeni fogadási szekcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy azonnal beleugorjanak az akcióba, és szerencsét próbáljanak. Ami még jobb, az élő fogadási szorzóik kétségtelenül méltányosak, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nagyszerű értéket kapjanak pénzükért.

A 22Bet kivételesen jól teljesít, amikor különféle fizetési lehetőségeket kínál játékosainak. Az itt engedélyezett fizetési módok hatalmas mennyisége, kezdve a banki átutalásoktól, hitelkártyáktól, például Visa és MasterCard, e-pénztárcáktól, mint a Skrill és Neteller, egészen a kriptovalutákig, mint például a Bitcoin és a Litecoin, vonzóvá teszi az eSport játékosok számára. Egyes esetekben a játékosok használhatják a mobil fizetési szolgáltatásokat, amelyek gyorsan terjednek a mainstream.

Egy másik ok, amiért az eSports játékosok a 22Betet részesítik előnyben, az az, hogy bőséges lélegzetet biztosít ügyfeleinek. Az új játékosok akár 1 euróval is megtehetnek egyetlen fogadással. Ez tökéletes lehetőséget teremt az új játékosok számára, hogy anélkül tanuljanak, hogy szükségtelen kockázatoknak tennék ki magukat. Mindazonáltal a tapasztalt játékosok szabadon hajlíthatnak, és növelhetik nyereményüket az egyszeri fogadásból.

Játékok

A 22Bet eSports galéria a szakma legjobbjai közé tartozik. Sokféle és minőségi eSport játékkal büszkélkedhet, amelyek mindenféle mainstream játékot szimulálnak, beleértve a kézilabdát, a focit, az amerikai futballt, a kosárlabdát és így tovább. 

A 22Bet domináns lövöldözős játékai azonban az első személyű lövöldözős játékok és a többjátékos harci játékok. A 22Bet lefedettsége a változatosságról szól, és arról, hogy az eSport játékosoknak a lehető legjobb lefedettséget biztosítsa.

A legnépszerűbb e-sportok a 22Bet-en

League of Legends (LOL)

A League of Legends a legnépszerűbb eSport játékok közé tartozik. Kétségtelen, hogy a 22Bets megadja a megérdemelt fedezetet. A játékosok rengeteg különleges piacot kínálnak, és az átlagosnál magasabb fogadási szorzókkal. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak lehetőségük van minden meccsre fogadni még a kezdés előtt, de akár valós időben is. 

A 22Bet weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül a LOL játékosai hozzáférhetnek a nemzetközi versenyekhez, valamint a speciális régiókban lejátszott mérkőzésekhez. Az európai LEC, a dél-koreai LCK és az európai LEC vezeti a 22Bet LOL legtöbbet játszott játékok listáját.

Counter Strike: Global Offensive

A Counter-Strike: Global Offensive, a CSGO, az egyik legkövetettebb első személyű lövöldözős játék. A 22Bet CSGO-játékosai általában rengeteg lehetőséget kínálnak a fogadási piacokon kívül. Kezdetben a játékosok fogadhatnak a mérkőzések vagy sorozatok nyerőire. Amellett, hogy maroknyi speciális piaca van, a 22Bet számos nagy versenyt is lefed, amint azok elérhetővé válnak.

DOTA 2

A Dota az egyik legtöbbet játszott játék a 22Betnél. A játék népszerűségét nagyban befolyásolja, hogy az egyik legmagasabb árat kínálja. Ráadásul a 22Bet nem korlátozza kínálatát a zászlóshajó versenyekre, hanem kisebb versenyekre is. 

Az itt tárgyalt fogadási piacok a mindennapi térkép- és sorozatgyőztesektől a kulcsfontosságú célokra tett fogadásokig terjednek. A játékosok például szeretik, ha olyan kritikus eseményekre fogadhatnak, mint az első csapat, amely betör az ellenfél bázisára és más speciális piacokra.

Rakéta Liga

A Rocket League egy másik népszerű eSport fogadási lehetőség. Ez a játék különösen különbözik a többi játéktól, mivel a klasszikus futballelemeket extrém autós akciókkal ötvözi. Emiatt a Rocket League játékok a legjobb választás a fogadók körében, az általuk nyújtott adrenalin miatt. Ezenkívül a fogadási szorzók meglehetősen nagyvonalúak.

Ezen a négyen kívül más lehetőségek is találhatók a 22Bet hivatalos honlapján. Az új játékosok mindig a legnépszerűbb játékokkal indulhatnak útnak. A lakott eSport rész azonban sokkal többet kínál.

Kivonás

Hogyan lehet kivonni a 22Bettel

A 22Bet ugyanolyan egyszerűvé teszi a kifizetéseket, mint a befizetési fogadásokat. Érdemes megjegyezni, hogy a játékosokat arra ösztönzik, hogy ragaszkodjanak a befizetéseknél használt fizetési módokhoz. A legtöbb kifizetési mód esetében a játékosok nagyon egyszerűnek találják az alapokhoz való hozzáférést. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak személyazonosság-ellenőrzést kell végrehajtaniuk a visszavonás befejezése előtt. Íme egy áttekintés a 22Bet számlákról történő nyereményfelvétel lépéseiről:

 • Kattintson az "Alapkivonás" gombra.
 • Válasszon ki egy elérhető kivonást
 • Kövesse a kapott utasításokat a fizetés befejezéséhez

A 22bet bejelöli az összes megfelelő jelölőnégyzetet, ami a kifizetéseket illeti. Annak ellenére, hogy 1,5 €-tól lehetővé teszi a kifizetéseket, nincs kifizetési korlátja. A kifizetési sebesség is pozitív, legtöbbjük nem tart tovább 24 óránál. A hitelkártyás átutalás az egyetlen kiugró érték, amely akár hét napig is eltarthat a jóváírás megjelenéséig.

Bónuszok

Bónuszok a 22Betnél

A 22Betnél nincs hiány játékösztönzőkben az eSport játékosok számára. Mind az új, mind a meglévő játékosok kihasználhatják a bónuszok listáját küldetésük során, hogy maximalizálják hozamukat és minimalizálják a veszteségeiket. Míg a 22Bet promóciós kampányok hosszú listáját futtatja, az eSport játékosai általában arra összpontosítanak, ami rájuk vonatkozik. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a sportolóknak nyújtott minden bónusz felhasználható az eSport szekcióban is. Mivel az eSport rovat gyorsan hatalmas közönséget vonz, az eSport bónuszok változatossága is bővülhet. Kezdetnek itt van egy összefoglaló a 22Bet eSports játékosai számára elérhető bónuszokról.

22Bet befizetési bónusz

A befizetési bónuszt általában azok az új játékosok vehetik igénybe, akik regisztrálnak a kaszinóban. Az új eSports játékosok egy bónuszt kapnak a kaszinóban tett kezdeti befizetésük alapján. A 22Bet bőséges bónuszt kínál az új játékosok által befizetett befizetésre, maximum 122 euróig a sport- és e-sport játékosok számára. 

Ez a bónusz akár 1 euróval aktiválható. Az online kaszinók üzemeltetői által kínált legtöbb bónuszhoz hasonlóan az üdvözlő bónuszra is vonatkoznak bizonyos fogadási követelmények. Azok a játékosok, akik alig várják, hogy kihasználják az eSports bónuszokat, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Menjen egyenesen a 22Bet webhelyére, és hozzon létre fiókot
 • Tegyen be kezdeti befizetést legalább 1 euró értékben. Megjegyzés: a bónusz aktiválásához nincs szükség promóciós kódokra
 • Az első kvalifikációs bónusz megadásakor a 22Bet 100%-kal megegyezik, maximum €122-ig.
 • A kapott bónuszt az eSports játékon 5X kell megforgatni hét napos játékidővel. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak legalább 2/5-ös szorzót kell adniuk a fogadási követelmények teljesítéséhez.

A játékosok a pénteki újratöltési bónuszt is kihasználhatják, amely a meglévő játékosok számára elérhető. Ahogy a neve is sugallja, ez a bónusz minden pénteken igénybe vehető, és lehetőséget ad a játékosoknak akár 100 eurós bónusz megszerzésére, amikor pénteken újratöltik játékszámlájukat.

Regisztrációs folyamat a 22Bet oldalon

A 22Bet-en könnyű elkezdeni. A regisztrációs folyamat a következő három lépésre egyszerűsíthető:

 • Nyissa meg a 22Bet hivatalos webhelyét
 • Kattintson a Regisztráció gombra
 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot, majd kattintson a Befejezés gombra a regisztráció befejezéséhez.

A fiók megnyitásakor a játékosoknak el kell végezniük a KYC ellenőrzést, mielőtt bejelentkezhetnek a fiókjukba. Csak az ellenőrzési folyamat befejezése és a bejelentkezés után teheti meg első befizetését a 22Betnél, mielőtt egyenesen az eSport részre lépne.

Bónuszkövetelmények a 22Betnél

Mint korábban említettük, a 22Bet bónuszaira és promócióira fogadási követelmények vonatkoznak. Így a játékosok csak azután aktiválhatják a befizetési nyereményeket, hogy visszavonják ezeket a követelményeket. Minden olyan játékosnak, aki szeretne részesülni a 22Bet által kínált ösztönzőkből, figyelnie kell a következő tényezőkre:

 • Minősítő tét – A minimális tétnek is nevezett eSport fogadóinak figyelniük kell arra a lehetőségre, hogy a beállított minimális téttel megegyező vagy azt meghaladó fogadást kell tenniük.

 • Minősítési esélyek – A minősítő téthez hasonlóan a minősítési szorzók a minimális szorzókövetelményre vonatkoznak, amelyet meg kell tenni. Ezt a követelményt arra használják, hogy elriasszák a játékosokat attól, hogy elsöprő kedvencektől fogadjanak. Például a 22Bet 1,4-es vagy magasabb szorzó esetén 5-szörösre állítja be a minősítő szorzót.

 • Időkorlátok – Bár nem valószínű, hogy a fogadók nem vesztegetik az idejüket a befizetési bónuszok kihasználásával, figyelniük kell a kvalifikációs időkre. Például a 22Bet játékosoknak a bónusz kézhezvételétől számított egy héten belül teljesíteniük kell a fogadási követelményt. A pénteki újratöltési bónuszt 24 órán belül át kell váltani.

Kifizetések

Kétségtelen, hogy a 22Bet játékosai elegendő fizetési móddal rendelkeznek. A fizetési mód elérhetősége vagy alkalmassága azonban gyakran a játékos földrajzi elhelyezkedésétől függ. Ez azt jelenti, hogy egy adott fizetési mód alkalmassága attól függ, hogy a játékos honnan játszik. 

Például Európában az ügyfelek csak 45 tranzakciós módszert használhatnak. A számok azonban sokkal magasabbak lehetnek, ha globális szinten nézzük. Ide tartoznak az olyan klasszikusok, mint a hitelkártyák és banki átutalások, valamint a különféle e-pénztárcák és kriptovaluták. Íme néhány fő fizetési lehetőség, amelyet a 22Bet játékosai használhatnak.

 • Hitelkártyák, például MasterCard és Visa
 • E-pénztárcák, mint például a Skrill, a Perfect Money, az Epay, a Stickpay és a Jeton Wallet
 • Fizetési rendszerek, mint például a Neteller, az ecoPayz és a Payeer
 • Prepaid kártyák, például Paysafecard és Neosurf
 • Banki átutalások
 • Többek között olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum, a Dogecoin és a Verge. Általában a 22Bet 29 különböző kriptovalutával történő fizetést fogad el.

A minimális fizetési összeg 1 euró. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a fogadási szolgáltató nem határoz meg felső határt a befizetésekre. A maximális befizetés összegét azonban kizárólag a kiválasztott fizetési kereskedő feltételei határozzák meg.

A választott fizetési módtól függően a befizetések költségekkel járhatnak. A legtöbb fizetési módot nem kell fizetni (ingyenes). A játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy a számlájukról vagy a nevük alatt vezetett e-pénztárcájukról fizessenek be. Ennek elmulasztása esetén fennáll a veszélye annak, hogy fiókját csalásként kezelik.

Betétek

Hogyan lehet befizetni a 22Bet-nél

 • Ahhoz, hogy pénzt utaljanak be számlájukra, a játékosoknak fel kell keresniük a hivatalos 22Bet webhelyet a hivatalos alkalmazás használatával
 • Keresse meg a "befizetés" ikont a kezdőlapon, és kattintson rá
 • Válassza ki a kívánt fizetési módot a megjelenő listából
 • Adja meg a vonatkozó adatokat
 • Erősítse meg vagy érvényesítse a fizetést, és várja meg, amíg jóváírásra kerül a számlán.

Responsible Gaming

A 22Bet büszke arra, hogy biztosítja a játékosok szórakozását, ezért határozottan támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot. Ennek fényében a játékosoknak törekedniük kell arra, hogy meghatározzák fogadási limiteiket, és ha lehetséges, éljenek a menedzsment eszközökkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy beállítsák és ellenőrizzék limiteiket.

A szerencsejáték a szórakozás egyik formája, és soha nem lehet teher senki életére. Így. Kerülje el, hogy kölcsönkérjen fogadást kedvenc eSport eseményeire, ne költse el a költségvetését meghaladó összeget, vagy ne használjon más célra szánt pénzt, mivel ez jelentős kihívásoknak teheti ki Önt és a környezetében élőket.

A 22Bet eSportot és egyéb szerencsejátékokat kínál, hogy a játékosok jól érezzék magukat. A szerencsejátékkal küszködő játékosokat mindig arra bátorítjuk, hogy kérjenek segítséget.

Támogatás

Sajnos mindig fennáll annak az esélye, hogy nehézségekkel kell szembenéznie a fogadási támadások során. Mivel a problémák minden fogadási platformra jellemzőek, a legtöbb játékos különösen aggódik amiatt, hogy olyan fogadási oldalakat kapjon, amelyek érzékeny ügyfélszolgálati csapattal rendelkeznek, amely gyorsan reagál vagy kezeli a játékosok előtt álló problémákat.

A 22Bet megbízható támogatást kínál. Először is, a webhely intuitív és könnyen navigálható. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak ritkán kell folyamatosan a támogató csapathoz fordulniuk. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosok választ találhatnak néhány gyakori kérdésre, ha ellátogatnak a GYIK részbe.

Azok a kezdők, akik szeretnének megtanulni a különböző eSport játékok köteleit, kétségtelenül nagyra értékelik a szakemberekkel való interakciót. Ez a fogadóirodák szilárd terméke az eSport szerelmeseinek. A nap 24 órájában rendelkezésre álló, sokoldalú ügyfélszolgálati csapattal a játékosok mindig érdeklődhetnek, vagy jelezhetik az oldallal kapcsolatos problémákat. A játékosok az alábbi módszerek bármelyikével kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal:

 • Email
 • Mobil szám
 • Élő chat

A segítséget kereső játékosok biztosak lehetnek abban, hogy aggályaikat időben és időben kezelik.

Számla

A fogadás megkezdéséhez minden játékosnak számlát kell nyitnia a 22Betnél. A számlanyitási folyamatban az a jó, hogy viszonylag egyszerű és néhány perc alatt befejezhető. A regisztrációs eljárás azonban nagymértékben hasonló a webhelyen és a mobiljátékban.

Hogyan hozzunk létre egy fiókot

 • Ha számítógépen szeretne játszani a 22Bet-en, kövesse az alábbi lépéseket:
 • Nyissa meg a 22Bet weboldalát
 • Kattintson a "regisztráció" gombra
 • Töltse ki személyes adatait (teljes név, e-mail cím, telefonszám és születési dátum), és adja meg az adatokat
 • Várjon egy azonnali szöveges üzenetet a 22Bet bejelentkezési adataival

A 22Bet-en mobilalkalmazásukon keresztül történő regisztrációhoz a játékosoknak a következő regisztrációs eljárást kell követniük:

 • Töltse le a 22Bet alkalmazást
 • Indítsa el az alkalmazást okostelefonján
 • Kattintson a "regisztráció" ablakra
 • Töltse ki a szükséges személyes adatokat
 • Hozzon létre egy fiókot
 • SMS-t kap a felhasználónevével és jelszavával
 • Jelentkezzen be és kezdjen el játszani

A játékosok ezután egyenesen a fő navigációs menü eSport részéhez léphetnek.

Biztonság

A 22Bet egy biztonságos online kaszinó. Ezt a bukmékert a curacaói szerencsejáték-hatóság engedélyezte, amely az online szerencsejáték-ipar kiemelkedő joghatósága. Biztonságának további fokozása érdekében a 22Bet előrehaladott állapotban van, amikor akkreditációt kér a gibraltári Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától.

Az üzemeltető feltételei szerint minden szükséges intézkedést megtett az ügyfelek adatainak vagy pénzeszközeinek védelme érdekében. A 22Bet a legújabb 128 bites SSL titkosítási technológiát alkalmazza, amely védi fogadói adatait. Még jobb, ha ezen a webhelyen a játékosok tisztességes játékot folytatnak.

A legtöbb online kaszinóhoz hasonlóan a 22Bet is szorosan véd azokkal a szervezetekkel, amelyek értékelik az online szerencsejáték integritását és tisztességességét. A 22Bet auditált és tanúsított vezető harmadik felek csoportjaitól, többek között a Gaming Labs Internationaltől (GLI), a Technical Systems Testing-től (TST), valamint az E-Commerce and Online Gaming Regulation and Assurance-tól (eCOGRA).

Az évek során nem merült fel semmilyen állítás vagy aggodalom a 22Bettel kapcsolatban, mint átveréssel kapcsolatban. Tegyük fel azonban, hogy egy játékosnak személyes aggályai vannak, amelyek veszélyeztethetik biztonságát a helyszínen. Ebben az esetben bármikor felvehetik a kapcsolatot a 22Bet támogatási rendszerével, amely viszont azonnal megfelelő megoldást kínál.

Tippek És Trükkök

Az eSport játékosként való stratégiák kidolgozásának egyik legalapvetőbb eleme a fogadási tippek felhasználásának képessége. A játékosoknak nem kell kizárólag tippadókra hagyatkozniuk; meg kell tanulnia és ki kell dolgoznia egy személyes stratégiát, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló piacokból. Ezt szem előtt tartva, itt van néhány általános eSport fogadási tipp és trükk, amelyeket minden játékosnak meg kell fogadnia az általános fogadási stratégiája kidolgozása során.

# 1 Ügyeljen a statisztikai adatokra

Az olyan fogadási oldalak, mint a 22Bet, mindent megtesznek annak érdekében, hogy statisztikai betekintést nyújtsanak a rangsorolástól, a korábbi versenyek eredményeitől és a mérkőzések előzményeitől a csapatforma útmutatókig. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a játékosoknak minden reményüket a statisztikákra kell alapozniuk; meglepetések a napirendek.

#2 Játssz a játékkal

A játékkal való játék nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a játékos jobban megértse a játékot és annak bonyolultságát. Az eSport-alapú események megértése és az értékes készségek elsajátítása kulcsszerepet játszik abban, hogy a játékosok jobb jóslatokat készítsenek.

# 3 Keressen értéket

A nyereséges fogadás kulcsa a legjobb hozamot ígérő piacok megtalálása. Újra és újra előfordulhat, hogy a fogadóirodák tévednek az előrejelzéseikben. Ezért az e-sport fogadóinak mindig nyitott szemmel kell járniuk minden vélelmezett valószínűségre, és fejüket kell fordítaniuk ezekre az előrejelzésekre. Az eSport fogadások sikere a bukméker oddsaiból eredő érték megtalálása.

#4 Koncentráljon egyszerre egy eSport eseményre

Ahelyett, hogy részleges ismeretekkel rendelkezne több eSport eseményről, mindig jobb, ha egy szakértőnek lenni. Az összpontosítás kulcsfontosságú abban, hogy segítsen bármely játékosnak azonosítani az értékes fogadásokat. Ha egyszer elégedett egy bizonyos eseménnyel, mondjuk LOL, bármikor áttérhet egy másikra, amelyet érdekesnek talál.

Gyik

Hogyan javíthatja egy játék a nyerési esélyeiket?

A legtöbb szerencsejátékhoz hasonlóan gyakran a bukméker nevet utoljára. Az eSports játékosok azonban számos módon növelhetik nyerési esélyeiket a kaszinóban. Kezdetnek a felelős szerencsejáték erősen ajánlott. A stratégia és a páros jó megértése szintén segíthet a játékosnak abban, hogy megalapozott döntéseket hozzon.

Mi történik, ha egy játékos elfelejti a jelszavát?

Számos okból előfordulhat, hogy a játékos nem tud hozzáférni a fiókjához. A 22Bet azonban a lehetségesnél könnyebbé teszi a jelszó-visszakeresési folyamatot; kattintson az "elfelejtett jelszó" linkre, és küldje el e-mailjébe a jelszó-visszaállítási hivatkozást. Ennek a folyamatnak könnyűnek kell lennie. Az ügyfélszolgálati részleg azonban mindig készen áll a segítségére, ha a játékos bármilyen problémát tapasztal a fiókjához való hozzáférés során.

Mikor használja a játékos a bónuszát?

Mind az új, mind a meglévő eSportok kihasználhatják a 22Bet bónuszainak hosszú listáját. Az időzítés azonban kulcsfontosságú, tekintve, hogy ezeknek a bónuszoknak a többségére fogadási követelmények vonatkoznak, amelyek meghatározzák azt az időtartamot, ameddig a játékosnak fel kell használnia a bónuszt. Ami az időzítést illeti, a játékosnak csak figyelnie kell a fogadási követelményekben meghatározott limitekre. Ha nem használja ki a bónuszt, amíg az még aktív

Miért élvezik a játékosok a 22Bet eSportot?

A 22Bet minden megfelelő négyzetet bejelöl, ami az eSport játékot illeti. Ez a bukméker piacok széles skáláját, nagyszerű esélyeket és bőséges bónuszajánlatokat kínál a kezdőknek. A problémákkal küzdő játékosok percek alatt megoldják a problémát a 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhetően.

Kinek van korlátozása a játékban?

Azt is érdemes megjegyezni, hogy rengeteg korlátozott nemzet létezik, amelyek közül néhány a világ legnagyobb gazdaságai közé tartozik. Előfordulhat, hogy az olyan országokból származó játékosok, mint Oroszország, Egyesült Királyság, Kína, Egyesült Arab Emírségek, Svájc, Észtország és Málta, nem férhetnek hozzá a 22Bethez. Azonban sokféleképpen megkerülheti ezeket a korlátozásokat, például VPN használatával.

Hol férhet hozzá a játékos az elérhető eSport fogadásokhoz?

A játékosok csak úgy férhetnek hozzá a 22Bet elérhető eSports játékaihoz, ha felkeresik hivatalos weboldalukat vagy a hivatalos alkalmazást. Bármelyik opciót is használja a játékos, egy egyszerű kattintással a navigációs menü „eSport szakaszára” megtekintheti az adott pillanatban elérhető összes eSport eseményt, és lehetővé teszi a fogadások megtételét.

Milyen bónuszajánlatokat igényelhet egy eSport játékos?

A 22Bet ösztönzők hosszú listáját kínálja az eSport játékosoknak, amelyek sportfogadásoknál is felhasználhatók. Az üdvözlő bónusz mellett az eSports játékosok új promóciókat is igénybe vehetnek, beleértve a készpénzes jutalmakat, a napi ingyenes pörgetéseket, az újratöltési bónuszokat, vagy akár egy bónuszt a fogadások szerencsétlen sorozatához.

A 22Bet biztonságos és komoly?

Ismert tény, hogy a 22Bet néhány éve a piacon van. Ez azonban semmilyen módon nem utal negatív fényben a megbízhatóságra. Végtére is, nem voltak negatív címek erről a fogadási szolgáltatóról. Az a tény, hogy a 22Bet Curacao karibi licencével rendelkezik, még inkább hangsúlyozza a biztonságot.
Akarat?

Kötethettem-e eSport fogadásokat útközben?

Igen. A 22Bet tisztában van azzal, hogy a legtöbb játékos manapság szívesebben köt okostelefonjával, mint számítógépe mögött. Tehát a 22Bet teljes hozzáférést biztosít az eSport játékokhoz, lefedve az összes lehetséges piacot, valamint a 22Bethez kapcsolódó egyéb fogadási tevékenységeket.

Total score8.7

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 2018
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (74)
ATM Online
Alfa Bank
Alfa Click
Apple Pay
AstroPay
AstroPay Card
AstroPay Direct
BPay
Bank Wire Transfer
Bitcoin
Bitcoin Cash
Boku
Boleto
Bradesco
CEP Bank
CartaSi
Credit Cards
Crypto
Dankort
Debit Card
DineroMail
Dogecoin
EPS
EcoPayz
EnterCash
Entropay
Ethereum
Euroset
Euteller
Fast Bank Transfer
FastPay
GiroPay
Google Pay
Instant Banking
LifeCell
Litecoin
Maestro
MasterCard
Megafon
Megafone
Mobile payments Beeline
Moneta
Multibanco
Neosurf
Neteller
Nordea
PAGOFACIL
Pago efectivo
PaySec
Paybox
Payeer
Paysafe Card
Perfect Money
Postepay
Prepaid Cards
Privat24
QIWI
Quick Pay
Rapida
Redpagos (by Neteller)
Sberbank Online
Siru Mobile
Skrill
Skrill 1-Tap
Sofortuberwaisung
Tele2
Teleingreso
Trustly
UnionPay
Visa
WebMoney
Yandex Money
ePay
ePay.bg
BónuszokBónuszok (12)
Befizetés nélküli bónuszBefizetési bónuszBónuszkódok
Free Spins Bónusz
Heti bónusz
High-roller bónusz
Ingyenes pénzes bónusz
Mérkőzésbónusz
Pénzvisszatérítési bónuszRegisztrációs bónusz
Újratöltési bónusz
Üdvözlő bónusz
JátékokJátékok (73)
Agárverseny
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baseball
Biathlon
Bingó
Blackjack
Boat Race
Box
CS:GO
Chess
Craps
Curling
Cycling
Darts
Dota 2
Dragon Tiger
Dream Catcher
FIFA
First Person Baccarat
Floorball
Formula 1
Futball
Futsal
Golf
Handball
Háromlapos póker
Injustice
Jéghoki
Kaparós sorsjegyek
Kaszinó Hold’em
Kenó
Kosárlabda
Krikett
Labdarúgás-fogadás
Lacrosse
League of Legends
Live Cow Cow Baccarat
Live Fashion Punto Banco
Live Oracle Blackjack
Live Progressive Baccarat
Lóverseny
MMA
Macau Squeeze Baccarat
Madzsong
Mortal Kombat
Motorverseny
Nyerőgép
Pai Gow
Politika
Punto Banco
Póker
Rocket League
Rugby
Rulett
Sic Bo
Snooker
Sport
Sportfogadás
Street Fighter
Surfing
Table Tennis
Tekken
Television
Tennis
UFC
Videópóker
Virtual Sports
Volleyball
Winter Sports
Ügetés
LicencekLicencek (2)
Curacao
UK Gambling Commission
NyelvekNyelvek (39)
Hindi
albán
angol
arab
azerbajdzsáni
bolgár
cseh
dán
finn
francia
grúz
görög
holland
horvát
héber
indonéz
japán
kazah
koreai
kínai
lengyel
macedón
magyar
norvég
német
olasz
orosz
osztrák német
portugál
román
spanyol
svéd
szerb
szlovák
thai
török
vietnami
észt
ír
OrszágokOrszágok (164)
Albánia
Algéria
Andorra
Angola
Anguilla
Argentína
Aruba
Ausztria
Ausztrália
Azerbajdzsán
Bahama-szigetek
Bahrein
Banglades
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bhután
Bissau-Guinea
Bolívia
Bosznia-Hercegovina
Brazília
Brit Virgin-szigetek
Brunei
Bulgária
Burkina Faso
Burundi
Chile
Cocos [Keeling] Islands
Comore-szigetek
Cook-szigetek
Costa Rica
Csehország
Csád
Dominika
Dominikai Köztársaság
Dzsibuti
Dánia
Dél-Korea
Dél-afrikai Köztársaság
Ecuador
Egyesült Arab Emírségek
Egyiptom
Elefántcsontpart
Eritrea
Fidzsi
Finnország
Franciaország
Fülöp-szigetek
Gabon
Gambia
Ghána
Grenada
Grúzia
Guatemala
Guinea
Guyana
Görögország
Haiti
Honduras
Hongkong KKT
India
Indonézia
Irán
Izland
Izrael
Jamaica
Japán
Jemen
Jordánia
Kajmán-szigetek
Kambodzsa
Kamerun
Kanada
Karácsony-sziget
Katar
Kenya
Kirgizisztán
Kiribati
Kolumbia
Kongó - Kinshasa
Kuba
Kuvait
Kína
Közép-afrikai Köztársaság
Laosz
Lesotho
Libanon
Libéria
Liechtenstein
Litvánia
Luxemburg
Líbia
Madagaszkár
Makaó KKT
Malajzia
Malawi
Maldív-szigetek
Mali
Man-sziget
Marokkó
Marshall-szigetek
Mauritánia
Mexikó
Mianmar (Burma)
Moldova
Monaco
Mongólia
Montenegró
Mozambik
Namíbia
Nauru
Nepál
Nicaragua
Niger
Nigéria
Niue
Omán
Pakisztán
Palau
Palesztin Terület
Panama
Paraguay
Peru
Portugália
Pápua Új-Guinea
Ruanda
San Marino
Seychelle-szigetek
Sierra Leone
Srí Lanka
Suriname
Svájc
Szamoa
Szaúd-Arábia
Szenegál
Szerbia
Szingapúr
Szváziföld
Szíria
Tajvan
Tanzánia
Thaiföld
Tunézia
Tuvalu
Tádzsikisztán
Törökország
Türkmenisztán
Uganda
Ukrajna
Uruguay
Vanuatu
Venezuela
Vietnám
Zambia
Zimbabwe
Zöld-foki Köztársaság
Észak-Macedónia
Észtország
Írország
Örményország
Új-Kaledónia
Új-Zéland
Üzbegisztán
SzoftverekSzoftverek (50)
1x2Gaming
BGAMING
Belatra
Betdigital
Betsoft
Big Time Gaming
Booming Games
Booongo Gaming
Casino Technology
EGT Interactive
Elk Studios
Endorphina
Felix Gaming
Fugaso
GameArt
Gameplay Interactive
Gamevy
Habanero
Inbet Games
Iron Dog Studios
Join Games
Lightning Box
Microgaming
Mr. Slotty
Multislot
NetEnt
NextGen Gaming
Noble Gaming
Nolimit City
OMI Gaming
Oryx Gaming
PariPlay
Platipus Gaming
Play'n GO
PlayPearls
Playson
Pragmatic Play
Quickspin
Red Rake Gaming
Red Tiger Gaming
Rival
Side City Studios
Spigo
Spinomenal
Thunderkick
Tom Horn Gaming
TopTrend
Wazdan
Xplosive
ZEUS PLAY