Evil Geniuses online esport fogadás 2024

Az Evil Geniuses az egyik legnépszerűbb esport csapat, amelynek központja a kaliforniai San Franciscóban található. A legrégebbi ismert videojáték-intézmények közé tartozik. Hosszú történetével az Evil Geniuses 1999-es alapítása óta alakította a játékszcénát. Sikerük azon múlott, hogy játékosaik képesek-e megválasztani az utat, és mennyire bátrak, anélkül, hogy a követelmények korlátozták volna őket.

E stratégia hatékony alkalmazása folyamatos sikerekhez vezetett a professzionális játékok világában, hosszan tartó nyomot hagyva történelmükben.

Evil Geniuses online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Csapat hit

A csapat emellett ügyes múltbeli sztárok eredményeinek széles skáláját képviseli. Ezek a történelmi hagyatékok és a nagy partnerségek nagyban hozzájárultak a legjobb tehetségek vonzásához. Ezenkívül ezek segítették a csapatot az építkezésben és az újrafeltalálásban.

A csapat vakmerő stratégiáit annak köszönheti, hogy bíznak abban, hogy a győzelem sokkal inkább a felkészülés, mint a trófea emelése. Magasabbra tette a lécet azzal, hogy a szerencsejáték-ipar normái helyett folyamatosan a megfelelőt választotta. A csapattagok, köztük a játékosok törődésének és tiszteletének szakmai színvonala kiemelkedő. A nézők és a rajongók jutalmazásának új módjait is bemutatta a legjobb esport csapat.

Ezek az intézkedések javították a csapat általános esélyeit a sikerre. Az EG csapata az évek során új játékvizuálok bevezetésével tért át a játékok világába. A csapat sikeresen haladt előre a küzdősportok játékuniverzumába való beépítésével. Az új játékosok toborzásával együtt ezek a vállalások hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat versenyképes maradjon az új környezetben.

A toborzásokat a csapat alkalmanként végzi, és mindig a tehetséges munkatársak megtartására összpontosítanak. A potenciális játékosok egyenlő esélyeket kapnak a versenyre, és esélyt kapnak arra, hogy csatlakozzanak a csapathoz. Ennek a csapatnak a vezetése a szenvedélyt és a tehetséget részesíti előnyben az olyan címkékkel szemben, mint a nem, az etnikai háttér vagy az irányultság. Céljuk, hogy terük minden játékost felismerjen.

Játékok, amelyek a híres esport csapat Jó a Dota 2, a League of Legends, a CS: GO, a Rocket League, az EG Prodigies, az LC Academy, a Valorant és a Fighting Games terén.

Evil Geniuses játékosok

A csapat Dota 2 névsorában jó néhány tehetség van. Arteezy (Artour Babaev Carry, kanadai), JerAx (Jesse Vainikka, finn) és Nightfall (Egor Grigorenko, orosz) a csapat tapasztalt játékosai. Cr1t (Andreas Nielsen, dán) és a Fülöp-szigeteki Abed (Abed Yusop) teszik teljessé az 5 fős csapatot.

A League of Legends csapatát ügyes Contractz (Juan Arturo Garcia, mexikói) és Svenskeren (Dennis Johnsen, dán) alkotja. Jiizuke (Daniele Di Mauro, olasz) és Danny (Kyle Sakamaki, amerikai-japán) szintén tapasztalt és tehetséges tagok. Két dél-koreai, Impact (Jeong Eon Young) és IgNar (Lee Dong-Geun) alkotja a 6 tagú csapatot.

Négy játékos alkotja az LCS Academy csapatát. Jojopyun (Joseph Pyun, kanadai) és TeamLuke (Luke Wasikowski, amerikai) ennek a csapatnak a tapasztalt tagjai. A Mystiques (Patryk Piórkowski, lengyel) és Tony Top (Zheng Fen, kínai) ügyes és tapasztalt is.

Képviselő játékosok Gonosz zsenik a CS-ben: A GO-k mind amerikaiak. Ők Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) és CeRq (Cvetelin Dimitrov), aki bolgár származású.

A Rocket League játékosai három kanadai: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) és Shoryu (Quentin Perera). Két amerikai, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) és Srtty (Jett Joye), aki ausztrál származású, egészíti ki az 5 tagú csapatot.

Temperature (Nolan Pepper) és Boostio (Kelden Pupello) egyaránt amerikaiak.

A Rocket League játékosainak két játékosuk van; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, német) és Catalysm (Leonardo Christ Ramos, német-kubai).

A harci játékosok közé tartozik Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) és SonicFox (Dominique McLean), mindannyian amerikaiak.

Az Evil Geniuses legerősebb játékai

Counter-Strike: Global Offensive

Eredetileg a Counter-Strike csapat teljes egészében kanadaiakból állt. Most az a prioritás, hogy sok tapasztalt és tehetséges játékosból álljon a csapat. Cerq attribútumai elismerést vívtak ki neki olyan nemzetközi eseményeken, mint az ESL One Year York 2019. Ez volt az első versenyen az EG zászló alatt. Játékaikat mindig a legjobb esport fogadási oldalak kínálják a piacokon.

Brehze több mint két éve a CeRq csapattársa. A névsor következetessége kibővíti a játékon belüli erősségeit is. Mindketten komoly fenyegetést jelentenek azáltal, hogy következetesen nagy számokat tesznek közzé. Jake és Will tapasztalata szintén nagy hasznot hajtott a csapatnak. Will pályafutása nagy részét Európa legmagasabb szintű versenyzésével töltötte. 2020 tavaszán megnyerte a BLAST tavaszi döntőt.

Tim is rengeteg tapasztalattal rendelkezik ennek a csoportnak. A HLTV beválasztotta az év legjobb 20 játékosa közé, miután 2018-ban megnyerte az ESL Major Boston-t. Remek játékosok kombinációjának köszönhetően az Epic Geniuses Dota 2 csapata a nagy bajnokságok egyik legveszélyesebb csapatává vált. A képzett és tapasztalt játékosok egyedülálló kombinációjával a csapat több címet is nyert.

legendák Ligája

2013 januárjában az EG entitás úgy döntött, hogy csatlakozik a League of Legends színteréhez. Jelenleg a League of Legends óriási tehetséggel rendelkezik. Contractz egy dzsungel, aki játékmesteri képességeiről és hordozóstílusáról ismert.

Az Impactot a játék történetének egyik legjobb top lanereként is tartják számon. Számos regionális bajnokságot nyert Koreában és Észak-Amerikában. Ráadásul megnyerte a Világbajnokság 2013-ban. Svenskeren 15 évesen kezdte versenyligás pályafutását. Az évek során közel egy évtizede szerzett hírnevet a legjobb dzsungelben.

Danny 17 éves ADC-játékos, aki az NA egyik legjobb tehetségévé fejlődött, mióta 2021 tavaszán az Amatőrtől csatlakozott az LCS-hez.

IgNar egy tapasztalt támogató játékos, aki a múltban három különböző régióban képviselte a Misfits és a FlyQuest csapatát, számos első helyen végzett és két világbajnoki szereplést szerzett. Jól ismert arról, hogy a játék egyik legjobb játékmestere. A jeles bajnokokkal való eljegyzései félelmet keltettek ellenfeleiben.

Ezeknek a hatalmas tehetségeknek a kombinációja a Legends alatt néhány trófeát nyert a csapat számára.

Miért népszerű az Evil Geniuses?

Az EG csapata lenyűgözőnek bizonyult az évek során. Manapság az egyik legerősebbnek tartják az iparágban. A játéksikerük eredményeként kialakult partnerségek népszerűsítették a csapatot. A Community egy olyan csoport, amely a játék diverzifikációját támogatja. Megígérték, hogy együttműködnek a kisebbségi fiatalok szerencsejátékban és a játékiparban való részvételének növelése érdekében.

Emellett ösztönözték a sokszínűséget a csapaton belül és a szurkolóik körében. Azzal érvelnek, hogy online játék közben soha nem tudhatod, ki áll a másik oldalon. Ezért nem számít, kik ők, hogyan néznek ki, vagy hogy ugyanazt a nyelvet beszélik-e, amíg őrült képességeik vannak. Mindannyian együtt vannak, és nyerni fognak.

A Wolverhampton Wanderers és a Monster Energy egyaránt klubpartnerek. Ez két hatalmas márka, amelyek világszerte jól ismertek. Ennek eredményeként hozzájárultak az Evil Geniuses, mint az egyik legjobb esport csapat további népszerűsítéséhez.

Az LG UltraGear szintén jelentős partner volt. Professzionális szintű játékképernyőjük van, és komoly játékhoz készültek. Ez a partner fejlesztette ki azokat a nagy teljesítményű funkciókat, amelyek reagálnak az Evil Geniuses által játszott kasszasiker játékokra. Ezenkívül minden játéknak a legtisztább látványt, a leggyorsabb frissítési gyakoriságot és a legélesebb tisztaságot biztosítják. Ezek lehetővé teszik a csapat számára, hogy játékokat játsszon, miközben a világ minden tájáról beszélt rajongóival.

A gonosz zsenik győztes csapatok és a legemlékezetesebb pillanatok

CS: GO

Az EG a 2000-es évek elején kezdett el játszani a Counter-Strike-kal. 2009-ben sikert értek el, miután bejelentkeztek a Complex Gaming megszűnt névsorába. Ennek eredményeként megnyerték az IEM IV amerikai bajnokság döntőjét. Ennek ellenére 2012-ben megszüntették a Counter-Strike részlegüket. Az NRG Esports névsorának 2019-es megvásárlásával az EG csapata visszanyerte a lábát.

Az EG CSGO egysége erős eredményeket ért el az elmúlt versenyeken. Győzelmüket augusztusban arattak ESL One: Köln 2020 Online-Észak-Amerika torna. Júniusban a BLAST Premier: Spring 2020 American Finals bajnokai lettek. 2020-ban a CS: Summit 6 Online: North America versenyen is első helyezést értek el.

DOTA 2

Miután a 2011 NemzetköziAz Evil Geniuses 2011 októberében bejelentette új Dota 2 részlegét. A Kurtis 'Aui 2000' Linget 2014-ben vásárolta meg az EG a Cloud9-től és a Sumail-től. A csapat megnyerte a 2015-ös nemzetközi versenyt, és 6 616 014 USD-t vihetett haza. Ez volt az esport történetében valaha kiosztott legnagyobb nyeremény. A csapat 2021-ben három nagy tornán a második helyen végzett. A szóban forgó versenyek a Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division és a ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends voltak.

Mielőtt 2014-ben ténylegesen Észak-Amerikába költöztek volna, az Evil Geniuses 2013-ban belépett a League of Legendsbe, és két felosztást is játszott az EU LCS-ben. Küzdöttek Észak-Amerikában, és kénytelenek voltak eladni helyüket a bajnokságban a Winterfoxnak. 2019-ben tértek vissza az NA LCS-hez, miután megszerezték az Echo Fox franchise slotot. Elnyerték az LCS 2021 év újonca díjat. Emellett elnyerték az LCS 2021 Coaching Staff of the Split díjat, valamint az LCS 2021 Summer Split All-Pro Team díjat. Második helyen végeztek az LCS 2020 Spring Splitben.

Hol és hogyan fogadjunk az Evil Geniuses-re

A felhasználóknak nagykorúnak kell lenniük, és teljes mértékben tisztában kell lenniük a szerencsejátékokkal járó kockázatokkal. Ezenkívül korábban nem lett volna szabad eltiltani őket a fogadási tevékenységektől. A legjobb esport fogadási oldalak a GGBet, a Rivalry, az ArcaneBet, a Vulkanbet és a BetDSI piacok megtalálásához az Evil Geniuses csapatai. Versenynyertesek, pénzvonalbeli fogadások, over/under, first map és handicap fogadások csak néhány az ezeken az oldalakon elérhető fogadási lehetőségek közül. De még így is, az Evil Geniusesre való fogadás, mint minden más szerencsejáték, kockázatot rejt magában.

A csapatok különféle versenyszerű online játékokban versenyeznek, és széles körben elismert, vezető szerencsejáték-céggé váltak. Ennek eredményeként a szerencsejátékosoknak ki kell választaniuk a számukra megfelelő webhelyet. Ezt követően ki kell használniuk a bónuszokat. Az Esports bónuszajánlatok ezeken a fogadási oldalakon elérhetők új és meglévő játékosok számára egyaránt. Ezek a bónuszok növelik a készpénztartalékot. Így lehetővé teszik a fogadók számára, hogy több valódi pénzt fogadjanak, növelve a siker lehetőségét.

Határozott fogadási stratégia is szükséges. Van hozzávetőleges elképzelése a játék fogadási stratégia használni fog segíteni a sikerben. Ezenkívül megóv attól, hogy érzelmei alapján irracionális szerencsejátékokat kezdjen.
Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a csapattal és játékosaival kapcsolatban, nyomon kell követnünk a csapat közösségi média fiókjait és a weboldalak közleményeit. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a különféle fogadási piacokkal, és elkezdjük összehasonlítani a különböző fogadási oldalak által kínált oddsokat. Ez segít a játékosoknak abban, hogy kihasználják a rendelkezésre álló nagyszerű fogadási lehetőségeket, növelve nyerési esélyeiket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Pletykák szerint a gonosz zsenik kilépnek az esport iparágból: lehetséges hatások és pénzügyi kihívások
2023-11-23

Pletykák szerint a gonosz zsenik kilépnek az esport iparágból: lehetséges hatások és pénzügyi kihívások

A közelmúltban olyan állítások jelentek meg, amelyek arra utalnak, hogy az Evil Geniuses, egy prominens e-sport szervezet, valószínűleg az iparágból való kilépésre készül. Ezeket az „ipari bennfentesek” állításait a Sports Business Journal közölte. A találgatás azután merült fel, hogy az Evil Geniuses úgy döntött, hogy kilép az LCS-ből (League of Legends Championship Series). Elhangzott, hogy a szervezet aktívan próbálta eladni az esport részlegét, de eddig egyetlen vásárló sem mutatott érdeklődést.

Gonosz zsenik, akik szinte biztos fogadásokat tesznek
2022-07-28

Gonosz zsenik, akik szinte biztos fogadásokat tesznek

Az Evil Geniuses egy esport csapat Észak-Amerikában. Ez az esport csapat a világ egyik legrégebbi esport franchise-ja. 1999-ben alapították Victoria államban (British Columbia). A csapat különböző műfajú játékosokból és csapatokból áll.