Legjobb Overwatch Liga fogadóirodák

Az egyik legelső professzionális esport liga, az Overwatch League vagy Overwatch Liga (OWL) egy minden évben megrendezett nemzetközi verseny. Blizzard Entertainment 2018-ban indította el a ligát 12 csapattal. A következő évben ez a szám 20-ra nőtt, így a liga híresedni és terjeszkedni kezdett. Ahogy az Overwatch játék kezdett egyre nagyobb hírnévre szert tenni, úgy a játék a 2018-ra 50 millió játékossal büszkélkedhetett.

A hivatásos esport játékosok fizetése 50,000 dollár körül mozgott minimum 1 éves szerződési feltétellel - ebbe a visszavonulás, egészségügyi biztosítás, lakhatás és étkezés is beletartozik. Az első szezonban a liga bajnokai 1 millió dolláros bónuszt tudtak zsebre tenni.

Az Overwatch-rólMiért népszerű az Overwatch League?Miért népszerű fogadni erre a versenyre?Népszerű csapatok
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Az Overwatch-ról

Az Overwatch-ról

Overwatch 2016-ban lépett piacra, többjátékos csapatjátékként, amelyet a Blizzard Entertainment készített és adott ki. A játék minden játékost a két csapat egyikéhez rendel. Minden csapatnak hat játékosa van a játék karakterlistájáról vagy "hősökről". Minden hős különböző képességekkel csatlakozik a játékhoz, amelyek segítenek a csapatnak elérni a térképen szereplő célokat.

A játékosok az 1. jóváhagyási szintről kezdenek, majd az 5. szintre haladnak. Minden jóváhagyás hatással van a játékos jóváhagyási szintjére. Ha egy játékos nem kap további támogatásokat, szintje csökkenhet. A játék jelentési rendszerében lévő büntetések szintén megfoszthatják a játékost az ajánlásaitól.

Jutalmak

A játékosok zsákmánydobozokat kaphatnak, a jóváhagyási szinttől függően. A magasabb szintek nagyobb számú Loot Box-ot eredményeznek. Miután egy játékos végrehajt egy bravúrt vagy mutat ki tehetségét, a játék feloldja a tiszteletjelvényt. Az összes trófea lebontása elérhető a főmenü karrier áttekintés részében. A játékosok megoszthatják ezeket az eredményeket barátaikkal.
A játék során a játékos magasabb szinteket ér el, és feloldja a hős hangzásának és kinézetének testreszabásának lehetőségeit. A karakter testreszabása a Hero Gallery főmenüjében is elérhető.

Loot

A Loot Boxes testreszabási lehetőségeket is kínál. A játékos minden szinten felold egy dobozt. A játékosok krediteket is kapnak, hogy további testreszabási lehetőségeket vásárolhassanak. Egy játékos minden 10. szinten kap egy portrékeretet, amíg az összeset meg nem szerezte.

Az Overwatch közössége

Az Overwatch egykor élénk, termékeny közössége az elmúlt években megfogyatkozott. Ennek ellenére, 2022-ben havi közel 7 millió játékossal, a játék még mindig él, és világszerte vonzza a részvételt az online esport fogadási oldalakon. Mivel a legtöbb játékos aktív a közösségi médiában, a játék továbbra is csökken a 2018-as 50 millióról a legutóbbi számokra. Bár a legtöbb játékban évről évre csökken a játékosok részvétele, az Overwatch drámai játékoscsökkenése nem sok jót ígér a jövőre nézve. Egyes szakértők az új tartalom és frissítések hiányával tartják számon a játék visszaesését a játékosok körében.

A League of Legends, a Fornite és más népszerű játékok játékosainak részvételéhez képest az Overwatch 6 millió játékosa egy csepp a kosárban. Ezek az online játékok hatalmas játékosszámról számolnak be, ami az Overwatchot a bővülő esport piac és a legjobb esport versenyek mögött hagyja.

Az Overwatch-ról
Miért népszerű az Overwatch League?

Miért népszerű az Overwatch League?

Ennek ellenére az OWL továbbra is népszerű, és a legnagyobb esport versenyek versenylehetőséget kínál a játékosoknak. A professzionális csapatok más ligák játékosait keresik, amelyeket a Blizzard irányít. 2017-ben az Open Division megnyitotta a kaput az amatőr csapatok előtt, hogy a profi ligákhoz hasonló struktúrában versenyezzenek a nagy esport versenyeken. A kvalifikált játékosok regionális mérkőzésekre vetítve lépnek be az amatőr posztszezonba.

Kis jutalmat kapnak azok a játékosok, akik a rájátszás előtt befejezik a szezonbeli meccseket egy csapatban. A jóváírás a Blizzard digitális áruházában váltható be. A sikeres regionális csapatok díjakat nyerhetnek. Az Open Division játékosai hét régióból érkeznek, köztük Dél-Amerikából, Csendes-óceáni térségből, Észak-Amerikából, Koreából, Európából, Kínából és Ausztráliából.

A sikeres játékosok és csapatok egy kisebb ligába, az Overwatch Contendersbe költöznek. 2018-ban a Blizzard elindította a Contenders-t, hogy egyesítse a regionális versenyeket oly módon, hogy az támogassa az Overwatch League-et. A versenyzők globális divíziókból állnak, amelyekben több csapat is szerepel. Minden csapat amatőr és profi játékosokból állhat. A Contender csapat, ha kapcsolatban áll az Overwatch League akadémiai csapatprogramjával, két játékossal írhat alá szerződést, hogy oda-vissza mozogjanak az akadémiai csapat és az OWL csapat között.

Az Open Division bajnokcsapatai a Contendersbe költöznek, hogy esport bajnokságokban versenyezzenek. A Blizzard 2018-ban két részleggel bővült, Dél-Amerikával és Ausztráliával. A méltányosság előmozdítása érdekében a Blizzard 2019-re háromra korlátozta a csapat régióján kívülről induló játékosok számát.

Miért népszerű az Overwatch League?
Miért népszerű fogadni erre a versenyre?

Miért népszerű fogadni erre a versenyre?

Az Overwatch üdvözli az új játékosokat, amatőr és profi játékosokat egyaránt. A játék nehézségi szintje oldalsó opcióvá teszi a Counter-Strike játékosok számára, akik változást keresnek, vagy újoncok számára, akik izgalmat keresnek. A jól szervezett módokkal, élénk színekkel és érdekes karakterekkel a játék vizuálisan vonzó és ösztönző a játékosok számára. Vizuális animációk és effektusok vezetik a játékosokat, hogy mutassák meg nekik a szükséges lépéseket a csapat győzelméhez.

Az Overwatch játékosai és rajongói nem az egyetlenek, akik élvezik a játékot. Az esport versenyekre való fogadási lehetőségek bőségesek, mivel az online sportfogadások lehetővé teszik a rajongók számára, hogy a mérkőzések kimenetelére, a csapat sikerére és az egyes játékosok eredményeire fogadjanak. A legtöbb e-sporthoz hasonlóan az Overwatch is népszerű választás azoknak a szerencsejátékosoknak, akik elemzik a csapatokat és kiválasztották a kedvenceket.

Fogadás az Overwatch Ligára

Fontos, hogy a fogadás előtt tájékozódjon az Overwatch League-ről. A játék ismerete elengedhetetlen a jó fogadás megkötéséhez. A legtöbb sportfogadó rengeteg információt kínál a játékról és a csapatokról, lehetővé téve a szerencsejátékosok számára, hogy alaposabban tájékozódjanak. nézd meg a választási lehetőségeket és az esélyeket az alapok fogadása előtt. A részletes információk tartalmazhatnak naprakész információkat az eseményekről, versenyekről és bajnokságokról. A játék változásairól és a játékosokkal kapcsolatos frissítésekről szóló hírek szintén hasznosak. A szorzókkal, mérkőzésekkel és egyéni játékosokkal kapcsolatos létfontosságú információk birtokában a szerencsejátékos jó eséllyel komoly fogadást tesz.

A tervezés elengedhetetlen eleme az esport versenyekre való fogadásnak. Az újoncok számára az OWL liga követése a fogadás előtt értékes betekintést nyújthat a játék működésébe és a csapatok győzelmébe. Például a játékosok és csapatok helyezései értékes információkat szolgáltathatnak a fogadáshoz. Azonban azok a feltörekvő játékosok, akik az amatőr ligákban sikeresek voltak, versenyképesek maradhatnak az OWL-ben is. Az egyének és csapatok vizsgálata segíthet a szerencsejátékosnak legyőzni az esélyeket, amikor eljött a fogadás ideje.

Sőt, a sportfogadás kutatása biztosítja, hogy a szerencsejátékos egy engedélyezett, megbízható fogadási platformmal foglalkozzon. A jó hírű bukmékerek a legjobb szorzókat és naprakész információkat biztosítják a versenyekről és a játékosokról. Az információ elengedhetetlen a megalapozott fogadási döntés meghozatalához. A licitálónak meg kell értenie a csapat vagy a játékos helyezését a fogadás előtt.

Ezenkívül a népszerű platformok lehetőséget nyújtanak a hasonló gondolkodású Overwatch-rajongókkal való szocializációra. Központként a sportfogadás megkönnyíti fogadási stratégiák megvitatása tapasztalt szerencsejátékosokkal. A fogadási konszenzus nem mindig valósul meg, de esetenként a közösséggel folytatott információcsere felemelheti a fogadók szerencsejáték-stratégiáját.

Miután kiválasztotta egy jól áttekintett sportfogadási platformot, regisztráljon egy fiókot. Könnyű befizetni és elkezdeni a fogadást. A népszerű platformok nemzetközileg elismert digitális pénztárcákhoz, banki átutaláshoz és kriptovaluta befizetéshez kínálnak hozzáférést a szerencsejátékosok számára.

Miért népszerű fogadni erre a versenyre?
Népszerű csapatok

Népszerű csapatok

Az Overwatch csapatok jelentik a szikrát, ami felkelti a rajongók izgalmát a játékkal kapcsolatban. Az egyik oka annak, hogy a játék még mindig életben van, a versenyezni szerető játékosok dinamikus játéka. Az egyes játékosok ikonikus státuszt érnek el az interneten, ami a rajongók és a játékrajongó dicséretéből fakad. Ez a három az OWL-mérkőzések megnyerésétől a versenyeken való részvételig szerte a világon csapatok kiemelkedő globális versenytársakként.

Cloud9

Még mindig az Overwatch erőműveként tartják számon, Cloud9 folyamatosan az élmezőnyben áll minden versenyen. A gyakran kedvencnek tartott csapat sok versenyen alulmarad a második helyen. Ennek ellenére a Coud9 megnyert néhány köztiszteletben álló címet, mint például az ONAG Invitational és az Agents Rising.

CSAPAT Irigység/CSAPAT Irigység

A Team Envyust, mai nevén Team Envy-t, még mindig a Nyugat egyik legjobb csapataként tartják számon. A csapatok rekordja tartalmazza az Operation Breakout, az OG Invitational és más jelentős események első helyezéseit. Az OWL első szezonjában a bajnokságban a Team Envyus dominált a dél-koreai csapatok ellen, és jól teljesített a liga többi csapatával szemben. A csapat bejutott a 2019-es rájátszásba és vereséget szenvedett a Vancouver Titans ellen.

Misfits

A Misfits uralja a versenyeket, megnyerve a The Battle-t és az európai Atlantic Showdown selejtezőt. Ahogy a csapat továbbra is nyer, minden játékos és a kollektív csapat a legjobb European Outreach versenytárs a piacon.

Népszerű csapatok

Legújabb hírek

Overwatch fogadás: praktikus kezdőknek szóló útmutató
2023-01-05

Overwatch fogadás: praktikus kezdőknek szóló útmutató

Az online esport fogadásnak megvan a maga kihívása. Nehéz lehet meghatározni az Overwatch fogadást, mivel a számos üzemeltetőnek és mindenkinek meg kell ragadnia a trigger pontokat a különböző játékmódokban és lehetőségekben.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close