FIFAe World Cup fogadás 2023

Ez a FIFAe Világkupa fogadási útmutató mindent tartalmaz, amit az eSport fogadás rajongóinak tudniuk kell erről az eSport tornáról, miért népszerű, és ami még fontosabb, a FIFAe World Cup versenyeken való fogadásról. A FIFAe World Cup a FIFA fociszimulációs videojáték eSport versenye. A tornát először 2004-ben rendezték meg, amikor FIFA Interactive World Cup (FIWC) néven ismerték, majd 2018-ban átkeresztelték FIFA eWorld Cup-ra (FeWC).

Később, 2020-ban a torna megkapta jelenlegi nevét, FIFAe World Cup, hogy kiegészítse a FIFA által elindított FIFAe eSport versenysorozatát.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Minden, amit a FIFAe világbajnokságról tudni kell

Minden, amit a FIFAe világbajnokságról tudni kell

A FIFAe világbajnokságnak, ahogy a neve is sugallja, részben a FIFA ad otthont. Ez a játék kiadójával, az Electronic Arts-szal (EA) együttműködve történik. A verseny a világ minden tájáról vonzza a legjobb tehetségeket.

Érdekes módon a FIFAe Világkupa-bajnokság tartja a rekordot legnagyobb online eSport verseny figyelembe véve, hogy játékosok milliói vesznek részt a kezdeti online kvalifikációs szakaszokban. Például a 2017-es FIFA Interaktív Világbajnokság (FIWC17) legalább 7 millió játékost vonzott.

Ahhoz, hogy a FIFAe Világkupa ligában játszhassanak, a játékosoknak a FUT Divisions Riválisában kell versenyezniük, mielőtt a FIFAe World Cup online versenyeken 10 régióban megküzdhetnek. A cél a rájátszásba jutás és a FIFAe világbajnokságra való kvalifikáció.

Minden, amit a FIFAe világbajnokságról tudni kell
Mindent a fociról

Mindent a fociról

A FIFAe világbajnokság a legrangosabb verseny az országban foci szimulációs sport videojáték, FIFA. A franchise uralta a listákat most, amikor a futball a legnépszerűbb sport a bolygón. A statisztikák szerint több mint 4 milliárd futballkövető és 250 millió aktív játékos van több mint 200 országban.

A játék legfontosabb globális torna a FIFA World Cup, a világ legrangosabb labdarúgótornája. A világbajnokságon kívül több tucat élvonalbeli labdarúgó-bajnokság létezik, például az angol Premier League, a spanyol La Liga, a német Bundesliga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1, hogy csak néhányat említsünk. Az akciók nagy része az európai bajnokságokban zajlik, de rengeteg tehetség van Dél-Amerikában és Afrikában is.

Ma, a foci a legnépszerűbb sport a következő, sőt a bevételek tekintetében. Hatalmas befektetéseket vonz, és szponzorokat kap a világ vezető márkáitól. Ebben a sportban vannak a legértékesebb sportcsapatok és a leggazdagabb sportolók is.

Mindent a fociról
FIFAe World Cup fogadási piacok

FIFAe World Cup fogadási piacok

Az egyik nagyszerű dolog a FIFAe világbajnokság fogadási piacaival és szorzóival kapcsolatban, hogy ugyanazok, mint a hagyományos futballfogadásoknál.

Tekintettel a fogadási lehetőségek, az eSport fogadói az összes fogadási piacon fogadhatnak tipikus focifogadásban. A játékosok fogadhatnak a meccsgyőztesre, a legnépszerűbb piacra, ahol a fogadónak meg kell jósolnia, hogyan fog végződni a játék az első félidőben, a második félidőben vagy az utolsó sípszó után. Vannak olyan összesítések is, ahol a játékosok fogadhatnak a gólok, szögletrúgások, lapok és így tovább.

Egyéb piacok közé tartozik az over/under, az ázsiai hendikep, mindkét csapat szerez gólt/nem szerez gólt, kettős esély, döntetlen, nem fogadás, versenygyőztes és ACCA fogadás. A FIFAe World Cup játék közbeni fogadásokat is kínál, ahol a fogadók a folyamatban lévő mérkőzésekre fogadhatnak.

A FIFAe világbajnokság fogadási esélyeinek megértése

Amikor arra kerül sor fogadási szorzók, ezek is ugyanúgy működnek, mint a hagyományos foci fogadásban. Három szorzóformátum létezik; tizedes (európai) odds, tört (brit) odds és Moneyline (amerikai) odds. A rekord kedvéért a fogadási szorzók bukmékerenként változnak, ezért mindenképpen tájékozódjon arról, hogy a FIFA online eSport fogadási oldalai közül melyek a legmagasabb szorzók.

FIFAe World Cup fogadási piacok
Miért népszerűek a FIFAe világbajnokságok fogadása?

Miért népszerűek a FIFAe világbajnokságok fogadása?

Kétségtelen, hogy a FIFAe világbajnokságnak sok rajongója van. Több oka is magyarázza, hogy ez az esemény miért vonz ekkora tömegeket és nézőket.

A futball népszerűsége

Először is, mivel a foci a legnépszerűbb sport, a FIFAe világbajnokság előnyt jelent. Több mint 4 milliárd focirajongó van, és figyelembe véve a népszerűségét online videojátékok Manapság határozottan a futballrajongók hatalmas tömege játszik futballszimulációs játékokat, vagy követi a futball eSport színterét.

A FIFA sikere

A másik ok, amiért a FIFAe World Cup előkelő helyet foglal el az eSport versenyek listáján, az a tény, hogy a FIFA a legjobb futballszimulációs videojáték, megelőzve a Konami PES eFootballját. Az EA Sports valósághűséget oltott a játékba, és monopóliumot élvez valódi csapatokkal, valódi stadionokkal és valódi játékosokkal szemben.

Több millió résztvevő

Azt is nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy a FIFA az eSport legnagyobb online versenye. A legtöbb eSport eseménytől eltérően, amelyek csak néhány játékost vonzanak, FIFA-rajongók milliói vesznek részt a kezdeti szakaszban, mielőtt a verseny a globális színtéren csúcsosodik ki. Emellett a FIFAe világbajnokság hatalmas nyereményalapot vonz. A legutóbbi részlet 500 000 dollár nyereményt vonz.

A legrangosabb FIFA-torna

Végül a FIFAe World Cup, a legrangosabb FIFA-torna, amely világszerte vonzza a legjobb eSport ruhákat. Az összes ismert név, köztük a Fnatic, a Tundra Esports és az Astralis, rendelkezik FIFA névsorral, és ezen a tornán olyan élvonalbeli futballklubokkal, mint a Manchester City és a Wolfsburg versenyeznek.

Miért népszerűek a FIFAe világbajnokságok fogadása?
FIFAe Világkupa-győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

FIFAe Világkupa-győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

A FIFAe világbajnokság a 2004-es nyitótorna óta rengeteg figyelemre méltó akciót kínál a rajongóknak. Ebben a szegmensben felsoroltuk a torna legdominánsabb csapatait és játékosait, valamint néhány emlékezetes pillanatot a FIFAe Világkupa-bajnokságokban.

A legtöbb domináns játékos és csapat

Alfonso Ramos az egyik legsikeresebb profi játékos a FIFAe világbajnokságon. A spanyol válogatott jelenlegi edzője 2008-ban és 2012-ben megnyerte a FIFA világbajnoki címét. Bruce Grannec kétszer is megnyerte a bajnokságot, 2009-ben és 2013-ban. A többi top játékos, akik uralták ezt a tornát, többek között Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) és Spencer Ealing (Gorilla).

A fogadók számára azonban nem a legsikeresebb játékosokra kell összpontosítani, hanem a fogadás idején a játék legjobb játékosaira. Az csapatok, amelyeket most meg kell nézni a Complexity Gaming, az Mkers Team Ronaldinho, a Fnatic, az Ellevens, a 25eSports és az FC Schalke 04.

FIFAe Világkupa-győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok
A legemlékezetesebb esport pillanatok

A legemlékezetesebb esport pillanatok

A verseny története során is voltak fantasztikus pillanatok. A legemlékezetesebb pillanat természetesen a 2004-es nyitórendezvény.

2019-es FIFA eWorld Cup

Az utolsó torna, a 2019-es FIFA eWorld Cup egyike a legnagyobb FIFAe World Cup versenyeknek. A kezdetektől akciódús volt, és egy valószínűtlen hős, Mohammed Harkous (MoAuba) nyerte meg a Werder eSPORTS-tól. Sokak meglepetésére elbúcsúzott a bajnoki címtől egy kemény tornán, ahol a nagy nevek is szerepeltek, köztük a FIFA legjobb játékosának tartott Donovan "Tekkz" Hunt.

2012-es FIFA eWorld Cup

A 2012-es torna, az egyik legnagyobb FIFAe világbajnokság is látványos volt. A döntőben kiélezett párharc után a meccs Alfonsóval szembeni szétlövésben végződött
Ramos szegély Bruce Grannec 4-3. Ez továbbra is az egyetlen olyan döntő meccs, amely lövöldözéssel végződött. A játék szlogenje szerint csak egy bajnok lehet.

2016-os FIFA eWorld Cup

A 2016-os FIFA eWorld Cup egy újabb adrenalinnal teli verseny volt, és a legjobb FIFAe World Cup versenyek közé tartozik. A Mohamad Al-Bacha (Bacha) és Sean Allen (Dragonn) döntőjében Al-Bach idegenben szerzett gólokkal győzött, ami egy másik szokatlan esemény. Az első meccsen 2-2 lett az eredmény, míg az utolsó meccsen ismét döntetlen volt az eredmény, ezúttal 3-3.

A 2020-as és 2021-es labdarúgó-világbajnokság szerepelt a világjárvány miatt törölt esport versenyek listáján, így nem történt intézkedés.

A legemlékezetesebb esport pillanatok
Hol és hogyan lehet fogadni a FIFAe világbajnokságra?

Hol és hogyan lehet fogadni a FIFAe világbajnokságra?

Sok rajongója van a FIFA fogadásnak, ahogy a hagyományos futballfogadásnak is. A múlttól eltérően manapság számos FIFA fogadási piaccal rendelkező videojáték-fogadási oldal létezik. Minden FIFA-tornán piacot kínálnak, beleértve a FIFAe világbajnokságot is. Az a fontos a legjobb e-sport fogadóirodának megtalálása.

Egy ilyen webhelynek érvényes licenccel, rengeteg fogadási piaccal, magas szorzóval és jövedelmezőnek kell lennie eSport fogadási bónuszok. Kötelező funkció az élő közvetítés is. A legjobb eGaming fogadási oldalnak közvetlenül a webhelyéről kell közvetítenie az akciót, hogy megkönnyítse az élő fogadást.

FIFAe Világbajnokság fogadási tippek és trükkök

Most pedig lássunk néhány hasznos tippet a játékosok elindításához. Először is, soha ne bízzon a játékos által használt csapatban; bízzon az eSport játékos képességeiben. Csak azért, mert a Real Madrid vagy a Manchester City domináns a való életben, még nem jelenti azt, hogy az e-sportban is dominánsak lesznek.

A FIFA-ban a játékos képességeire összpontosítson, ne a csapatra. Az is fontos, hogy ellenőrizze a játékosok aktuális formáját, hogy megalapozott fogadási döntéseket hozhasson. Végül bízzon az esélyekben. Az alapszabály az, hogy minél nagyobb az esély, annál kisebb a nyerési esély, és fordítva!

Ennyi, emberek, egy részletes összefoglaló arról, amit a fogadóknak tudniuk kell a FIFAe World Cup fogadásáról, a legnagyobb FIFA-tornáról.

Hol és hogyan lehet fogadni a FIFAe világbajnokságra?

Legújabb hírek

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez
2023-01-26

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

A kérdés: "Fogadhatok a FIFA eSportsra?" – kérdezik a futball szerelmesei világszerte. A FIFA, mint a világ egyik legnépszerűbb e-sportja, természetesen felvet egy ilyen jellegű kérdést. Minden nap rajongók milliói játszanak egymással a FIFA-n online. Sokan a FIFA eSports legkiválóbb profijává váltak, és a játék legmagasabb szintjén versenyeznek nagyobb bajnokságokon és versenyeken.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close