FIFAe World Cup fogadás 2024

Ez a FIFAe Világkupa fogadási útmutató mindent tartalmaz, amit az eSport fogadás rajongóinak tudniuk kell erről az eSport tornáról, miért népszerű, és ami még fontosabb, a FIFAe World Cup versenyeken való fogadásról. A FIFAe World Cup a FIFA fociszimulációs videojáték eSport versenye. A tornát először 2004-ben rendezték meg, amikor FIFA Interactive World Cup (FIWC) néven ismerték, majd 2018-ban átkeresztelték FIFA eWorld Cup-ra (FeWC).

Később, 2020-ban a torna megkapta jelenlegi nevét, FIFAe World Cup, hogy kiegészítse a FIFA által elindított FIFAe eSport versenysorozatát.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a FIFAe világbajnokságról tudni kell

A FIFAe világbajnokságnak, ahogy a neve is sugallja, részben a FIFA ad otthont. Ez a játék kiadójával, az Electronic Arts-szal (EA) együttműködve történik. A verseny a világ minden tájáról vonzza a legjobb tehetségeket.

Érdekes módon a FIFAe Világkupa-bajnokság tartja a rekordot legnagyobb online eSport verseny figyelembe véve, hogy játékosok milliói vesznek részt a kezdeti online kvalifikációs szakaszokban. Például a 2017-es FIFA Interaktív Világbajnokság (FIWC17) legalább 7 millió játékost vonzott.

Ahhoz, hogy a FIFAe Világkupa ligában játszhassanak, a játékosoknak a FUT Divisions Riválisában kell versenyezniük, mielőtt a FIFAe World Cup online versenyeken 10 régióban megküzdhetnek. A cél a rájátszásba jutás és a FIFAe világbajnokságra való kvalifikáció.

Mindent a fociról

A FIFAe világbajnokság a legrangosabb verseny az országban foci szimulációs sport videojáték, FIFA. A franchise uralta a listákat most, amikor a futball a legnépszerűbb sport a bolygón. A statisztikák szerint több mint 4 milliárd futballkövető és 250 millió aktív játékos van több mint 200 országban.

A játék legfontosabb globális torna a FIFA World Cup, a világ legrangosabb labdarúgótornája. A világbajnokságon kívül több tucat élvonalbeli labdarúgó-bajnokság létezik, például az angol Premier League, a spanyol La Liga, a német Bundesliga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1, hogy csak néhányat említsünk. Az akciók nagy része az európai bajnokságokban zajlik, de rengeteg tehetség van Dél-Amerikában és Afrikában is.

Ma, a foci a legnépszerűbb sport a következő, sőt a bevételek tekintetében. Hatalmas befektetéseket vonz, és szponzorokat kap a világ vezető márkáitól. Ebben a sportban vannak a legértékesebb sportcsapatok és a leggazdagabb sportolók is.

FIFAe World Cup fogadási piacok

Az egyik nagyszerű dolog a FIFAe világbajnokság fogadási piacaival és szorzóival kapcsolatban, hogy ugyanazok, mint a hagyományos futballfogadásoknál.

Tekintettel a fogadási lehetőségek, az eSport fogadói az összes fogadási piacon fogadhatnak tipikus focifogadásban. A játékosok fogadhatnak a meccsgyőztesre, a legnépszerűbb piacra, ahol a fogadónak meg kell jósolnia, hogyan fog végződni a játék az első félidőben, a második félidőben vagy az utolsó sípszó után. Vannak olyan összesítések is, ahol a játékosok fogadhatnak a gólok, szögletrúgások, lapok és így tovább.

Egyéb piacok közé tartozik az over/under, az ázsiai hendikep, mindkét csapat szerez gólt/nem szerez gólt, kettős esély, döntetlen, nem fogadás, versenygyőztes és ACCA fogadás. A FIFAe World Cup játék közbeni fogadásokat is kínál, ahol a fogadók a folyamatban lévő mérkőzésekre fogadhatnak.

A FIFAe világbajnokság fogadási esélyeinek megértése

Amikor arra kerül sor fogadási szorzók, ezek is ugyanúgy működnek, mint a hagyományos foci fogadásban. Három szorzóformátum létezik; tizedes (európai) odds, tört (brit) odds és Moneyline (amerikai) odds. A rekord kedvéért a fogadási szorzók bukmékerenként változnak, ezért mindenképpen tájékozódjon arról, hogy a FIFA online eSport fogadási oldalai közül melyek a legmagasabb szorzók.

Miért népszerűek a FIFAe világbajnokságok fogadása?

Kétségtelen, hogy a FIFAe világbajnokságnak sok rajongója van. Több oka is magyarázza, hogy ez az esemény miért vonz ekkora tömegeket és nézőket.

A futball népszerűsége

Először is, mivel a foci a legnépszerűbb sport, a FIFAe világbajnokság előnyt jelent. Több mint 4 milliárd focirajongó van, és figyelembe véve a népszerűségét online videojátékok Manapság határozottan a futballrajongók hatalmas tömege játszik futballszimulációs játékokat, vagy követi a futball eSport színterét.

A FIFA sikere

A másik ok, amiért a FIFAe World Cup előkelő helyet foglal el az eSport versenyek listáján, az a tény, hogy a FIFA a legjobb futballszimulációs videojáték, megelőzve a Konami PES eFootballját. Az EA Sports valósághűséget oltott a játékba, és monopóliumot élvez valódi csapatokkal, valódi stadionokkal és valódi játékosokkal szemben.

Több millió résztvevő

Azt is nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy a FIFA az eSport legnagyobb online versenye. A legtöbb eSport eseménytől eltérően, amelyek csak néhány játékost vonzanak, FIFA-rajongók milliói vesznek részt a kezdeti szakaszban, mielőtt a verseny a globális színtéren csúcsosodik ki. Emellett a FIFAe világbajnokság hatalmas nyereményalapot vonz. A legutóbbi részlet 500 000 dollár nyereményt vonz.

A legrangosabb FIFA-torna

Végül a FIFAe World Cup, a legrangosabb FIFA-torna, amely világszerte vonzza a legjobb eSport ruhákat. Az összes ismert név, köztük a Fnatic, a Tundra Esports és az Astralis, rendelkezik FIFA névsorral, és ezen a tornán olyan élvonalbeli futballklubokkal, mint a Manchester City és a Wolfsburg versenyeznek.

FIFAe Világkupa-győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

A FIFAe világbajnokság a 2004-es nyitótorna óta rengeteg figyelemre méltó akciót kínál a rajongóknak. Ebben a szegmensben felsoroltuk a torna legdominánsabb csapatait és játékosait, valamint néhány emlékezetes pillanatot a FIFAe Világkupa-bajnokságokban.

A legtöbb domináns játékos és csapat

Alfonso Ramos az egyik legsikeresebb profi játékos a FIFAe világbajnokságon. A spanyol válogatott jelenlegi edzője 2008-ban és 2012-ben megnyerte a FIFA világbajnoki címét. Bruce Grannec kétszer is megnyerte a bajnokságot, 2009-ben és 2013-ban. A többi top játékos, akik uralták ezt a tornát, többek között Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) és Spencer Ealing (Gorilla).

A fogadók számára azonban nem a legsikeresebb játékosokra kell összpontosítani, hanem a fogadás idején a játék legjobb játékosaira. Az csapatok, amelyeket most meg kell nézni a Complexity Gaming, az Mkers Team Ronaldinho, a Fnatic, az Ellevens, a 25eSports és az FC Schalke 04.

A legemlékezetesebb esport pillanatok

A verseny története során is voltak fantasztikus pillanatok. A legemlékezetesebb pillanat természetesen a 2004-es nyitórendezvény.

2019-es FIFA eWorld Cup

Az utolsó torna, a 2019-es FIFA eWorld Cup egyike a legnagyobb FIFAe World Cup versenyeknek. A kezdetektől akciódús volt, és egy valószínűtlen hős, Mohammed Harkous (MoAuba) nyerte meg a Werder eSPORTS-tól. Sokak meglepetésére elbúcsúzott a bajnoki címtől egy kemény tornán, ahol a nagy nevek is szerepeltek, köztük a FIFA legjobb játékosának tartott Donovan "Tekkz" Hunt.

2012-es FIFA eWorld Cup

A 2012-es torna, az egyik legnagyobb FIFAe világbajnokság is látványos volt. A döntőben kiélezett párharc után a meccs Alfonsóval szembeni szétlövésben végződött
Ramos szegély Bruce Grannec 4-3. Ez továbbra is az egyetlen olyan döntő meccs, amely lövöldözéssel végződött. A játék szlogenje szerint csak egy bajnok lehet.

2016-os FIFA eWorld Cup

A 2016-os FIFA eWorld Cup egy újabb adrenalinnal teli verseny volt, és a legjobb FIFAe World Cup versenyek közé tartozik. A Mohamad Al-Bacha (Bacha) és Sean Allen (Dragonn) döntőjében Al-Bach idegenben szerzett gólokkal győzött, ami egy másik szokatlan esemény. Az első meccsen 2-2 lett az eredmény, míg az utolsó meccsen ismét döntetlen volt az eredmény, ezúttal 3-3.

A 2020-as és 2021-es labdarúgó-világbajnokság szerepelt a világjárvány miatt törölt esport versenyek listáján, így nem történt intézkedés.

Hol és hogyan lehet fogadni a FIFAe világbajnokságra?

Sok rajongója van a FIFA fogadásnak, ahogy a hagyományos futballfogadásnak is. A múlttól eltérően manapság számos FIFA fogadási piaccal rendelkező videojáték-fogadási oldal létezik. Minden FIFA-tornán piacot kínálnak, beleértve a FIFAe világbajnokságot is. Az a fontos a legjobb e-sport fogadóirodának megtalálása.

Egy ilyen webhelynek érvényes licenccel, rengeteg fogadási piaccal, magas szorzóval és jövedelmezőnek kell lennie eSport fogadási bónuszok. Kötelező funkció az élő közvetítés is. A legjobb eGaming fogadási oldalnak közvetlenül a webhelyéről kell közvetítenie az akciót, hogy megkönnyítse az élő fogadást.

FIFAe Világbajnokság fogadási tippek és trükkök

Most pedig lássunk néhány hasznos tippet a játékosok elindításához. Először is, soha ne bízzon a játékos által használt csapatban; bízzon az eSport játékos képességeiben. Csak azért, mert a Real Madrid vagy a Manchester City domináns a való életben, még nem jelenti azt, hogy az e-sportban is dominánsak lesznek.

A FIFA-ban a játékos képességeire összpontosítson, ne a csapatra. Az is fontos, hogy ellenőrizze a játékosok aktuális formáját, hogy megalapozott fogadási döntéseket hozhasson. Végül bízzon az esélyekben. Az alapszabály az, hogy minél nagyobb az esély, annál kisebb a nyerési esély, és fordítva!

Ennyi, emberek, egy részletes összefoglaló arról, amit a fogadóknak tudniuk kell a FIFAe World Cup fogadásáról, a legnagyobb FIFA-tornáról.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez
2023-01-26

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

A kérdés: "Fogadhatok a FIFA eSportsra?" – kérdezik a futball szerelmesei világszerte. A FIFA, mint a világ egyik legnépszerűbb e-sportja, természetesen felvet egy ilyen jellegű kérdést. Minden nap rajongók milliói játszanak egymással a FIFA-n online. Sokan a FIFA eSports legkiválóbb profijává váltak, és a játék legmagasabb szintjén versenyeznek nagyobb bajnokságokon és versenyeken.